Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:31
- Nahlásit

Maya
ses alergicka? ja su alergicka na takovy ty levny kovy (zarudne a svedi me kuze, po nausnicich mi to edela problemy s dirkou...) ale treba sem zjistila, ze staci olakovat bezbarvym lakem ty mista dotyku

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 14:31
- Nahlásit

birma

děláš pěkný věci a uživíš se tak dobře, jde to?

cernej caj
mám s tílkama úplně stejnej problém, tak nevím, na koho jsou šitý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:03
- Nahlásit

Vero
no me tesi, ze nejsu jedina teda ale nakupuju tilka v HM, tam sem zjistila, ze maj celkem dobry, za 129 korun, nebo obcas maj v tescu s nastavitelnejma raminkama v podobny cene. vzhledem k tomu, ze su tilko maniak, tak pak koupim treba 5 naraz, abych mela jistotu, ze budu mit chvilu co oblikat

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:12
- Nahlásit

ach boože ach booože
právě jsem dohovořila tlf. se svým šéfem a rozloučila jsem se ním rozverným Pa-pa!! jak dlouho si mě tu nechaj?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:14
- Nahlásit

PetraK
no treba ho to jen pobavi

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:21
- Nahlásit

cernej caj
alergicka na takovy ty levny kovy
jo, to máš taky alergii na nikl, přelakovat pomůže na chvíli, většinou se to pak ošoupe, sem to dělala dřív když tu nic jiného nebylo, teď už prostě kupuju chirurgickou ocel a nebo titan a lakuju jen knoflíky u džín
PetraK
a rozloučila jsem se ním rozverným Pa-pa!!
si připadal určitě jak doma, to bude dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:25
- Nahlásit

Maya
hm, to je mozny. me to vetsinou pomaha a kdyztak prelakuju zas. Blby, ze obcas ne vsechno co se mi libi de sehnat v kovu, kterej muzu...

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:51
- Nahlásit

Jé! to jsem nevěděla, že daj ty knoflíčky v džínách přelakovat

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:56
- Nahlásit

Maya
není to obecný kov, ale mosaz, nicméně to, že by zrovna tyhle prsteny neobsahovaly nikl výrobce neuvádí (a normálně to má psaný i u mosazi)
Vero
a uživíš se tak dobře, jde to?
ani prd, ještě tak před 5ti lety byla naděje, že to jednou půjde, teď je to spíš koníček a hlavní příjem mám z prodeje materiálu (to nedělám dlouho, tak ještě doufám ve zlepšení)

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 15:58
- Nahlásit

a chlubivá vložka - Adam zvládnul zverimex, kdy se minule opravdu hodně bál (dneska tam byly dvě čívy a zaujaly ho natolik, že se bát zapomněl ) a dokázal na mě počkat i před masnou (nemluvě o tom, že jsme dvakrát v klidu a pohodě přešli hlavní silnici, kde byli na chodnících lidi). Je to můj hrdina a já jsem hrdobec

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 16:14
- Nahlásit

Maya

si připadal určitě jak doma, to bude dobrý

cernej caj
no treba ho to jen pobav

doufejme, páč už mám za sebou i to, že jsem mu nechtíc poslala 96!! prázdných esemesek melounem přes nezamčenej telefon. Jsem si vezla melouna do prasé, měla jsem ho na klíně na tašce, v ní byl nezamčenej telefon a jak se to tak šmidralo v tý tramvaji, tak prostě meloun posílal a posílal

birma
birma
birma

TAK ZÍTRA V PŮL JEDNÝ? NA ANDĚLU? V TESCU TAM U INFORMACÍ?? MŮŽE BÝT?

Adam zvládnul zverimex, kdy se minule opravdu hodně bál

a vida ho kluka šikovnýho

hrdobec

však taky máš být na co!!

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 16:54
- Nahlásit

PetraK
TAK ZÍTRA V PŮL JEDNÝ? NA ANDĚLU? V TESCU TAM U INFORMACÍ?? MŮŽE BÝT?
Tesco myslíš v tom obchoďáku, nebo je tam i jiný? Informace snad najdu Budu tam!

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 16:57
- Nahlásit

PetraK
tak prostě meloun posílal a posílal

tak to ho nějaký papá nerozhodí

birma
Adámek je bourec a ty taky!

z prodeje materiálu
tak snad ti to půjde líp. škoda, ono se takovýma věcičkama asi dá uživit jen v hodně velkým..

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 19:29
- Nahlásit

birma
zrovna tyhle prsteny neobsahovaly nikl výrobce neuvádí
tak to je škoda, netuším teda jestli se do mosazi nikl vůbec přidává jako třeba do stříbra, ale jestli výrobce to jinde uvádí a tady ne, tak asi spíš jo, tak to radši nebudu riskovat, škoda no, se mi fakt ty prsteny líbily a mosaz jako taková se mi taky líbí
Vero
jsem nevěděla, že daj ty knoflíčky v džínách přelakovat
no já už si je spíš podlepuju náplastí, u toho knoflíku to lakování fakt moc nevydrží
PetraK
jsem mu nechtíc poslala 96!! prázdných esemesek
tak to už je zvyklej, to ho nějaký pa pa určo nerozhází

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 19:47
- Nahlásit

birma
Tesco myslíš v tom obchoďáku, nebo je tam i jiný? Informace snad najdu Budu tam!

jojo, bejvalej Cafour - neboli Carefour - takový to obchodní centrum -jestli to tam nějak znáš. No a tam dole hned proti vlezu do budovy jsou informace.

písnu ti na emila pod členem, ať si můžem vyměnit tlf. čísla

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 19:48
- Nahlásit

Maya
tak to už je zvyklej, to ho nějaký pa pa určo nerozhází

pevně v to doufám. Ostatně tuhle dostal pravítkem tak co!

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 21:01
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak mám za sebou oční a v podstatě nic moc nového pod sluncem.... mám opar u oka a podle všeho i uvnitř, protože vidím jako by přes slzy, což jsou známky virových krystalků, které očař viděl. Dostala jsem nějaké kapičky a gel, v pátek jdu na kontrolu a uvidíme, co bude dál.

Zítra jedu pro změnu do Práglu na cévní, pak vyzvednout nějaké věci z "Aromaterepie - Dokonalá láska pro pejsky" na speciál a nakonec jedu do badatelny na Žižkov, kde budu pátrat ve spisech ohledně dědečka.... Takže se tu objevím až zase večer

birma
jééje, Tichošlápek jsi ty ... jak je svět malý. Jsem nedávno projížděla Fler a u tvých výrobků jsem se zarazila, protože se mi moc líbí. Jsi šikovná!!!! O obchůdku jsem nevěděla, ale projdu a třá objevím něco, co nutně potřebuju

Jinak prstýnky se mi taky líbí, ale..... nemůžu skoro žádný jiný kov než zlato, takže mám smůlu ... ale jedny honáky bych si zasloužila, si myslím ( i kdyby měly být součástí sbírky berušek)

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 21:12
- Nahlásit

Rrumstajn,
Ag mela trauma, preveliky, a ja se lekla moc. Zacla litat sem a tam, jak pri nakym zachvatu.A vono ji hovno honilo, chudinku moji estetku, takovy ty dlouhy traviny ji nesly docista docista vytlacit.
birma
Jee, ty ses sikovna, pekny vecicky delas! Jen jsem se hodne zasmala u tvyho nazvu, tak se u nas rika tomu, mno... kdyz pes potichu a se zakernou silou ujde...

brut
Ble, opar i v oku, to je hroziva predstava. Snad kvapky zaberou.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 21:19
- Nahlásit

brut
jééje, Tichošlápek jsi ty ... jak je svět malý. Jsem nedávno projížděla Fler a u tvých výrobků jsem se zarazila, protože se mi moc líbí. Jsi šikovná!!!! O obchůdku jsem nevěděla, ale projdu a třá objevím něco, co nutně potřebuju
teda to mě těší jestli myslíš eshop, tak ten je Wamin, já pro ní dělám jenom šperky s její grafikou já sice eshop mám taky, ale je ještě stále ve výstavbě, mám na něj málo času
Fifi
tak se u nas rika tomu, mno... kdyz pes potichu a se zakernou silou ujde...
tak tos mě pobavila

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 21:50
- Nahlásit

Zabiju kocoura!! Je asi 10 dní po kastraci a tohle jsem fakt s žádnou kočkou ještě nezažila, normálka se z něj stal šavlozubej tygr nebo co, jen tak z plezíru mastí kočku, ta je chudák normálně taková bojácná a lekavá, tak to fakt blbě nese a navíc kouše do lidí, dneska mi podruhý prokousnul ruku, tak už jsem ho seřezala přes zadek, chvíli byl klid, ale dlouho to netrvalo, doufám, že to s ním jen nějak mlátěj hormony a že to časem přestane jinak mě fakt šlehne.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2013 23:19
- Nahlásit

Fifi
jsi tuuuu? Mám tady něco pro tebe...:

Nasla jsem fenecku Erdelteriera 13.5. 2013 k ranu u autobusove zastavky pod Rapidem ve Strasnicich. Je velice vychovana a myslim ze se jedna o starsi damu. Je v...idet ze ma rada sve majitele a ze ji moc chybi. Prosim ozvete se pokavad vam patri. Adriana Karbanova
tel.: 777 572 908, Adriana Karbanova
e-mail: adri.kar@seznam.cz
region: Praha
rasa: Erdelteriér
pohlaví: Samice
datum nálezu: Pondělí, 13. Květen 2013

Podle fotky je to starší fenečka nebo špatně vytrimovaná

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 01:28 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Fajka a Kachna

Všechno nejlepcejsi,hodně moc zdravicka,stesticka a spoustu lásky,hodné muzicky,dětičky a chlupace Vám mé dámy k dnešním společným prirozeninam přeji ... P.s. Doufám,že dostanete alespoň kytku a velkou pusu.
Líp mi to napsat nejde, pac to z mobilu ještě neumím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 06:10
- Nahlásit

brut
Nemas nejakou oslabenou imunitu? Te to vse pronasleduje

Petrak
Tak to ho papa urco nerozhodi

Fifi
Tichoslapkem si pobavila

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 06:34
- Nahlásit

brut
Kachna
Všechno nejlepčí i vám !!!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 07:56
- Nahlásit

cernej caj
Nemas nejakou oslabenou imunitu? Te to vse pronasleduje
to je kombinace mnoha faktorů, který se podepsaly na mým zdraví a tím i na snížený imunitě, bohužel. Ale časem má být ještě hůř, takže jsem ráda, že tělo stále drží, alespoň v téhle podobě .... časem se tu budu vyskytovat " o berličce, hnáty křivé, pod plachetkou osoba......" , i když mimo plachetky, tak vypadám i teď, tak nevím, nevím....

Milé dámy, loučím se a jedu nach Prag ... budu až večíííír ..

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 07:58
- Nahlásit

brut
Fajka
kachna_

všechno néééééééj, když jste se sešly takhle pěkně, ďůůůčata

mažu k zubaři

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:05
- Nahlásit

birma

NIKAM PROSÍM NEJEZDI BATOH JSEM KRÁVA NECHALA DOMA, MUSÍM LETĚT, MOC SE OMLOUVÁM.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:06
- Nahlásit

Ještě něco :

Fajka
dííííky moc

Fifi
koukám, že Ag měla zážiteček a ty šok, hlavně, že to bylo jen houno a ne nějaká šílenost ...stejně je ale trupkááááá

opar i v oku, to je hroziva predstava. Snad kvapky zaberou.
doufám, tohle je totiž opravdu bléééé .... no, na operaci to prý mít vliv nebude, tak jsem alespoň v tomto směru klidnější.

birma
eshop, tak ten je Wamin, já pro ní dělám jenom šperky s její grafikou
nene, o jejím eshopu vím, myslela jsem na tvůj .... juknu se, co tam máš a určitě něco budu potřebovat ( sice asi ne hned, páč bez pařátku se těžko vyrábí, ale postupně)

Maya
Zabiju kocoura!!
to nedělej, pořídíš náhradu a bude to stejný

Tak a teď už opravdu odjíždím .... se tu mějte krásně ( holky, to nám to počasí na narozky hezky vyšlo, že? ) a nezlobte babičku aneb velkomajitelku fora a taky nedrásejte, ať to stihnu večer přečíst

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:08
- Nahlásit

brut
Fajka
kachna
tak všecko nejlepčí k narozkám!!!
to jste se nepochlubily, že ste trojčata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:09
- Nahlásit

Maya
brut
Fajka
kachna
tak všecko nejlepčí k narozkám!!!
to jste se nepochlubily, že ste trojčata
tak ja se taky pridam ke gratulaci, trojcata se tak casto nevidi

<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání