| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:42
- Nahlásit
se z mýho hodnýho, milýho a vystresovanýho magora stal akorát vystresovanej magor ten pablb začal žrát cyklisti a zajímat se o běžci. Když uvážíme, že na venčení tu jsou akorát cyklostezky a kde není cyklostezka, tam jsou běhači, tak mě čekaj pěkný veselosti teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:42
- Nahlásit
Vero
nudle sem myslela na velkomajitelku fory
dyz zas sem zjistila, ze boty sou hafec drahy a s moji sirokou hnatou zas nevim, jeslti neco sezenu? abych nemusela nakonec stejne potupne v satech, pac bily sandaly uz mam, tam bych usetrila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:43
- Nahlásit
birma
ten pablb začal žrát cyklisti a zajímat se o běžci tak to teda hodne stesti a pevnych nervu pri nacviku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:44
- Nahlásit
cernej caj
však můžeš mít bílý sandály k džínám a halence, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:46
- Nahlásit
cernej caj
můžeš mít bílý džíny, bílou halenku a bílý sandály
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:48
- Nahlásit
cernej caj
chybí mi klíčovej výcuc o nudlích.
potupne v satech
hele to je potupný pro nevěstu? sem myslela, že to patří ke klasice svatby, když čék ji páchá ale vobleč se, jak se béš cítit dobře, hlavně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:49
- Nahlásit
birma
ale tak to muzu, ale k necemu takovymu by se to moc nehodilo (a navic na county baly uz dlouho silham po peknych botach a klobouku ale zatim me to bylo lito koupit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:49
- Nahlásit
Maya
tý jo, to by bylo efektní! jedinečnej styl.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:50
- Nahlásit
hele a co džínový šaty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:54
- Nahlásit
Vero
no ze PetraK vcera varila po nekolika 12° pivech nejaky nudle, ne?
tak pro nevestu to samozrejme neni potupne, to ja a) nemam rada bilou b) nemam rada saty v celku c) suknu nosim opravdu ale opravdu jen vyjimecne (mam jednu super batikovanou z prosteradla d) nechce se mi davat hafo penez za vec na jedno pouziti
jinak si myslim, ze velky procento nevest ma bily saty jako vrchol jejich krasy v ten den, ale rifle sou rifle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:56
- Nahlásit
Maya
Vero tý jo, to by bylo efektní! jedinečnej styl
rozhodne mam pocit, ze i nevypratelny
(dneska nemam pracu, se docela nudim)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:57
- Nahlásit
cernej caj
no takovy lidi, to je fakt des
vona bejvala fajn. ale bohužel je tam ten minulej čas
Vero
nestekej se pa
to nejde, vona je fakt kráva šílená debilní hrozná, hůůůůf mám rudo před očima a nevidim, nevidm.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 10:59
- Nahlásit
cernej caj
o ze PetraK vcera varila po nekolika 12° pivech nejaky nudle
šiš. to mu ušlo. a dneska je celá steklá, páč má kočku!
a) nemam rada bilou b) nemam rada saty v celku c) suknu nosim opravdu
hele a nač ty bílý sandály?
hele můžeš jít na svatbu normálně v halence a sukni, ne? pokud si finálně netroufneš na rifle. ale já sama za sebe nevidím důvod, proč si neudělat na vlastní svatbě svůj styl. akorát bych ty tety možná předem taktně upozornila, aby se pak necejtily divně třá, že si vemou volány, místo něčeho oblívenějšího obyč. (ale třá ony tě už stejně znaj a budou tušit )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:00
- Nahlásit
birma
tak mě čekaj pěkný veselosti teda
ejch, co si to vyvzpomněl? budeš si muset udělat sezení na mezi s výhledem na bičiglisty , aby se jemen vochodil .
cernej caj
nudle sem myslela na velkomajitelku fory
co mám s nůdlema? taky sem vypadla z obrazu jako Vero. mám totiž to zatmíno.
proč nemůžeš mít sandálky s ku džínům?
necemu takovymu by se to moc nehodilo
a tak, hm. tak to budeš muset sháněti sháněti, sháněti. či si nechat ušíti?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:01
- Nahlásit
cernej caj
no ze PetraK vcera varila po nekolika 12° pivech nejaky nudle, ne?
a tááák, to byly vrtuléééééééééééé, nudle z nich vznikly až poté, co se rozvařily a to pívo bylo enem jedno, jenže na žízeň vypitý a já netůchala, že je to dvanáctka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:02
- Nahlásit
Vero
šiš. to mu ušlo. a dneska je celá steklá, páč má kočku!
dyby kočku!! tu nemám, mám jen vobyčejnýho ukrutnýho steka!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:02
- Nahlásit
cernej caj
(dneska nemam pracu
klidně něco předám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:06
- Nahlásit
PetraK
ejch, co si to vyvzpomněl? budeš si muset udělat sezení na mezi s výhledem na bičiglisty , aby se jemen vochodil .
Jednou se mu jeden cyklista nelíbil (mě taky ne, nějakej bezďák asi) a došel k závěru, že když vystartí, tak se cyklista lekne a zdrhne, takže si to krááááásně posiluje z boku mu tak nevaděj, to už musí bejt hodně frustrovanej, ale jak jsou čelem... Jde přivolat, zvládne sedět a zírat na mě, ale to není řešení, nijak to nepomáhá. Díky tomu včerejšímu semináři tuším, jak to budu řešit, ale stejně mě to štve silně teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:08
- Nahlásit
birma
. Jde přivolat, zvládne sedět a zírat na mě, ale to není řešení, nijak to nepomáhá.
hm, tak to máš pravdu . můžu být jen zvědavá, jakej máš nástřel postupu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:10
- Nahlásit
PetraK
postupnou desensibilaci s klikrem a odměnama, když se bude v klidu dívat bez náznaku chuti toho cyklistu sejmout. Vede to i k přerušení očního kontaktu, takže super!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:12
- Nahlásit
cernej caj
inspirace svatebních džín, ten nápad asi mělo víc lidí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:14
- Nahlásit
Maya
hele moc jim to sluší, džínovejm nevěstám. supr!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:15
- Nahlásit
birma
hm, to je blbý, mě by pes taky asi honil cyklisty, ale my cyklisty potkáváme dost sporadicky, nepočítám teda děti na kolech a tak, který nejezděj tou závratnou rychlostí, ti ho víceméně nezajímaj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:27
- Nahlásit
Maya
jojo čím víc a čím větší rychlost, tím hůř
myslím, že plán na dnešní odpoledne jasný, mám tu hromadu časáků a knížku, půjdem se dívat na cyklisty...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:32
- Nahlásit
birma
no u nás nejhorší je, že tak jednou za měsíc profrčí kolem elektrocyklista, rychlost jak prase a ještě to vrčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:42
- Nahlásit
Vero
ty sandaly mam proto, ze sou takovej hybrid mezi sportovnima a hezkyma, a k cemu sem je potrebovala, ale uz je taky nikdy nevobula
PetraK
jo tak vrtule to je jina ok, priprav si jeste dalsi koberce, jestli ti mam pomahat
Maya
svatebni rifle husty... ale ja bych chtela fakt asi ten western/country styl, navic bych v tom mohla chodit na ty country baly... (tohle doladit klobrcem a kovbojskejma botkama a slinty slinty
birma
tak hlavne, ze vis jak na to a ze si i poucena ze seminare
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:44
- Nahlásit
birma
postupnou desensibilaci s klikrem a odměnama, když se bude v klidu dívat bez náznaku chuti toho cyklistu sejmout. Vede to i k přerušení očního kontaktu, takže supe
jo, takže klasika jsem si říkala, ešivá není nějaká spešl vychytávka, páč to se pochopitelně může dycinky hodit.
tož si užívej desenzidebilaci, je na to dneska dobrý počasí , ofšem na časáky zapomeň páč musíš bejt jedno velký voko a zareagovat dřívějc než von, abys mohla odměnit ve vzdálenosti, kterou ještě snesl.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
PetraK
Už se nestekej.... nějaká kráva nestojí za to.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:47
- Nahlásit
cernej caj
priprav si jeste dalsi koberce, jestli ti mam pomahat
jako že na Tebe?? nikdá nezabíjim ty co mi pomáhaj, i kdyby to bylo sebehorším způsobem.......... třá jako synovec malej mi chtěl taky pomoci - v jeho asi třech letech, jakože překvapení pro mě to bude. Jdu zahradou a slyšim: "ty hnusnej jeden, uvidíš, pudeš, já ti ukážu....!" a tak jako podobně, jdu se v tichosti podívat, co tam kutí, mlátil tam kopáčkem do květeny - v domnění, že se jedná o nežádoucí plevel zničil půlku záhona byl roztomilej se svou snahou se zapojit do zkulturňování prostředí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2013 11:52
- Nahlásit
PetraK
zničil půlku záhona byl roztomilej se svou snahou se zapojit do zkulturňování prostředí tak v nekterych pripadech je chrani asi jen ta roztomilost, to u me uz nehrozi
|