Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:24
- Nahlásit

Fifi
Konec OT

moc hezký a zajímavý O.T. ráda tyhle věci pozorovaný čtu, mohla bys hlásat častěji klidně.

vlk
u nás zase sněží

páč na podzim upad ten ledovec řikala to ta pani na podzim, že to udělá šílenej bordel. Měla pravdu

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:25
- Nahlásit

Fajka
háský bylo jak pak chodil po zahradě zahleděn do sebe a mudroval si pod fousy...to sem asi neměl

, no jo nemá zkoušet u dámy, jestli nedá mi

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:27
- Nahlásit

PetraK
no jo nemá zkoušet u dámy, jestli nedá mi
debil je to! dyk ví jaká madam je, ale stejnak to zkusil

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:29
- Nahlásit

PetraK
páč na podzim upad ten ledovec
..a proč upad sem k nám....
že to udělá šílenej bordel. Měla pravdu
a neříkala jak dlouho to bé trvat ??? jsem koukala na starý fotky a loni jsme na zahradě pili kafe jen v mikinách 17týho března a 10 dubna kvítly jabloně....letos je fšude metr sněhu a já už sem zmrzlá jak pyčazryby....

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:30
- Nahlásit

ááááááááááááh
a na tohle se těšim moc:

kávička ve stínu stromů, bábofka, leháro....

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:31
- Nahlásit

vlk
a já už sem zmrzlá jak pyčazryby....

oni nějakou maj ?

a lity lity paní za ten sních letos si to jaro fakt dáva na čas

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:32
- Nahlásit

PetraK
bábofka
tam NENI! ani ta ani ta!

já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:32
- Nahlásit

Fajka
, ale stejnak to zkusil

každej si tu držku musí natlouct sám

vlk
proč upad sem k nám....

to neřikala

a neříkala jak dlouho to bé trvat ???

a to taky neřikala

taky ešče může bejt, že začíná další malá doba ledová a ten blbej humor nás přejde doopravdy

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:33
- Nahlásit

Fajka
ani ta ani ta!
ta je snědená, a ta šla s Brtnikem připravit do kamen, víš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:33
- Nahlásit

Fajka
vlk

a já už sem zmrzlá jak pyčazryby....

oni nějakou maj ?

vy ste kravěny, jedna větší než druhá

Fajfko
fakt béš byvákovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:34
- Nahlásit

Fajka
no a jelito svůj sešrotoval a najednou příjde k Fáje a jéééé ty nebudééééš já si dááám a šel si proň a bylo badabum! Fája říkala že prej jsou kamarádi ale vocamcaď až pocamcaď
no jejej, presne, vocamcad pocamcad. Ja teda drzim Kremyla separe, pri podobnych cinnostech, bo tupici jsou v tomhle pizdy pizdusi, i s Dorotou mely jasny pravidla, mnou dany. A ze by si cuzy teda cumec natrhly, cerny mrchy, kdyby se nehlidalo.
Nekdy je badabum potrebny, kdyz mas pindika, aby mel v hlavince jasno zase na chvili, ze tam je krakonosovo.
háský bylo jak pak chodil po zahradě zahleděn do sebe a mudroval si pod fousy...to sem asi neměl
Ho i docela vidim.
vodpovědít na mailose su strašné ale v neděli to napravím!

No stress, hlavne nam neumrznete nekde!!!!
vlk
já už sem zmrzlá jak pyčazryby....
Vlku, ja chapu, zes na tu zimu straslive nasranaa, tu je taky kosa, aspon teda nesnezi. Nicmene pycuzryby si picu do slovnicku.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:36
- Nahlásit

PetraK
von je ešče zatim cudneej, panáček!
zas tak ne, pokud slečna neběhá, nebo se pak zastaví, tak chce vyrábět malý Adámky

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:40
- Nahlásit

PetraK
každej si tu držku musí natlouct sám
méně inteligentní jedinec po stopadesátý šestý

Jo a info ze špitálu, záftra stěhujou tatu na rehabilitační oddělení kde bude už od neděle pilně trénovati

Tož se voparujte a essi neumrznem ve stanu tak v neděli páááá.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:43 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

uf, jdu teda po dvacáté šesté dneska vyházet sníh, zapadnout do duchen a doufat, že nad Pazderňú jednou to slunce vyjít musí....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:44
- Nahlásit

Fajka
Tož se voparujte a essi neumrznem ve stanu tak v neděli pááá
Bylo nam cti te poznat, i Doktora, predpokladam, ze babofku s sebou na sebevrazednou misi nepotahnes. Smrt umrznutim je pry pekna, chvili je ti kosa a pak se ti zdaji pekny sny... Tak tedy, mnoho zdaru, blaaaazne!!!
záftra stěhujou tatu na rehabilitační oddělení kde bude už od neděle pilně trénovati
super

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:45
- Nahlásit

PetraK
ta je snědená, a ta šla s Brtnikem připravit do kamen, víš
jo aha tak to jo

fakt béš byvákovat
joo

Fifi
Nekdy je badabum potrebny, kdyz mas pindika, aby mel v hlavince jasno zase na chvili, ze tam je krakonosovo
přesně (jak se jmenuje žena vod Krakonoše??? )

už mám odzkoušený že u jídla dobrý, nemaj problém se ládovat vedle sebe ale jen jak Fája nejedla tak jelito nabyl dojmu že nechce že je syta tak to zkusil..jak že se asi vobětuje a sní to
třá vepřový nohy si prohazujou vzájemně a v pohodě a když bada bum tak je to bez šrámů, jen slintíky

No stress, hlavne nam neumrznete nekde!!!!
dííík budem se snažit

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:47
- Nahlásit

Fifi
Bylo nam cti te poznat, i Doktora, predpokladam, ze babofku s sebou na sebevrazednou misi nepotahnes. Smrt umrznutim je pry pekna, chvili je ti kosa a pak se ti zdaji pekny sny... Tak tedy, mnoho zdaru, blaaaazne!!!

dííík ... pravdu díííš

Bábofku zdědí tadyk ramštajnová, tak prosím včas připravit Brtníka, že béte mít druhýho pééska

a du nebo nevstanu !
Brou nooooc

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:47
- Nahlásit

Fajka
přesně (jak se jmenuje žena vod Krakonoše???
U nas Dorota.
vlk
uf, jdu teda po dvacáté šesté dneska vyházet sníh, zapadnout do duchen a doufat, že nad Pazderňú jednou to slunce vyjít musí....
Lity lity, hlavne esli uz mas aspon v baraku tepleji... vono to leto prijde, neboj..

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:49
- Nahlásit

Fifi
Lity lity, hlavne esli uz mas aspon v baraku tepleji
paradox to je... nefučí, díry sme provizorně zacpali.....ale dochází dřevo..... mám takovej divnej pocit, že letožní rok bé stát tak ňák za úplný hovno....

birma
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 22:56
- Nahlásit

vlk
mám takovej divnej pocit, že letožní rok bé stát tak ňák za úplný hovno....
mám úplně stejnej pocit

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:08
- Nahlásit

birma
tak chce vyrábět malý Adámky

inu bude veselo příští víkend a nejen ten

Fajka

po stopadesátý šestý

tak co kdyby to jednou přeci jen vyšlo, ne?

kde bude už od neděle pilně trénovati

vivááááááát

joo

si fakt magor. škoda tě, bylas fajn

Fifi
umrznutim je pry pekna, chvili je ti kosa a pak se ti zdaji pekny sny...

to je fakt, možná už má Fajfka tý zimy po krk a de se zasebevraždit

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:09
- Nahlásit

vlk
paradox to je...

alespoň že tak, páč jinak, je to fakt příšernost

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:10
- Nahlásit

birma
za úplný hovno....
mám úplně stejnej pocit

tak proto ty mimikry!! aha!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:15 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
nefučí, díry sme provizorně zacpali.....ale dochází dřevo.....
Ja se bavila se sousedem vcelarem, ten byl taky smutnej. I kdyz vcely nak nacucal/nakrmil pred zimou, tohle necekal nikdo a ma o vcelstva strachy.
edit
a este ty ptac chudaci stehovavy, uz sem tu videl par spackum nekam asi leteli o republiku dal, a vlastovky, zacatkem dubna bejvaly, nejdyl druhej tyden, a ted si letej a priletej sem a rikaj si "kurva, co to jeee?" - hnus proste

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:17
- Nahlásit

Fifi
na včelky jsem si vzpomněla taky na chuderky, takhle je kosí kde co a teď ještě tahle zima

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:19
- Nahlásit

Nazdar braniboři, jdu vám jen říct, že u Maryje nelze smečkové chování nikterak pozorovat, neb se nebohá stává obětí svých přátel, o které vůbec nestojí, pročež značně vždy protestuje, někdy je protest tichý a velmi výmluvný, to zejména když končí s bahnem na zádech od toho, jak na ní někdo, a řekněme si otevřeně, že Džína, sedí v autě. Neboť Džína na ní vždy sedí v autě. Dále pak jí různí nevítaní přátelé vítají, nedejbože když na ní naše hlídací kokřice dělá přítelíčka, což spočívá v tom, že Maryje leží daleko od všech, velice zklamaná celou situací, a kokřička za ní jde, hrbí se a vrtí ocáskem a kouká na ní děsně zblízka. Normálního psa by Maryje zabila hnedle, kokřička je kamarád, takže Maryje se zvedá a zcela znechucena se celá odvrací. A taky má vnuka, jako teda Maryje má vnuka, je to grifonek, duší velmi mohutný rotvajlér či vodní buvol, v těle asi 12cm psa. Chrání svou babičku před všemi, je velmi rozhořčen a frká, když babička věnuje někomu letmé zavrtění ocáskem. A onehdá sem bábu musela nechat hrát se psem, což normálně nikdy nedělá, neb nesnáší všechny psy, pánička od psa řikala - ale to je rozmilé štěňátko, berňáček, že? Budou si pěkně hrát. Ale Maryje jasně řekla, jak si bude hrát, což psa už pak moc nebavilo, bo se nesměl hejbat, jenom projevovat radost. Děcka, ta bába je velká sviňa, to vám povim, čim starší, tim je strašnější, řikám jí Maryje, máš to, ty vole, zapotřebí ve svym věku? A vona tak zvedne hlavu, kouká - jestli mi něco chceš, dej mi jídlo, jinak mě nepruď a já jí neprudim. A to vám povim, že čokl skoro 12letej, a nepoznáš to na ní. Leda že je náladová jak já a všichni jí serou mnohem víc než zamlada. Tak sme zahájily, už docela dlouho to je, kariéru stopaře, pročež výsledek pro teď je, že to nejsme schopný najít ani jedna. Tak sme se dohodly, že budem dělat pachový čtverce, že se jako Maryje nají pěkně a já nemusim vyvíjet žádnou aktivitu. Stojim u čtverce a pěkně si kouřim jako pán. Pak milostivý naleju vodičku a pochválim jí za dobrou práci. A s psem s půdorysem krokodýla jdem pozvolna dále. Příde mi, že stopace s důchodcem jsou geniální. A to jsem vám chtěla říct, neboť už jsem vám dlouho nic neřekla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:20
- Nahlásit

PetraK
No, vypadal smutne, rikal, ze snad uz to jaro zacne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:24
- Nahlásit

Gerda
A to jsem vám chtěla říct, neboť už jsem vám dlouho nic neřekla
si toho rekla najednou hodne mnoho a je skvele, ze se Maryji tak dari! Vsem babinkam zdar! a at ji omladina moc nesere! Posilame ji pul piskota a tabletku pangamina

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:26
- Nahlásit

Gerda
teda Maryje má vnuka, je to grifonek

Marůška si na starší kolena pořídila vnuka? doufám, že ho pořádně mlátí, páč grifonek se musí vohybat dokud je mladej.

Ešus bývá v autě také velký chudák, páč Ajšadlo jeho manželka mu vždycky zasedne pelíšek a von musí sedět na holým, urazí se pak a koukají každý z jinýho bočního vokýnka, kteréžto pochopitelně nejen zafuní ale řádně i zaprasí. Celý auto je vůbec tak nějak poslední dobou zaprasený, ale myslím, že nemá vůbec žádného smyslu to auto umývati, neb se zase vbrzku vytvoří bláto a ty dvě hovada to zase zaprasej. Stejně tak, jako jsme se tu dohodly, že nemá cenu prát psí oblečení.

Fifi
ze snad uz to jaro zacne.
mělo by už kurnik. Když si pomyslím, na to ho malýho zajocha v týdle kose .

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Celý auto je vůbec tak nějak poslední dobou zaprasený, ale myslím, že nemá vůbec žádného smyslu to auto umývati, neb se zase vbrzku vytvoří bláto a ty dvě hovada to zase zaprasej.
Hele, to je ideal ale protikradacsky zarizeni... Mit auto jak dobytek, zaflusany vokna zevnitr mezi nalepkama bojovych vemen, humus uvnitr, ideal sklaply sedacky a tam pohozeny zbytky pesku, ubahneny snury stopovaci. Takovy auto, byt casto kradena znacka, zadnej rozumnej zlodej necorne.
Ale chapu, ze ne kazdej to zvladne, psychicky.
edit a Malej zajoch uz dostal napit od velky zajochovy, a je jiste nekde v teplicku, dobre, zes ho nikam netahala a tak.

<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání