Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 09:47
- Nahlásit

vlk

nad Pazderňů po půl roce vyšlo slunce...

tu taky, tak snad bude mít slunce dostatek energie ty závěje zdolávat.

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 09:57
- Nahlásit

PetraK
tak snad bude mít slunce dostatek energie ty závěje zdolávat.
hlavně ať nespěchá, bo zas budeme mít vytopenej barák....

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:01
- Nahlásit

vlk
hlavně ať nespěchá, bo zas budeme mít vytopenej barák....
jste vůbec pojistitelní ?

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:08
- Nahlásit

kachna_
jste vůbec pojistitelní
jsme.... a dokonce i pojištění, skrz hypotéky..... s tímhle pojišťovna nejspíš nepočítala ... ale škody nejsou na majetku nijak hrozné... na podlaze dlažba, nábytek na nožkách... jen ta otrava s tím úklidem furt....

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:12
- Nahlásit

vlk
en ta otrava s tím úklidem furt....
tak, leda, to vyspádovat

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:14
- Nahlásit

Fifi
Covece, to vypada jak varovani, ze mas nakyho brouka

Neboj! jenom v hlavě.

Jinak koukám, že i Fajka je masochistickej úchyl, a děsně závidím. Já bych asi už měla angínu.

Taky závidím pestrej program, já jsem byla mrkef jak ten brouk, a v nedělu vůbec nic nestihla, jen se vyspat.

vlk
tak ti přeju svižnej hadr, nebo radši hoooodně štěstí.... třá to nebude tak zlý?

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:15
- Nahlásit

kachna_
tak, leda, to vyspádovat
vono to je vyspádovaný..... voda obejvákem nateče..... hlavníma dveřma na druhé straně vyteče...ale bahno zůstává....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:27
- Nahlásit

vlk

jen ta otrava s tím úklidem furt....

jo to chápu, to je víc než vopruz už.

Vero

v nedělu vůbec nic nestihla, jen se vyspat.

to sem stihla v nedělu při zprávách, povidali vo počasí, pak Nečas vo Skartách, u kterejch byl, schválil je a tetkon se diví a pak najednou ...... ani kucí forbal nehráli, ani tenis nehráli a byly už rovnou Nevinný lži , chrápala sem statečně. Pak sem enem pověsila odhumusený vypraný psí voblečení a přesunula s z gauče do postele
Jo, ráno jsme potkali další dohárafku. Ešátor zpovykanej třikrát víc, než kdyby hárala, bože to je práce s takovýmdle matrošem

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:45
- Nahlásit

PetraK
a já se vůbec nesměju, já se vůbec nesměju... ne, nesměju se fakt vůbec ne
neni nad to potkat v pondělí po ránu milý a přející lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:46
- Nahlásit

rumštajn,
tak koukám, že někdo odpochodoval nějaký midy, to bych umřela už po startu, celej víkend sem jak mrtvola, odpochodovala jsem asi tak jeden kilometr a jinak depkáááá a teďkonc svítí sluníčko a už to na mě nějak nepůsobí
a vlkovi nezávidím vodu v obýváku
tak se mám vlastně ještě dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:50
- Nahlásit

birma

neni nad to potkat v pondělí po ránu milý a přející lidi

no spíš není nad to potkat v pondělí po ránu lidi, který vědí co tě čeká , páč to maj doma . Musela bys ho vidět zrovinka v pátek. sme potkali dohárafku labradůrku. Jojo, to byly tanečky. A vona je tak hodná, tak přehodná, že ho ani debila nezmlátila, musela sem ho zmlátit já . Ftipný bylo, když panička labradůrky moudře vytáhla tenisák, páč to je pro labradůrku droga, takže lítala za tenisákem a vo čokla ani vokem nezavadila. Jemen zrzavej se moh usprintovat ovšem jak má výdrž, tak bohužel nevodpadnul a musel jít kus cesty k noze, páč to se fakt nedalo už

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:52
- Nahlásit

PetraK
Jemen zrzavej se moh usprintovat
tak to máme naprosto shodný zážitek, akorát u nás lítala stafordka za klackem

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:56
- Nahlásit

Brýýtro,
mám děsnej bolehlav jak se mění počasí

Vo háravkách se ani nezmiňuju v sobotu bylo jelito místama přilepený u země s klapající držkou tak že sem myslela že tam zakoření
JInáč až stáhnu fotky tak vám prakticky ukážu jak se dá přežít ve stanu mrazivá noc...

Vlkoj bahno nezávidim teda kor dyž přichází pravidelně
to muší bejt na bednu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:57
- Nahlásit

birma
akorát u nás lítala stafordka za klackem

jako styl venčení to není úplně marný, jo? páč ty stojíš a čokl se utahá zcela sám a tobě pak stačí chvilu ho potýrat nějakou tou poslušností, dát mu nějakej ten hlavolam a můžeš jít domů ležet na gauč, páč von se zničil sám aspoň na pět minut

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:59
- Nahlásit

Fajka
kor dyž přichází pravidelně
... tak pravidelný to zas néni.... většinou když jsou tejden lijáky nebo se po velkým sněhu prudce oteplí..... zem je nacucaná a nestačí chlastat a pak je zle.....

