| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:24
- Nahlásit
Vero
kolem poledne jsem se povalovala po gauči a odhodlávala se k akci následně pak vyrazila s čoklidem v lesopark, aby měl buran také zážitky z civilizace, zahopikali jsme si na trampolíně a párkrát si dali slalom. Pak sem chvilku Ešusoj kopala do ptáčka a skovávala mu ptáčka do stromůch a do děr takové idylické kynologické odpůldne a pak jsem - joooooooooooo to sem se nepochlubilaaaaa vlastně!! Pak jsem mámě vyrobila ozdobu na lahev s vínem. Z těch nasbíranejch malejch ulitek, jsem na tu lahev modrýho portugalce připájela srdce. Moc hezky to vypadá, sem šikovná musim se pochválit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:29
- Nahlásit
PetraK
ak sem chvilku Ešusoj kopala do ptáčka
Z těch nasbíranejch malejch ulitek, jsem na tu lahev modrýho portugalce připájela srdce
co na to ti malí šnečci?
Moc hezky to vypadá
foto foto foto, přesněji slušné foto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:33
- Nahlásit
kachna_
co se divíš? libilo se mu to!! Má rád, dyš mu kopu do ptáčka
co na to ti malí šnečci?
tak to ti čéče nevim, páč voni už sou vodstěhovaný. Je to takový asi jako jejich pohřebiště či co je tam mnógo malinkatejch ulitek. Je mi jasný, že to nejsou šnečí miminka, páč to sou jiný ulitky, pruhatý, barevný takový, pěkný.
foto foto foto
no zkusim to vzít telefénem ešivá ale nezapomenu, lahvu předávám již dnes. Máma má dneska narozeniny, jdeme do restaurace, bude žranice, předávání darů, chlastačka a tak. To budu zejtra u toho notáře vypadat. ........ asi taky jako notář
přesněji slušné foto
jako jaký jiný, než slušný foto můžu vyrobit z lahve portugalu voblepenýho ulitama ve tvaru srdce? ačkoliv je pravda........ že já umim věci!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:44
- Nahlásit
PetraK
páč to sou jiný ulitky, pruhatý, barevný takový, pěkný.
páskovky.
To mi připomíná, jak jsme přestali jíst sulc. mamča dělala takovej domácí, výbornej, zeleninovej, vajíčkovej, někdy třeba kuřecí apod. No a jednou tam mj dávala zelí ze zahrady, zakrojila, no a co myslíš? Byla tam, páskovka jedna hloupá, vařená
nejsem Francouz, takže od tý doby sulc nejim
Má rád, dyš mu kopu do ptáčka
nebudu to rozvádět!!! nebudu na to myslet, nebudu si to představovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:51
- Nahlásit
kachna_
páskovky
aha. já jim řikám mlhoši
páskovka jedna hloupá, vařená
cooooooooooooo? v zéli???????????? dyk to zas nejni tak malý, počki, jdu přeměřit odhad. Některý maji centimetr i . některý pravda jen půl, ale to se stejnak do zéli nevende, ni? nebo jo? fuj, bleble,sem po vobědě. teda, byla sem po vobědě, za chvíli asi budu bez voběda
nebudu to rozvádět!!! nebudu na to myslet, nebudu si to představovat.
si blbá. Náhodou ptáček má výhodu skladnosti. Když si dohrajem, zmuchlám ho a dám do kapcy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:39
- Nahlásit
kachna_
páskovky.
to jako toto? to sem ani nevěděla že se tak menujou, u nás jsou občas taky, jako fakt originální jméno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 14:55
- Nahlásit
Maya
jojojoooooooooooo to je vono, to je vono! přišlo mi to líto nechat ležet ladem, tak jsem si nasbírala, že to jako na něco upotřebim (podle mě takhle nenápadně začíná taková ta nemoc, jak si starý lidi všecko syslej ) no a když jsem došla dom, vymyslela jsem, že krom jinýho koupim mámě flanděru vína a takhle jí pěkně narozeninově vyzdobim. Nic složitýho, jen prostě srdéčko.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:09
- Nahlásit
PetraK
Tak to mě ještě nenapadlo nosit si ulity domů ale chápu, měla jsem stejný nutkání s kamínkama od moře, jinak s ulitama jde spousta věcí, já na to teda nejsem, ale jestli ty jo, tak třeba tady http://www.asistentka.cz/node/14435
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:14
- Nahlásit
Maya
kamínko a kamenožrout jsem taky, sbírám skorem furt , a ulity občas taky, udělala jsem si z toho tak trochu dekoraci , vánoční a jarní, vánoční jsem nastříkala, na stříbrno, jarní natřela pastelovejma barvama. Taky v obří sklenici jich habakůk mám. Jinak z toho moc nevyrábím, já jsem takovej matla spíš, než šikovnej člověk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:21
- Nahlásit
PetraK
a jak poznas, jestli v tom je obyvatel?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:24
- Nahlásit
cernej caj
a jak poznas, jestli v tom je obyvatel?
no když je to přeci prázdný pani, to dá rozum, ne? že vy ste se na tej svarbě úplně strašlivě vožrala a nechala mozek pod lavicou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:30
- Nahlásit
PetraK
já ty kameny od moře mám v květináčích, ulity moc nemám, tyhle hezký jsou u nás jen sporadicky, jen ty obyč, těch jsou mraky, ale zase jsou na nich líp vidět dostihový značky, tak každý má svoje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:35
- Nahlásit
PetraK
no ja nevim, prave kdyz to tam nema viditelnou tu nohu, tak je to urcite pak prazdny? ja to nikdy nejak nezkoumala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 15:54
- Nahlásit
Vero
on ani tak nemachruje, normálně se se psem očuchá a pak najednou udělá "hudryhudrysežerutě" ale on je prostě takovej asociál, třeba na malý štěňátka taky vrčí a evidentně to je protože neví, co by si s nima počal. Dneska jsme zas potkali cca roční placatku - pejska a ten byl jak dělová koule, Adam si v hlavě nemohl srovnat, že něco tak střelenýho může žít na týhle planetě a taky na něj povrkával, protože ho to znervózňovalo...
No doufám, že se vochodí, chlapeček
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 20:10
- Nahlásit
a na tohle nikdo ze zdejších šílenců nejde? to se divím...
http://www.cz-pes.cz/cl-2013040301-q-Pozvanka-na-D og-Military-Parkur-2013
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:20
- Nahlásit
Slunstajn ulity a paskovky a ptackove do kapsy,
dneska sem schytala malem prvni zihadlo, cimzto prohlasuji jaro za zapocate!!!
birma
No doufám, že se vochodí, chlapeček
Vochodi, nebooj.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:47
- Nahlásit
Fifi
dneska sem schytala malem prvni zihadlo, cimzto prohlasuji jaro za zapocate!!!
matko neser.... já dneska procházela zahradu v gumácích a horem mi do nich padal sníh....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:50
- Nahlásit
vlk
Ja sazela konecne ty jiz skorem odkvetle petrklice, at jsou venku - esli zmrznou nebo ne, je mi sumak - a vcely hladovy byly jak sileny, bzzzzzzzzz.
já dneska procházela zahradu v gumácích a horem mi do nich padal sníh.
Ejch, snad to u vas pomalu taky odtaje, ale teda pomalicku, at nemate z baraku prutokac, jak sem vas ted docetla.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 21:57
- Nahlásit
Fifi
Ja sazela konecne ty jiz skorem odkvetle petrklice, at jsou venku
možná vydržej.... dneska jsem koukala, u baráku už to na metr odtálo, pod oknem mám miniskalčičku a už se tam tlačí lístečky primulek.... tak snáď huš to jaro konečně je tu...jo a v obejváku mi na okně vykvetlo jakýsi kfítko a dneska byly ty květy obsypaný mravencema.... by mě zajímalo, kde se tam vzali...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:08
- Nahlásit
vlk
by mě zajímalo, kde se tam vzali...
