| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:48
- Nahlásit
cernej caj
manuální režim vůbec nepoužívám, ani nevím co se jak nastavuje, jako pěkný fotky jsou fakt paráda, ale ta cesta k nim je pro mě asi moc náročná
a jeden pěkný výleteček http://kcna.linek.co.uk/2012/05/vyprava-do-kldr-20 12.html#den1
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:52
- Nahlásit
cernej caj
to ma z toho, jak v ni sedel na tom paraku a kumuloval
ne-e to si uhnal včera při sekání na traktoru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:54
- Nahlásit
Fajka
a to tak dobře že tu růžovou neschová
vůbec se nesměju, nesmějuůůůůů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 10:55
- Nahlásit
Maya
no ty jo, pekny fotky, cist to nebudu, je to dlouhy ale me by se tam asi nelibilo
Fajka
jo tak ono kumuloval v rukavech i na traktoru, tak to jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 11:04
- Nahlásit
cernej caj
Já jsem to přečetla a popravdě je to dost nudný, protože jako furt to samý dokola - návštěvy soch, muzeí a estrád
mě by se tam nelíbilo určitě, ale pro někoho to asi kouzlo má
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:03
- Nahlásit
Maya
prave, jako takhle se podivat dobry, ale jet tam? to asi fakt ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:17
- Nahlásit
mam pro vas znalkyne dotaz, co presne znamena svatba v nejaky barve? to jako ze v ty barve pak bude kytka a vyzdoba na stolech? nebo to znamena neco uplne jinyho?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:22
- Nahlásit
cernej caj
co presne znamena svatba v nejaky barve? to jako ze v ty barve pak bude kytka a vyzdoba na stolech?
já myslim že jo, včetně těch kytiček do klop pánů, třeba i barvy dortu a tak...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:25
- Nahlásit
cernej caj
to jako ze v ty barve pak
tak já vůbec netůchám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 12:35
- Nahlásit
birma
aha, takze ono je lepsi nemit svatbu v zadny barve asi no tyjo, prochazim hodne fotky, saty a tak... proc mam pocit, ze moje predstava, kterou sice nedokazu nejak podchytit je dycky uplne jina, nez vsecky ty vobrazky co vygooglim?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:02
- Nahlásit
cernej caj
co tyhle stránky, našlas? http://cowboy-wedding.com/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:04
- Nahlásit
Maya
nenasla, koukam... me vubec nenapadlo pouzit slovo cowboy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:04
- Nahlásit
ty šaty, tyhle se mi líbí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
maj tam všechno, tak kovboj mě napadl hned´
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:15
- Nahlásit
Maya
ja zkousela country a western ale tyhle jsou pekny. maminka me dost tlaci do novych, nepouzitych, ze mi je zaplati a necha usit... tak hledam neco, co by se mi echt libilo... pac jedna vec je, ze by to melo k tem botam ladit. druha vec je, jestli k tem botam to nakonec neni uplne jedno jaka buda sukna (saty)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:17
- Nahlásit
cernej caj
no neni to jedno, právě k těm botám se všechno asi hodit nebude, mě teda by se k nim líbilo něco jako jsou ty šaty vejš, jak barvou, tak střihem a + samozřejmě ještě ten klobouk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:19
- Nahlásit
victorian western, to taky není špatný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:21
- Nahlásit
Maya
jenze klobouk asi nebude nedari se sehnat a kdyz ano, tak vepredu na krempe tvori takovou vlnu, coz u klobouku za 3500 neni asi uplne to pravy, vypada to dost blbe pri pohledu zepredu do obliceje a muz tvrdi, ze mu zadnej neslusi... a asi zadnej mit nebude
si furt rikam, ze mam zachranu sirokou bilou "country" sukni, kdyz si k ni necham udelat halenku s vysivanym sedlem nebo neco to barvy bot, tak by to taky mohli byt pekne, i kdyz treba nejak honosny to nebude... a pak by stacilo jen prevlict sukni za rifle na odpoledne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:21
- Nahlásit
a klobouk i se závojem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:23
- Nahlásit
cernej caj
tak v kloboukách se nevyznám, ale jestli jsou nějaký blbý, tak to radši bez nich, šaty když ti nabízí mamka, tak ber, sukně a halenky jsou vhodnější spíš pro družičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 13:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no ty viktoriansky sou taky docela pekny, to sem tam vubec nenasla, to pak budu muset lip prohlidnout... nojo, ale zas fakt najit takovy, ktery by se hodili k botam, ani ne klidne nejaky "westernovy"... a co sem koukala na fotky tak normalne na google najdes uplne normos saty s botama a blbe to nevypada a moc z tech bot stejne neni videt
prave ja bych si i klobouk bilej treba slamak nasla, ale je blby kdyz muz mit nebude
edit: ono je vubec na pytel ze vybrat si takovej neoblibenej styl kde vsehovsudy neni u nas vubec nic na vyber a s dost omezenym rozpoctem asi nebyl nejchytrejsi napad a sukne a halenka dobry, kdyz dodam pasek, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:19
- Nahlásit
cernej caj
sukne a halenka dobry, kdyz dodam pasek, ne
ale huš, si natiskni fotky, obejdi pár švadlen a tipuju, že tě ty šaty nevyjdou o moc dráž
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:24
- Nahlásit
ty botky s těma růžema, ty jsou!! http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=dre ss+cowboy+boots
a tam jsou vůbec pěkný věci
družičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:32
- Nahlásit
Maya
ty boty jsou moc pekny, to je fakt. u svadleny ale mam trochu strach, ze nikdy nevis, jestli ti ten strih/tvar satu vubec sedne. Co kdyz pak zjistis, ze proste saty super ale tvoji postave vubec neslusi? kdyz mas neco konkretniho co si vyzkousis, je to o neco lepsi predstava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:37
- Nahlásit
cernej caj
Tak šikovná švadlena by ti byla schopná říct který střih pro tebe jo a který ne, otázka spíš je kde takovou švadlenu vzít. Museli byste jít na jistotu na doporučení někoho nebo tak, vzít kdejakou švadlenu z ulice, to by fakt nemuselo dopadnout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:46
- Nahlásit
Maya
no ale si vem, kdo si dneska nechava neco sit u svadleny? no to bude divoky jeste...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 14:57
- Nahlásit
cernej caj
No to nevím, ale určitě svatební nebo plesový, maturitní a takový šaty si lidi určitě šít nechávají, známá si nechávala šít svatební šaty v Číně, měla štěstí, padly jí a byly fakt dobře udělaný a pěkný a za pár korun, ale co jsem četla na netu, spoustě lidí pak přijde nějaký šmejd, je to taky riziko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 15:00
- Nahlásit
Maya
prave, segra rikala treba s tema satama od cinanu, ze usijou podle obrazku a mir, ale kdyz netrefis strih, tak ses nahrana... treba muze mamka sije jako konicek (vyucena svadlena, ale tak dobrych 15 let urcite nesila) a predtim myslim, ze delala v odevnictvi, ale primo ze by sila obleceni, to nevim. Sila i neteri saty na ples, ale zase to siti je casove narocna prace a penize by urcite nechtela, takze jedna vec je zkraceni kalhot a zasiti natrhnute kapsy a druha vec je stravenych nekolik tydnu nad satama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 15:05
- Nahlásit
cernej caj
no čínský stránky jsou třeba tady, za známá měla ty červený vlevo druhý seshora http://www.weddingdresschina.com/colored-wedding-d resses-14
s tou skorotchyni je to asi pravda, ušít šaty určitě trvá dlouho zvlášť když to běžně nedělá
a nebo se na to všechno vybodnout a normálka obejít půjčovny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2013 15:08
- Nahlásit
třeba tyhle se mi líbí od číňanů
|