| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:13
- Nahlásit
birma
nejpozdějc v létěurčitě
No tak do ty doby si to bud pytlikovat po svym, nebo prubnout neco overenejsiho. A treba potrebuje Adam vic casu, nez se bude moci takhle "organizovane" zapojiti.
Ty ale stejne, ja bych se asi na pate votocila, kdyz by mi nekdo zacal zfleku cpat podobny ego blaboly, kdyz predem specifikujes, s jakym psem tam prijdes. No nic, fakt zvlastni pristup.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:19
- Nahlásit
Fifi
nebo prubnout neco overenejsiho
jj, mám v plánu jet jako doteď a mám slíbeno, že kdyby byl v okolí někdo schopnej, tak se to dozvím
A treba potrebuje Adam vic casu, nez se bude moci takhle "organizovane" zapojiti.
Je to možný, i když on by toho byl schopnější, kdyby se tam ti psi předtím třeba aspoň očuchali, ve chvíli, kdy si psa očuchá, tak už ho většinou moc nezajímá (pokud nevoní). Tam vážně všichni přijeli, vyložili psy z aut, došli na plac, psy přivázali, či jinak umístili, odcvičili, pohráli si s nima, naložili do aut a odjeli...
ja bych se asi na pate votocila, kdyz by mi nekdo zacal zfleku cpat podobny ego blaboly
Jsem si říkala, že to nebude ono už když jsem tam vlezla. Bohužel jsem blbá a hodně vycepovaná mámou ve stylu "to se nehodí, není to slušné". I když se toho snažím zbavit, tak byl v tomhle směru u mě úspěch, že jsem s nim něco odmítla dělat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:27
- Nahlásit
birma
Tam vážně všichni přijeli, vyložili psy z aut, došli na plac, psy přivázali, či jinak umístili, odcvičili, pohráli si s nima, naložili do aut a odjeli...
Smutna klasika.
Bohužel jsem blbá a hodně vycepovaná mámou ve stylu "to se nehodí, není to slušné".
Nejsi blba, jen slusne vychovana, mam to podobne. Jen ale v pripadech, kdyz se to tyka psu, jsem velmi nasertivni a slusne vychovani jde stranou.
Ono se to tem klasikum (tim myslim takovy ty autoritativni osobnoste instruktorsky) moc nelibi, kdyz nekdo odmitne konat dle jejich rozkazu - a slusnej cvicitel by se zamyslel, dal ti za pravdu a snazil se najit jinou cestu (ale zase, pri poctu xy psu to asi moc nejde). Rozhodne by se ale nemel nejak urazet a cpat clovekovi urazeny kecy. Takze to ber dneska jako pozitivni krok pro sebe, zes ty byla de facto uspesna!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:33
- Nahlásit
Fifi
kdyz se to tyka psu, jsem velmi nasertivni a slusne vychovani jde stranou.
tohle mám ve chvílích, kdy jsem si na milion procent jistá, že mám pravdu. Ale prostě Adam je můj teprve druhý pes, o spoustě věcí je mi jasný, že je to hovadina, ale nejsem schopná to odargumentovat, takže radši držím hubu...
Takze to ber dneska jako pozitivni krok pro sebe, zes ty byla de facto uspesna!
rozkaz kapitáne!
Došla jsem k tomu, že se do toho s Ádou obujem a paní výcvikářce na nějaké akci vytřem zrak
(jsem strašně neambiciózní, ale nasrání je mrcha )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:41
- Nahlásit
birma
jsem strašně neambiciózní, ale nasrání je mrcha
A jinak - to je sumak, ze mas druhyho psa, okavidne mas na ne cit a vnimas, co je psovi neprijemny, jak je rozstrelenej. Ze nejsi schopna nekomu cizimu neco odargumentovat - no a? - ten tvyho psa zna este min.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:25
- Nahlásit
byla jsem si zacvičit a tělo protáhnout a dobře jsem udělala i když se mi původně, pro podivnost těla nechtělo, takhle mě to probralo a nakoplo
birma
To je fakt kravěna!!! Jak říká Fifi, odborník bude hledat cestu, jak to psovi přizpůsobit - nemyslím tím, že se všichni přizpůsobí, ale jak nechat psu prostor a čas na rozkoukání . Těžko vláčet psa, kterej je jak Hurvínek na vodítku po překážkách, když se s nima předtím ani neseznámil, o novém prostředí a množství psů nemluvě
Hele z který části Prahé jsi? Tady v Motole v Pandě svýho času byla holčina, která krom závodivejch agilit vedla i rekreační hopikání, kde o nic moc nejde a jak jsme se tak párkrát bavily, přišla mi rozumná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:34
- Nahlásit
PetraK
z Vysočan. Dík, já už nějaké typy na dobré agility mám, ale teď se chvíli nikam nepodíváme, musí se chlapeček napřed sžít s autem, protože tenhle zážitek mu evidentně nepřidal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:53
- Nahlásit
birma
protože tenhle zážitek mu evidentně nepřidal
ach jo, člověk to plánuje, aby psovi vylepšil a pak se to takhle zvrtne. Tak snad se brzo srovná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:57
- Nahlásit
PetraK
jsem to blbě napsala - nepřidalo mu to co se auta týče, jinak vypadá v pohodě (naštěstí, jinak bych si fakt hodně nadávala)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:14
- Nahlásit
birma
ne já to chápu s tím autem, že to jinak není žádnej cambus, jen to auto, ale i tak, je to škoda, páč je to práce navíc.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:15
- Nahlásit
hm, zejtra jdu na kontrolu k homeopatoj, měla jsem to v hlavě poskládaný, co si sepíšu, jakej je průběh, abych tam pak nemlela hovadiny, jako minule...... a ..... ač jsem si to srovnala, nevim, jako co, sem si asi tak srovnala, páč nevim vůbec nic asi sem si při cvičení, vycvičila mozek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:21
- Nahlásit
birma
nepřidalo mu to co se auta týče
To zvladnete, postupne, nepochybuju.
Neboztik slecna Sadlo mela taky problem s autem, ale blici, po vymene trabanta bez perovani za auto s tlumicema. Ale fobii mela slusnou, ani nastupovat nechtela, bliti a kinetoza = nechci tam, nechte me na hnoji! A taky to slo, step by step, prokrmovat vedle auta, pak v kufru stojiciho auta, kdyz prchala, tak sem si tam vzala knizku a ona teda za mnou sama prisla, kde seees? Pak auto nastartovat, s otevrenym kufrem, kdyz byla nastoupena... atd atd.. a byla z ni cestovatelka velka, neblici.
Nebo ho zacni vozit do nejaky haraci zony, to se bude pak sapat i do cizich aut.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:22
- Nahlásit
PetraK
asi sem si při cvičení, vycvičila mozek
Co? jakej?
A mobil mas asi nekde ksaa, vid.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:26
- Nahlásit
Fifi
se bude pak sapat i do cizich aut
se tam bude sápat, až se karosérie bude divit aneb:
zápis z policejního záznamu:
Pes obžalované se s takovou vehemencí dobýval do auta poškozeného, až ho svým počínáním nenávratně poškodil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:26
- Nahlásit
Fifi
? jakej?
cizí, ne? to dá rozum (taky cizí )
aháá mobil mám tu, vedle sebe ale...... má vypnutí zvonění
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:29
- Nahlásit
Fifi
taky to slo, step by step
takovej postup mám v plánu, jen se tu na sídlišti asi budou lidi pěkně blbě dívat...
Nebo ho zacni vozit do nejaky haraci zony, to se bude pak sapat i do cizich aut.
hárací zóna je teď všude
měla jsem v plánu ho brát na zajímavý super místa a akce, že mu to secvakne, ale to teď už asi úplně nepůjde. Nebožtík Altárek si takhle oblíbil MHD - znamenalo vždycky cvičák, pořádnej vejšlap a tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:36
- Nahlásit
PetraK
Pes obžalované se s takovou vehemencí dobýval do auta poškozeného, až ho svým počínáním nenávratně poškodil
si delas prdel, ale ja mela astrenu slusne zdrasanou od staforda, ten tam taky videl renaultky vevnitr, bo pri harani s nima tu nevencim a jen je nakopu do vozidla a vyvezu.. radost sem nemela.
má vypnutí zvonění
Acha tak se treba ozvi nak zitra, esli budes mit chvilu, nic podstatnyho..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:38
- Nahlásit
Fifi
ale ja mela astrenu slusne zdrasanou od staforda
já vim, i sem to viděla. Právě proto sem si takhle lidově zatvořila
tak já zejtra cinknut - ale odpolko spíš, dopo se budu zabávat homeopaticky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:40
- Nahlásit
PetraK
ale odpolko spíš
odpolko nespim. ale dobra tedy
birma
měla jsem v plánu ho brát na zajímavý super místa a akce, že mu to secvakne, ale to teď už asi úplně nepůjde.
Se ti nabidnu klidne s odharanejma cubama, sou este mozna pritazlivy, ale uz by nedaly.. esli chces, tak prijed.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:42
- Nahlásit
Fifi
odpolko nespim
to je chyba ale, odpolední spánek nejvíce posiluje
a já jdu posilovat tetkon.
broou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 06:46
- Nahlásit
Fifi
esli chces, tak prijed.
máš emila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 07:13
- Nahlásit
birma
tak to nic moc zazitek teda, aspon ti treba dneska prijde bud stan, iglu, nebo bunda
ta moje bunda je prijemne tepla, ne moc ani malo. ma jen jednu vadu, ktera z obrazku videt moc nebyla.
Proc sakra vetsina zimnich bund konci nekde 5 cm pod pupkem a nejsou alespon do puli zadku??? a jeste lepe tesnepod?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 08:09
- Nahlásit
rumštajn
cernej caj
Proc sakra vetsina zimnich bund konci nekde 5 cm pod pupkem
nakupuješ v blbejch obchodech, já mám bundu skoro ke kolenům, není nad to mít v mrazejku zahřátý stehýnka
birma
to je teda zážitek, ono dneska se vyrojilo výcvikářů, ale co tak koukám, většina to umí jen s pohodovejma psama, co s nějakým problémkem nemají tucha, ještě že jsi zdrhla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 08:28
- Nahlásit
cernej caj, Maya
a to jsem se ani nepodělila o všechny zážitky typu "támhle ho pět minut učte pamlskem se fixovat na ruku, kterou ho budete vodit, pak chvíli pauzu a znova" a další mnohé perly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 08:33
- Nahlásit
Maya
tak ono to bylo pres net, ale proste nechapu tu logiku veci, proc nemuzou byt ty bundy o 10 cm delsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:03
- Nahlásit
cernej caj
proc nemuzou byt ty bundy o 10 cm delsi
protože teď jsou v módě krátký no
zrovna v úterý jsem vyslechla v krámě rozhovor jak chudák starší paní důchodkyně poptávala delší jarní bundu a odpovědi prodavačky typu Ale pani co byste chtěla, teď se nosí bundy do pasu, jiný nevedem
birma
to je fakt síla, s agi teda zkušenosti nemám, ale teda fakt magorka tohle říct s tím tvým psem, s mojim by to fungovalo, to jo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:07
- Nahlásit
Maya
mojim by to fungovalo, to jo
s mojim nebožtíkem Altárkem by to fungovalo taky ale...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:07
- Nahlásit
Maya
no prave, to fakt nechapu. Ano, clovek chce vypadat pekne, ale za cenu zdravi a pohodli?
PS: byli sme pristizeny pri cinu v sobotu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:09
- Nahlásit
cernej caj
byli sme pristizeny pri cinu v sobotu
běžně odkládáte psy na stoly v restauraci?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:16
- Nahlásit
birma
běžně odkládáte psy na stoly v restauraci?
ona se tam odlozila sama sak stekana k obedu dobra, ne?
|