No jaro, jaro ucitili breblenci a vzbudili se a sli hledat stravu, cucat stavy z kvetu. Snad nebudou ucucavat i z potravin.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2013 22:13
- Nahlásit
Fifi
Snad nebudou ucucavat i z potravin.
nebudou... dostali příděl sprejem na mravence, kytka byla osprchována a přemístěna....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 07:19 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
stranky mas moc pekny teda, ale zaskoci to, ze ti seberou heslo nez to je hotovy
vcera sem se pobavila. Misto silnice mame uz diru 30cm pod chodnikem, rozjezdenej akorat ten sterk. Vytrhali vsechny najezdy k domum taky a nekde uz vytrhali i kusy chodnika. Hadejte, jak se v tom de asi na zastavku no ale pobavilo me vcera, jdu si tak pred sedmou vecer ze zastavky dom a naproti de baba s mladou, koleckama a lopatou... si rikam, proc s tim jedou na hrbitov? a baba zastavila 5 metru pred branou hrbitova, tam kde byl urvanej kus chodnika a pod nim jen hromada pisku, lopatu vrazila mlade do pracek a "pohni, at sme rychle doma"
edit: a leze na me nemoc jako pridana hodnota toho, ze vsichni kolem me maj virozu a ATB
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 08:58
- Nahlásit
Rumštajn,
kdo má ještě bolehlaf jako já?
Už třetí den a nemůžu se toho zbavit, včera mě číf dal navečer nějakou piluli po který sem od devíti do jedný v noci vytuhla a pak byla do půl pátý vzhůru prve sem vstala a s velkým úspěchem hlava pokračuje až tak že sem si poštěkala do kýble tak nevim essi je to to počasí ach jo já potřebuju fungovat!
Včera sem se v tomhle stavu musela v nemocnici učit píchat tatoj injekce...ach jo ach jo bože zač mě trestáš
a do toho venku opět vánice a hnus bílej
cernej caj
leze na me nemoc jako pridana hodnota toho, ze vsichni kolem me maj virozu a ATB
počasí debilní ale fakt už...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:09
- Nahlásit
Fajka
Včera sem se v tomhle stavu musela v nemocnici učit píchat tatoj injekce.
tak to nic moc zvladas aspon to pichani?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
zvladas aspon to pichani
ještě nevim, včera mě to jen ukazovali a dneska už to mám udělat sama....snad se dám nějak dokupy do večera..ted mám pocit že za chvíli uvidim růžový slony
Tyjo koukám že Fifijová má jaro! pani pošlete ho k nám taky!
kachna_
páskovky.
To mi připomíná, jak jsme přestali jíst sulc. mamča dělala takovej domácí, výbornej, zeleninovej, vajíčkovej, někdy třeba kuřecí apod. No a jednou tam mj dávala zelí ze zahrady, zakrojila, no a co myslíš? Byla tam, páskovka jedna hloupá
aaaaaaa nééééé mám žaludek jak na vodě a vy tu probíráte todle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:27
- Nahlásit
Fajka
lity lity s bolehlafem, ibalgin nezabírá? mě celkem zabere vždycky
já mám bolezub od tý návštěvy zubaře, ale jelikož plomba stála 700 Kč a prej už by to bylo na vytažení nervu, tak zatím vyčkávám a doufám, že zub dostane rozum
tady je taky jaro a ráno pršelo trošku, a prej má bejt o víkendu 20!!!! tak doufám, že nekecaj a že nebude lejt
injekce nezávidím, to bych teda asi nedala, i když když člověk musí...
cernej caj
zvladas aspon to pichani?
nechci bejt zlomyslná, ale tohle ti asi jen tak neprojde až dorazí ešusová
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 09:48
- Nahlásit
Fajka
tak at ti je lip a at se tatinek moc neboji
Maya
nechci bejt zlomyslná, ale tohle ti asi jen tak neprojde až dorazí ešusová
tak uvidime
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 11:04
- Nahlásit
Maya
ale tohle ti asi jen tak neprojde až dorazí ešusová
škoda..... zrovna jsem chtěla napsat něco v tomto ohledu a Mája mě předstihla.
tak nic, du
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 11:04
- Nahlásit
Fajka
chuděro, míváš ty migrény vcelku často co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2013 11:37
- Nahlásit
kupte si prales a další věci, jako trička jsou pěkný
http://novyprales.cz/obchudek.html
|