| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 09:35
- Nahlásit
Nevíte někdo, jestli se někde na netu dají koupit pohledy? jako poštovní nemůžu nic najít
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 10:09
- Nahlásit
hovado některý http://www.novinky.cz/krimi/302619-sest-stenat-nek do-v-brne-v-bource-uvazal-ke-sloupu.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:17
- Nahlásit
cernej caj
kde mas domaci ukol?
mám ráno jindy než ty právě to sosám z foťáku
kachna_
No, jak jsem si našla svojí banku nevíš, co?
teda potěš koště
Mno, je-li fakt někdo zarytým preventistou, tak elektriku mám od Čezu, vodu od Veolie, telefon a internet od O2, pojistky od Allianz a nakupuju nejčastějc v Tescu D
tak fajn, pojištění si převedu jinam, Tescu se začnu vyhýbat, jinak jsem snad v bezpečí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 11:23
- Nahlásit
birma
pojištění si převedu jinam
jasně, už to vidím
"důvod vypovězení pojištění: Má ho kachna_"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 12:13
- Nahlásit
slíbená videa (jsou dlouhý, snažim se tam do toho pindat, ale nevim nakolik srozumitelně)
hlavní ulice
větší stres v postranní ulici
jinak to bejvá i horší, dneska si dokonce venku na chvilku i lehnul, když jsem ho k tomu dovedla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 12:30
- Nahlásit
birma
hele a nepomohlo by učit oční kontakt?
jinak ale jste dobří
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 12:32
- Nahlásit
kachna_
hele a nepomohlo by učit oční kontakt?
to mi na něj zatim přijde moc, přestal ho úplně nabízet, myslím, že to hodně přijde až se někam posunem s budováním vztahu...
jinak ale jste dobří
no nevim, po dou měsících mi to přijde dost děsivý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 12:45
- Nahlásit
birma
já teda s takovejhlema psama nemám zkušenosti, ale mě to nepřijde až tako hrozný a ten stres vidím spojenej i trochu se zvědavostí, bys měla vidět mýho vesničana když přijedem do města, nechat mu volný celý vodítko jako má Adam, tak chodíme asi taky takhle nějak cikcak sem a tam a tam a zpátky, protože jako podívat se musí na všechno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 13:01
- Nahlásit
Maya
bys měla vidět mýho vesničana když přijedem do města,
bys měla vidět mě, když přijedu do města.
Zvlášť na palmovku. brrrrr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 13:04
- Nahlásit
Maya
ten stres vidím spojenej i trochu se zvědavostí
jo to jo, taky tam nevidím nějakej šílenej strach nebo tak něco. Ale čekala bych, že když dva měsíce x krát týdně takovýhle místa vidí, tak se trochu ochodí, ale ono je to furt stejný
volný celý vodítko jako má Adam
má půl vodítka, ani v klidovym prostředí nezvládá kratší a ve stresu se u kratšího nebo když ho vezmu za obojek snaží vyvlíknout...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 13:05
- Nahlásit
kachna_
Zvlášť na palmovku. brrrrr
a pak že nejsi nakažlivá, tos na něj plivla určitě ty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 13:13
- Nahlásit
birma
měsíce x krát týdně takovýhle místa vidí, tak se trochu ochodí, ale ono je to furt stejný
podle mě hodně záleží na povaze psa a může to trvat fakt dlouho, myslím třeba rok a tak, když vezmu svýho Dorina, kterej jako štěně nechtěl chodit ze zahrady, jako jiný projevy, ale princip stejnej a jsem se říkala to samý co ty, že jako tady už jsme byli tisíckrát, co mu tu furt tak vadí?? a fakt to trvalo rok a pak skoro ze dne na den zlom, jako vím, že je něco jiného štěně a něco jiného dospělák, ale princip bude si myslim tak nějak stejnej a rozhodně to nevzdávej, ten zlom jednou určitě u Adama přijde taky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 13:22
- Nahlásit
Maya
rozhodně to nevzdávej
nevzdávám, ale je to strašně únavný a omezující
ten zlom jednou určitě u Adama přijde taky
dík za naději
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 14:50
- Nahlásit
birma
ja myslim,ze na 2 mesice mate super pokroky tak bych jeste hul nelamala
ten pidi vandrik vidime teda v patek 31.5 sraz nekde u chotebore a v sobotu odjezd smer dom, ono je to i tak na 2h vlakem tak na jeden den to tuplem smysl nema. odhadem tam je 25km nejaky trasy asi mozny nacpat (at se dostanu v sobotu domu), ale kamarad planuje mozna prodlouzeni, tak po domluve by to slo protahnout az do nedele si myslim kdybys teda chtela s nama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 15:04
- Nahlásit
cernej caj
asi to nechám až na ten červenec, teď si říkám, že netuším, jak se bude tvářit přes noc venku a nemá cenu, aby nás budil tři... Nejspíš to otestuju až budem u bejvalýho, to bychom si dali trasu CHotěmice -> Popelín a zpět, což znamená něco přes 30 km za den, tak si říkám, že by mohl zalehnout a spát a zapamatovat si z toho, že to je vlastně fajn venku chrnět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 15:25
- Nahlásit
birma
dam ti otazku na zamysleni - kolikrat za noc si myslis, ze steka hlidaci pes pokud bydlis na hlavni ulici?
takze z tohohle hlediska na nas ohledy urcite vubec neber, ale jinak pokud to zatim nevidis, tak v poho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 16:02
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Žjoo, dneska slušnej hukot. Po výýborný, ale výýborný germánštině, kdy se nám opět podařilo pana účícího dostat pod stůl neb jsme začli rozebírat, jak asi bude probíhat příští hodina kdy nejen píšeme test, ale hlavně přijde na nás hospitace!!! Zcela pochopitelně jsem nasadila téma, zda vlk ponese domovníkoj psaní, nebo jestli to necháme na tuleňovi , poté jsem rozvinula nápad s obžerstvením pro hospitujícího a pak už se to zcela vymklo kontrole gůůt pepe to bylo, zéér gůt
No a pak už skončila veškerá sranda, nejen že proběhlo zcela nečekané školeníčko, ale taky jsem zjistila, že mi přibude další práce a jiné zajímavé dobrůtky ale jako jinak dobrý. POZDRAVUJE VÁS BRŮTICE, to bylo další pozitivno pro dnešek, že jsem ji po dlouhý době zas viděla naživo.
Jdu jednati.
birma
hale, na vídeja jsem koukla zatím v úplný rychlosti mezi druhým a pátým soustem číny, takže to nemusí být úplně objektivní - ale stejně jako holky tam vidím krom štrézu i hodně zvědavosti. Ten jeliman je roztržitej jak já a ešče se hrozně moc zatím nedokáže soustředit v některých momentech. jak si nevezme ten piškot - je to stejná reakce jako když jsem učila Ešusa se ovládat u zvěře. Byl tím tak zaujatý, že neměl šanci vnímnout. Pak se to ochodilo. Nepočítej dny, či měsíce, neměj strach, že by už měl umět či zvládat to či ono. Je jak buran vrženej do víru velkoměsta, bude mu to prostě trvat dýl, dej mu čáás, sobě taky, nespěchej, ono se to prostě jednoho dne otočí. Myslím, že jste udělali spolu velký kus práce. Nejde všechno strhnout najednou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 16:23
- Nahlásit
Rrruumstajn,
birma
Pochvala za krasne vypracovany domaci ukol!
Souhlas s ostatnima, neprijde mi to vubec jako strach nebo velka panika, on jen nevi, jak s tim ruchem a srumcem nalozit, takze drobatko stres. Takze chodit a chodit, zatim, pravda, ses spise zatim jen vodic nez panicek se psem na vychazce. Ale na to sedni reaguje hezky, co by delal, kdyz bys mu v pripade, ze zacne tahnout vpred, zmenila smer a zacla se vracet? Aby te zacal vic vnimat? Taky bych zkusila zacit cvicit chuzi u nohy, nebo to sedni v klidu vedle nohy (doma, samozrejme, prozatim).
Pamlsky bych mu necpala, kdyz nema zajem a nestiha mu hlava. Taky me napadlo, ty na nej takhle mluvis i bezne, nebo to bylo jen kvuli nataceni? Jak rikas tramvaj atp? Pokud jo, tak bych zkusila to mluveni hodne omezit, muze ho to jakoby vic sprajcovat, ze se neco bude dit, stejne tak bych nerikala "nic se nedejee, klid" - to spis dat povel a pochvalit za nej, nebo se zastavit a vyrazne oslovit, jen jmenem, aby se na tebe byt na vterinku soustredil, hodil okem - a pochvala. Takhle postupne ho zlanarit na to, ze pres osloveni se vrati k tobe a nebude plnou parou vpred jak lokomotiva...
Urcite jste udelali velkej kus prace, jen tak dal, vono to prijde postupne, zklidneni a mozek mu secvakne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 16:52
- Nahlásit
PetraK
dík
Fifi
Pochvala za krasne vypracovany domaci ukol!
kuju pančitelko
co by delal, kdyz bys mu v pripade, ze zacne tahnout vpred, zmenila smer a zacla se vracet?
rozeběhnul by se a začal táhnout novym směrem
zkusila zacit cvicit chuzi u nohy, nebo to sedni v klidu vedle nohy
to mi na něj zatim přijde děsně kompexní cvik obojí. On teda cvičá dobře a rád, ale ve chvíli, kdy se mu hned nedaří, tak snadno ztrácí motivaci...
Taky me napadlo, ty na nej takhle mluvis i bezne, nebo to bylo jen kvuli nataceni?
nééé to bylo protože se mi to blbě točilo a nevěděla jsem, co tam nakonec bude vidět a co ne. Běžně by bylo to, co jsem říkala přímo jemu - snad jednou kliiiid, to sedni + pochvala a pochvala na přechodech.
vyrazne oslovit, jen jmenem, aby se na tebe byt na vterinku soustredil, hodil okem - a pochvala
tohle zatím moc nezvládá ani v klidu - to na oslovení přijde nebo se začne trochu soustředit, ale vše bez očního kontaktu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 16:55
- Nahlásit
birma
Tak uz mlcim, uz mlcim, zkratka jen tak daal a uvidis, za par mesicu se nad tema videama jen zasmejes a reknes si, jakej to byl pitomecek silenej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 17:05
- Nahlásit
Fifi
Tak uz mlcim, uz mlcim
no to nemlč! Doufám, že nejsem jeden z těch lidí, co si vždycky zdůvodní, proč to nebo ono nejde
za par mesicu se nad tema videama jen zasmejes a reknes si, jakej to byl pitomecek silenej.
to by se mi líbilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 17:17
- Nahlásit
birma
co si vždycky zdůvodní, proč to nebo ono nejde
Nenee, tak jsem to nemyslela! Jen ho proste znas sama nejlip, vis sama nejlip, jak na nej a co je schopnej postupne pochnapnout...
V Prazici nemas holt sanci, se s nim postupne priblizovat k tem vecem, co ho rozrusujou a iritujou, snizovat vzdalenost - takze se musi hoch ochodit.
Joo ale to me este napadlo - kdyz by sel s vama po chodniku nekdo znamej, s druhym psem/fenou? - co by delal?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 17:23
- Nahlásit
Fifi
kdyz by sel s vama po chodniku nekdo znamej, s druhym psem/fenou? - co by delal?
s druhym psem je mnohem klidnější, jenže tu moc známý nemáme (všichni se ho bojej, je trochu asociál) a neumí si to vůbec přenést do situace, kdy jsme pak na stejnym místě sami
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 17:28
- Nahlásit
birma
Tak vypsat vyberove rizeni na doprovodne feny po frekvencich, abyste dycky nakou potkali.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 18:37
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jsem stále mezi živými, ale od večera jen silou vůle... mám každý den nějaké vyšetření a kontroly před operací, do toho vrcholí specjál a já začínám odpadat.
Dneska jsem se sešla s Ešuskou a je to jediné pozitivum , protože jsem na ko na gastro jela úplně zbytečně... jak si mi nikdo neoznámil, že doktor je na sympoziu
Zítra jdu na oční a od pátku máme speciál, tak prosím, držte palce, ať vyjde počasí. Mohlo by alespoň něco... když už se všechno ostatní popo....
Tak a já jdu odpočívat ... nezlobte babičku a chovejte se slušně ... velké oko vás neustále sleduje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 20:54
- Nahlásit
birma
Mas emila!
brut
Ty nas zivocichu nemocny, at je ti lip, hlavne se nejak o vikendu neprostydni a nepretahni!!! Pocasi zatim nehlasi nic moc, tak ofafrne.
Btw me dneska naprdnula Ag, prijedu a chci jit domlouvat kuchani jeji u pandochroura - a co myslite? Cuza jedna, zacla driv co? Harat!!! Takze podzim to jisti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 21:07
- Nahlásit
Fifi
emil přečten, jen ho asi budu muset přečíst ještě párkrát, než to všechno pochopim a strávim
díky moc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 21:10
- Nahlásit
birma
No jo, sem to pak cetla a je to takovy.. no ber to jak brainstorming nesouvislej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 21:12
- Nahlásit
Fifi
ber to jak brainstorming nesouvislej.
jasně, mě už to dneská nemyslí, uvidím, co z toho vyvodím zítra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 21:28