Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:43
- Nahlásit

birma

í. A tak

a to je moc pěkný! Moc pěkný

věrím, že z tohodle

že se za poslední tak tejden dost uvolnil.

máš velkou radost, viď?

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:46
- Nahlásit

PetraK
věrím, že z tohodle
že se za poslední tak tejden dost uvolnil.
máš velkou radost, viď?

asi největší ze všeho

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 13:48
- Nahlásit

birma

to ti věřím je to potvrzení toho, že budujete vztaha, že psovi konečně dochází, že není nutný se šponovat, že od toho jsi tu ty atd. atd.
jste oba moc šikovní.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 14:19
- Nahlásit

PetraK
kdy budou výsledky?
příští úterý
no to ale MUSÍŠ!
myslíš ten pocit, že když už nás zbyla jen větší třetina, tak nás přeci nevyházej?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 14:59
- Nahlásit

birma
jste fakt pašáci
kachna_
domácí školka nebo tak něco? když pohledáš někde ve zprávách tak to asi najdeš, není to dlouho co se to fut vomílalo jestli po povolej nebo ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 15:04
- Nahlásit

kachna_

myslíš ten pocit, že když už nás zbyla jen větší třetina, tak nás přeci nevyházej?

Přéééésněěě!

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 15:12
- Nahlásit

Maya
není to dlouho co se to fut vomílalo jestli po povolej nebo ne
To jsou dětský skupiny, to tam mám. Tak že by to nemělo ofiko název? Dneska, když všechno má svůj název? to jsou věci

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 15:54
- Nahlásit

kachna_

HELE TVOJE MŮSLI TYČKY SLAVILY ÚSPĚCH PŘEVELIKÝ!! Chutnalo každému kdo ochutil.

a připomínám ten Phytovet, až bude čas, nespěchá to, jen jsem si vzpomněla. Pokud bys neobjednávala nic, tak to klidně můžu zařídit já. To já jen, žes minule brala víc věcích. ale není problém, abych objednala já.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 15:58
- Nahlásit

brut
Fajka
kachna

VSECHNO NEJLEPSI K NAROZKAM, mila trojcatka nase, predevsim zdravi at vam slouzi, at jste stale krasne prasteny a vubec...

Nam drzte zitra v poledne palce, mam doma invalidu totalniho. Kremyl sel spat jako zdravy pef a rano se vybelhal vembloud. Nemuze vubec na zadni hnat, doufam, ze to bude "jen" koleno - vazy nebo meniskus a ne predzvest toho, co potkalo Dorotu s Bernasem. Zitra ma narozeniny, tak si teda dala bezva darecek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:04
- Nahlásit

Fifi

bude to meniskus. !!!!!!!!! Jiná varianta se nepovoluje.
jsem napnutá. dáš, prosím, zítra vědět?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:06
- Nahlásit

PetraK
Jasny, ozvu se, az bude chvile. Achjo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:10
- Nahlásit

Fifi

kdybys potřebovala pohovořit a duši ulevit, budu večer, po splnění následujícího programu - venčení psa a vykonání velkého nákupu u tlf. a budu ho i hlídat.

a toho krásnýho dorta co vždycky vyrobíš si dá holt až odpoledne. přát jí budu až záftra.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:15
- Nahlásit

PetraK
venčení psa a vykonání
... uz uz sem myslela potreby.
Uvidime, ono neni ted moc o cem mluvit, kdyz clovek vi prd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

chytla séé, chytla sééé - sem si říkala, ešivá tetkon budeš mít na to voko a vono jooo.

s vykonáním potřeby se obracej na jiný odbornice ovšem

mluvit

je mi jasno. to já jen kdyby tě přemohly obavy, aby mohl štréz ven. Jinak pochopitelně bych na tebe prděla

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 16:25
- Nahlásit

kachna_
co děláš za školu? Já furt zvažuju, jestli se ještě do něčeho pustit, nebo si vystačit jenom s tim jednim týtulem

Fifi
držim palce moc a moc!

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 18:59
- Nahlásit

Fifi
chudák Kremyl, co dělal v noci??? držim palce ať to není nic vážného a je brzy na všech čtyřech

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 19:11
- Nahlásit

Maya
Ja prave vubec nechapu, z ceho to ma, vcera byla cajk, i pred spanim pri rozdavani pangaminu do zobaku. Max jestli v noci nejak blbe slapla v zahrade, kdyz jecely na kocku... O to vic se bojim zitrka, sem rozechvela.

Vero
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 20:07
- Nahlásit

PetraK
ohužel ááno. Jen bych chtěla vidět, co by dělali, kdybych jednala úplně stejně jako oni - tzn. až by pes byl ve feně, řekla bych - "Nojo, von je to úchylák!

Pravdu díž.

zajíčka, tak zkoušky nezkoušky, uďáli jsme jí produkci

to je hrozně moc hezký!

ůže být věkem Murphy kdysi taky háravky nějak neprožíval - de-facto jsem s ním u nich tak nějak vůbec neměla problém, nebylo co řešit, ale jak stárnul, bylo hůř a nakonec svou první mrtvici dostal z toho, že nevydejchal sousedky fenku co hárala

tos mě ale nepotěšila... a taky mě to ale napadlo. a co bys dělala? snažila se řešit, jako kdyby byl mlád? nebo spíš vyhnout se stresu?

Fifi

To je mi moc líto a držíme všechny tlapy, at je to prkotina. Věřím, že prostě blbě stoupla a nic víc to nebude a brzo bude ok. Kolikátý narozky má?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 20:14
- Nahlásit

Uf máme z velké části posekáno, ještě takový dva kousky ale na to už dneska kašlem jsme mrtvoláci, doděláme to záftra... číf je připálenej a růžovej jak Ešuska

šlo to pěkně blbě už to bylo přerostlý a k tomu to slunko a ledovej fičák, hnus fajalovej

Fifi
Kremyl sel spat jako zdravy pef a rano se vybelhal vembloud. Nemuze vubec na zadni hnat, doufam, ze

klíííí paníí nestresujte se! tím si nepomůžete !
určo jen třeba šlápla včera do myší díry a má nataženej sval! to bé dobrý ! MUSÍ!

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 20:29
- Nahlásit

Vero
Kolikátý narozky má?
8.
Fajka
a má nataženej sval!
Ee, tohle neni sval, ja sem pomerne klidnej clovek, nepanikarim hned tak - ale ma proste neco v koleni. I dva schody jsou mega problem, sotva vstane z lezingu, odlehcuje na celou levou pulku ve velkym, boze dej, at to jde jen operativne kuchnout.
paníí nestresujte se! tím si nepomůžete
Ja vim, ale co nadelas, fifinu nepredelas - co se psu tyka, byvam u vaznyho problemu vnitrne hystericka, navenek samoze klidna.

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 20:54
- Nahlásit

PetraK
Jen bych chtěla vidět, co by dělali, kdybych jednala úplně stejně jako oni - tzn. až by pes byl ve feně, řekla bych - "Nojo, von je to úchylák!"
Já se chovám stejně jako voni - "jestli si jí hned nezavoláte, tak ho pustim a je mi jedno, co se bude dít" - divila by ses, jak rychle si pak u fenu zavolaj

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 22:09
- Nahlásit

Fifi a Brůt
Tak už vím, komu patří ta starší poslušná erdelí dáma (už je doma mimochodem). Patří naší člence, dělají spolu záchranařinu a nějak se milá Honey zapomněla venku, s tím, že normálně ale vždycky došla do půl hodinky domů, tak si Jana myslela, že to bude stejné.
Slečna jí snesla vše, co doma našla, dokonce jí ještě ráno zašla koupit konzervičku.
Shodly jsme se s Janou, že příště už bloudit nebude a půjde rovnou ke slečně

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 22:12
- Nahlásit

Fifi
Kremyl je vona? já doteď myslela že je to von
když je to takhle náhle a zadní noha, tak bych taky tipovala vazy v koleni nebo něco podobného, to by se dalo pořešit

birma
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 22:17
- Nahlásit

kachna_
Slečna jí snesla vše, co doma našla, dokonce jí ještě ráno zašla koupit konzervičku.
hezká story

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2013 22:31
- Nahlásit

kachna_
Jezis, ja ted patrala, jaka perdelice.. sem to nedocitala od vcerejska vse, slava, ze je doma! Bych se teda snazila, aby se Honey priste nikde nezapominala. Dobra trefa?
Maya
Kremyl je vona? já doteď myslela že je to von
Jj, Kremylek je ona. Amy. Verim, ze v nazvoslovi a nickach smecky je tezky se vyznat. Ag je taky ona, ale taky on, Nasgul. Bazooka je taky ona, ale taky ten, Skritek.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:00
- Nahlásit

rumštajn
včera večer jsem se dost pobavila, se dostavil brácha jestli nemáme pantenol, místo práce si vyrazil na golf a zapomněl se namazat, pro neznalé podotýkám, že golf se hraje s jednou rukavicí, jo nejlíp se člověk pobaví z cizího neštěstí

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:07 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

a něco po ránu k zvednutí nálady
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak- snc6/178971_4105875024405_1177859724_n.jpg

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:26
- Nahlásit

ježíši, já tady zdravím a vono http://rumstajn.wz.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:32
- Nahlásit

PetraK
VOJE MŮSLI TYČKY SLAVILY ÚSPĚCH PŘEVELIKÝ!! Chutnalo každému kdo ochutil.
tak to jsem fakt ráda, já se bála, že nechutnaj. Vidíš, mohla bych nám je udělat na víkend zase. Mě to právě strašně překvapilo, všude takový monstr recepisy s karamelizací cukru nebo salkem a ono to jde takhle jednoduše.
birma
voš - obor personální řízení v podskalské.
Nejdřív klady - rok studia stojí 3tis a je tam aj a nj.
A teď zápory - jsou to tak trochu amatéři, pár lidí skončilo prostě proto, že "nedali" ten přístup stran školy. Chaos na studijním, profesoři nekomunikují e-mailem, neseženeš na netu studijní plány.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2013 08:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

FURT V TOM BLBÝM ARBAJTU!!

A VENKU JE TAK KRÁÁÁSNĚ!!

Uďáli jsme si fčera krásný odpoledne s Hošikusem, vypadli jsme v pět a vrátili se po sedmý. Byli jsme plouti. Přidala se k nám stofárdka s vodklápěcí hlavičkou. Jmenovala se krásně : Máňa. I říkala jsem jí Marůško. Marůško byla jest velmi milá a ve své líbeznosti stofárdovsky úderná, takže když mě chtěla zlíbati, udeřila mě Hošikus z ní byl nadšen. Vzhledem k tomu, že je měsíc po hárání, byl víc než nadšen. Půjčil jí svůj tenisák a číhal, kdy si ho odkutálí do vody a bude ho tam lovit, aby ............ aby využil příležitosti a toho, že k zadničce jest volný přístup . Prasák starej, pak si taky dávali romantické procházky po "pláži" Marůška klusala ladně vodou /může-li potrhlá stofárdice klusat ladně / a Hošikus jí dvorně doprovázel po jejím boku. Při návratu jsme potkaly naše staré známé rýžbejčku Coru, které říkám Korýši a stofárdku Rozitu. Pěkné odpoledne to bylo. Stihla jsem i nakoupiti, vytvořiti večeři z žampijounů, zeleniny, kozího sýra, smetany a těstovin, zadělat na koláč a naložit maso. A pak jsme si ešče šli užít klidného letního večera do sídláku. Léto taky nejni marný

FIFINĚ A KŘEMÝLKOJ FŠICHNI DRŽÍME PALCE

<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání