| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Hele, to je ideal ale protikradacsky zarizeni...
jojo, já vim, ale vez v tom někoho nekynologickýho
Malej zajoch uz dostal napit od velky zajochovy,
v to pevně doufám, vypadli jsme odtama jak cukráři, mrzí mě, že jsem si toho Ešusa nevšimhla hned, jak ho vystavil. muselo to pro něj bejt hrozný (pro zajocha, pochopitelně ), stál tam nad nim slušnou dobu, co jsem se popelila pod keřem a sbírala ty ulity. chudera. snad ho máma neopustila. Tenhle byl nejmenčejí, jakýho kdy Ešus našel.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:44 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
vypadli jsme odtama jak cukráři,
By me zajimal puvod tohohle prislovi?
A hele, ulito, zajicek je jiste v poradku, nakojenej a odvedenej mamkou o kousek dale. Bejt tam perdele ci kremyl...
jojo, já vim, ale vez v tom někoho nekynologickýho
Dyk, to je strasna prace dat pak to auto do kupy, pro normal lidi, i vonavej stromecek na STK kupuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:50
- Nahlásit
Děcka, nikdo nemáte tak zasraný auto jak já. Někdy je mi z toho i smutno, v klubu jsem vyhrála jednoznačně cenu nejšpinavějšího interiéru. Ale nemá cenu ho uklízet. Maryje, dáma, sedí na sedačce za mnou a je nešťastná, bo po 11 letech cestování vozem si nezvykla. Každej jinej čokl debilní se rozvalí, deku sešumuje, pohodlí si udělá, a nevim proč, ale sedí či leží na Mařce a všude, kde ležet vůbec nemá. Nanda na ní leží vždy. A taky všude jinde. Džína na ní sedí vždy a pak mě taky škrtí na pásu. Maryje má svých 20 cm čtverečních a protestuje. Smutným pohledem.
Babince se jinak daří tak, že jsem jí musela povolit postroj na stopování. Ano, je vyloženě tlustá. Nicméně milákuje zimu, takže běhá, dokonce aji Hančice pravila - ty vole, vona běhá...- no a Mayje loví, běhá, musim jí furt volat, aby nešla za stopou, ona se furt vrací a tim se děsně unaví, pak ztrácí punc důstojného seniora, ale to jí neva, prostě bába je děsná. Furt jí a vraždí sousedy. A vnuka vychovává tvrdě a nekompromisně. Prostě pro něj nemááá existovat. Jenže vnuk ji vítá, radostně, hraje si u jejích mohutných základů s jinými psy, pak se o ní všichni opírají, takže Maryje nenávidí večerní procházky. Je to hrozná čůza a čék se diví, jak strašně snadno má úplně zkaženýho mizeropsa. Asi jí nasadím výcvik nějaký. Anebo spíš ne, myslim, že by byla naštvaná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:53
- Nahlásit
Fifi
y me zajimal puvod tohohle prislovi?
to je fakt. hm, dobrá úvaha.
zajicek je jiste v poradku, nakojenej a odvedenej mamkou o kousek dale
a jo asi jo, pidipírko malilinkatý. Chudítka všechny ty mláďata, co se už narodily. Čápi seděj na vejcích už (myslím ty, co jsou nevodlýtavý, páč nemůžou), to je masakéro pro ty mrnítka takovýhle počasí.
i vonavej stromecek na STK kupuju.
no já jsem si tuhle pěkně vypomohla éterákem. Mám takovou plyšovou berušku, co v autě visí, tak jsem na ní kápla Grepfruita a bylo o vůni postaráno . To bude na celej den, když to auto budem chtít uklidit., brr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:57
- Nahlásit
Gerda
Smutným pohledem.
chudera nebohá přehodná, má je sežrat za živa a měla by pokoj.
A vnuka vychovává tvrdě a nekompromisně
dobře dělá, mládeži se nesmí uzda popustiti.
já si myslím, že pachovej čtverec jest tím ideálním cvičením. Tam se nedá nic zkazit.
My jsme se dneska naučili klepat na dveře, už nemusíme zvonit, řikala jsem "Hošíčku bouchni do těch dveří, ať nám votevřou!" a von bouchnul, ale do sousedčinejch. A měl ešče větší radost, než kdyby se votevřely ty naše, protože u Danušky vždycky může plenit piškotovou dózu v kuchyni. To doma nesmí, tam si musí fšecko odpracovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:00
- Nahlásit
PetraK
ale von je šikula, ten hošík! Čék by nechtěl ani věřit, jak chytré je to zvěrstvo! Musíme si na ně dát pozor.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:06
- Nahlásit
Gerda
Musíme si na ně dát pozor.
to bez pochyby, páč voni jsou smradi chytřejší, než si umíme představit.
Učíme se čistit chrup. jen tak pro srandu. Ešus naznal, že se mu nelíbí, abych mu šmrdlala kartáčkem po zubech, že prej bude lepší, když budu jen kartáček držet a von bude šmrdlat tou držkou po kartáčku asi jako policajt, když třepe hlavou, ešivá jsou v krabičce sirky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:23
- Nahlásit
rů, rů, růůůůůů, ....... mmmmmmmmm..... áááááá
huš máte fšichni ten stan?
a bacha za zvěř! svou zejména!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 00:37
- Nahlásit
PetraK
když budu jen kartáček držet a von bude šmrdlat tou držkou po kartáčku
Twe aby mu z tebe fakt neexplodovala hlava! Tvary do otvoru, ted este zubni hygyjena? A este do paka mu kopes..
Vero
a bacha za zvěř! svou zejména!
Covece, to vypada jak varovani, ze mas nakyho brouka.
Rrrrummma si dej, s novym kolkem.
A my stan mame, ale nejsme silenci abysme nekde bydlenkovaly v byvaku!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 01:52
- Nahlásit
Fifi
Mit auto jak dobytek, zaflusany vokna zevnitr
děti sou horší jak psi!!!
mám hotovo usnesení i rádobyzápis z konference. uuuuuuuf
vzala sem za práci a přineslo to výsledek. spálila sem si prsty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 01:53
- Nahlásit
mám na nich puchejře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2013 07:29
- Nahlásit
ste toho teda napsali az hruza... ja to radsi nekomentuju, akorat Maryje me po ranu pobavila
mame proti planu odjezdu na svatbu skluz uz hodinu a pul. To, ze nemuzu najit pasek cernej, kterej sem jeste pred 14ti dnama nosila a bud budu muset kazdych 5 minut povytahovat kalhoty, nebo si vzit zelenej super z armace to uz je to nejmensi, akorat sem zjistila, ze i ta halenka svatecni se nejak zkratila takze na mejch cernejch hardech sviti ten zelenej opasek z armace, coz pruderni muzovo rodinstvo asi nebude brat uplne pozitivne..
Ale co se vam musim pochlubit, vcera zcela necekane a nedoufaje sem si koupila novou hrackuuuu za 1/3 ceny noveho, tak dneska si budu na svatbe misto extremni nudy spokojene hrati
to mi snad vynahradi trochu fakt, ze psi budou doma az do zitra po poledni uplne sami zavreny, chudinky, ale kvuli svatbe a pultune hostu mame na garaz v jihlave embargo a to tam je takova krasna turisticka hned od restaurace kolem vody... jenze co, nejit na svatbu muzove segre by se povazovalo za svatokradez prinejmensim a chudak tatinek, ktery rikal, ze se za nima dneska vecer stavi lezi doma s horeckama, chripka ho zklatila, takze toho sem jeste musela premlouvat, ze to hunatci bez nas tech 24 hodin vydrzi...
kachna_
tady vidis, ze prace zas tak moc neslechti. spis praci k trvale invalidite
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 16:26
- Nahlásit
tak jsme si udělali malej vejlet (něco přes 16 km) po Praze a jak si je pejsek sebou stále jistější, tak už se mu holomkovi nechce moc poslouchat pomalu to vypadá, jako kdybych na tom vodítku pouštěla draka
a máme fotky, jen na jedný ten dobráček má hlavu jak AST (a to by mě už fakt jeblo)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 19:36
- Nahlásit
rumštajn, jste toho zase nadrásaly, jsem to jen tak prolítla, Maryje pobavila.
Tady posílám Ešuskovi a třeba i ostatním pokoukání, teď jsou tam divočáci, když bude mít štěstí, uvidí i srnky
http://www.strzalowo.eu/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštááááááááááááájn,
ži-jem !!!
přežili jsme mrazivej den, dokončili MID přežili mrazivou noc ve stanu ve vánici, koleno to nakonec vydrželo, boty netlačili ač sem v nich chodila jen týden, nezmokli jsme, ani jsme moc nebloudili zvládli jsme v pohodě cestu autem tam i zpět (z toho se obzvlášt radoval číf), jelito šlapalo jako hodinky a jsme bohatší o několik desítek zážitků
háský to bolo!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:27
- Nahlásit
Fajka
Nebudes mi to verit, ale zrovna sem se chtela ptat, kdo kde zmrznul.
Ste borci a silenci!!!
birma
pomalu to vypadá, jako kdybych na tom vodítku pouštěla draka
Hodne veselych chvil vas ceka..
A slusi to Adamkovi, moc. Teda ty si zacla s Adou, myslim, ze este tejden, dva a bude to Adolf misto Adamka.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:30
- Nahlásit
Fajka
to zní skvěle
Fifi
Hodne veselych chvil vas ceka..
to dozajista, už z něj mám tiky
tejden, dva a bude to Adolf misto Adamka.
Adolf ne, ale volám na něj Adý a Adýsi, tak bůhví, co z toho vyleze
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:35
- Nahlásit
Fifi
Nebudes mi to verit, ale zrovna sem se chtela ptat, kdo kde zmrznul.
Ste borci a silenci!!!
no drobátko jsme vymrzli ale nezmrzli sem chtěla napsat dřív ale vrátili jsme se domu ve dvě pak do nemocnice za tatou v pět domu a musela sem si jít na chvíli lehnout bo mě děsně třeštila hlava. Asi z nevyspání a tý únavy, no a pak vyvenčit a až ted sem se dostala počítadlu.
nevim teda jak to děláme že si dycky vyberem docela drsnou akci , spousta lidí to prej vzdalo my jsme to zase dali a máme fakt radost fakt naprostá očista duše od pracovního stresu , bych to lidem doporučovala jako terapii
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:40
- Nahlásit
Fajka
už z něj mám tiky
... a bude hur? Teda ne, ze bych vam to prala, ale, kdyz i stofardicky umi zapozovat...
A ja sem hroznej rypak, me to bavi te takhle stenglovat.
Fajka
akt naprostá očista duše od pracovního stresu , bych to lidem doporučovala jako terapii
No tak pri vasem pracovnim stresu musite mit asi i docela drsnou ocistu, nam normalnejsim postaci klidny vikend s beznyma vychazkama.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:44
- Nahlásit
birma
Adolf ne, ale volám na něj Adý a Adýsi, tak bůhví, co z toho vyleze
když to čtu tak sem si hned vzpomněla jak se jelito chtělo narvat do nějaký vodpadový trubky plný bahna...i zařvala sem na Dokýška miláčka: kam lezeš ty debile!!!
a zařvala sem tak že se na nás votočili uplně všichni trekaři co tam na trati s náma byli..byl jich asi deset
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:46
- Nahlásit
Fifi
už z něj mám tiky
... a bude hur
néééé já nééééé
tak pri vasem pracovnim stresu musite mit asi i docela drsnou ocistu, nam normalnejsim postaci klidny vikend s beznyma vychazkama
noo todle si vymyslela kámoška ale je fakt že na normální běžný venčení čék za chvilku zapomene, kdežto tady na to čék vzpomíná však dlouho
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:51
- Nahlásit
Fajka
kdežto tady na to čék vzpomíná však dlouho
Bezesporu, jen doufam, ze v tomhle pocasi se vam nudisti vyhnuli.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:55
- Nahlásit
Fifi
Bezesporu, jen doufam, ze v tomhle pocasi se vam nudisti vyhnuli
jo asi byla fakt už děsná zima
ale je moc ftipný že at ted přijedem kam přijedem tak se nás ptaj na ouchyláky a tady když jsme se šly přihlásit nám hned hlásili že na trati žádnej ouchylák hlášenej není
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:59
- Nahlásit
Fifiuž z něj mám tiky
... a bude hur?
věřim že bude a ty se boj taky - včera jsme potkali hodně zajímavou fenečku a předváděl šílený věci , i když je pravda, že ona si ležela, žužlala klacek (potom co ji uhonil samozřejmě) a bylo jí fuk, že jí hopsá po zadku
kdyz i stofardicky umi zapozovat...
ještě řekni, že tam toho stafa nevidíš
já už mám jasno - je to malina x lověčák (nejspíš fousek) x AST - a já jsem evidentně sebevrah
Fajka
i zařvala sem na Dokýška miláčka: kam lezeš ty debile!!!
v tom mám praxi od Altárka, s Adamem ji dozajista výrazně rozšířím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 22:22
- Nahlásit
birma
a ty se boj taky
Ja se nebooojim... ja uz ho vidim.
a bylo jí fuk, že jí hopsá po zadku
Tohle cuzy fakt nemaj rady, to nak porovname, bud ty nebo ja ci cuzy tomu bezmozkovi vysvetlime, ze se to tak nedela a at si mozkovou bunku prehodi do hlavy.
ještě řekni, že tam toho stafa nevidíš
Te uklidnim, chces? Fakt nevidim, proste tam co? nejni! Adolf nema ni kouska stofarda!
Je to lepsi?
Fajka
a tady když jsme se šly přihlásit nám hned hlásili že na trati žádnej ouchylák hlášenej není
Se nedivim, kdyz je pritahujete. Ale v tomhle pocasi by se fakt kazdej exhibak leda ztrapnil, mno. Pockejte v lete zase.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2013 22:24
- Nahlásit
Fifi
Fakt nevidim,
jéééé to mi dělá dobře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 08:30
- Nahlásit
slunštááááájn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 08:41
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
kuk, úhylní strýčci jsou tu:
vážený priatelia, sem se v subótnicu strhla jak péro v hodinách. Jeli jsme na otočku na Apaluchu a hrabali tam ty naše megatrávníky. Sem sice mrtvá, ale vypadá to moc pěkně uklizeně. Hošikus se taky strhnul jak péro v hodinách, páč měl taky moc práce s nošením prázdných kýblůch z louky na zahradu. Vůbec nejni marný zapojit čoklida do domácích prací, čék se tolik nenaběhá a proces se urychlí . Taky Máni tam fšécky spočital, jablíčka ze sklepa sežral a pěkně si zaaportíkoval, kdy odměnou právě byla možnost jít honem číhat na tu Máňu Tomám moc rádaí todleto vodměňování dírou v zemi, páč člověk ušetří za piškoty . Včera si našel přítele. Ani ne ročního bíglího kámoše. Byl celej unešenej, jak je z něj mlaďoch poprděnej a natřásal se před ním jak bajadéra musela jsem se smát, byl jak deváťák, když se před školou předvádí před prvňáčkem, kterej je z něj u vytržení A v subótu večír jsme se šli oslavně zhulákat s Ričinky, do hospody díky čemuž jsem ve spolupráci s namůžením ze zahrady byla včera humřítá . Nástup do pracovního procesu je dnes za trest. Co ste vyráběly vy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 09:04
- Nahlásit
Fifi
Twe aby mu z tebe fakt neexplodovala hlava! Tvary do otvoru, ted este zubni hygyjena? A este do paka mu kopes
do ptáka mu kopu ráda fčera sem mu ptáka skovala na Fialce, aby si ho pěkně našel, Skovala sem mu ptáka do stromu - kam jinam taky patří pták. A pěkně ho našel , aji v křoví ho našel, aji v díře v zemi ho našel. Byl lepčí než KOlombo
kachna_
vzala sem za práci a přineslo to výsledek. spálila sem si prsty
když vidíš práci, je lepší vzít nohy na ramena
cernej caj
tak jaká byla svarba?
birma
pomalu to vypadá, jako kdybych na tom vodítku pouštěla draka
ty mám nejradši tydlety dááámičky, co si neuměj vychovat psa a pouštěj ho jak draka
Nojo, holomek se rozkoukal, a tetkon teprvá přijde ta tvrdší práce no. ale tak máte dobrej základ, takže si nemyslím, že to nepůjde, je rozhrkanej, mladej poděs no.
i hodně zajímavou fenečku a předváděl šílený věci
a já se vůbec nesměju, já se vůbec nesměju... ne, nesměju se fakt vůbec ne
chvilinku vydrže a začne se kojit To je Ešusí oblíbená zábava, po prohlídce podvozku, kdy pod fenou leží jak automechanik po náklaďákem si posléze zavzpomíná na svá dávná štěněčí léta
ano - drak je to
Maya
Ešuskovi a třeba i ostatním pokoukání
joj, to je kamera nějaká aktuální, že jo? tak to až doma musím, dík
Fajka
, dokončili MID přežili mrazivou noc ve stanu
strašlivá představa pro mě , jaks to mohla vydržet??
Fifi
bude to Adolf
vzalas mi to z huby
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 09:42
- Nahlásit
kráááásný růůůůůůmštajn....
nad Pazderňů po půl roce vyšlo slunce....akorát ten jarní dojem kazí ty metrové nánosy sněhu.....
|