Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

huž prej je to na tílka, jaký je vjědro

supr víkendík byl. sice jsem se strhala jak borůfčí, ale! ale! Chalupa poklizená, vyvětraná, provoněná a zahrada už z části taky, uklidila jsem tři olbřímí záhony, vyhrabala pěstírnu kopřif a jablůnkový svah a hnedle to vypadá lépějc. Hošikus bádal na Máňama a posléze si dal dokumentární film Ze života zajíce . Šli jsme v sobotu večír na pole, který se slušně hemžilo zblblejma zajícema. Páč byl jednu chvíli daleko, tak jsem mu pískla čekej, byl poslušný péf, udělal dřepkins a čekal. A proti němu si to hopiká zajíc. Pěkně zprava doleva a zpátky, měl to jak na tenise, zajíc ho vůbec nevnímnul. V momentě, kdy ho vnímnul uďál hoplá a ve vzduchu kotrmelec. To už Ešus neustál a vyrazil, na zavolání to otočil a přiřítil se s hubou kolem celý hlavy. Jsem na něj hrdobec, páč jsem fakt byla daleko, bylo to jen na píšťalku.

No a já jsem si před chvílou vopařila pěkně ruku a kolega sadista mě tu dozoroval pod kohoutkem, abych to ochlazování neflákala a fakt mě tam držel celejch deset minut. Vrach jeden. Budiž mu omluvou, že mi to pak pěkně zavázal a vyrobil vzhlednou mašličku. Škoda, že tu nemám levandulovej éterák, kterej mi loni na radu Hipíka ve spolupráci s alkou pomohl tak, že jsem neměla vůbec ani puchejře.

A taky mám dnes své nové hodinky, dar to od přítelkyně kolegyně, kteréžto jsou pochopitelně úúúplně boží, černý a obrofský, což na mým hubeným zápěstí vypadá, jak když nosim celej orloj Rozhodně nejdou přehlídnout

birma

jedna za všechny

profi úhyl, to je slušnej levl, co předvádí, obcovati za letu, to se hned tak nevidí

taky se konečně přestal bát vod
jehehééé to je trhloň vysmátej

musí to být bomba,pozorovat, jak objevuje

Janiii

jeee, to je roztomilej bobek! Přijede na Pecku??

cernej caj

zato kamoska prisla na prvnich 5ti km o obe flasky, pak sme malem podpalili les, nakonec se mi rozbilo uplne novy voditko, prisla sem vo pulku peri ve spacaku, a kamaradovi se na pocatecni rovince od vlaku udelal na bote zralok, kterej by nas vsecky spolknul naraz

taková jako řekla bych čistě poetická procházka to byla

moc pěkný fotky, ofšem příprava k noclehu mi spustila deprézi, to se přiznám, že to by mě fakt zabilo, nedala bych to, jste dobrý!

v dlani zadreny kaminky, koleno naklepnuty a kulham to prosim nechapu, jak se mi jako stalo?

uklidní tě, že včera Brtnik po příjezdu dom nejdřív v kópelce rozbil můj černej lak na nehty - po celý koupelně to bylo, když jsme to douklidili a doodlakovali, tak se mu vzápěstí , ale fakt hned na to, jakmile dosednul do křesla, podařilo rozbít jogurt na koberci a to prosím seděl, ten jogurt s miskou a tvarohem jsem mu pro jistotu přinesla . Já pak vytopila trošku kuchyń při mytí nádobí a teď se opařila a to nemluvím o tom, že jsem si v sobotu utrhl a nehet tak trochu do mašíčka, ble.

Já jsem víken věnovala sebepoškozován
taky?? co se děje?? něco je jinak , to nejni možný!!

Jsme byli aktivní, totiž

my taky, podělali jsme toho neskutečně

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:36
- Nahlásit

kachna_

ochutnávka

jééé Cirát je tam!!

cernej caj

Kokořínsko je very gůůt volba, tam jeďte, už jinam pak jezdit nebudeš chtít.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:48
- Nahlásit

PetraK
tak to ste meli taky fajn vikend, hosikus je sikula

no potesilo me to, ze vikend trinactyho neybl jen u nas

tam jeďte, už jinam pak jezdit nebudeš chtít.
v klidu, ja tam byla uz 2x (poprve sme se s muzem spolu znali 14 dni, tyden spolu chodili podruhy pak na tyden a jako uz ted mam trochu problem, ze nechci jezdit jinam

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:52
- Nahlásit

cernej caj

uz ted mam trochu problem, ze nechci jezdit jinam

nedivím se ti, vůbec, je to tam opravdu moc hezký. říkali jsme si, že až Ešátor nebude dávat ty hory, tak se vydáme tam a budem se tam courat. Mimochodem - v Lužkách mých milůvaných by se Ti taky líbilo. Aji mužikovi. Nemuse se tam-pokud nechce, sápat do krpálů, jsou tam nádherný procházky, opuštěnej kraj, vřele doporučuju na dovolenou příští.

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 10:55
- Nahlásit

rumštajn
jsem byla prvně na rehabce a jako celkem dobrý
jak tady čtu, všichni se zmrzačili, takže teď už tu není jen spolek alergiků, ale taky lazaret
kachna
já mám pro morče kupovanou králíkárnu s dolním výběhem, vyndali jsme jí včera, šoupla jsem tam morče a vzpomněla jsem si na něj v 10 večer, měl teda jako chudák studený tlapičky dost

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:14
- Nahlásit

Maya

a jako celkem dobrý

si na to zvykneš a pak to budeš vyžadovat

vzpomněla jsem si na něj v 10 večer, měl teda jako chudák studený tlapičky dos
pomenuj ho černý kafe, taky bivakoval v týdle sibérii venku skorem přes noc

birma
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:16
- Nahlásit

cernej caj
nemate nekdo tip na vandr? potrebuju neco kolem 80ti km, aby to spoj ze zacatku i konce byl vlakovej, aby to bylo +/- po rovine, a hodne vokolo tekla voda
Co třeba Tábor -> Bechyně -> Týn nad Vltavou -> Hluboká ?
Mám prošlej teda jen ten začátek, ale Lužnice je krásná a Vltava v těch místech taky případně pro lepší spoje to vzít z Veselí do Budějek (a protáhnout to můžete touláním po Třeboňsku)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:17
- Nahlásit

Maya
vzpomněla jsem si na něj v 10 večer, no myslim, ze stesti, ze sis vzpomela

PetraK
ja musim rict, ze v mym spacaku, na noc teda jeste i s perim, sem spala jako spalek celou noc (teda v mikine a vesticce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:27
- Nahlásit

birma
dik za tip, mrknu na to. jizni cechy hodne ted dovolenkujem s muzem, ted pojedem na jarni dovcu do vlkova u lonmnice/veseli nad luznici

birma
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:30
- Nahlásit

cernej caj
ted pojedem na jarni dovcu do vlkova u lonmnice/veseli nad luznici
kousek odtaď (ve Valu) jsem dělala mapování pro diplomku

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:48
- Nahlásit

cernej caj

do vlkova
ahááá, no to s sebou nezapomeň vzít lahev slivovice, víš, že kdo je u vlkoj náfštěvou tak se platí slivovicí - aspoň teda za toho józefpsa platili

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:54
- Nahlásit

PetraK
kdo je u vlkoj náfštěvou tak se platí slivovicí
hele ale kočky byly zadarmiko, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:54
- Nahlásit

cernej caj
no myslim, ze stesti, ze sis vzpomela
no praštila mě do očí prázdná klec doma
s výletama moc neporadíl, ale roviny jsou kolem Prahy
třeba http://www.laduv-kraj.cz/turistika/-toulky-krajem- josefa-lady/

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 11:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

hele ale kočky byly zadarmiko, ne?

no jo! Páč ale byly f akci! víš?

kurnik mě je na tu vopařenou ruku pod vobvazem vjědro

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:24
- Nahlásit

cernej caj
tak to se herrkralik bude mit, a to budete poustet jen jednoho nejakyho spesl?
ne, spíš je první. Cíl je, že všichni samci budou mít stejný kotce s výběhem (páč v tý tvý králíkárničce je úplně dokonalej návod, tak to prostě obšlehneme, jen v lepším materiálu) vedle sebe (možná vyjma Alchajmra Frojda, páč je mírně zabržděnej.
No a samice jsem ještě nevymyslela. mláďata na maso budou ve výběhu, mláďata na chov ještě nevím.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak pres Val sme dokonce do Vlkova poprve jeli

PetraK
víš, že kdo je u vlkoj náfštěvou tak se platí slivovic

kachna_
hele ale kočky byly zadarmiko, ne? a jeste posrany

mozna, ze pojedem na to kokorinsko nakonec

edit:
Maya
tamse mi zda hafo dedin a silnic... furt nekde v civilizaci. ale vypada to zajimave taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:25
- Nahlásit

kachna_
Cíl je, že všichni samci budou mít stejný kotce s výběhem tak to je luxus, kazdej svuj vybeh pekne s domeckem tak to je kralikarna s pridanou hodnotou, to se hodi dycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:34
- Nahlásit

cernej caj.

kokorinsko nakonec

hele kachna_ co maj přivézt?

kachna_
. Cíl je, že

twe to je ale už lukcus hotel fýr králíkn teda!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:37
- Nahlásit

cernej caj

tamse mi zda hafo dedin a silnic...

tě řikám, ne? ešivá chceš mimo civilizaci , zamiř do Lužek. Tam i když civilizace je, tak je stejnak více-méně vopuštěná, lidijové žádní.

dávala sem to sem?

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/dovolena_2012_Luzky/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:44
- Nahlásit

PetraK
fakt moooc pekny fotky, ja na to nakouknu. ale kamoska kokorinsko nezna, tak ji o to oloupit?

a myslis, ze kachna neco chce privezt?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

kamoska kokorinsko nezna, tak ji o to oloupit?

no to rozhodně NE E! To by byla hrubá chyba, to je spíš tip pro vás s mužikem na dofču. Říkalas, že máš ráda lesy v podstatě a tam jsou krásný, opravdu. Třeba neuvěřitelně krásný bučina pod Tolštejnem (tam se dá i přespat hele:

http://www.restaurace-tolstejn.cz/cs/ubytovani

a můžou tam i čoklidi !!! víš?

tak coo?? už ses chytla drápkem?

myslis, ze kachna neco chce privezt?
jo rozhodně, když chce něco vlk, kachna určo taky bude chtít, ty zvířata jsou dneska děsně nenažraný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 12:57
- Nahlásit

PetraK
no ja bych se chtela nekdy do luzickejch hor podivat, aj fajka rikala neco o nejakym treku tam u nich (ale byli to luzicky?), tak uvidime. podzimni dovcu budem resit pak az v lete...

jinak me muz zavrhnul cyklo kudrno svatebni cestu, prej do zahranici on nejede, kdyz jim nerozumi, max slovensko... tak uvidime. uz sme si domluvili i predbeznej termin

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:02
- Nahlásit

cernej caj
a myslis, ze kachna neco chce privezt
kachna chce určo přivejzt králíka když už má ty výběhy

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:05
- Nahlásit

Růůůůůůůůůůůůůůmštáááááááááááááájn.....
právě jsem se vrátila z exkurze na jedné farmě a jsem unešen a nadšen.....

PetraK
ty zvířata jsou dneska děsně nenažraný
..... ano ale vlk žere vždycky tak, aby koza zůstala celá....

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:08
- Nahlásit

máte někdo tip na nějaký festovní hrablo s řídkými zuby? mám od barona a po roce mě takříkajíc opustilo a to jsem fakt myslela, že to bude kvalita

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:15
- Nahlásit

cernej caj

se chtela nekdy do luzickejch hor podivat,

ty si nenech ujít. je to českej drahokam. ten trek byl myslím u Fajfka v jizerkách?? nevím ale.

tak uvidime. uz sme si domluvili i predbeznej termin

takže je to na dobrý cestě, máte prstýnky, svarevní cestu aji s termitem na ní , tak pak už zbývá doladit nepodstatnou věc - termita svarby

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:17
- Nahlásit

Rrrumstaajn, jarooo!
Drasalice.
vlk
Depa si byla farmarit, co tam meli za zvizatka?
Maya
Hrablo? jako prorezavaci hrabla? Ja mam z D-Importu a mam je leta letouci, kvalita. Tohle treba nevypada spatne nebo tohle by mohlo na spici srst fungat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:17
- Nahlásit

vlk

.... ano ale vlk žere vždycky tak, aby koza zůstala celá....

nevim vo tom, že by celá koza vypadala jako vypitá flanděra slifky

Maya
máte někdo tip na nějaký festovní hrablo s řídkými zuby?
.
já ne, my se nečešem, jen hladíme, my sme holoprtky.

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:21 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fifi
Depa si byla farmarit, co tam meli za zvizatka?
v Polsku u Bielsko Biale.... husy, kachny, slepičky, ovečky kozénky, čuníky..... všade nás provedli, všecko nám hukázali, dovezla jsem si skvělej sejra, nááádherný vajíčka, a půlku čuněte....

PetraK
nevim vo tom, že by celá koza vypadala jako vypitá flanděra slifky
vo pití nebyla řeč, jen vo žraní.... a navíc to nebyla slifka, ale jalovcová....

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:23
- Nahlásit

vlk

.... husy, kachny, slepičky, ovečky kozénky, čuníky..... všade nás provedli, všecko nám hukázali, dovezla jsem si skvělej sejra, nááádherný vajíčka, a půlku čuněte....
jé, parádička teda.

<< 1 ... 2232 . 2233 . 2234 . 2235 . 2236 . 2237 . 2238 . 2239 . 2240 . 2241 . 2242 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání