| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:23
- Nahlásit
vlk
a půlku čuněte....
To je dobrej vylet, to takhle davaj kazdymu navstevnikovi? A foto mas, jak to tam vypadalo?
PetraK
my se nečešem, jen hladíme
Ale naahodou, ten furmik na nej zabiral.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:24
- Nahlásit
Fifi
ten furmik na nej zabiral.
jo to joo, ale tak já jsem v tomdle hrozná, proto nemůžu mít dlouhovlasýho psa, drsnovlasýho psa, ale jen plešatýho psa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:27
- Nahlásit
PetraK
jé, parádička teda.
hlavně velice příjemní lidijové, všude čisto, jsme se mohli kouknout jak se dělá ten sýr, pochovat si selátka, slepice tam nemají v klecích, ale volně no překvapili... zabíjačku dělali před náma, takže jsme viděli, že to nejni žádnej švindl....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:28
- Nahlásit
Fifi
To je dobrej vylet, to takhle davaj kazdymu navstevnikovi?
to sme si kúpili....
A foto mas, jak to tam vypadalo?
neměla jsem sebou foťák, vemu příště, ty malý čuňata byly tááák roztomilý....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:29
- Nahlásit
PetraK
ale jen plešatýho psa
Njn, je fakt, ze to ma jiste vyhody.
Hele, zahradnici, co mate podle plotu na zahrade, tam, kde coklove nejvic litaji a hlidaji? Smutne obhlizim tankodrom, opet po zime cisty bahno, trava nikde. Asi ideal bude pisek a kaminky? Nebo mate jinsi ozkousenej tip?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:37 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fifi
já mám podél plotu nějaký túje a nějaký smrky...aby psi moc ven neviděli a nevyřvávali....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:40
- Nahlásit
vlk
Tak by to bylo vydupany pred tujema a smrkama, zive to vidim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:45
- Nahlásit
Fifi
co mate podle plotu na zahrade
zámkovou dlažbu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:46
- Nahlásit
Maya
Na minuly strance mas naky linky na hrabla.
Dlazba.. taky sem dumala, jenze jsou tam seriky, to by se blbe delalo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:48
- Nahlásit
PetraK
kruci, koukala jsem na fotky...to je nádhera Kruci...protože hrozně závidím, že to nemáte tak daleko. Nejraděj bych se tam odstěhovala do nějaké pastoušky a už odsud nevytáhla paty Tady u nás to začíná být hnusné a hnusnější a já jsem čím dál tím nasranější Ještě ráno kouknu do obecního zpravodaje, co nám šoupli do schránky a tam: nerušte se svými pejsky, cyklisti a čtyřkolkáři zvěř, jinak vám můžeme zakázat vstup do lesa Ku..a - tak jedinný kdo chodí se psy po lese jsem já, takže nevím, jestli to má být konkrétně na nás a jedinní koho tam potkám na čtyřkolkách - jsou myslivci Možná jsem potkala někdy i cyklistu, ale ten jen tiše prošumněl lesem - těžko by někoho plašil. Ovšem těch Tater 815 narvaných kládama, lakatošů a lesních dělníků s pilama je celý ten zbyteček lesa, co ještě nestihnuli smést z povrchu zemského...tak ať mně k...a těma blbýma kecama o klidu pro zvěř neserou Sorry, že vám tu kazím náladu, ale tohle mne fakt vytočilo, hlavně v souvislosti s těma malebnýma fotkama lesů...co jsou ovšem na druhém konci republiky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:49
- Nahlásit
Fifi
česací hrablo jsem myslela, co by udělalo prořezávací se špicí srstí nemám tucha, i když pravda zmenšit objem srsti by mi nevadilo, koupila jsem si efilačky a buď to s nima neumim a nebo ty chomáče vaty tím nejdou, takže jsou mi naprt.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 13:52
- Nahlásit
Fifi
na tom linku jsem česací hrabičky nenašla, jinak vypadá to tam všechno masivně, škoda
já mám tyhle, a ta gumová rukojeť mi slejzá dolů, takže jsou v podstatě nepužitelný, jedině se to musí držet prstem za ten oblouček, což je na nic, tak jsem myslela něco osvědčenýho co něco vydrží
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:06
- Nahlásit
vlk
to sme si kúpili...
jo tááák zážitkovej výlet, jste si teda užívali
Fifi
Asi ideal bude pisek a kaminky?
to ti rozhrabošej, jak budou lítat. leda bys to měla uválcovaný ten písek, jako že hodně uválcovaný. co nějaký takový ty prorůstavý travní dlažice? Ešivá ale dělaj s malejma otvorama, aby si nezranily čubajzny tlapky.
jenze jsou tam seriky, to by se blbe delalo.
aha, takže ty travní dlaždice taky nic. tož já neporadim. Ledááá mě napadá, koupit takovej ten travní koberec - umělou trávu. ?? Heh?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:09
- Nahlásit
worick
Sorry, že vám tu kazím náladu, ale tohle mne fakt vytočilo
to chápu, neboj, náladu nekazíš, čék se potřebuje vynadávat.
V Lužkách je fajn, na bydlení, když nemusíš do prasé, zn. ideál. Páč prasé tam jaksi nejni. Skorem. To je taky problém, proč se tam nevalím, páč bych neměla na zajištění hypotéky na barák, kterej bych tam koupila. Tož pro mě smolikof, ale bejt za vodou a nebo mít možnost práce tam, už jsem dávno přestěhovaná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:10
- Nahlásit
Maya
Aha, cesaci... No ja mam jedno, ale uz si nepamatuju odkud, ale je to tahle znacka a hodne podobny tomuhle. Jinak bych prubla ten prorezavak, co nejhrubejsi, treba bude fungovat 100x lip nez procesavak.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:14
- Nahlásit
PetraK
takový ty prorůstavý travní dlažice?
Ani nahodou, na nich si kdysi Dorota vylomila drap.
leda bys to měla uválcovaný ten písek, jako že hodně uválcovaný.
No asi to tak dopadne, srovnat to do roviny, neco odkopnout, pisek uvalcuju - povalim se na nem a zasypat kacirkem.
Ledááá mě napadá, koupit takovej ten travní koberec - umělou trávu. ?? Heh?
Ale to nejni blbej napad, bylo by to hned a bez prace, rozbalit a kolikama do zeme - jdu omrknout ceny. Su blba, ze me to nenapadlo, kor kdyz ji kus mam primo prede dverma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:28
- Nahlásit
PetraK
tyjo to jsou fotky, už vím, kam s Adamem vyrazit, až se přestane bát auta a vlaků a všeho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:37
- Nahlásit
Fifi
srovnat to do roviny, neco odkopnout
a nebo zastavět květináčema
bych prubla ten prorezavak, co nejhrubejsi, treba bude fungovat
já ti nevim, já to teda nikdy neviděla v akci, ale si teda představuju, že prořezávák prořezává, to by asi určitě nebylo dobrý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:41
- Nahlásit
Maya
ale si teda představuju, že prořezávák prořezává
Jakoze reze? Nebooj, tyhle hrabe berou jen odumrelou srst, vytahnou ji i s korinkama. Nereze to, ve smyslu, ze by to srst nejak jen napul fiklo, to neee!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:47
- Nahlásit
Fifi
proč se to potom teda menuje prořezávaci?
no zkusim se ve zveráči zeptat po nějakém levnějším, z toho odkazu jsou dost drahý na vyzkoušení, aby to nebylo s tím jako s furminátorem, chlupy bere sice hezky, ale u špice se prostě nedostane až ke kůži, takže je celkem naprt, pošolíchat psa zvrchu mi nic neřeší
ale našla jsen na spokojenypes to červený La salon nebo jak jaks tady dávala, mají i na dlouhosrstý a vypadá to, že to je z jednoho kusu, takže by to mělo něco vydržet, tak to určitě prubnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:51
- Nahlásit
birma
už vím, kam s Adamem vyrazit
tam se vám bude líbit - krásný je to v Paulininým údolí, odtama je hodně fotek, taky cesta k Brtnickýmu hrádku je moc hezká, taky je tam supr restauračka s vlídnou obsluhou a vynikajímcím jídlem a Svijánkama - apropoooo to mi napadá, jdu zavolat Brtnikoj, že si uďáme dneska procházku do Šárky a stavíme se tam právě na Svijánky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:52
- Nahlásit
Maya
proč se to potom teda menuje prořezávaci?
asi nějakej spešl psí sádlo-máslo salůn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 14:55
- Nahlásit
PetraK
tak pak už zbývá doladit nepodstatnou věc - termita svarby
to mame ten predbeznej termin muz prej "tak do dvou let by to melo byt"
no ale casu dosti, pristi zari snad moooozna, takze to asi bude dost nizkonakladovy (treba segra mi slibila, ze kdyz zhubnu 10kg, puci mi jeji saty - ne ze by podminka byla zhubnout, ale dyz jinak by to bylo asi jak kdyz popelky segra rvala nozku do popelcina strevicku
vlk
ty teda vubec netroskaris, celou pulku cunete
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 15:10
- Nahlásit
cernej caj
ty teda vubec netroskaris, celou pulku cunete
tož mrožák velkej, za chvíli začne grilovací sezóna, navíc je nás tu na sežrání čuněte docela dost..... a taky ta cena..... 32 Kč za kilo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 15:42
- Nahlásit
ááááááááááááááááááááááá nutně musím do Lisabonu. dneska hnedka tetkonc!!!! Nutně!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 17:51 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
růmštájn
výcuc?
mužík se mě právě dotázal, jest-li horší bejt úhyl, nebo s úhylem žít.
CO MU MÁM ŘÍCT?
další dotaz jest, esi by auta neměly jezdit na bavlnu, neb bavlna porušuje zákon o zachování energie svým roztahováním do mnohonásobných rozměrů a z lukcucního trička se nejenže stane pirátská vlajka, ale eště je to vlajka na prase. (komentář při věšení prádla )
doufám,že nic dalšího se mě nezeptá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:37
- Nahlásit
Vero
svým roztahováním do mnohonásobných rozměrů a z lukcucního trička se nejenže stane pirátská vlajka, ale eště je to vlajka na prase.
to je zvláštní, já mám problém opačný...mé trička jsou nějakou záhadou stále menší a menší a co je nejprapodivnější, tak i ty které mám uskladněné ve skříni a neperu je zrovna....teď jsem zrovna po zimě jedno vytáhla a vono je nejmíň o dvě čísla menší...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:41
- Nahlásit
vlk
mé trička jsou nějakou záhadou stále menší a menší a co je nejprapodivnější, tak i ty které mám uskladněné ve skříni a neperu je zrovna..
vlku? zkoušel ses postavit po zimě na váhu?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:46
- Nahlásit
Vero
zkoušel ses postavit po zimě na váhu?
ani nee.... rači zůstanu v blahé nevědomosti a přesvědčení, že mi nějakej hajzl ve skříni přešívá hadry.....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2013 18:53
- Nahlásit
vlk
rači zůstanu v blahé nevědomosti a přesvědčení, že mi nějakej hajzl ve skříni přešívá hadry
tak to jooooooooo háááájzl jeden svinskej, co?!!!
|