| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:50
- Nahlásit
Maya
cernej caj
Fajka
brut
Díky moc
brut
Fajka
Všecko nejlepší k narozkám
brut
Můžeš mi sem prosím hodit i fotku (nebo odkaz) toho erdela ze Strašnic. Mám tam známou erdelářku, hodím jí to do mailu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 08:51
- Nahlásit
brut
Fajka
kachna
gratulacéééééééééééééééééé!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 09:11
- Nahlásit
brut
Fajka
kachna
všechno néj a pugét z kopřiv!
Maya
chudák, zuří, že přišel vo koule, a ještě dostane na prdel.
To já, já včera o půlnoci vstoupila do pokoje, rozhlídla se, chvíli neveřícně zírala, pak jsem si povzdechla a tiše řekla kocourům: já vás asi zabiju.
A pak jsem půl hodiny zametala střepy z kvěnináčů a hlínu naprosto všude, píchajíc se vo kaktusy. Chvíli byli sami doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 09:22
- Nahlásit
Vero
Chvíli byli sami doma
taky pěkný
no tenhle muj nejmladší kocour bejt u někoho v bytě, tak je taky asi kocourem smrti, to by byla demolice bytu na jedničku, místo aby byl rád, že jsme ho zachránili od života se slepicema, tak tohle
on už byl takovej voprsklej a lehce agresivní i předtim, ale teď to teda přesahuje všechny meze, minulej tejden mi prokousnul dlaň všema štyřma špičákama a jako fakt do krve a to jsem se ještě udržela a přes tu prdel mu nedala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 09:36
- Nahlásit
Maya
on už byl takovej voprsklej a lehce agresivní i předtim,
a jak je starej? dospělej nekastrovanec lehce agresivní není až taková úchylka, ne?
místo aby byl rád, že jsme ho zachránili od života se slepicema, tak tohle
třá je nasratej, páč mu ty slepice chybí, nemá koho lovit
ale teď to teda přesahuje všechny meze, minulej tejden mi prokousnul dlaň všema štyřma špičákama a jako fakt do krve a to jsem se ještě udržela a přes tu prdel mu nedala
tak ono když jdeš na agresi agresí, tak z toho ve výsledku bude stejně zas jen agrese. bych se spíš vyhýbala příležitostem, aby to mohl udělat, a čekala, až se mu hormony zklidní.. ale nevim, nemám zkušenost.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 09:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
FÁÁÁJFKÁÁÁ
BRŮŮŮT
A KACHNÁÁÁÁ!!!!
ALLES GŮŮŮŮTE ZUM DAJNEN GEBURTSTÁÁÁÁÁÁG
und híír něco na oslavu:
zde tématické víno:
už jsem nalila
a zde květena:
ať se vám ženský daří!!! FŠÉÉÉCKO NEJ.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 09:58
- Nahlásit
Jsem splavená jak kůň!! A dala bych si facku, páč jsem nechala v letu doma ten batoh pro Birmu
Germánština stála za to. Vyprávěla jsem, jak jsme byli na Pecce. Na psím táboře, jak jsme cvičili, jak jsme zkouškovali, jak hošíček dělat Tót Hund při odložení mezi psy. Detaily z večerních hrátek jsem vynechala. Radši ani o Filipově přednášce o kolíku jsem nevyprávěla
birma
BIRMOOOO
ČETLA JSI MÉ ZOUFALÉ VOLÁNÍ? pospíchala jsem na germánštinu, takže jsem nestihla víc, než tohle, abys to věděla hned. Moc mě to mrzí. Můžem to posunout?
Fifi
vy máte u vás paten na houna co honěj psy, koukám
Maya
huž je kocór mrkef?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:00
- Nahlásit
Děkuuujuuuuuuu fšem !
