| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:00
- Nahlásit
Vero
když některý rodiny ty svoje vztahy pěstujou prostě přirozeně, že se upřímně rádi sejdou a není to o tom se navzájem zdrbatjojo, rekla bych, ze nase rodina to tak plus minus ma, nevidame se casto, spis min a min, ale je to fajn. Ale ty sestrenice a jejich deti zvat taky nebudu "i kdyz by se melo".
takze cerny kafe si toho docela vazi, i pres to, co obcas v rodine mame su opravdu za tu jistou soudrznost a solidaritu rada"0
Maya
dyz to tam se muzu jit podivat jen ja, on tam na svatek/nedele nebude mit otevreno a specialne 220km tam a 220km zpet kvuli tomu ve vsedni dem nepojedem z brna
ono budu muset dbat i na "melo by to byt v miste nevesty" pac kolem brna neni zadny krasny huste romanticky "neznamny" misto, o kterym bych vedela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:01
- Nahlásit
Vero
, ono to prostě bohužíl není samozřejmost.
přesně tak, když to funguje, je to úžasný.
tohle já mám pořešeno, i když taky to nějakej růček trvalo.
to je dobře, moc dobře, člověk pak může svobodně dejchat. šikovná - dostane pičkůtek
ale fungá to pěkně, čék nemá depku
ano vztek může navíc vymlátit, vyběhat, vyplavat, vykřičet, vychodit s čoklidem, nebo prostě počkat, až odejde, ale smutek a zklamání se zasekne v duši drápem , sviňa jedna.
že se okolí divilo, co že su celej týden tak nasraná a popudlivá.
mno i pro ně lepší, páč kdybys plákala, nevěděli by co s tebou, takhle si řeknou, jéé vona má zas PMS čůza jedna
Maya
v důchodu jakože se budete se ségrou pást,
to se možná ale i budem ale tak snad kdyby bylo nejhůř, dá nám některej ze synofců aspoň na vlak, abychom si dojeli do míst, kde ta tráva není podojená vod psůch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:02
- Nahlásit
Vero
tak co? už umíš píchat?
no možná bychom se měli zeptat i někoho jinýho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:30
- Nahlásit
PetraK
kde ta tráva není podojená vod psůch
fuuuj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:31
- Nahlásit
teď sem se přežrala na objedě a mám celý odpolko školení, to jsem zvědavá, jestli usnu nebo ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
fuuuj
tak já doufám, že smradi by tohle nedopustili, čímž nemám na mysli, že by nás dotovali, ale prostě nenechali na holičkách, nešoupli kvůli bytu předčasně do DD a tak. Základ jsme jim se ségrou a Brtníkem dali soliidní, tak ho snad nějak zpracujou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:42
- Nahlásit
PetraK
No nechci ti brát iluze ohledně výchovy, ale naše rodina je celkem početná a když vidím, čeho všeho jsou někteří schopní a to se jim dostalo stejný výchovy jako těm druhejm, kterých je sice většina ale i ta jedna hnida je dokáže všechny rozeštvat, no a tak, na téma rodinné vztahy bych mohla psát romány, ale radši ne, protože dokud to jednoho nepřepadne, tak nemá cenu se tím nějak zaobírat a fakt přeju ať se dětičky vyvedou, někdy mám takovej pocit, že kdo je za pár let nebude mít, tak chcípne někde na ulici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:43
- Nahlásit
Maya
ja mam zas dneska 3 h porad a ja vim, ze usnu pac ani na telku nevidim, pritmi tam je a debilne se tam sedi a prezrana su taky
PetraK
ty si vemes psa sebou, aby ti to pohnijil i tam, kam dojedes vlakem a priste se na tebe synovci vyhnoji taky
Základ jsme jim se ségrou a Brtníkem dali soliidní, tak ho snad nějak zpracujou.
jj, to je dulezity. Vidim to u kamosky, jak ta jeji rodina ale opravdu drzi pospolu, to neni jak u nas, ze my vychazime spolu dobre, ale oni spolu opravdu drzi a je to moc hezky... no doufam, ze segra taky vychova neterinku tak, aby ctila zrejme bezdetnou teticku a aby to nedelala jen z vypocitavosti, ze po bezdetny teticce taky bude nekdo mozna dedit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:54
- Nahlásit
cernej caj
Maya
, to jsem zvědavá, jestli usnu nebo ne
mně pomáhá voda po malejch doušcích a kafe sladký (normálně nesladim)
mno, a - nepřežrat se. Ale to už je asi pozdě, což?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:59
- Nahlásit
Maya
když vidím, čeho všeho jsou někteří schopní
no já se bojim, že u mýho bratránka jsou v tom drogy. Ale dělám mrtvýho brouka, resp. úplně mrtvýho ne, ale teta jakoukoliv zmínku na tohle téma odmítá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:59
- Nahlásit
Maya
fakt přeju ať se dětičky vyvedou,
já myslím, že tam ta soudržnost je, jak mezi nima navzájem- což je ve svý podstatě to nejdůležitější, protože jednou tu zvostanou sami, tak i mezi nima a náma. Dokážou nejen přijít, když je něco trápí, ale i když je průšvih na naší straně, zatím jsme na ně na smrady pyšná, umějí být empatický a to je důležitý (pro život dost na hovno, to je pravda , ale proto, aby ho žili s čistým štítem to důležitý je)
otázka je, jak se vztahy zamíchají případný partnerky, protože to je další neznámá v ruletě, kolikrát partneři dokáží s člověkem neuvěřitelný věci.
cernej caj
ty si vemes psa sebou, aby ti to pohnijil i tam, kam dojedes vlakem a priste se na tebe synovci vyhnoji taky
jemene!!! no ale ešivá s sebou povezu psa, mohla bych ho naučit něco ulovit, pak by nemuselo být tak zle
.. no doufam, ze segra taky vychova neterinku tak, aby ctila zrejme bezdetnou teticku a aby to nedelala jen z vypocitavosti, ze po bezdetny teticce taky bude nekdo mozna dedit
musí se taky bezdětná tetička zapojit, aby budovala vztah. Kluky jsme brali na hory, finančně ségru dotovali, kluci u nás hodně často byli, když bylo u ségry nejhůř, několikrát jsme pro ně v noci jeli a odvezli odtama všechny, měli a mají u nás zázemí. mají vlastně ty rodiny dvě vydělali na tom smradi jedni :-D. No někdy taky ne, páč já se s nima neséřu a když něco pohnojej, podám si je i když už je jim vosumnáct a víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:01
- Nahlásit
Maya
to jsem zvědavá, jestli usnu nebo ne
dej si dvacet, no! nesmíš chrápat nahlas
kachna_
mně pomáhá voda po malejch doušcích
jasně, páč jak se nalemtáš, chce se ti moc a moc na záchod a to tě teda usnout fakt nenechá
no já se bojim, že u mýho bratránka jsou v tom drogy. Ale dělám mrtvýho brouka, resp. úplně mrtvýho ne, ale teta jakoukoliv zmínku na tohle téma odmítá.
s tím moc nic nenaděláš, když do toho nejde ani jeho máma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:18
- Nahlásit
PetraK
měli a mají u nás zázemí. mají vlastně ty rodiny dvě
tak nejak by se mi libilo, kdyby to bylo, ale to ukaze az cas, jak se k tomu dokazem postavit, jak segra a jaky geny zdedi neterinka protoze me fakticky ani nejaky to dite v rodine, na starost nevadi. Akorat asi nikdy nedokazu/a zatim ani nechci/ mit vlasti
kachna_
me vadi to pritmi... i v praci mam problem se soustredit, kdyz nemam dost svetla a jak se zeseri okamzite spim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Akorat asi nikdy nedokazu/a zatim ani nechci/ mit vlasti
však taky ne každej musí mít děti, když tu potřebu člověk má, je to v pořádku, podle přírody a stejně tak, pokud tu potřebu nemá, nebo se na to necejtí nebo prostě cokoliv.
a s neteřinkou uvidíš, jakou cestou to půjde. Já jsem byla pískle, když se narodil nejstraší synovec - bylo mi šestnáct, takže jsem ho brala tak trochu jako mladšího bráchu a dělala s ním hovadiny, pak se k tomu přidal i Brtnik (Honza si třeba dodneška pamatuje jak jsme s ním coby čtyřletým táhli HáKáčkem a vyvolávali po náměstí, že nejlepčí je DEPEEEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOD! řičel tehdá, až měl naběhlý žíly na čele a byl hrdobec že vyděsil číšníka ), prostředního jsem učila lyžovat, páč máteř by vo něj bejvala zlomila hůlky, jak vyváděl a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:49
- Nahlásit
PetraK
co je to hakacko? no uvidi se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:52
- Nahlásit
cernej caj
hradec králové . Jezdili jsme tam o prázdninách k mojí jakoby babičce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 13:54
- Nahlásit
PetraK
jo ahaaaa to my jizani nezname daleky sever
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:09
- Nahlásit
jsem doma z For Pets, dokud nenaspořím nějaký ten milionek, tak už na podobné akce nepolezu na to, že jsem tam šla se podívat, pro protiklíšťovej obojek a jednu hračku, jsem toho domů dotáhla poněkud hodně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:13
- Nahlásit
birma
A je hezkej? Já se většinou dozvim, že nic moc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:15
- Nahlásit
birma
jsem toho domů dotáhla poněkud hodně
pokud jsi Adámkovi nepřitáhla kámoše, tak to ještě jde
cernej caj
nezname daleky sever
neboj však ho za měsíc - ani ne - poznáš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:16
- Nahlásit
kachna_
já na něm byla prvně a na výstavách jsem nebyla roky, takže mě hlavně překvapilo, co všechno se dá sehnat. Pro mě to byl jednoznačně přínos, jak pro ostatní nedovedu posoudit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:18
- Nahlásit
PetraK
pokud jsi Adámkovi nepřitáhla kámoše, tak to ještě jde
ještě mi nějaká mozková buňka zbyla, takže kámoš se zatím nekoná
akorát mě mrzelo, že Adam by to tam neustál, protože tam byla spousta psů a kdyby už byl trochu srovnanější s množstvím lidí a krátkým vodítkem, tak by to tam byla super socializační akce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 14:25
- Nahlásit
birma
ještě mi nějaká mozková buňka zbyla
tak to tě ještě neudolal
, tak by to tam byla super socializační akce
hele, zas si odtama neodáhne infekci nějakou společnou, všechno má svý proti a pro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 15:27
- Nahlásit
PetraK
vymyslela jsem genijální protispací věc na školení, to přítmí tam je fakt děs - psala jsem si poznámky levou rukou, sice to teď po sobě nemůžu přečíst, ale probralo mě to docela dost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 15:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
psala jsem si poznámky levou rukou, sice to teď po sobě nemůžu přečíst, ale probralo mě to docela dost
dobrá cesta
já se taky probrala, kolega bordelář tu udělal neuvěřitelný věci, už jsem včera hulákala na šéfa, že tohle po něm čistit nebudu a dneska jsem našla další perly!! Jsem se tak vytočila, že mě to probralo z fleku.
ten smeták línej to tady má jak trafiku!! Nebude mě mít rád. ani von ale ani šéf.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 15:50
- Nahlásit
Maya
psala jsem si poznámky levou rukou,
tak to mas dobry. ja levou pisu pomerne citelne a pomaleji teda jo, ale ne zas tak moc ale zkus pak jeste kreslit
no nic, ja mizim a budu tu vopruzovat rano, pac na vandr nejedem za rozbresku ale spis tak po vobede
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 15:51
- Nahlásit
cernej caj
pac na vandr nejedem za rozbresku ale spis tak po vobede
jedeš zítra někam? Kampa?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 16:19
- Nahlásit
PetraK
Kampa?
Bych teda na vandr na Kampu nešla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 16:26
- Nahlásit
kachna_
heh sem si řikala, když jsem to pak viděla napsaný, že se někdo chytne copa? nelíbí se ti na Kampě ? je tam vodička, zelený, histórie, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2013 17:59
- Nahlásit
PetraK
je tam vodička, zelený, histórie,
tůristi. Nemám ráda tůristi.
Mám vnitřní Prahu prochozenou ještě coby náctiletá mladá kachna a nechci si kazit vzpomínky romantycký
|