Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:08
- Nahlásit

PetraK
hlady??

vidíš to mě nenapadlo. ale spíš to budou kloubní bolesti vyššího věku.měla bych ji poslat za Májou na rehabku

Nechápu ty velikostě na Envy...
| 48 (S) | 50 (M) | 52 (L) | 36/38 | 40/42

přece 48 není esko? co té za číslování?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:08
- Nahlásit

vlk

to mokre bile sfinstvo pada mi za limec
už čtvrty měsic v jednym kuse furt enem prosinec
večer to odhažu namazu zada
rano se vzbudim a zas kurva padá..

to sou depresivní veršiky, to psal Pól Verlén?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:09
- Nahlásit

Vero

měla bych ji poslat za Májou na rehabku

to bude řvát furt, jen to nebude hlady, ale bolestí

co té za číslování?

nevim i proto jsem si tedy nelámala hlavu a maje velikost 36/38, koupila jsem si L

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:09
- Nahlásit

to sou depresivní veršiky, to psal Pól Verlén

nebo Rimbaud!

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:11
- Nahlásit

PetraK
maje velikost 36/38, koupila jsem si L

no, tak aby ti neposlali L fakt jako 52....
jsem zvědavo, jak ti bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:12
- Nahlásit

Vero
nebo Rimbaud!
viď? vidiš, voni si museli prolejt hubu absintem, aby vyplodili deprézi a tady stačí, když sněží

no, tak aby ti neposlali L fakt jako 52.

ešivá jo, mohla by bejt Brtnikoj, ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:13
- Nahlásit

PetraK
to sou depresivní veršiky, to psal Pól Verlén?
nee...to je Nohavica....Ladovská zima.....

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:14
- Nahlásit

PetraK
oni si museli prolejt hubu absintem, aby vyplodili deprézi a tady stačí, když sněž

jak víš, že si vlk neprojel hubu apsintem?

ešivá jo, mohla by bejt Brtnikoj, ne?

huvidíte.

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:17
- Nahlásit

Vero
jak víš, že si vlk neprojel hubu apsintem?

..apsint je děs.. jednou mi známej nalil stamprdli... sem myslela že je to normoš zelená.... hópla sem to do sebe, srolovaly se mi uši, ponožky mi spadly z noh, z huby mi šlehl plamen a apsint už nikdy více......

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:18
- Nahlásit

přišel mi ftip:

Manželka se ptá manžela :
"Miláčku, co si mám vzít na
pláž, abych zaujala ostatní ?"
Starej se otočí a řiká:
"Zkus lyže"...

no a já si myslim, že letos teda na pláži lyžema rozhodně nezaujme

Vero

že si vlk neprojel hubu apsintem?

vim to, nepsala přece, že by našli nějaký nový zvíře, co by si ho přišel soused vyzvednout, ne?

huvidíte

no bude veselo si myslim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:21
- Nahlásit

vlk

z huby mi šlehl plamen

a tak.........von to nejni Tilda tudleto?

vona je to vlk co požila absinta?

taky mám zajímavej zážitek s absintem. Na závěr bujarého oslavování objednal anglický novomanžel mé kamarádky pro všechny B52. Moje poslední vzpomínka na ten večer je, že mi sjely voči k sobě, pravila sem :Hoří mi brčko!" a zapálila bar

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:24
- Nahlásit

PetraK
Páč když dostane kelímek od džogrta či kysanky nebo tvaroha, tak nejen, že je pochopitelně důkladně umyje, ale též je poté jde pěkně iniciativně sám od sebe vyhodit a to navíc do místa určeného jen a jen pro umělou hmotu

to ste super. ja uspesne zapomela, ze mam psovi klikat, tak sem ju sice tyden naklikavala a ted z toho kulovy? ale aspon se mi dari dokonce i masicka napred polozit pomalounku misku na zem, nez zacnou zrat a u toho pekne sedi (ja vim, ze po 3 letech to neni zas takova uza vec ale neni nad to, kdyz nenazranej vecne hladovej vokoun sedi, cumi do misky, polyka sliny a cekaaaa jeste musim doladit, ze pri dotyku misky na zem by mohli este furt sedet, ale to je zatim zrejme pro voukouna uz moc

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:26
- Nahlásit

PetraK
vona je to vlk co požila absinta?

no myslím, jsem měla ktéhle podobě hodně blízko.... jen sem prej byla taková víc zelená....

Na závěr bujarého oslavování
tak já měla tu štamprdli na začátku.... ale zbytek oslavy jsem popíjela jen minerálku...a chuť se mi vrátila asi po tejdnu

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:28
- Nahlásit

To já kdysi pozvala mužíka na apsint... on jako že to nezná
Následný den jsem mu na výraz omluv žehlila košile.
To jsme spolu eště nechodili.
Od té doby jsme apsinta nepili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:29
- Nahlásit

PetraK
36/38 L? tak to su jelen, ja si nasla takovou u ktere sem dala 38 (pac su prtavec a tu modrou mam M coz odpovida tak 38 mam pocit) tak su teda zvedava, aby si z te Lkove nevypadla????

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:48
- Nahlásit

cernej caj

dokonce i masicka napred polozit pomalounku misku na zem, nez zacnou zrat a u toho pekne sedi

vidíš!! jste šikovní!! to jsou sice jakoby drobnosti, ale ne nepodstatný. Pes se jedna učí ovládat a druhak se tak učí respektovat nenásilně hranice a to, že všechno dobrý jde od tebe. Klikání neva, spusť to znovu.

jeste musim doladit, ze pri dotyku misky na zem by mohli este furt sedet, ale to je zatim zrejme pro voukouna uz moc

to půjde, neboj. po kouskách. Určitě by mu pomohlo, kdyby si to mohl nacvičit sám, ne ve společnosti druhého psa a taky mu to můžeš usnadnit tím, že budeš procvičovat s miskou, kde není to maso, ale něco co není tak atraktivní, třeba kousek rohlíku.

vlk
. jen sem prej byla taková víc zelená..

tak von je Tilda jednak chlap a druhak takovej jako větší, takže asi víc snese

tak já měla tu štamprdli na začátku.... ale zbytek oslavy jsem popíjela jen minerálku.

no myslim, žes na tom byla druhej den mnohem líp než já a zbytek naší společnosti. Mně tak nějak vypadly asi dvě hodiny života, kamarádka ač po lehkém a láskyplném poplácání od svého muže upadla na záda měla rozbitý vobě kolena a třetí z nás se rovnou pozvracela ještě v restauraci. Naštěstí stihla doběhnout do budky

Vero

To jsme spolu eště nechodili.

jistě, dneska by si je žehlil sám

cernej caj
aby si z te Lkove nevypadla????

je to víc než pravděpodobné hele mám ráda překvapení, no

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:50
- Nahlásit

cernej caj
nerikej, ze ta roztomila tlamicka slinta? timto sdelenim teda okamzite de roztomilost aspon o 20% dolu
jo! ale zase moc nelíná, což mu přidává plusové body

PetraK
ižlááá pižlaaaaa, vižlááá pižlááááá Ešusí bratranec nějakej vzdálenej, levoboček jakejsi asi
ten dojem mám čim dál tim víc taky
to se jí myslim nepovede, aby někoho nepřeto..... tamto
náááhodou, on je slušně vychovaný pééééf a nezamiluje se do každýho, jen asi do každýho druhýho nebo třetího

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:57
- Nahlásit

PetraK
no myslim, žes na tom byla druhej den mnohem líp než já
tak to určitě protože za ten večír jsem to naředila asi 10ti litrama minerálky....ani pivo jsem se na ten dryják neodvážila vypít....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 10:59
- Nahlásit

birma

ten dojem mám čim dál tim víc taky

má aspoň jednu nevižlí výhodu - nelíná, to má asi od toho perdela

a nezamiluje se do každýho, jen asi do každýho druhýho nebo třetího

noo, takže v podstatě to máte vyřešeno. Stačí, když si před hodinou uděláte nástup do řady a rozpočítáte se na prvý-druhý-třetí. a druhý a třetí si vystoupěj. Poté nastoupí Adámek a máte celej proces zrychlenej a můžete jít hopikat

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:02
- Nahlásit

vlk

tak to určitě protože za ten večír jsem to naředila asi 10ti litrama minerálky....ani pivo jsem se na ten dryják neodvážila vypít.

no my jsme tehdá těch x lahví vína naředili tou bépadesátpětkou . Bože to bylo hrozný. Navíc jsme všechny tři původně měly záměr pít tak jako decentně. Což se i dařilo do tý doby, dokud jsme si dolejvaly samy a to vždy, až když jsme opravdu dopily sklénku. Pak se tam jako překvápko zjevil Paul a šlo to z kopce, člověk upil a on už dolejval, ztratily jsme přehled kolik jsme toho vybžunkly a pak přišla ta závěrečná bomba bože, bože.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:26
- Nahlásit

PetraK
noo, takže v podstatě to máte vyřešeno. Stačí, když si před hodinou uděláte nástup do řady a rozpočítáte se na prvý-druhý-třetí. a druhý a třetí si vystoupěj. Poté nastoupí Adámek a máte celej proces zrychlenej a můžete jít hopikat
ty si tooooooooooooooooooooooooooo
přející

s těma bundama jste mi teda daly, už taky vybírám. U Altara bylo fuk, že tahám jednu, ale Adam jí dává pěkně zabrat...

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:28
- Nahlásit

PetraK
Pak se tam jako překvápko zjevil Paul a šlo to z kopce, člověk upil a on už dolejval, ztratily jsme přehled kolik jsme toho vybžunkly
to znám velmi dobře taky mám známýho, kterej každý decentní večírek promění v bohapustý mejdan nebo jak on s oblibou říká -zvlášní, že kdykoliv se objevím, změní se organizovaná soulož v nepřehlednou prcanici....

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:33
- Nahlásit

mužíček mě potěšil

http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=13 040100

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:33
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek !!!
chtěla sem výcuc, ale po tom co čtu todle :

vlk
to znám velmi dobře taky mám známýho, kterej každý decentní večírek promění v bohapustý mejdan nebo jak on s oblibou říká -zvlášní, že kdykoliv se objevím, změní se organizovaná soulož v nepřehlednou prcanici

už ho snad rači ani nechcu

a žádám vlka aby si ten sních nechal na Moravě !
Jako vás dočítat je fakt nadlidskej výkon !

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:36 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fajka

výcuc není problém. Černý kafe půjde na svatbu skákat ve spacáku, protože bundu má zatím nejen špinavou, ale teď už i mokrou.
Ešuska si pořídila bundu, ve které bude chodit aji s podnájemníkem, aby z ní nevypadla.
Birmí Adam je slintající pižla ale narozdíl od buldozéra se ještě nepouští do mezidruhových úchyláren.
Vlk dští síru a skládá básně o sněhu, zatímco Máji hráblo ze zádobolu a nakoupila si letní botky do bláznice.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:37
- Nahlásit

birma

y si tooooooooooooooooooooooooooo
přející

ehm, spíš vím o čem mluvím

ale Adam jí dává pěkně zabrat...

ano ano, je velmi kontaktní, že? No už si zvykej, už nikdá nebudeš vypadat jako civilizovanej člověk , nikdy. už vždycky jako prase zabahněný, oslintaný

vlk

že kdykoliv se objevím, změní se organizovaná soulož

tak tohle a striptýz na baru bylo myslim jediný, co jsme vynechali

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:38
- Nahlásit

Vero
mužíček mě potěšil
hmmm, tohle jsem snad ani nepotřebovala vědít....

Fajka
a žádám vlka aby si ten sních nechal na Moravě !
bohužel už ho zde není kde dávat....

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:40
- Nahlásit

vlk
vlku, dočti si to až k editu důle, jo?

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:43
- Nahlásit

Vero
vlku, dočti si to až k editu důle, jo?
jsem dočetla...ale proč tomu editu nějak nevěřím ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2013 11:43
- Nahlásit

Vero

http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=1 3 040100

ty vole co toje???? tohleto??? Nedočítám radši až do konce, skončila jsem v květnu a zaplakala při představě, že asi budu muset absolvovat nějakej ten omrzlinovej kurz jako černý kafe , abych tam přežila.

Fajka

chtěla sem výcuc,

jednoduchý:
kupujeme bundy, jsou moc velký, nebo možná moc malý
vožíráme se
hromadně pereme a nevěšíme prádlo
probíráme sexuální úchylku všech místních psůch
slintajícího adama, kterej vojede celej agi kurz
..........
co tam máme dál,??

jo střiháme si vlasy
já moc mluvim na svýho psa a proto nepije
Fifi moc mluví na svý auto a proto nejezdí
Křemýl se vyblila na vytřenou podlahu
Kačík nalila poblifku do klábosnice
Maye řvou záda bolestí a je u zubaře
Vero řve pračka hlady

a už nikdy nepřestane sněžit

<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání