Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 07:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

tak po ranu konecne fotky z vandru, coz bylo 12-13.4... takze behem tohoto mesice snad par fotek z pecky ci z dovci a jeste teda ty vcerejsi davam znova

Maya
tak si to chtěl doma ještě vylepšit nůžkama a vystříhal si tam fleky až na kůži.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 07:57
- Nahlásit

a ochutnavka z pecky od "kapicky" co prislo mailem odkaz na fotky

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:04
- Nahlásit

PetraK
pani vozvěte se mi prosím, kdy se mám u vás stavit pro batoh. Jestlivá dneska, nebo indy.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:15
- Nahlásit

rumštajn
pěkný fotečky, teda lyžovat neumím ani v zimě, natož v létě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:35
- Nahlásit

birma
a) s tim kokorinskem na svatky v cernu mam spis pocitat nebo nevis?
b) na popruhach z bederaku sou na konci dve ocka, pokud ti adam moc netaha, muzes to pouzit jakoze misto sedaku abys mela ruky volny, pokud teda pouzivas neco jako sedak nebo nevodis adu jen u nohy/na volno/na nejakym normos voditku v ruce. pokud taha, tak prosim moc ne, at mi nepraskne prezka.

PetraK
muz vymyslel, ze prej se da domluvit na autobusaku s ridicem, co jede do brna, ze byste mu to hodili do zavazadlovyho prostoru, zeptali se v kolik a na jakym nadrazi bude v brne (mame tu vic nadrazi), nejak dobre oznaceny at to snadno pozname a my bysme si to vyzvedli. prej se to tam da strcit i na tajnacku ze se clovek mezi lidma schova ale to se mi trochu prici

nebo to zezerte, dejte birme s batohem at to zblajzne birma, proste se o to nejak podelte, ja ho obrecim a priste si dam poznamku do mobilu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:48
- Nahlásit

Maya
no jako ani mi nemluv, navic ty boty, to teda bylo jak na slona ale teda je fakt, ze ukazat v praci jak sem travila dovolenou, tak to s kolegama asi svihne

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj

Cožeto??to jste na pecce aji lýžovali????

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 09:15
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

MÁM DEPRÉZI, CHCI NEBEJT TU , ALE TAM!! AAAAAAAACH JO!

a nechápu některý lidi teda. Ráno jsme potkali maníka s jorkšírkou. Škoda, že jsem se musela zeptat, jestli fenka nehárá, když už Ešus blbnul moc. Čert vem, že by bral třebas ohled na toho psa, ale tý fence to taky nemusí být příjemný, tak že aspoň kvůli ní to neřekl. Ještě, že máme tetkon supr potrénováno díky třem hárajícím gráciím na táboře

Fajka

myslím že úklidová četa se pobavila a určo zjišťovala kdo že to v tom vyfešákovaným pokoji bydl
jo, řekla bych, že voni si toho všimli určitě a hned z první představa co tak na to říkají, je dost dobrá

cernej caj

to první se mi nevokázalo a to druhý vokazuje nějakou hnusnou vižlu

doooobře bylo u vodičky, dobře!! Aji Ferdinand Peroutka skorem plovala

brut

týýýý joooooo!!! Tak to musel být opravdu mazec!!!

too teda byl a počkej až uvidíš velké bulve! a velké žuby žahnuté naholu strašlivý

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 09:18
- Nahlásit

cernej caj

z pecky od "kapicky" co prislo mailem odkaz na fotky

tak už to máš, jo? nemusí posílati tedy.
Foto brutus což?

birma

pani vozvěte se mi prosím, kdy se mám u vás stavit pro batoh. Jestlivá dneska, nebo indy.

Indy páč jsem debil a nevzala jsem to s sebou, páč jsem nevěděla, když jsme se nedomluvily. Ale ono dneska jdu stejně cvičit, takže bych končila až kolem šestý. Tak to mám vzít zítra? Pokud máš možnost, můžem se sejít klidně i přes oběd dole na Andělu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 09:34
- Nahlásit

PetraK
koukam, to sou asi olinky fotky, moooc pekne je ma

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 09:51
- Nahlásit

cernej caj

jojo, to jsou fotky od Olinky. bombastickej je Rudolf alias Knut

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 10:00
- Nahlásit

PetraK
jo a cihni na ten muj odstavec o autobusu. chces autobus nebo si je podelis s birmou nebo se delit ani nebudes?

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 10:10
- Nahlásit

PetraK
Indy páč jsem debil a nevzala jsem to s sebou, páč jsem nevěděla, když jsme se nedomluvily
nakonec jsem ráda, strašně nestíhám
Tak to mám vzít zítra? Pokud máš možnost, můžem se sejít klidně i přes oběd dole na Andělu.
to zní dobře
cernej caj
a) s tim kokorinskem na svatky v cernu mam spis pocitat nebo nevis?
spíš počítám (budem v červnu dělat jádro, čím míň lidůch a psůch tu bude, tím líp)
b) na popruhach z bederaku sou na konci dve ocka, pokud ti adam moc netaha, muzes to pouzit jakoze misto sedaku abys mela ruky volny, pokud teda pouzivas neco jako sedak nebo nevodis adu jen u nohy/na volno/na nejakym normos voditku v ruce. pokud taha, tak prosim moc ne, at mi nepraskne prezka.
vezmu ho na ruce by se rozeběh za zajochem a když by nic neruplo, tak by mě určitě vzal i s batohem někam sebou do kopřiv, potoka nebo tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 10:27
- Nahlásit

birma
a) su blba, cervenec ale to sme si asi rozumeli tak supr, pac kamoska dala echo mezi kacery, ale ja nechci vic nez 3-5 lidi celkem, nemam rada masovy akce + kdyz priberem kachnu na nejakou cast, tak to bude akorat.

b)ok. me se tam ty krouzky na klice dost osvedcili, feri kdyz sme bez psu jinejch tak moc netaha a tim ze ten bederak je dobre zesenej, tak u mensiho tahu neni prezka vubec namahana, coz je supr. furt si to chcu koupit jeste na ten druhej batoh

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 11:22
- Nahlásit

birma

to zní dobře
tož já ho zítra ráno vezmu. A vidíš to na obědopauzu nebo po prasí? Dělám do půl pátý.

cernej caj

hele člověče já jsem teĎ trochu v časovým klinči, na nádr. se nedostanu ale můžu to předat birmě - kdyby měla šanci se tam dostat ona? což?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 11:51
- Nahlásit

PetraK
tak zalezi, jak ma birma moznosti a cas. Jinak to snezte, kdyby se mel zkazit, tak to uz by byla echt smula

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 12:08
- Nahlásit

cernej caj

doobroš, tak to musíme nějak domluvit - kdyby se tu objevila dřív než já, tak ju odchyť, prosím, a zeptej se, ju? my bychom se měly potkat nějak zítra ohledně toho batohu, tak bych jí to mohla rovnou dát.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 12:44
- Nahlásit

PetraK
jsem živnostník, po mojí práci by bylo kolem půlnoci takže jak se ti to hodí
ale můžu to předat birmě - kdyby měla šanci se tam dostat ona? což?
holky já jsem teď dost v presu, mám v pátek a sobotu trhy a hooooodně nestíhám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 12:52
- Nahlásit

birma
PetraK
tak si ty sejry podelte a spaste a je to.

birma
co vyrabis? (ps: v ty horni kapse zespod mas clonu)

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 13:03
- Nahlásit

cernej caj
co vyrabis?
dělám tohle + pro Wami tohle a vozím na to materiál
(ps: v ty horni kapse zespod mas clonu)
díky díky moc

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 13:26
- Nahlásit

birma
ty vobrázkový prsteny na fleru jsou boží, škoda, že nemáš špice

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 13:37
- Nahlásit

Maya
pošli si fotku a budeš mít dokonce svýho špice nebo jukni k Lence do nabídky grafik, jestli špice nemá

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 13:58
- Nahlásit

birma

tož děfče můžem třeba zítra přes ten oběd? Mohla bych být na Andělu kolem půl jedný, vyhovní?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 13:59
- Nahlásit

birma
me se libi ty tricka s vrbou, ale nemam dobry zkusenosti s koupi tricek naslepo
vetsinou mam u tilek tri zasadni problemy - jsou moc siroke a zaroven docela kratke (musim si je dost zastehnout v podpazi a zaroven mi leze pulka bricha ven) a druhy problem - maj tak dlouhy raminka, ze ti leze pulka podprdy ale zaroven maj jakoby "nizkej" vystrih, kdyz si raminka zauzlujes, aby ti nelezla podprda, tak te skrtej v podpazi, protoze vlastne ta delka raminek je nastavena tak, aby ti v podpazi to tilko presne vyslo.

ale to s vrbou bych brala celkem

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:01
- Nahlásit

birma
pošli si fotku a budeš mít dokonce svýho špice
to jako fakt? jakou fotku? u wami jsem koukala a špice nenašla
ty prsteny máš mosazný, nevíš jestli jsou bez niklu nebo tak prostě protialergický?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:12
- Nahlásit

cernej caj
Mě se líběj trička s kočkama a taky se mi líbí takovéhle šperky, akorát to nenosím protože se to tak jako ke mě moc nehodí, ale slintám nad tím dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
ja to taky moc nenosim, i kdyz se mi to libi,ale taky to na noseni muj styl moc neni

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:16
- Nahlásit

cernej caj
nemam dobry zkusenosti s koupi tricek naslepo
vezmu ti ho v červenci na vyzkoušení
Maya
nevíš jestli jsou bez niklu nebo tak prostě protialergický?
hned jak budu mít chvíli, tak kouknu
akorát to nenosím protože se to tak jako ke mě moc nehodí
taky to nenosím

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:27
- Nahlásit

birma
ty si neděláš chodící reklamu?
ale máš moc pěkný věci, prsten bych si fakt koupila, ale tak mi na to prosím mrkni, musím mít minimálně bez niklu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:29
- Nahlásit

birma
hele tak to by bylo super, predstavuju si tak M diky diky na ten cervenec se pak teda nejak domluvime, v prubehu asi cervna? predpokladam, ze to tam moc neznas, ze bys vedela, kde by se dala dat chrupna pod strechou (turisticky pristresky jak byvaj?)

<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání