| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:15
- Nahlásit
Rrumstajn, slunstajn, alergstaajn (velky lity vsem chcipakum ala ja alergickym na jarni kere a stromy, mam pocit, ze se z toho drobatek pokakame, jak ted zaclo vse pucit a rasit najednou po dlouhy zime - jehnedy, kocicky, kericky, stromecky, oujeee, my se mameee).
Jen probiham, zdravim a preju krasavy vikend.
kachna_
takhle vypadaj ty moje snubáky
Jsou pekny moc!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:29
- Nahlásit
tož jsem tu děfčice. na chalupu se nejelo, Brtnika zlobí ušisko. Tak možná zítra. Po příšerným týdnu, jsem se rozhodla, že si zasloužím láhev chlazeného. Tak jsem ti ho špuntla. Odpoledne jsme si ale dali moc pěknou Ešusí prochajdu. Péf už má zase na chvíli mozek. Velmi byl vzorný, pěkně jsme hledali ztracenou rukavici, taky bažantiky tři jsme našli, nepočítaně koroptviček a dvě srnky. A ten malej zajoch dneska nikde . Růžofka dneska řekla prvně v životě Ty vole! myslim, že jí ešče vychovám a uvařila sem skvělý jídlo-štouchaný brambory, zeleninku na máslíčku a kuřecí ňádro v bylinách a seznamovacím semínku. dobré to bylo.
kachna_
takhle vypadaj ty moje snubáky
tjo, taky dost dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:30
- Nahlásit
Fifi
velky lity vsem chcipakum ala ja alergickym na jarni kere
uuž jedeš?? Však je ešče šedivo? jo ale vlastně ne, zapomněla jsem na kočičky, lísku a možná i bříza už ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:34
- Nahlásit
PetraK
uuž jedeš??
Jedu si to krasne, prekrasne, hepca a voci a pylova unava nabehla behem dvou dni, lahudecka!! Ble! Kocicky a jehnedy tu pucej, vcely bzucej a me mucej! Mas to i zrymovany, doslova
Péf už má zase na chvíli mozek.
Tak aspon na chvili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:44
- Nahlásit
Fifi
Jedu si to krasne, prekrasne,
ach bóóže, ach bóóóže,
střílej,
střílej!
fčel tu ještě nemáme a tak ani nepčikáme.
Tak aspon na chvili.
byl zlatej pipí moje. Tak jsem zvědavo, co kde zas začne hárati. Už nehledí do dáli, odšpuntoval si uši a dá se s ním pracovat. V jednu dobu neměl zájem ani o zvěr, jen prostě jel prostorem a chtěl bejt z pole zase zpátky mezi barákama, aby mohl hledat a podepisovat.
Dneska jsem dostala žhavé políbení. Potkali jsme v polích pitího křížence, děsný potrhlo, měla jsem ho asi tak stokrát na hlavě (čistý džíny podle toho vypadaj), na toho vola se nesmí nejen promluvit, ale ani se usmát. Boží čoklid, vytlemenej jedinec. Takovýho hudlana už jsem dlouho teda nedostala, hubu mi umyl celou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:53
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem zvědavo, co kde zas začne hárati. Už nehledí do dáli, odšpuntoval si uši a dá se s ním pracovat.
tohle, v souvislosti s timhle
na chalupu se nejelo, Brtnika zlobí ušisko
Me fakt rozesmalo.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:54
- Nahlásit
Bré večír....
su zničená jak cigánské hračky.... huš tři dny vynáším v kýblech z chalupy a garáže to "jaro".....dneska roztály poslední zbytky sněha, tak snáď huš bé klid....jo i u nás už příroda pučí.... akorát mně nikdo nepučí....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:57
- Nahlásit
Fifi
Jedu si to krasne, prekrasne
a to se s tím fakt nedá nic dělat? Teda kromě DDT?
Lity lity lity strašně moc, už to, že si ty kytky neužiješ tak jak si zasloužej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 21:58
- Nahlásit
vlk
huš tři dny vynáším v kýblech z chalupy a garáže to "jaro"
ouje, prutokac... A tva prirovnani me jednou fakt zabijou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:01
- Nahlásit
kachna_
Ale jo, zobnu zyrtec, aj v kapickach uz je - jenze po nem je clovek ospalej a tupej vic, nez obvykle a potrebuju zrovna bejt vzhuru a neco delat a taky ridit vozidlo. A me kytky nevadi, ja mam nejhorsi tu vlnu jarnich keru a stromu - ty jsou peklo vopravdicky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:03
- Nahlásit
kachna_
a to se s tím fakt nedá nic dělat
ale dá, polykat pilule, ale alébrž už je na ně pozdě, tudíž Fifi to bude muset přežít mám taky tu čest, nejen na jarní pyly, ale i na letní a podzimní, ještě že nejsou zimní
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:04
- Nahlásit
Fifi
ouje, prutokac...
no garáž ani tak nee.... tu jsme museli poctivě vynosit a vymést....
A tva prirovnani me jednou fakt zabijou.
...a který ????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:05
- Nahlásit
Fifi
zyrtec je na prt, máš si nechat napsat neuspávací flonidan nebo něco podobnýho, ale jak už jsem psala, to je potřeba brát tak měsíc dopředu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:09
- Nahlásit
Maya
neuspávací flonidan nebo něco podobnýho
Taky sem mela, i desenzidebilizaci injekcni pres zimu a platprtny, proste ne. Me tahle chemie uspava, at je jakakoliv a kdykoliv ji beru. Ale teda na Dithiaden se moc preparatu nehrabe.
mám taky tu čest, nejen na jarní pyly, ale i na letní a podzimní
Nejen klub ouchylu, ale aj alergiku a astmatiku tu je? To extremne velky liity, kdyz to mas celorok.
vlk
...a který ????
su zničená jak cigánské hračky..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:13
- Nahlásit
Fifi
aháááá... no jo u nás se to používá běžně, tak už mi to ani ftipný nepříde....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:14
- Nahlásit
Fifi
To extremne velky liity, kdyz to mas celorok.
a tak zase výhody to má, když ty prášky bereš furt, tak si zvykneš a už neuspávaj
takhle jednorázově jak to máš ty to musí být masakr
mě zase šíleně uspává paralen, nikdo nechápe, doktorka nevěří, ale já bych ho mohla brát místo prášku na spaní
ty injekce na pyly moc nezabíraj, to jsem taky slyšela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:33
- Nahlásit
Maya
ty injekce na pyly moc nezabíra
Ja po nich mela ten rok snad nejhorsi alergie. Takze pretrpim si hepcaaaa jaro (ktery letos nejni) a bude dobre, relativne. Me zase prijde masakr to mit celorok.
jo a aspon maly hlasanicko, prtka mala je pry moc sikovna, asistuje venku u vseho, zatim spi v chodbe, do baraku dale se ji ani nechce. Jiz ma boudu u domu a buduje se kokotec, aby byla zajistena pri harani. Zakousla tri myse na kompostu a nesezrala je! Jsou zkratka moc spokojeni.
vlk
tak už mi to ani ftipný nepříde..
Njn. Vy tam vubec mate furu veci, co vam uz vtipny neprijdou a ostatni je este neslyseli/necetli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:33
- Nahlásit
tjo člověk jde ven aby se péf vycvrdlikal, páč se po sto letech napil, vembloud jeden a tak se napil všemocně, a voni tu uspořádaj Dostojefskýho vojnu a mír.
Fifi
Me fakt rozesmalo.
a co jako?
vlk
su zničená jak cigánské hračky....
kretýýýýýýýýýýýýýýýno, kretýno obecná !!
.... huš tři dny vynáším v kýblech z chalupy a garáže to "jaro".....
a kurva, to moc k smíchu teda není!!! přežili jste bez větší újmy? když nepočítám tedy újmu tělesnou, páč ta je určo velká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:37
- Nahlásit
Maya
ještě že nejsou zimní
sou. teda ne pyly ale alergény třá smog
Maya
ty injekce na pyly moc nezabíraj, to jsem taky slyšela
Brtnikoj to kdysi zabralo supr. Něco vod P to bylo. Dneska nebéře nic, popasuje se s tim chudera bez skoro ničeho jen asi tak 1-2 tabléten Tavegylu za sezónu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:38
- Nahlásit
Fifi
Zakousla tri myse na kompostu a nesezrala je!
žjoooooooo!! to jest velkogenyjální péf!!! takhle malý škvrně?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:40
- Nahlásit
a žjoooooooo Blemondo po skorem kolmý střeše, jo? se sápe vzhůru za delikventem enem v lakýrkách. taky ale málem hópnul dolů.ale chytil delikventovo umělý voko.
tak to fakt je!! ešče nejsou vopité
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:45
- Nahlásit
PetraK
přežili jste bez větší újmy?
javor.... v garáži betonová podlaha, skříňky na cihlách aby do nich voda nemohla...a doma všude dlažba.... nábytek na nožkách....huš to máme celkem vychytaný....
když nepočítám tedy újmu tělesnou, páč ta je určo velká
to jo...som udretá ako kokot.... za chvílu hodím ucho do polštářa a budu spát jak zámecká doga....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:49
- Nahlásit
vlk
nábytek na nožkách....huš to máme celkem vychytaný
já vim, psalas, ale tak stejně, chjo, mi to nepřišlo , že byste žili nějak úplně na exponovaným místě to je hrozný, takhle pořád dokola.
som udretá ako kokot....
jo, to ti verím, kokote , jediný, jediný co tě může utěšit je, že to je "čistá" špína. Ségře tehdy napochodovala do domu kanalizace tak si pořádně odpočiń. Lze se naložit do vany?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:52
- Nahlásit
fotka se asi nevloží, tak jen odkaz, dobrá rada pro majitele vícero psů
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=45352050805 7492&set=a.266058050137073.65372.266050163471195&t ype=1&theater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:55
- Nahlásit
PetraK
Ségře tehdy napochodovala do domu kanalizace
to jako fakt?? to by mě asi kleplo na fleku
vlk
huš to máme celkem vychytaný....
to jako máte častejc? tak to fakt velký lity, mě stačila v tom roce 2002 voda před barákem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 22:59
- Nahlásit
Maya
tak jen odkaz, dobrá rada pro majitele vícero psů
to je bomba!!
to jako fakt?? to by mě asi kleplo na fleku
to jako fakt. a celý to způsobil takovej malej rybníček - návesák a potůček, kterej se nechal zabordelit, i když to ségra řikala, že to je vo průser, tak vesničani nedbali,páč vona je blbá náplava
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 23:01
- Nahlásit
PetraK
Lze se naložit do vany?
nelze, disponuji pouze sprchovým koutem, neb ve vaně nevydržím sedět....
Maya
to jako máte častejc?
jo několikráte do roka, když taje sníh, nebo jsou přívalové děště.... bydlíme daleko od vody, dokonce v půli kopce, jenže nás vždycky vypláchne zbytek kopce nad náma....
loučím se a odcházím zdechnout do houští....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2013 23:05
- Nahlásit
vlk
nelze, disponuji pouze sprchovým koutem, neb ve vaně nevydržím sedět....
tak se aspoň chvilku zdrž ve sprše, dopřej si dlouhou sprchu. Namaž si tělo a běž do peří. doooobrou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 14:38
- Nahlásit
Zdařbůh, alergičky
Injekce dle mého a doktorského pomáhaj, ale pokud se aplikujou tak 5 let po sově, teda po sobě.
A jinak mně teda dokonale pomohlo zestárnout.
vlk
aj jaj, koukám, ani ty se z jara mocka neraduješ, co....
cernej caj
v čem je ten klimatex hroší?
,možná jsi to psala níže, ale nestíhačkuju číst fše
já sedím nad prací a jsem nasraté, venku je hezky a změnily se jakýsi pravidla, kterejma mě dokonale zkomplikovali štůdia, vedle soused bourá zdivo, takže je rambajs dokonalej a ještě bude dlooouho, psák mi nohama od toho bordelu zasvinil postel, páč se nezeptal, vlez a byl blbě umyt, no samý prkotinky ale naščestí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 18:58
- Nahlásit
Vero
máš veselo koukám
já si dala poobědovou rozcvičku neb jsem česala a stříhala psy, teda hlavně Kima a ten hnusnej vichr co dneska byl mi rozfoukal ty chlupy po celý zahradě a to byly v tašce, takže jsem hoďku strávila v překlonu sběrem
|