ještě dyby mě tak někdo přičaroval dneska dovolenku, tak by to v tomhle azurovým počasí nemělo chybu
ale nedá se svítit, minulej týden jsme se poflakovali na Pecce tak ted mušíme halt makat nooo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:03
- Nahlásit
PetraK
Maya
kocór mrkef?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:04
- Nahlásit
Vero
jak je starej
+ - měsíc asi tak rok, nevim přesně kdy se narodil, pár kocourů už jsem měla, ale lehce agresivní nebyl žádnej a to ti dřívější nebyli kastrovaní vůbec
nemá koho lovit
no to je možný, to mě nenapadlo ale od tý doby oblibuje suchý housky a piškoty, mám prvně kočku, který můžu házet piškoty stejně jako psům
když jdeš na agresi agresí
no to já právě nejdu, až na tuhle poslední výjimku, a stejně si začíná von, vyhýbat příležitostem se moc nedá, protože on rafne třeba jen když ho vezmu na ruku a nesu z baráku a jemu se nechce, tak mi prokous tu ruku minule, jenže teda jako občas ho musím vyhodit a nebo jdeš kolem něj a on tě rafne do nohy, teda taky doufám, že to časem přejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:06
- Nahlásit
PetraK
huž je kocór mrkef?
nééni, protože byl večer vyhozen ven a ráno se rači neukázal
uvidíme co bude až přijdu domu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:24 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
můj cour mladší má přes rok, koule ještě nosí a je neskutečně miloučkej na nás, ale začíná bejt lehce akresivní na staršího, ne do krve, ale kouše zdárně (a starší koule nemá a prát se nechce), tak už půjde taky pod kudlu.
jdeš kolem něj a on tě rafne do nohy
tohle zas dělá můj starší courek, ale ze srandy... nohu mi prokous i s teplákama ten jednou, v 8 týdnech, když jsem na něj šlápla
rotože on rafne třeba jen když ho vezmu na ruku a nesu z baráku a jemu se nechce,
to dělá starší cour taky, mužíkovi (ale teda nikdy do poranění, to je fakt), mně ne, to jen hlasitě komentuje. vyhnout se tomu nedá třá mlíčkem? to u nás řekneš "mlíčko" a kluci přestanou s jakoukoli sebelepší aktiviou nebo přítomností kdekoli a nastoupí k misečce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:38
- Nahlásit
Vero
tohle zas dělá můj starší courek, ale ze srandy
no to ty moje ostatní taky, ale tenhle to dělá fakt natvrdo a když kousne tak do krve
jen hlasitě komentuje.
jj, to druhej kocour taky, ten syčí jak had nebo se maximálně mrskaj a tak, to jen tenhle zmetek sebou švihne a ani si nevšimneš a teče kref
vyhnout se tomu nedá třá mlíčkem
no to už mě taky napadlo, u nás jedou kapsičky, že ho jako vyvedu za mističkou, ale nějak to nefungá, asi tím, že já kočky krmím furt na stejným místě, tak jinde je žrádlo nezajímá
a jak sem ještě zjistila, poznaj si i svoje mističky, jsou skoro stejný, jen maj každá jinou barvu, abych je poznala já a z cizí mističky prostě nežerou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:41
- Nahlásit
No nic, teď jsem si našla, že to trvá několik měsíců, než se kastrovanýmu kocourovi srovnaj hormony, tak to je jak u psů, tak holt to musíme nějak vydržet a pak z něj bude snad hodnej kocourek, protože on je jinak strašnej mazel a vtěrka, když chce žejo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 10:58
- Nahlásit
my sme kastrovali kocoura nekdy v 7mi mesicich snad, kdyz byl fakt kote a kote nam z nej zustalo.
byla sem si vcera zkusit boty, co mi objednal chlapek z jezdeckejch potreb chybejici velikosti... musim bohuzel poznamenat, ze ty na miru jsou opravdu moje posledni sance
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 11:13 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
já mám asi absolutně nenormální oba coury, s nadšením a samozřejmostí milujou pečivo (ale jsem v tom opatrná, kočka by obilí zas moc neměla) a po žrádle jdou, kdekoliv a kdykoliv to žrádlo je, nějaký zastydlý autistický vzorce svejch misek a míst - neexistuje asi jsme holt magoři s magorama.
cernej caj
y sme kastrovali kocoura nekdy v 7mi mesicich snad, kdyz byl fakt kote a kote nam z nej zustalo.
my jsme staršího zrzka museli kastrovat už po půl roce, páč začal značkovat... a kotě z něj nezůstalo, hm, možná nebyl kotě už tehdá, prostě dřív dospěl, asi...
edit- taky oba jedí zeleninu, a starší jde po zeleným salátu, bramborovejch slupkách nebo rajčeti či okurce se stejnou vervou jak po kuřecím krku prostě mám magory
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 11:16
- Nahlásit
A venku je to děs.
Klasickej rozhovor: "???? nehárá vám ta fena?"
- "no jo, hárá..... ale kdybych ji měla na vodítku, tak to bude to samý" - praví panička nastavující se feny, kterou přes půl parku pustí za mým psem... ten je pak zbytek vycházky mimo, samozřejmě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 11:21
- Nahlásit
Vero
ty máš teda kočky vegetariány tak to u nás nehrozí, i když pravda kapsičky žerou jen Whiskas a podobný šunt, když jsem jim chtěla přilepšit Belcandem nebo něčím podobným, tak se toho ani nedotkly
s těma vzorcema jídla jak tak nad tím přemejšlím, tak to v nich asi vypěstuju já, nejstarší kocour musí totiž veterinární granule a jestli to něčím ochucujou bo co, ale všechna přišedší koťata se na to vrhaj a já je pak pravidelně odmalinka rvu od jeho misky jako To nejsou tvoje granule, žer si ze svojí mističky!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
ze ty na miru jsou opravdu moje posledni sance
takže nebyly ti? to je ale fakt škoda
Vero
A venku je to děs
nemáš chodit ven, máš bejt v práci jako normální lidi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ze ty na miru jsou opravdu moje posledni sance
tak my už to považujem za hotovou věc!!
Vero
Klasickej rozhovor: "???? nehárá vám ta fena?"
- "no jo, hárá..... ale kdybych ji měla na vodítku, tak to bude to samý" - praví panička nastavující se feny, kterou přes půl parku pustí za mým psem
heh, to jsme měli včera tohleto, to je velmi roztomilá situace. nevím, proč to lidi neřeknou hned. Páč to není blbý jen vůči tomu psu, ale pokud není v nejlepším i pro jejich fenu, nechápu to.
a jsem fakt ráda, že jsem v tomhle Ešusa celkem procvičovala, páč nechat ho být, jako jiní sídlištáci, tak mám s jeho povahou donchuána, celkem slušnej problém.
i jsem si teď na tý Pecce říkala, jak moc s ním zacvičí to, že tam s náma byly tři šoltyje hárafky, který když šly z areálu ven musely jít kolem naší chatky. Jsem si říkala, že to z tím cvičením - potažmo zkouškama bude asi dost propadák ale ne, byl zlatej můj hošíček. Byl zlatej. Překvapil Miluju ho.
Jsem si tak včera, když jsem ségře vyprávěla o zkouškách a jak mi paní rozhodčí vychválila náš vztah, vzpomněla na tu podivuhodnou osobu, co mi psala do emila, jak hrozně se chovám ke svýmu psu . Když mi to, že máme super vztah, říkaly holky výcvikářky, nemuselo to být objektivní, ale od rozhodčí, která mě nezná vůbec a nikdy už mě neuvidí - to fakt zahřálo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 12:06 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
já myslím, že se do těch kapsiček dávají nějaký příchutě, díky kterým pak kočkám už nechutná nic jinýho, asi jako slaný brambůrky a kolakola pro děcka. já je nedávám prostě zásadně vůbec, nebo tak jednou za rok a nechám je radši radovat se z rybičky.
edit:
nemáš chodit ven, máš bejt v práci jako normální lidi
ty seš ale pitomáááááááá
a já je pak pravidelně odmalinka rvu od jeho misky jako To nejsou tvoje granule, žer si ze svojí mističky!
tak já teda taky každýho coura nechávám jíst ze své misečky a nesmí brát z misečky druhýho. ale to jim nebrání ve žravým pudu, pokud je chci dostat třá domů z balkánu.
PetraK
to je velmi roztomilá situace. nevím, proč to lidi neřeknou hned.
Jelikož jsou to kretýni.
No já jsem si letos uvědomila, že v nácviku ohledně tohoto budu muset asi začít zas od začátku. Letos ho to nevíproč začalo brát dvojnásob oproti jinejm rokům a ocitá se mimo... teda jako i od té háravky jsem ho teď přivolala, to jo, ale byl pak úplně vystreslej a nevnímal mě. Tohle nebejvávalo.
Když mi to, že máme super vztah, říkaly holky výcvikářky, nemuselo to být objektivní, ale od rozhodčí, která mě nezná vůbec a nikdy už mě neuvidí - to fakt zahřálo.
To věřím. Ale hele, pokud dotyčná osoba usoudila na to divný chování k tvýmu psu z toho, co píšeš na internátu, tak je to kretýn na entou, páč z toho, co píšeš, je úplně jasný, že je to pěkný a v pořádku, a není potřeba se nad tím vůbec zamýšlet, já bych se zamýšlela, kdyby třá tohle řekl právě někdo v reálu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 12:22
- Nahlásit
brut
juknu se, co tam máš a určitě něco budu potřebovat
kdybys chtěla vidět, jak to vypadá naživo a pokecat, tak budu teď v pátek a sobotu na krajkářských trzích v Práglu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 12:28
- Nahlásit
Vero
se do těch kapsiček dávají nějaký příchutě
taky myslím, ale já to moc neřeším vzhledem k tomu, že hlavní strava mejch koček jsou myši a ptáci a domů si choděj jen dorazit chutě a granule kupuju kvalitní
já právě myslím, že takhle nějak dochucujou i ty veterinární diety, protože po tom jsou taky jako diví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 12:30
- Nahlásit
Vero
já myslím, že se do těch kapsiček dávají nějaký příchutě, díky kterým pak kočkám už nechutná nic jinýho, asi jako slaný brambůrky a kolakola pro děcka.
to jako fakt? na tom muze byt nejaka zavislost ci co?
zigul nastesti granule jakykoli a maso jakykoli, jinak teda zeleninozrout z nej nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:14
- Nahlásit
Vero
Jelikož jsou to kretýni.
bohužel ááno. Jen bych chtěla vidět, co by dělali, kdybych jednala úplně stejně jako oni - tzn. až by pes byl ve feně, řekla bych - "Nojo, von je to úchylák!"
z toho, co píšeš na internátu, tak je to kretýn na entou, páč z toho, co píšeš
no bať Ten proslov paní rozhodčí mě prostě potěšil, člověk ví, že to nedělá blbě, měla jsem radost i z toho, že nám pochválila rychlý přivolání, prostě se Hošíček snažil seč mohl. A ten jeho léžink ten budu vidět asi dosmrti už tu zase sedím s hubou kolem celý hlavy .
A to jsme ještě stihli po nástupu udělat toho zajíčka pro malou Gábinku, alias Milenku Dvorskou (je jí šíleně podobná totiž ) , kterážto přišla a povídala "Zajííčkááá" - použila jsem Ešusa předtím jako výchovnou pomůcku, páč prý jí drapnul pes když jedla rohlík a tak se začala bát psůch. Tož jsem jí ukazovala, že pejsek nemusí být dítětožrout a že když udělá jeden krůček blíž, péf jí zamává, když udělá dva krůčky blíž, udělá zajíčka.... až došla až k nám no a pak pokaždý když nás potkala chtěla toho zajíčka, tak zkoušky nezkoušky, uďáli jsme jí produkci
ale byl pak úplně vystreslej a nevnímal mě. Tohle nebejvávalo.
může být věkem Murphy kdysi taky háravky nějak neprožíval - de-facto jsem s ním u nich tak nějak vůbec neměla problém, nebylo co řešit, ale jak stárnul, bylo hůř a nakonec svou první mrtvici dostal z toho, že nevydejchal sousedky fenku co hárala Paradox byl, že o nějakou dobu později jsme ho museli kvůli nádoru nechat vykastrovat. Kdyby se to projevilo dřív, tu mrtvici mít nemusel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:23
- Nahlásit
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNA
JAK DOPADLO ZKOUŠENÍ, he?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:26
- Nahlásit
Adámek je borééééc! vypadá to, že se začal fakt krásně vylepšovat ten můj hrdina
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
já nevim, to byl test.
A na tradiční otázku "ňákej pocit z toho mít přece musíš!!!"
Nemám prostě nemám
Hele, nevíte někdo, jakej má oficiální termit, když ženská na rodičovský dovolený pečuje ještě o cizí děti jako přivýdělek?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:31
- Nahlásit
kachna_
ňákej pocit z toho mít přece musíš!!!"
no to ale MUSÍŠ!!!
kdy budou výsledky?
jakej má oficiální termit,
nemám tucha. ani náhodou.
birma
co předvedl Adamita Šikovný?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:41
- Nahlásit
PetraK
tak nějak vůbec. Mám pocit, že se za poslední tak tejden dost uvolnil. Třeba dneska jsme blbli s tim míčkem, jak jsem ti říkala a kousek od nás jezdili kolisti. Včera večer šel vyštěkávat nějakýho psa k plotu psího hřiště a přišel zpátky na první mlasknutí. A tak
|