| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 18:58
- Nahlásit
vlk
ty jo, tak to nezávidím, takhle z kopců to u nás jednou taky vyplavilo asi dva baráky a to je teda humus, spíš bahno než voda
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 19:09
- Nahlásit
PetraK
Namaž si tělo a běž do peří.
kolomazí nebo stačí medem?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 19:16
- Nahlásit
kachna_
kolomazí nebo stačí medem?
vzhledem k tomu, že mám docela drahé antialergické spací propriety z velbloudí srsti, nemazala jsem se ani jedním....jen panáčka bylinkovýho likéru sem šópla....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:23
- Nahlásit
chci vám představit nového člena "naší" rodinky, Apolenka má novou kámošku konečně budou mít mamina zase veselo ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:29
- Nahlásit
Janiii
Juu, ta je tutununu, stenitko krasny! tak at se jim spolecne dari, jak se jmenuje?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:36
- Nahlásit
Maya
máš veselo koukám
jo, ve finále jsem venku rozšlapala Há, a doma popelář se otočil v záchodě čelem vzad a mužík našel Há před hajzlem...
Janiii
kráááásnýýýý!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 20:49
- Nahlásit
Fifi
Theres - takže Terezka ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:09
- Nahlásit
Janiii
ta je sladká
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
My si dnes udělali výlet, sice byl s komplikacema, ale nakonec se vydařil
fotodokumentace a jedna za všechny
dokonce jsem domů dovlekla utahanýho psa
a taky se konečně přestal bát vody (doteď si asi myslel, že je to žíravina) a to vypadá zase takhle (podobných vidí mám asi 5, vůbec jsem ho z ní nemohla dostat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:23
- Nahlásit
birma
a taky se konečně přestal bát vody
to je krasny, blbecek, jak se kocha a rehta, zakousi nepoznane - z nej jeste bude slusnej plavec casem, si myslim. A pribral teda, je z nej frajer! Jo a na jedny fotce mi hrozne pripomina irskyho teriera, tak si ho zahrn do moznych rodicu.
Janiii
Moc pekny jmeno.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:25
- Nahlásit
Fifi
Moc pekny jmeno
no to jako jo. jen jsem si myslela, že se tak bude jmenovat jednou případná dceruška ... ale představa, že se na zavolání "Teri ..." přivalej obě, nebo spíš nebude reagovat ani jedna .... asi to přehodnotim a co, terezek jsou stejně plný školky ... (ikdyž než já budu mít dítě, tak už tohle jméno nebude v kurzu )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:27
- Nahlásit
birma
Adámek je úžasnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:30
- Nahlásit
Fifi
jak se kocha a rehta
von se směje prakticky furt - pokud nespí nebo neni z něčeho ve stresu. Je to děsně vysmátý zvíře
pribral teda
no už asi 4 kila
mi hrozne pripomina irskyho teriera
ty umíš potěšit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:33
- Nahlásit
Janiii
Kuáááásný štěnítko....
birma
pořád se nemůžu zbavit dojmu, že je v Adamovi aspoň kúsek retrívra....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:36
- Nahlásit
vlk
fakt? tak toho tam nevidím vůbec. Zato malina je podle mě jasná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2013 21:54
- Nahlásit
birma
je roztomiloučkej! a srandovní u té vody, taky tipuju, že brzo zkusí plavat a možná bude nadšen? ale jiný retrívří rysy nespatřuju.
a ta fotka jedna za všechny je dokonalá.
kůrnik, taky musím oprášit foťáka někdy
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 00:19
- Nahlásit
birma
skvělá fotka
My si dnes udělali výlet - kdoví, kde dneska nocuje ta šílená cernej caj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 06:50
- Nahlásit
worick
kde dneska nocuje ta šílená cernej caj
taky jsem na ni myslela (a taky na to, že bych vyrazila po letech pod širák )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 19:21
- Nahlásit
kachna_
ty snubaky sou nadherny, takovyhle sem si nasla podobny, akorat byly bile stribro lesk/mat a bez sutru, ale libi se mi hrozne ten prechod. No mas moooc krasne
Janiii
no vsak ja svatecni sportovec sem taky vyrazila na vandr v klimatexi mikine a nestezuju si
ty dalsi 2 stranky du docist - pokud mi nekdo neda vycuc?
jinak hlasim - prezila sem,ale to sme meli teda patek 13tyho na entou, nakonec sem v sobotu vecer uz valela sunky v jihlave po 30ti km. zato kamoska prisla na prvnich 5ti km o obe flasky, pak sme malem podpalili les, nakonec se mi rozbilo uplne novy voditko, prisla sem vo pulku peri ve spacaku, a kamaradovi se na pocatecni rovince od vlaku udelal na bote zralok, kterej by nas vsecky spolknul naraz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 19:48
- Nahlásit
Vero
v čem je ten klimatex hroší?
tak umelotina - merino je 100x prirodni ovci vlna, a hlavne fakt nesmrdi, klimatex jako takovej v techh cenach je ok (merino mikina stoji treba 3000 a tilko 1000, coz u klimatexu tuplem v akci mas za litr aj dve trika a mikinu...) ja teda mam nejaky trika klimatexi, tak jako nejsou spatny, mam podvlikacky a mikinu, ale treba bundu softshellku v tech levnejsich cenach bych si asi nekoupila, pac ma prisernou prodysnost a malou vodoodpudivost...
birma
luxus fotky, ale teda ta jedna mluvi fakt za vse
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 20:24 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
merino mikina stoji treba 3000 a tilko 1000
tak to u mě fakt nehrozí zvlášť když to tílko mi fakt nestačí mít jedno... ach jo.
bundu softshellku
bundu šetřím na goretexku. zatím mám hannah a nestěžuju si teda, jen bohužel není nepromokavá.
mužík, brácha mají goretexky a ty jsou fakt dost supr.
Jinak čtu tvý zážitky ze 13, asi bylo to štěstí hromadný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 21:06
- Nahlásit
Vero
no ja mam to tilko jedno, a musim teda rict, ze na vandr na tri dny supr. proste to merino fakt nesmrdi, nebo ten druhej treti den jen trochu kdyz k nemu primo cmuchas. dneska bych bez toho na vandr nejela. driv na kazdy den jedno ciste (usetri to misto v baglu, coz ocenuju predevsim
jj, ten goretex taky dobry, ja co mam letni bundu SS, tak z canisu, pac jestli mam koupit neco, co je 10000/3000 tak radsi za 800 tam nez za 2t u klimatexu...
no pulka z nich se stala jeste 12tyho a dneska sem pri venceni za odmenu hodila cubicku, v dlani zadreny kaminky, koleno naklepnuty a kulham to prosim nechapu, jak se mi jako stalo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 22:02
- Nahlásit
cernej caj
luxus fotky
bez tebe by nevznikly
Dneska jsem byla na semináři Agrese mezi psy, co dělá Wami s Magdou Šimečkovou a tedy klobouk dolů, mám zas o čem přemýšlet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2013 22:54
- Nahlásit
birma
fotky fakt moc pěkný
cernej caj
ty teda musíš mít fakt furt něco, alespoň jste se nenudili a máš co vyprávět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
bez tebe by nevznikly
no ja myslim, ze by sis koupila jinej (a zapomela sem na tebe s tou slunecni clonou, tak snad tento tyden
Maya
ty teda musíš mít fakt furt něco
ale ja nechci mit furt neco
fotka od kamaradky Knigy (jinak ma moc hezky fotky z vandru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 07:48
- Nahlásit
cernej caj
máte krásnou dokumentaci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 09:09
- Nahlásit
cernej caj
díky díky díky. Díky tobě jsem jen tak zvědavě pátrala po merinu a našla jsem antirevmatický vlněný návleky, skvělej dárek pro mamču
birma
dvojpes je naprosto dokonalej
Já jsem víken věnovala sebepoškozování . Nejdřív jsem se při sekání zahrady u mamči chytla sudu na vodu a něco mě tam žahlo . Nevim co to bylo, ale bolelo to děsně a potom jsem si ve Zdiměřicích pustila na palec asi dvoumetrákový vrata. Mám teď pruhovanej palec. A zadarmo. A to se bobe co? To se vyplatí . Jinak jsme zvorali, co jsme mohli, posekali, co jsme mohli a Herrkrálík už má skoro hotovej výběh, aby mohl ven (dostal tu černočajovou králíkárničku vč. dolního výběhu). Možná k němu zkusim dát morčáka, jestli se jim to bude líbit.
Jsme byli aktivní, totiž
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 09:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
tak super, ze mas neco diky diskuzi pro mamcu
tak to se herrkralik bude mit, a to budete poustet jen jednoho nejakyho spesl?
hele, nemate nekdo tip na vandr? potrebuju neco kolem 80ti km, aby to spoj ze zacatku i konce byl vlakovej, aby to bylo +/- po rovine, a hodne vokolo tekla voda? planuju kamosce vandr naslepo (mozna pro nas obe ), jen podle turistickejch znacek v mape, na ten cervencovej prodlouzenej vikend, jenze co jsem nasla dle me hezke, tak do plzne 6.5h z brna (nepocitam jeste do brna cestu) a zpet od okresu mariansky lazne 7.5h do brna... coz je hrozne moc
edit:
kachna_
napadlo me u vas kokorinsko, sice vody tam moc neni ale da se najit aby tam nebyli desny kopce, nevedela bys o nejakych mistech, kde by se dalo v pohode bivakovat? (treba vetsi turisticky pristresek? bo v chko z toho mam dycky obavy)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:02
- Nahlásit
cernej caj
to spíš vejš - mácháč a českolipsko (sloup, Peklo, psí kostely, zahrádky, Cimrmanova cesta). Na jaře boží. ubytování netušim.
Tady malá ochutnávka
http://kralik.plivnik.cz/malinkatypihel/pihel.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:13
- Nahlásit
kachna_
tak ja to tam prozkoumam v mape... ochutnavka super akorat skoda ty pristresky vetsi - ubytovani jako takovy nechcem, spis fakt neco na styl turisticka odpocivarna, ne jen lavka u cesty pripadne se striskou ale idealne treba s vetsi striskou a placem na dva spacaky
|