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
jako styl venčení to není úplně marný, jo?
jo!

dneska se taky zničil sám a to holka ani nehárala. Poprvé jsem ho viděla si skoro normálně hrát (jindy buď vojíždí, nebo ignoruje, nebo startuje blbec)

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:18
- Nahlásit

tímhle jsem se bavila o víkendu. Dělala jsem webovky naší "nadřízené"chovatelské organizace.
http://cschpraha.webnode.cz/

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:24
- Nahlásit

ještě jsem tam chtěla "informace pro zo", ale už se tam nedostanu, páč si výbor změnil hesla

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:27
- Nahlásit

kachna_
celkem pěkný, akorát podle mě zbytečně velkej font, musí se furt rolovat a samo víc info, fotky pěkný, koukám tam máte i morčata
dělala jsem na webnode střeďáky a dělá se tam pěkně, pořád mám v plánu tam přesunout i svoje webovky, jen nějak není čas

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:27
- Nahlásit

kachna_
to se ti teda vodměnili, ti měli nechat přístup jako webmasterovi

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:37
- Nahlásit

Maya
ti měli nechat přístup jako webmasterovi
spíš mi to jenom měli napsat, jsem jim chtěla předat lepší práci. jako je fakt, že mě o to nikdo nežádal, byla to moje aktivita dobrovolná, nekonzultovaná (protože pokud mi prostě nebude spát dítě nebo Michal ) a slíbené neudělám.
Navíc jsem si blbec ještě nedala logo na fotky
zaskočilo mě to, o tom žádná.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:45
- Nahlásit

birma

dneska se taky zničil sám a to holka ani nehárala.

znám. moc dobře, proto taky furt vykřikuju to svý vižlááá pižlááá.
jako jasně, že se tak nechovají enem vižlouni a může to být cokoliv, jen mě prostě furt Adámek něčim k těm zrzounům směřuje. Já se mooc těšim na ten report z víkendu.

šak on se hraní naučí - s holkama určitě. startuje spíš ze strachu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:46
- Nahlásit

kachna_

Dělala jsem webovky

tjo, kachnááá, seš dobrá

páč si výbor změnil hesla

sou dobrý

zaskočilo mě to, o tom žádná.

to chápu
ani nepoděkovali?

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:48
- Nahlásit

PetraK
startuje spíš ze strachu?
ze strachu určitě ne. Pokud na něj pes zavrčí, tak je Adam v klidu. Na startování si vybírá přibližně stejně velký psy jako je sám a vypadá to jako velký bububu a jinak nic. Podle mě si akorát honí ego, jsem zvědavá, co se o tom dozvím na wami semináři, kam jdu v neděli
hele když máme naučenej s klikrem první povel a spojenej ho už k povelu, ale dál ho chci klikat pro zpřesnění (rychlost, délka, vzdálenost), tak už můžu rozjet učení dalšího přes shaping, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:53
- Nahlásit

birma

a vypadá to jako velký bububu a jinak nic.

hučí jako , ne? nebo vystartí?

ale dál ho chci klikat pro zpřesnění (rychlost, délka, vzdálenost), tak už můžu rozjet učení dalšího přes shaping, že jo?

to záleží........hm. já jsem spěchavej člověk, takže bych už asi do dalšího šla, otázka je ale, jak dobře to máte zažitý.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:55
- Nahlásit

PetraK
nebo vystartí?
vystartí, vrčí a po tom psovi skáče - v podstatě se rve, akorát to vůbec neumí...
otázka je ale, jak dobře to máte zažitý.
řekla bych,že dost

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:59
- Nahlásit

birma

vystartí, vrčí a po tom psovi skáče - v podstatě se rve,

hm, to je pako švihlý. tož přes poslušnost no.

řekla bych,že dost

tak jo, s tím, že budeš ale cvičit v oddělenejch blocích, aby se mu to nemotalo, stačí krátká přestávka mezi tím. a taky bych to asi oddělila místem, tam kde budeš učit nový, bych teď nezdokonalovala to starý, asi.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 12:01
- Nahlásit

PetraK
am kde budeš učit nový, bych teď nezdokonalovala to starý, asi.

dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 12:07
- Nahlásit

Fajka
tak gratulace velika, ze ste to prezili a zvladli zbytek doctu asi vecer, kolem me sou sami ATB pacienti a mam strach, aby me to taky neskolilo

vlk
nad Pazderňů po půl roce vyšlo slunce
tak dockala ses

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 13:06 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma

mi to takhle startil na psy psák ve 2 letech, když jsem si ho dovedla - taky si vybral stejně velkýho psa, ze kterýho teda neprýštilo ego na sto metrů, ale jen tak v míře, a začal na něj machrovat. dotyčnej to neusnes, ohradil se, a byla rvačka. případně pokud začal machrovat nějakej stejně velkej pes na mýho- tak reagoval útokem.
přitom to rvaní taky myslím moc neuměl.... já to tehdá vlastně s nikým nekonzultovala, přišlo mi, že si prostě honí ego a hlavně za sebou nemá žádoucí socializaci, že se prostě spíš neumí normálně chovat, neví jak, než co jinýho.
dneska jsme v pohodě, nechci to teda zakřiknout, ale když na něj dneska někdo machruje (když tomu nestačím náhodou zabránit,), tak už umí a ví, že funguje odejít (zdrhnout).
naučil se i víc číst ty psy, takže většinou ani nechce machrovat na ty, na který to nejde, že by to blbě dopadlo, event. v tom poslechne mě, když usoudím, že to musí nechat bejt.
takže to v podstatě dopadlo dobře (klep klep), teda jako psí kámoše-samce nemáme, to ho nezajímá, s výjimkou spratků kolem 10 měsíců, se kterýma si dosud ve svých 7,5 rád střihne "jako-rvačku" a to ho děsně bavčí, mlaďoch to zjevně nemyslí vážně, takže je můj psák v pohodě...
tak držím palce, ať k tomu dojdete taky a zdárně to "ochodíte".

PetraK
tys chrněla večer... já si lehla kolem poledne na gauč za chlapečkama, abych se dívala, jak spolu spinkají, a jak myslíš, že to dopadlo, no.

<< 1 ... 2223 . 2224 . 2225 . 2226 . 2227 . 2228 . 2229 . 2230 . 2231 . 2232 . 2233 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání