Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:23
- Nahlásit

PetraK
tak vas na chalupe yetti nesezral, to je super doufam teda, ze to ze sme ti zavideli melo opravdu kyzenej efekt

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:28
- Nahlásit

vpravo je nějaká debilní reklama a co mám ten novej antivirák, tak mi to furt hlásí na tu reklamu hotnot nebo co malware, jak to vypnu??? teda myslím tuhle jednu hlášku, jestli se to nedá nějak přidat do bezpečnej jako v meilu nebo tak něco

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:29
- Nahlásit

PetraK
mi se ten odkaz na germánský slova neotevřel
tak tonevím, je to obrázek, mě se normálka otvírá, pak se jen klikne na tem mrńavej, aby se zvětšil

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:32
- Nahlásit

už jsem to naspsala k adminovi, ale předpokládám, že ty reklamy se sem tahaj nějak automaticky, tak budu mít asi smolíka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:38
- Nahlásit

Maya
muzes se podivat na fotum o kasperskym, nebo nekde v nastaveni si treba vydelat tu stranku z ochrany ale si radsi pockej na toho admina, pokud to letos teda stihne

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

doufam teda, ze to ze sme ti zavideli melo opravdu kyzenej efekt

ano prosím, hned se mi lépěji kosalo těch xstovek metrů cesty kosou bylo fajn, byla návštěva, bylo kafe, koláče, obžerstvení, pohodička, psi lítali, co si víc přát?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 11:07
- Nahlásit

PetraK
ty jo, vy jste neměli to prosincový počasí jako déšť, severák, kosa a hnus, jen sníh chyběl? tak to fakt závidím, já chtěla taky sekat, i když pravda ne kosou, ale to se nedalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 11:26
- Nahlásit

tak ja chtela zas sazet rajcata, ale pred krtem prselo a po krtu sme meli sushi party a vcera sme byli na vylete, takze u nas rajcata teda taky nakonec ostrouhali

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 11:28
- Nahlásit

Maya

pátek paráda, sobota taky- jen pár přeháněk, jako že opravdu přeháněk, kdy jsem se na tři minuty schovala pod střechu a pak zas šup ven. Ovšem neděle ta byla fakt výžívná. U nás, kde fakt moc nepřší hlásili, že napadne 29L na m2!!!! a evidentně se trefili, lilo bez přestání furt. Aji jsem náfštěvě suché fusekle půjčiti musela, by nenastydla. A my prchli z chalupy už ve tři hodiny. Což se hodilo, páč jsem doma naplnila pračku a po náročným víkendu jsme všichni tři upadli do bezvědomí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 11:36
- Nahlásit

PetraK
to ste meli echt smulu,u nas hlasili prehanky dopo i odpo vcera, ale dopo bylo slunicko, kolem poledne akorat prefrceli cerny mraky nejak za obzor a az vecer u nas spadlo par kapek...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 12:08
- Nahlásit

cernej caj
to ste meli echt smulu

ale tak celkem to šlo, fakt. blbý by bylo, kdyby to bylo takhle celou dobu, když to bylo jen v nedělu, tak neva, užili jsme si siestu u kamen. Kdyby bylo krásně, jeli bychom domů zas až večer a to už bych byla rovnou mrtvá, takhle jsme vytuhli v obýváku, kde jsme si roztáhli velkogauč a provozovali fšicí gaučing. Hlavně nesmí pršet teď v sobotu v Mnichově a to min. od 15:00 do 24:00. jinak je mi to fuck.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 12:31
- Nahlásit

PetraK
to je nejaky venkovni koncert?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 12:53
- Nahlásit

cernej caj

ááno - Olympijský stadion, 70.000 lidijůch. tak nějak se nedalo předpokládat, že v červnu bude už listopad

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 13:16
- Nahlásit

PetraK
tak to jste měli dobrý, u nás neděle prolilo taky a v sobotu furt poprchávalo nebo alespon mžilo, jsem musela vyrazit do místní chatové osady si objednat malíře a za tu chvíli jsem byla já i psi durch. Akorát teda v sobotu nebyl ten strašnej severák jako v neděli, to bylo fakt na zimní bundu s kulichem.
Olympijský stadion
schválně že bych uhodla kdo bude koncertovat?
tolik lidí, ti zezadu to maj akorát z televize ne?
tak doufám, že vy budete někde vepředu, abyste za ty prachy z toho taky něco měli

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 13:25
- Nahlásit

Maya

to bylo fakt na zimní bundu s kulichem.

kulicha jsem neměla, ale ta péřofka, co jsem v ni byla, má příjemně zateplenou kapucu. aji teplou mikču jsem pod tím měla . A taky jsem dneska vytáhla zateplenou civilní bundu. Fakt se to nedá a vzhledem k těm zádům nehodlám riskovat.

schválně že bych uhodla kdo bude koncertovat

tááák sváálně

í, ti zezadu to maj akorát z televize ne?

asi jo, no my jsme vždycky vpředu a zatím jsem vždycky měla i dobrý výhled, což je při mojí výšce sasrak . Musím se vyrovnat s tím davem, já to fakt nesnáším a tohle jsou velmi čestný výjimky, kdy do toho jdu. Doufám, že se zas nebudu muset postrkovat s nějakým dementem.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 13:44
- Nahlásit

PetraK
jo, ty davy, to by byl asi můj hrob, si radši doma pustim cd

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 13:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/303078-proprsi-cely-t yden-ale-bude-trochu-tepleji.html

ano z 5,5°C co jsme měli včera celej den bude tak vo dva stupně víc

To jsme furt volaly ať už je jaro, ať už je léto, ručičky k nebesům zdvihaly.....a k čemu nám to bylo a je...k hovnu vážení přátelé!
to počasí mě neuvěřitelně se*re! čím dražší jsou energie tím větší a delší zima je tím víc se protopí

Má někdo něco pozitivního při pondělku?

JO koukám že Bruuut měla na počasí na speciál kliku...tak aspoň něco

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 13:56
- Nahlásit

Fajka
Má někdo něco pozitivního při pondělku?
ne - jsem nemocná, Adamovi hrabe, chci na tejden (nebo dýl) pod širák (to počasí!!! ) a ve čtvrtek tu začne rekonstrukce jádra (a chodby a kuchyně) na kterou neni nic nachystaný

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:08
- Nahlásit

Maya
, si radši doma pustim cd

když tím si zas člověk nevyvolá tu atmosféru (nemluvě o tom, že když si dělám koncert doma, sousedi mají kapek jiný hudební fkus ) a přiznám se, že ta atmosféra koncertu je úúúžasná věc. Člověka to nadupe, je tam fakt moc energie, jednak od kapely a druhak od ostatních lidí.

Fajka
Má někdo něco pozitivního při pondělku

já!! dala sem si kafe - NEVYTUNĚNÝ TEDA a opět mi po něm povolily záda nechápu, jak to funguje, ale funguje to. Už nevozím plnej vozík, už je jen do poloviny naplněnej.

birma

Adamovi hrabe

a tak to je snad setrvalej staf, ne?? Nic novýho, ne?

já ti to furt řikám, že čím víc je unavujem, tím víc voni sou mrchy odolnější.

TEN BATOH!!! hele teď úterý středa tu mám velko návštěvu, tak co čtvrtek?? Zatím předběžně teda.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
jsem nemocná, Adamovi hrabe, chci na tejden (nebo dýl) pod širák (to počasí!!! ) a ve čtvrtek tu začne rekonstrukce jádra (a chodby a kuchyně) na kterou neni nic nachystaný
ajajáááj taky soukám samý radostě

jináč sem ještě jukla na Adámkovic vídijo bo sem to chtěla poměřit se svým labilním jelitem...
jelito třeba by tohle dlouhou ulicí za takovýho provozu už by byl taky vyplesklej a chytal by manýru utýýýýýýct... proto sem si všimla že mu pomáhá když třeba jdeme kousek rušný ulice třá 20-30 metrů pomalu a první odbočkou nějakou tišší ne tolik frekventovanou) odbočíme tam se kousek projdem tam a zpět nechám ho uklidnit něco očuchat očůrat a pak se zase vrátíme na tu rušnou a jdeme do další odbočky a zase vypustit páru a uklidnit se v tý boční ... příjde mě že má čas se uklidnit, pak se jakoby na ten ruch připravit a nedostává se do toho konečnýho panickýho prýýýč utýct ...
ale to jen tak vlastní postřeh

ještě u tý rušný se ted snažím hodně prokrmovat aby se do toho ruchu vlastně těšil že jako jééé tam zas bude žrádlo
i když myslím že si psala že Adam zatím nechce , což je teda horší zatím no

PetraK
já!! dala sem si kafe - NEVYTUNĚNÝ TEDA a opět mi po něm povolily záda
no jak se říká všecko je spojený se vším tak asi i záda se žaludkem hlavně že to funguje! nezkoumej proč
Už nevozím plnej vozík, už je jen do poloviny naplněnej
měla ses zeptat pan Lorence essi to uvezeš! dyž se neptáš tak se nedif že máš bolavý záda!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:20
- Nahlásit

PetraK
ta atmosféra koncertu je úúúžasná věc
jj, to je pravda, kdysi dávno jsem na pár taky byla, vona už je to u mě asi teď spíš lenost se někam štrachat
Fajka
dražší jsou energie tím větší a delší zima je
nebooj, já si teďkon v létě koupím kamna a od tý doby budou celoroční tropy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:21
- Nahlásit

Fajka
vo pocasi mi nemluv, v patek dem na vandr, a pokud bude predpovedhnusna, tak ho radsi rusim nez si oddelat nalomeny zdravi

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:23
- Nahlásit

cernej caj
teď píšou, že sobota neděla 20 a polojasno

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:25
- Nahlásit

Maya
nebooj, já si teďkon v létě koupím kamna a od tý doby budou celoroční tropy
to sem si na podzim taky myslela dyž jsme koupili přídavný krbovky..a od tý doby topěj skoro furt včera celej den třá bo sem byla durch z venčení taky bych měla kde sušit boty a věci a psiska

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:28
- Nahlásit

cernej caj
vo pocasi mi nemluv, v patek dem na vandr, a pokud bude predpovedhnusna, tak ho radsi rusim nez si oddelat nalomeny zdravi
nooo ty bláho ! to bych se v tom mokru a zimě na to fakt rači vybodla kor když jak ukazovali padal v Kruškách i sníh

birma
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:36
- Nahlásit

PetraK
TEN BATOH!!! hele teď úterý středa tu mám velko návštěvu, tak co čtvrtek?? Zatím předběžně teda.
čtvrtek ideál
Adamovi hrabe
a tak to je snad setrvalej staf, ne?? Nic novýho, ne?

už ani ne, von jak se celkově rozvolnil teď, tak mu ani tolik nehrabe doma jdeme kousek rušný ulice třá 20-30 metrů pomalu a první odbočkou nějakou tišší ne tolik frekventovanou) odbočíme tam se kousek projdem tam a zpět nechám ho uklidnit něco očuchat očůrat a pak se zase vrátíme na tu rušnou a jdeme do další odbočky a zase vypustit páru a uklidnit se v tý boční ... příjde mě že má čas se uklidnit, pak se jakoby na ten ruch připravit a nedostává se do toho konečnýho panickýho prýýýč utýct ...
ale to jen tak vlastní postřeh

vyzkoušíme

dneska proběhla akce zverimex - nad schodama panika "jááááááá tááááááám nepůjdůůůůůůůůůůů" pak vešla paní s labutěnkou a vzniklo z toho "odsud mě nedostaneš!!"

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

koukám sem sto let za vopicema, mi přišel mailem letošní botový hit gumičkový boty, zírám na to a kolegyně prej že to už prodávaj dávno, asi fakt nakupuju v jinejch dimenzích
http://www.arno.cz/znacka/rock_spring-91

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:38
- Nahlásit

Fajka
od tý doby topěj skoro furt
no jsem zvědavá, ale vzhledem k tomu, že já když si něco koupím, tak obvykle to přestává bejt užitečný, tak nevím

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:40
- Nahlásit

Fajka

taky soukám samý radostě

miluju překlepy

ezkoumej proč
nezkoumu a jdu si uvařit další, blbý je, že se zas vosypu

ses zeptat pan Lorence essi to uvezeš

prosím Tě , to vim sama,, že mám dvě cihly vyhodit

Maya

to je pravda, kdysi dávno jsem na pár taky byla, vona už je to u mě asi teď spíš lenost se někam štrachat

jojo, je to fakt super, žiju pak z toho hooodně dlouho, mám divoký sny Maxipsa Fíka a tak.

což mi připomíná....

FAJFKOOOOOOOO - ešče sme si nevyzvedly vod Tildy ten aparát

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2013 14:42
- Nahlásit

birma
čtvrtek ideál

dobráá, tak to zkusíme, uvidíme jestli to vyjde.

Fajka

cernej ca
j
nooo ty bláho ! to bych se v tom mokru a zimě na to fakt rači vybo

přesně tak, tohle je smrtelnýpočasí.

<< 1 ... 2295 . 2296 . 2297 . 2298 . 2299 . 2300 . 2301 . 2302 . 2303 . 2304 . 2305 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání