| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:43
- Nahlásit
Vero
to je hrozně moc hezký!
mi přijde důležitější, že si dítěto co se bojí psů přijde s prosbou o produkci, než zkoušky. Říkala jsem si, že kdyby byla rozhodčí blbá a zasedla si na nás skrzevá tohle, byla by prostě blbá. Tý žádosti se nedalo odolat
jako kdyby byl mlád? nebo spíš vyhnout se stresu?
teď ještě bych se snažila, aby mě nějak vnímal - ale nebyla bych krutopřísná, spíš bych si vlídně na tom trvala. No a s postupujícím věkem bych se rozhodně vyhýbala stresu. Což jde pochopitelně ve městě těžko. Ale třebas se mýlím. Já jen co mám jednu zkušenost. taky může být, že to je jen letošek, že je něco jinak, Ešus taky měl jedno období, kdy blbnul víc..
Fajka
číf je připálenej a růžovej jak Ešuska
jako že seš moc drzá, to jednak a druhak - druhak mu vyřiď, že to má za to, jak mi vyhrožoval tím, že na mě použíje Růžofku, že to mě dočista zabije páč pánbů tresce do tří dnů, že mu to vzkazuju
šlo to pěkně blbě už to bylo přerostlý a
nééééééééééééééééééééééééé!! neřikej mi to, čeká nás to zítra a pozítří
Maya
pro neznalé podotýkám, že golf se hraje s jednou rukavicí, jo nejlíp se člověk pobaví z cizího neštěstí
jehehéééééééé jehehééééé to mi rozbilo
kachna_
tak to jsem fakt ráda, já se bála, že nechutnaj.
jojooooooo chutnají každýmu, a že ochutnávačů bylo - se zeptej třá černýho kafe, Čííífa, Janiii, Fajfky, Brtnika , mě, a dalších lidí co tam s námi byli. Je to skvělá rychlofka. Hodlám právě udělat na příští víkend taky, přijede návštěva, určo si dají. A jsem ráda kvůli Brtnikoj, má můůsli tyčky rád, ale přestal si je kupovat, páč je to chemickej humáč,tak bude mít domácí. A stopro budou chutnat i ségře. to vím.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:43
- Nahlásit
kachna_
Chaos na studijním, profesoři nekomunikují e-mailem,
tohle velmi dobře znáááám
potřebuju na dva dny zkrouhnout magůrkovi procházky, neb se chystám na ty trhy. Nevím, kdo z nás se zblázní dřív
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:44
- Nahlásit
Maya
a vono http://rumstajn.wz.cz
tys taky jemen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:45
- Nahlásit
birma
nemáš doma plnící hračku?? Aspoň malínká zábava by byla. No a tak místo procházek několikrát lehce intenzivnější cvičení něčeho, ať se mu kapánek zavaří mozkovna. plus se domluvit s někým kdo má fenku, která se s ním kámoší, když se budou intenzivně masit, stačí taky kratší doba.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:47
- Nahlásit
PetraK
nemáš doma plnící hračku??
mám, nezabírá pokud neni aspoň 3-4 hodiny venku, to magoří i přes hračku
No a tak místo procházek několikrát lehce intenzivnější cvičení něčeho, ať se mu kapánek zavaří mozkovna.
to cvičáme furt
s někým kdo má fenku, která se s ním kámoší, když se budou intenzivně masit
to bohužel ještě nemáme
no nic, jdem vypadnout, snad o nějak stáhnem bez újmy na zdraví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:51
- Nahlásit
PetraK
tys taky jemen
jáá??? já jsem v tom nevině, sem do teď netušila, že germánští rumštajn maj českej revival nebo co, zvuka nemaje netušim vo co gou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:52
- Nahlásit
PetraK
co je to za mysli tyčky? je někde recept?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:14
- Nahlásit
Maya
20 dkg sušených meruněk
1/2 čerstvého jablka /dala jsem celé/
trochu rozínek
oříšky, nebo mandle, nějaký ty semínka
marmeláda (možná i med, ještě jsem nezkoušela) - množství podle potřeby
250 g vloček
to je vše. naházíš do robota uďáš bzzzzzzzzzzzzm a vykydneš na plech s papírem. Éto vsjo - neboli fertig. Já jsem tedy ještě udělala to, že jsem vypláchla skleničky od marmelády trochou vody, a nalila to do směsi, páč mi to přišlo suchý.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:15
- Nahlásit
jojooooooo chutnají každýmu, a že ochutnávačů bylo - se zeptej třá černýho kafe, Čííífa, Janiii
Janiiiii opět nic neochutnala jen buchtu, ale myslící tyčky mě minuly možná proto mi to nemyslí??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:28
- Nahlásit
mysli tycky byly dobry, mozna akorat tu marmosku mam radsi na chlebu nez v jiny forme ale nejak to drzet musi a chutove me nevadilo
fotky z pecky udelala sem vam je prednostne, mam furt jeste zkluz vubec ze svatby segry muze co byla pred mesicem a neco a dovolenou sem jeste nestahla z fotaku
birma
ahoj, vandr bily karpaty na patek 31.5 - nedele 6.2 je pro tebe asi echt hafo hodne daleko, co? mam nabidku od souseda, kamoska nemuze a ja bych celkem jela, ale se sousedem si rano reknu max dobry den, tak by se mi hodil nekdo, koho znam aspon z netu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:32
- Nahlásit
Janiii
Janiiiii opět nic neochutnala jen buchtu, ale myslící tyčky mě minuly možná proto mi to nemyslí??
jak to???? tys neměla??? to mi mrzí teda. No ale zase máš právě tu výmluvu, proč Ti to nemůslí
cernej caj
jéé ta je hezká! díkuju.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:32
- Nahlásit
PetraK
mi přijde důležitější, že si dítěto co se bojí psů přijde s prosbou o produkci, než zkoušky.
to je jasnačka a myslím,že i zkoušející se to líbilo.
teď ještě bych se snažila, aby mě nějak vnímal - ale nebyla bych krutopřísná, spíš bych si vlídně na tom trvala.
v podstatě tak ňák to dělám...
No a s postupujícím věkem bych se rozhodně vyhýbala stresu. Což jde pochopitelně ve městě těžko.
no právě... ono je v podstatě vyloučený. A letos jako si ani nemáme kde vyhrát bez rušení háravými pachy....
taky může být, že to je jen letošek, že je něco jinak,
budu doufat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:34
- Nahlásit
PetraK
díkes a to jako pak už nepeče že jako fertig když je kydnuto na plech?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:37
- Nahlásit
PetraK
jéé ta je hezká!
hele, já vidím jen fotku nějakýho normálně se tvářícího a vypadajícho pfa! kdo éto?
cernej caj
31.5 - nedele 6.2
tak to ti povím, to máte pořádnej tah, ani nebéte doma na vánoce? nebude mužovi smutno?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:40
- Nahlásit
cernej caj
pěkný fotečky, koukám i děti jste tam hnali přes překážky ta trikolorní šeltice je moc pěkná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:43
- Nahlásit
cernej caj
vandr bily karpaty
to je pro nás na třči dny fakt moooc daleko. Zvlášť se psem, co nejezdí rád autem. (leda bychom dneska vyšli, tam se s váma tři dny prošli a v půlce června došli zpátky do prahy )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:43
- Nahlásit
Vero
v podstatě tak ňák to dělám..
ono to asi jinak nejde - páč to by pak člověk zase přidával štréz - si myslim.
A letos jako si ani nemáme kde vyhrát bez rušení háravými pachy....
to je blbý tohleto, jedině někam vypadnout a teď nejlíp k vodě.
budu doufat
tak. nic jinýho nezbývá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:44
- Nahlásit
Vero
31.5 - nedele 6.2
tak to ti povím, to máte pořádnej tah, ani nebéte doma na vánoce? nebude mužovi smutno? sem si toho ani nevsimla no samozrejme 2.6
Maya
jojo, aj deti tam byli. Ten jorksir neustale vencil toho kluka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:50
- Nahlásit
cernej caj
ale máš pěkný fotky, co že to máš za foťák? já nikdy takhle pěkný v pohybu nevyfotím, asi že jsem líná přepínat foťák nebo nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
díkes a to jako pak už nepeče že jako fertig když je kydnuto na plech?
éééh soráč peče se to - tak při 150° to sušíš, já to beru, že s tím už není práce, to se dělá samo, takže pro mě fertig pardon.
ta trikolorní šeltice je moc pěkná
to by ti Hošikus rád osouhlasil, hárala -stejně jako zbývající dvě . Říkala jsem jim Tři grácie a Hošikus by se byl býval rád u nich ubytoval
birma
BATOH MÁM V PRÁCI, opakuji BATOH MÁM V PRÁCI, takže kdykoliv se Ti to bude hodit, můžeme se sejít,
Vero
normálně se tvářícího a vypadajícho pfa! kdo éto
to byla jeho slabá chvilka
běžnějš je to takhle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
31.5 - nedele 6.2
tak to ti povím, to máte pořádnej tah, ani nebéte doma na vánoce? nebude mužovi smutno
ty seš debíííííííííííííííííííííííííííl !!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 09:55
- Nahlásit
PetraK
BATOH MÁM V PRÁCI, opakuji BATOH MÁM V PRÁCI, takže kdykoliv se Ti to bude hodit, můžeme se sejít,
nejlíp v to pondělí. Teď mám paniku, že nestíhááááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:00
- Nahlásit
birma
nejlíp v to pondělí. Teď mám paniku, že nestíhááááám
já vím, to jen abys vědíla, že to může být fakt kdykoliv kdy si řekneš. Klidně později než v to pondělí, ale už se nestane, že ho tu nebudu mít.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:03
- Nahlásit
Maya
kdyz ti reknu, co mam, tak to s tebou slehne, hlavne ta cena (fotak mam starej od kolegy, s tim sem jela uz do kachniho kraje - ma asi 8 let, prodal mi ho za par supu panasonic lumix a objektiv sem si nakounec koupila z premii a fotila sem s nim prvne ted o dovoleny, akorat sem ho koupila za tretinu pouzitej)
tzn kombinace vysoke svetelnosti kvalitniho objektivu (coz je nekdy tezky dosahnout na levnym kompaktu, kde se zoomem ti fotka "tmavne") a velmi kratkeho casu je to, co potrebujes (kdyz mas min svetla, potrebujes delsi cas a pak je problem mit nerozmazanou ale dost svetlou fotku). I kdyz ja mela hodne tech fotek jeste mazlejch - blbe zaostrenejch, sem jich tak tretinu musela vyhodit, ze byli uplne nepouzitelny). Jako s kompaktem toho taky nedosahnu... jenze zas timhle objektivem se neda fotit normalni bezna dovolena, protoze kdyz si chces vyfotit kostel treba, tak se ti tam vleze mozna horni cast veze, zato muzes fotit vrabce u kanalu na druhy strane namesti budu muset vymyslet neco univerzalnejsiho pak. A hlavne - zkus to nosit nekde 20 km denne, nejsu sebevrah
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:09
- Nahlásit
PetraK
soráč peče se to
mě to právě přišlo divný že by ne, tak jsem radši položila dotaz
cernej caj
jo tak zrcadlovka, tak to jo, já mám taky panasonic lumix, ale kompakt, jako už jsem taky o zrcadlovce přemejšlela, teď už ani nejsou tak drahý a ani by mi nevadila ta váha, zas tak moc nikde foťák nenosím, ale z toho nastavování by mě šlehlo, já kolikrát nejsem ani schopná přepnout řežim na kompaktu, tak se obávám, jestli by zrcadlovka pro mě nebyly vyhozený prachy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:14
- Nahlásit
PetraK
ale byli pekny tri gracie, moc
Maya
tak dneska koupis v setu kolem 12 000. ja sla cestou, ze mam stary levny telo, ktery, pokud stejne nejses takovej ten amater profesional, tak ti to bohate staci a mam drahej objektiv, kterej ma vysokou svetelnost. cenou su na levnym novym zrcadle. Sice mi to nenataci videa, ale ty setovy objektivy sou parametrove tak priserny, ze do toho bych stejne bez koupi jineho objektivu nesla... ale je fakt, ze ja si hodne hrala i s kompaktem, kterej me pak prestal stacit. Ale i na auto by sis se zrcadlem mohla vyhrat, ale kdyz treba zkusis vic pouzivat manualni rezimy a zamilujes si to, tak pak uz je to jen krucek ke zrcadlu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:31
- Nahlásit
Rumštajn!
držíme palčáky Fifijovéé!!!!
cernej caj
ta je krásná
titanik
hezký díík !
makáme tak vás nestíhám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:33
- Nahlásit
Fajka
ta je krásná
ta se Hošikusovi taky moc líbila. blbý bylo, když si jí spletl s Matýskem
makáme tak vás nestíhám
víme. Ale nezapomeň vyřídit Čííífoj můj vzkaz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:37
- Nahlásit
PetraK
víme. Ale nezapomeň vyřídit Čííífoj můj vzkaz
jj vyřízeno , něco si brblal pod fousy
ftipný je že jak měl mikinu s dlouhejma rukávama tak má přes obě ruce krásný dva pruhy... nejdřív je bílej jak sejraaa a pak je růůůžovej a to tak dobře že tu růžovou neschová..leda by si vzal rukavice a to je v létě docela divný že jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:41
- Nahlásit
Fajka
chudak to ma z toho, jak v ni sedel na tom paraku a kumuloval
|