Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:43
- Nahlásit

Maya

že já když si něco koupím, tak obvykle to přestává bejt užitečný, tak nevím

a nemůžeš si je už rovnou vobjednat teda?? že by jako už bylo lepší počo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:44
- Nahlásit

Fajka
snih?? v cr?? tyjo, radsi zalezu do betle k filmu teda no jako to pocasi je dost hrozny, ja chcu konecne krasny jarni teploucko, 25stupnu venku a bez mracku...

Maya
to sme dve sto let za vopicema. docela zajimavy ty boty,ale se mi zda, ze to nema ani ergo vlozku a zrovna u sandalu kam si ji nedokoupis to beru jako dost vadu ze to neni natvarovany

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:46
- Nahlásit

PetraK
zezrali ste ty kozi kozi? pac jestli je nechate zkazit, tak to bude dvojita smula

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:57
- Nahlásit

PetraK
miluju překlepy
já tě zabiju !

FAJFKOOOOOOOO - ešče sme si nevyzvedly vod Tildy ten aparát
no tak se neflákej a vem to z Mnichova pře Berlin !
a domluf to tam

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:07
- Nahlásit

PetraK
a nemůžeš si je už rovnou vobjednat teda
nemůžu protože za a malovat se bude až ve čtvrtek a za b jsem právě zjistila, že mají nějakou novinku a tak teď nevim kterýýýý, nesnáším rozhodování

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
mě ty boty připadaj docela dobrý na doma, i by se v nich asi dalo chodit v potoce ale asi zůstane u svejch osvědčenej pantoflí za 150 Kč

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:09
- Nahlásit

kdo zpívá takovou tu hopsavou píseń Tak si zatančím hlavou dolů nebo tak něco, hrajou to v rádiju snad 100 denně, brzy mi takovou pěknou píseń znechutěj stejně jako šrouby a matice, rádia fakt by někdy zasloužily zakázat

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:10
- Nahlásit

Fajka

já tě zabiju

dyk je to hááskýý sem si Tě představila , jak to soukáš

a vem to z Mnichova pře Berlin

zkusim se domluvit se Starym, Pokud mi to s Brtnikem vodsouhlasej, tak si uděláme malou zajížďku .

Maya

že mají nějakou novinku a tak teď nevim kterýýýý, nesnáším rozhodování

ježííííš to je Cirátůch!! s jedněma kamnama!! Jak když brůtka vybírá lednici!! je to jedno!! hlavně aby už začalo hezký počasí, chápeš?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:18
- Nahlásit

PetraK
hlavně aby už začalo hezký počasí, chápeš?
chápu, jako že bylo hezky a vy všichni venku na akcích a já bych doma voblepovala kamna před malováním

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:25
- Nahlásit

Maya

a já bych doma voblepovala kamna před malováním

síím tě, ty naděláš! tak je kapek pošópneš a hodíš přes ně igeltiku, ne? podivej na zloděje u nás, ty je dokonce vynesli z baráku a ani trochu sazí po nich nezbylo

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:32
- Nahlásit

PetraK
zloděje asi pohání adrenalin, jinak si to nedovedu vysvětlit

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 15:56
- Nahlásit

Maya

spíš vidina peněz On nabude,páč je prodá. kdežto ty o ně přijdeš, páč je koupíš

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 19:21
- Nahlásit

Maya
kdo zpívá takovou tu hopsavou píseń Tak si zatančím hlavou dolů nebo tak něco, hrajou to v rádiju snad 100 denně
Kryštof

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 21:34
- Nahlásit

PetraK
Preju pekny pocasi na ten Rrrrrumstajni vikend! To zase budes kokrhat, posleze.

Nemam taky nic pozitivniho,mozna jen, ze je aspon nad nulou a nesnezi.
A neda mi to, dneska jsou to dva roky, tak kdo znal osobne, vzpomente na nejsladsi slecnu Sadlo, ta cuza chybi moc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 21:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
To zase budes kokrhat, posleze

budu. A díkuju za vinš. Nejni to ovšem Rrrrumštajn víkend, ale Depeeeešmoooood víkend

Nemam taky nic pozitivniho,mozna jen, ze je aspon nad nulou a nesnezi.

tse, pak že se nic nenajde tady se to nějak trošku zastavilo. Neleje, venčila jsem , pravda, stále v péřofce , ale jégrofky sem ešče nevytáhla . Dali jsme germánštinu a pak skočili na pivíčko. Což se mi zle nevyplatilo, neb... rodina se rozhodla mě naháněti a jaksi nechápe že v mém věku je naprosto normální, když v osm hodin prostě jsem pryč!! pryč a, světe dif se, nemám s sebou mobila. Ani Brtnik s sebou nemá mobila a tím pádem se nám nikdo nedovolá, páč logicky ani n a pevný nejsme a to znamená, že se prostě nutně muselo něco hroznýho stát!!!!!!!!!! Další pozitivum dnešního dne je, že máteř nevyhlásila pátrání . Ale podařilo se jim mě pěkně na.rat, to zas jako jo. V podstatě jsem u toho tydlifounu vypadala líbezně jako slečna sádlo. a v podstatě dost stejně, páč jsem v ruce držela co? Kelímek od kysaný smetany , neb jsem vařila co??? KULAJDU!! Z ČEHO??? Z TĚCH DVOU OBŘÍCH KOZÁKŮCH CO JSME NAŠLI V PÁTEK!! UUUUŽ ROSTOU aspoň na chalupě u trati jo. A jsou pěkně velký.

dneska jsou to dva roky,
dva roky? Přemýšlím jestli je to tak nedávno...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 21:49
- Nahlásit

PetraK
n a pevný nejsme a to znamená, že se prostě nutně muselo něco hroznýho stát!!!!!!!!!
Twe to sem mela nedavno, doma mobil a tadaa s coklama - pak zmeskanejch asi 15 hovoru a sms... Me to uz celkem taky nasralo, driv mobily nebyly, na pevnou se cekalo x let a lidi co? existovali!
Jee, houby zavidim, ja sem prichcipla, tak cuby drzej basu a dneska sem je i na zahradu v tom chcanci musela nutit nasilim.
Přemýšlím jestli je to tak nedávno...
mne to prijde uz mnohem dyl...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 21:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
driv mobily nebyly, na pevnou se cekalo x let a lidi co? existovali!

přesně, ovšem to máteř nadzdvihlo tenhle argument. no můj problém to není, oznámila jsem, že tohle se prostě nezmění. že nevidím důvod s sebou ten krám furt tahat (a ještě ho ztratit), navíc, když jsme šli ve dvou. No ale prostě to nechápu, jaký to je mít strach vo dítě. V mým věku ach boooooooooooooooooooooooooooooooooooože. asi ten krám prostě zruším. A můžou mi vysílat tak leda kouřový signály

mne to prijde uz mnohem dyl...
hele mě to u Murphyho ztratilo pojem času - prostě mi přijde, že to tak dávno není a vono je to uuuž třináct let, hm.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 22:07
- Nahlásit

něco aktuelního
Březen – za kamna vlezem
Duben – ještě tam budem
Květen – topím jak kretén

tydlifoun zásadně sebou nikam nenosím, doma ho mám někde zašitej a neslyším a všichni už si zvykli, že se mi nedovolaj a musej den předem ohlásit sms, že budou volat a kdy a nebo musej psát meil, máte ty rodinky blbě vycvičený

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 22:11
- Nahlásit

Maya
a všichni už si zvykli

mno já měla za to, že už si taky všichni zvykli. ale pak občas přijde nějaká podobná eeerupce

Březen – za kamna vlezem
Duben – ještě tam budem
Květen – topím jak kretén

´

hale, když jsi takovej znalec pořekadel, tak mi vysvětli, jak se může říkat, že

Studenej Máj - f stodole ráj!!

Mi zatim pomrzly rajčata, cukety se držej jen tak tak a..... semínka nevylezly tak to kdyby mi někdo vysvětlil

ale jdu spát, tak to stačí až ráno.

brou, padaj mi víka a zítra mám vele náfštěvu a nemám naleštěný boty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 06:42
- Nahlásit

Maya
máte ty rodinky blbě vycvičený

tam je snad dneska jeste vetsi zima jak vcera to je fakt hruza. premyslim, ze zacnu topit, protoze mi doma jeste ani neuschlo vyprany pradlo z pecky

jo a vcera sem spala na nove postylceeee mame ji doma teprv od zari, takze sem nedoufala, ze se dockam do prazdnin a vono jo akorat teda neni jeste umyta a naskladana skrinova stena, a v druhe pulce pokoje jsou navrseny vsecky kramy sveta, co se odsunuly at se muze rozlozit postel (mame calounenou tak bydlela v jednom sloupci a muz si na ni pajel misto na stolecku... takze jeste kdyz se do konce pristi petiletky stihne vyklidit ta druha strana a dat tam stolek na pc a kuchynskej, bude to fajn...

akorat budu muset zas naucit psy, ze se tam nechcije, meli tam zakaz vstupu a ted mam strach, ze mi to tam zacnou v noci znackovat az budu spat

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 08:11
- Nahlásit

PetraK
Studenej Máj - f stodole ráj!!
to je jednoduchý, bys pochopila hned, kdybys měla zaseto obilí a zasázený brambory a ne jen trapný rajčata a cukety
pravda je, že brambory rostou jak divý a už se musely vokopávat, tož mám dojem, že za dva měsíce uslyšíme nářky zemědělců jak je všeho moc a musí se to zdražit
cernej caj
dneska jeste vetsi zima jak vcera
tady sluníčkoooo a i celkem teplo, heč
my teda topíme každej večer, bych jinak zmrzla
pokud ti budou psi doma značkovat, tak jedině je přichytit a pořádně je zmastit, funguje to rychle a spolehlivě, Dorin měl taky kdysi takový choutky a to bych teda doma nesnesla
a nebo koupit ohrádku a přehradit to, ale si myslím, že důrazným vysvětlením to pochopí každej pes že toto jako neee

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 08:43
- Nahlásit

Maya
no ale jako ohradku na celej pokoj? tam doted nechodili a tim ma trochu problemy rozlisovat kde muze a kde ne. chcije mi ted po kuchyni, protoze kdyz sme obyvali jen ten jeden pokoj a v kuchyni byla akorat hlina pod vytrhanyma kachlema, tak to tam parkrat hodil bez dozoru a ted ma pocit, ze pokoj, tam se bydli, tam jako nee, ale v ty kuchyni ze tam asi muze a mam strach, ze kdyz v pokoji vlastne nikdy moc nebyli tak aby to nebral stejne - tam se nebydli, tam se muze.

Blby je, ze kdyz ho hlidam, tak dobry. jak si v noci lehnu a sundam brejle, tak nastava apokalypsa

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 08:57
- Nahlásit

cernej caj
no myslela jsem jestli jako nemáte dveře, tak místo nich ty díly z ohrádky, jde to nastavit různě, prostě přehradit, aby tam ti psi nemohli, ale to taky nejde na furt žejo, jinak na to ochcávání ti fakt nic jinýho nepomůže než přichytit při činu a udělat takovej bugr, aby fakt jasně věděl, že tam teda taky ne a že se ti to nelíbí, tak jedině jít jako spát a číhat, ale jako chápu, že těžko můžeš číhat celou noc, asi bych to fakt přehradila a brala ho tam hodně pod dozorem, aby si jako zvyknul, že tam se taky bydlí
mě tohle začal dělat Dorin tak ve dvou letech, se nažral a šel a ochcal futro, ale to stačilo počíhat si za rohem, jednou bylo fuj a ne tohle se nedělá a podruhý už jsem ho chytla pod krkem a byl takovej bugr, že víckrát už to neudělal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:06
- Nahlásit

Maya
no to je dobrej napad ho tam poustet jen pod dozorem a az treba po delsi dobe je nechat pres noc... me jich bylo lito, ze sme je vcera nechali spat na dvore a ne v postylce

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:20
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

tak já topim jo??

dneska už to nebylo na zimní bundu. kupodivu.A ráno peklo, apokůlypsa a sado maso, jsem uštvaná jak srna. a růžofka pochopitelně musela v nejnevhodnější moment k panu lékaři, přesto, že věděla, že má naše oddělení dneska na starosti zahr. návštěvu čítající přes třicet lidí takže jsem musela jet tu svojí rychlovku a ještě tajtrklikovat kvůli ní. to je prostě kravěna a záda bolej jak sviňa

cernej caj

přiznám se, že značkovat mi pes doma, tak pozitivno nepozitivno, to by se jako nestačil podivovat. Když pes něco neví, nezná je to jiná, pokud jakkoliv spratkuje - smolikof - rychlej zásek a šmidra.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:20
- Nahlásit

cernej caj
jich bylo lito, ze sme je vcera nechali spat na dvore
chudinky malý aby neumrzli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:24
- Nahlásit

PetraK
Když pes něco neví, nezná je to jiná
no prave, ja myslim, ze on "nevi" ze to je mistnost jako kazda jina, tim ze sme byli izolovany 3 roky na ten jeden pokoj...

Maya
chudinky malý aby neumrzli o to se nebojim, ale aby nespali na tvrdym chudacci

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:54
- Nahlásit

cernej caj

no prave, ja myslim, ze on "nevi" ze to je mistnost jako kazda jina, tim ze sme byli izolovany 3 roky na ten jeden pokoj...

mno já nevím, jestli je pes tak omezenej, aby poznal, že barák je prostě barák, kde se bydlí a nevenčí. Kdyby to byl štěňoch, nebo právě z útulku dovedenej pes, tak jasný, ale Dorin už je ubydlenej, ne?

Maya

dybys měla zaseto obilí a zasázený brambory

co sem sedlák? mám -teda asi spíš měla jsem, 4 rajčata a 4 cuekty, zasetou řípu, mrkvu a fazole, kopr, mangold a roketu. Tůchám, že to nevyjde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 09:58
- Nahlásit

PetraK
no je sice fakt, ze "barak je proste barak" ale kdyz ve zbytku baraku byla x mesicu vytrhana podlaha drevena na hlinu (zadnej beton atd). tak si myslim ze to je pro psa mozna trochu jinej level.

No v kazdym pripade budu muset par dni hlidat a sledovat, jestli nemaj tendence, nechci hned riskovat ochcanou novou postel

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2013 10:01
- Nahlásit

cernej caj

no je sice fakt, ze "barak je proste barak" ale kdyz ve zbytku baraku byla x mesicu vytrhana podlaha drevena na hlinu (zadnej beton atd). tak si myslim ze to je pro psa mozna trochu jinej level.

těžko říct, no. Určo to bude chtít být bdělá a zasahovat jak pohotovostní jednotka.

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání