| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 14:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
to je nápad, přivoláme si léto! kdy je hic, že i péf musí nosit pokrýfku hlavy, aby nedostal úžeha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 14:35
- Nahlásit
birma
jak jsem tak tetkon vlezla do těch prastarej Ešusích fotek, narazila jsem na tuhle vítací: jestli třeba Adámek takhle nějak podobně vítá fenky a předvádí se před nima, jako že háže šíbru po hlavě na zem a tak podobně...... pak není už asi nad čím dumat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 14:46
- Nahlásit
Maya
ten poslední nakreslený výraz - přesný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 15:23
- Nahlásit
PetraK
pěkný fotečky, ta v šátku je nejepší, babka jak vyšitá
já svoje fotky nemám, jsem se akorát jednou pokoušela fotit Kima v kulichu a šále na vánoční přání, ale to sem dávat nebudu, to by na vyvolávání léta nefungovalo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 17:42
- Nahlásit
Rrrumstajn,
pekny vikend vinsujem i se Simon´s cat.
Obzvlaste vsem silencum, co hodlaji nekde bivakovat.
K vyvolavani tepla a jara se pridavam, jen nevim jak, dneska dalsi 3 kg slunecnice zakoupeny pro venkovni pipiny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:26
- Nahlásit
tak tohle:
akurát že v počtu jeden, mi dneska našel Ešátor. Sbírala jsem si na louce malý ulity a najednou si říkám, co to ten pes za zády ten dělá?? Otočím se a on vystavoval, velmi pevně vystavoval čerstvýho zajíčka, úplně malilinkatýho, vyprdla jsem se na ulity, přimrazila psa, kterej stál s hlavou u zajíčka a ani nedejchal, vzala ho radši za obojek, aby pískle radostně neudupal a zmizli jsme jak to nejrychlejš šlo. Ešátor byl hrdobec, že našel, zatimco pánčička je debil, která najde jen ulity
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:32
- Nahlásit
Fifi
co hodlaji nekde bivakovat.
se bojim, ešivá se s nima někdá ešče vůbec shledáme, ešivá nezamrznou jako ta Sněhurka.
Určitě si škytala. Když jsme spolu dotelefonovaly, krátce na to jsme se potkali s labroškou Ejbinou, dohárafší a tím pádem byl Ešus značně harašifší. Myslím, že příští víkend budete mít o zábavu postaráno. Krom špitání do oušek, mytí oušek a oslavných tanečků následovala i prohlídka podvozku, následné kojení se (nemůžu za to že mám psa úhyla, kterej je hotovej z cecíkůch) a pak už došlo na hru na mamku a taťku. Bože to je hovado
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:35
- Nahlásit
Maya
to by na vyvolávání léta nefungovalo
to rozhodně ne, to si necháme až na před vánoce /mám na tu dobu v zásobě psa v lyžařským roláku
místo toho si zavoláme letní podvečer, jo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:37
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že příští víkend budete mít o zábavu postaráno
taky si myslím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:40
- Nahlásit
birma
ty si nic nemysli, ty si objednej místnost v Bohnicích. Polstrovanou
Nicméně nezapomeň, že když mu dáš volno za objektem jeho touhy, můžeš to krásně využít jako odměnu. jo? jako super nejvyšší odměnu. U nás to funguje tak, že pokud mu fenu tak trochu "nadávkuju" dokáže o trochu víc vnímat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:43
- Nahlásit
PetraK
ty si objednej místnost v Bohnicích. Polstrovanou
tu mám zamluvenou dávno
ale furt doufám, že se projeví jako... no jako Adam Pokud potkáme 2 feny z nichž jedna voní 99,9 % psů a té druhé si nikdo nikdy nevšiml, tak ta druhá se automaticky stává Adamovou životní láskou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:45
- Nahlásit
PetraK
tím pádem byl Ešus značně harašifší.
Neskytala, jen mi zaskocila cesnekova poblivka!
Tohle hárašení je velky peklo, zase probihalo lesbi show. Ale uz bude klid, Kremyl ma jiz srst peknou, bezlupinatou a nepousti tunu srsti za den.
i prohlídka podvozku, následné kojení se (nemůžu za to že mám psa úhyla, kterej je hotovej z cecíkůch)
Von ma proste naky trojmata z detstvi, hosicek.
A aaach, letni podvecer, krasa. petrklice jiz jsou temer odkvetle. Na mrazaku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:46
- Nahlásit
PetraK
můžeš to krásně využít jako odměnu. jo? jako super nejvyšší odměnu
jestli zapojí alespoň jednu mozkovou buňku, tak na to budu myslet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:46
- Nahlásit
birma
a té druhé si nikdo nikdy nevšiml, tak ta druhá se automaticky stává Adamovou životní láskou
a tááák von je galantní a na Popelky
no já jsem zvědavá na reporty
tu mám zamluvenou dávno
to je dobře, je lépe být preventistou a připraven na dlouhý ozdravný pobyt, než pak shánět celu na rychlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:47
- Nahlásit
birma
jestli zapojí alespoň jednu mozkovou buňku, tak na to budu myslet
stačí, když Ti bude věnovat vteřinový pohled, fakt. a pak teprv má volno.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:48
- Nahlásit
PetraK
stačí, když Ti bude věnovat vteřinový pohled, fakt. a pak teprv má volno.
my tohle normálně používáme - na pejsky, na čuchání... ale na ty pejsky to musí bejt dost z dálky, protože pak už jenom hopká po zadních a má vypnuto
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:50
- Nahlásit
birma
Pokud potkáme 2 feny z nichž jedna voní 99,9 % psů a té druhé si nikdo nikdy nevšiml, tak ta druhá se automaticky stává Adamovou životní láskou
To bude mit chlapec dilema. Navic v obou pripadech dostane na cumec. Teda ve trech, kdyz vezmu i Ag. Vono ho to hejno nauci slusnymu chovani.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:52
- Nahlásit
Fifi
jen mi zaskocila cesnekova poblivka!
se vomlouvám teda. ale fakt to přišlo krátce poté, co jsme spolu dohovořily a já se musela moc smát
Ale uz bude klid
jistě. do příštího víkenda
Von ma proste naky trojmata z detstvi, hosicek.
jistě, odervali ho matce od prsu
Doteď mám před očima jeho exhibici v hospodě, kde před četným obecenstvem předváděl kontrolu STK podvozku vlídné fence moskeváka stála tam s útrpným pohledem, co se jí to tam dole hlemejždí , bavili se fšicí
A aaach, letni podvecer
tak etě:
mi začala v práci po sto letech kvést fialka, tak třebas už se něco chystá? Vona nikdá nekvete.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:53
- Nahlásit
Fifi
Navic v obou pripadech dostane na cumec
no ešivá přijde s výrazem: "Aaa milostivá, uctivost, dobrý den, služebníček, rád vás vidim! Čim vám mohu posloužit" jako ondynoj jeden nejmenovanej zrzavej, tak třebas ne ,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:54
- Nahlásit
birma
my tohle normálně používáme - na pejsky, na čuchání...
tak to je supr. No uvidíš, třebas se ta vteřinka podaří , bude v novém prostředí, obklíčenej babama....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:55
- Nahlásit
PetraK
mi začala v práci po sto letech kvést fialka, tak třebas už se něco chystá? Vona nikdá nekvete.
To jen potrebovala delsi dobu sucha, nad radiatorem.. Mi taky nakvita.
předváděl kontrolu STK podvozku vlídné fence moskeváka
Rikam, traumata, furt to musi nahrazovat... a jak vidi velky cecky..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:57
- Nahlásit
PetraK
ešivá přijde s výrazem: "Aaa milostivá, uctivost, dobrý den, služebníček, rád vás vidim! Čim vám mohu posloužit"
on na to jde jinak chvíli mává ocasem jak pominutej a oňuchává (aspoň, že napřed zepředu) a když se nic neděje, tak začne svou vyvolenou šťouchat bradou do krku a doufá, že jí tím přesvědčí ale je u toho děsně srandovní, jak je úplně vidět, jak se snaží, mozeček se mu zavařuje, proč ona jenom stojí a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:59
- Nahlásit
Fifi
... a jak vidi velky cecky
no ani ne velký, spíš jakýkoliv a to fenka ani nemusí hárat, když je to ta pravá
birma
jak se snaží, mozeček se mu zavařuje, proč ona jenom stojí a tak
hm, tak to Ešusovi se nemá jednak zavařovat vůbec co a druhak si vůbec nevšimne, že ona jen tak stojí a tak. A i kdyby si všimnul, bylo by mu to, prvokovi tupýmu, zcela fučik
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:06
- Nahlásit
PetraK
on asi doufá, že s nim bude běhat (i když je pravda, že s úplně voňavou holkou jsem ho ještě neviděla) a když pak čubís běhá, tak on lítá za ní a kníká si u toho, když ji nedokáže dohnat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:07
- Nahlásit
PetraK
"Aaa milostivá, uctivost, dobrý den, služebníček, rád vás vidim! Čim vám mohu posloužit" jako ondynoj jeden nejmenovanej zrzavej
Ale to fakt nemelo chybu, jak se prepnul, na jinej mod, jednim Kremylim loupnutim belmem... Pak ze tupici nemaj mimiku, vona to umi mooooc krasne!
OT od obsourniku - smeckove pozorovani drobne...
Ag je zcela nepokryte takovou "vudkyni" = ma nejvic respektu od tech dvou. Kremyl si ji nedovoli obtezovat, kdyz dojida zbytky jablka pri snidani a vyzobava jadyrka z deky psi, s respektem ji obejde a jde dozrat nedozerky po Skritkovi (zajimavy, ze ke svy misce necha Ag Skritka priblizit, vyzobavat odpadly kousky, zerou si kosti pohromade ve svejch pelechach a i si kosti prohazujou, tam neni nikdy problem).
To samz, kdyz si nekdy neuvedomim, ze jeste nema Ag neco dozvykano, Kremyl velkym obloukem jde kolem ni (a Ag se teda netvari pratelsky, nevrci, jen strne a lupne okem).
Pritom Kremylovi nebrani a naopak uhyba v hlidacich cinnostech, stekem tupe cerne muzstvo privola - a pak spokojene sleduje jeji besneni u plotu. Iniciuje hry s Kremylem, opatruje ji takovou neznou peci materskou, nenapadnou...A pretahuje se s Kremylem. Fest, o hracky, po necelych dvou letech, co odesla Dorotka, projev hlasovy je straslivy na obou koncich, az to obcas utnu radsi, i kdyz to ty dve mrchy okavidne bavi moc. Konec OT
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:11
- Nahlásit
Krásný fotky, krásně to jaro přivoláváte..... tak proč ale dopsídělohy u nás zase sněží ???????????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:14
- Nahlásit
vlk
dopsídělohy
Takove zakleti jsem jeste neslysela A reknu ti uplne presne, proc u vas zase snezi!
Protoze u nas ne.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:17
- Nahlásit
Fifi
Takove zakleti jsem jeste neslysela
holt nési ze Slezska.... tu se takto kleje běžně....
A reknu ti uplne presne, proc u vas zase snezi!
Protoze u nas ne.
dík za vysvětlení, hned jsem klidnější....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:21
- Nahlásit
birma
on asi doufá, že s nim bude běhat
jo táák, to von je ešče zatim cudneej, panáček! Se teprvá musí rozpumprdlikovat
Fifi
Ale to fakt nemelo chybu, jak se prepnul, na jinej mod, jednim Kremylim loupnutim belmem...
jehehéé tomu se budu smát pokaždý, když si na to vzpomenu to bylo fakt dokonalý, kdyby měl klobouk, tak ho debil smekne
Pak ze tupici nemaj mimiku, vona to umi mooooc krasne!
a to řek kdo, jako?? však jak jim umí lítat hnědej flíček nad očima, ušiska a teď už i ocásek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:21
- Nahlásit
Jéééé vy tu máte lééétoooooo
přičarujte ho i na zejtra síííím
Vás du pozdravit a popřát háskýho víkenda a du se ještě nechat vopršet a pak do peří..vrátila sem se domů v půl devátý ted sem dobalila věci a du chrňákovat bo ráno vstávám v půl čtvrtý nesmím zaspat !
Fifi
smeckove pozorovani drobne...
páni nestíhla sem vám ani vodpovědít na mailose su strašné ale v neděli to napravím!
Kremylovi nebrani a naopak uhyba v hlidacich cinnostech, stekem tupe cerne muzstvo privola - a pak spokojene sleduje jeji besneni u plotu
přesně..Fája už taky nehlídá.... vyšle jelito bo je služebně mladší
jináč smečkové chování...
včera dostal jelito regulérně do držky, dostali kuřecí skelety a on se do něj pustil Fája nad ním seděla a čučela na něj..asi čekala až vykvete nebo zezelená já nevim no a jelito svůj sešrotoval a najednou příjde k Fáje a jéééé ty nebudééééš já si dááám a šel si proň a bylo badabum! Fája říkala že prej jsou kamarádi ale vocamcaď až pocamcaď Zahromovala tak že by si čék myslel že jelito jest mrkvé a von mu nebyl skřiven ani chlup jen na krku měl velký slint
háský bylo jak pak chodil po zahradě zahleděn do sebe a mudroval si pod fousy...to sem asi neměl
|