Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:18
- Nahlásit

cernej caj
domaci jitrnica od kamaradky, domaci okurky od teticky,

miluju, miluju domácí věci ze zabíjačky

jojo, spicove neslintaj

ščastná to žena!!

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:22
- Nahlásit

růůůůmštajn fšem.....

tak vánoce skončily, stromek opět odstrojen, kapr a vánočka sežrány.. no háský to bylo... konečně jsme barák vyprostili ze sněhové nadílky ....a vono má prej zejtra zase chujat.... asi mě jebne....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:23
- Nahlásit

PetraK
Právě se zpod stolu ozvala obří rána. Hošikus párá deku a jebnul si takovou hybu do makovice jak mu to povolilo, že mi nadskočila obří konvice aji s čajem chudak

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:25
- Nahlásit

vlk
....a vono má prej zejtra zase chujat.... asi mě jebne....

musíš škytat pokaždý, když přijdou s novou předpovědí myslíme tu myslím na Tě fšecky. A na Fajfku taky.
aspoň, že ste si ty vánočky užili.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:26
- Nahlásit

vlk
bud rada, ze v tom aspon nemusis ted jezdit do prace, aspon nejaky pidi pozitivum to snad ma

PetraK
ščastná to žena!!
to byl prvni dotaz pani chovatelce, jestli nezgryndaj. ona sice nevedela jiste, co to je, ale mela dva tipy a trefila se

nasla sem na netu celkem peknou bundu, plus minus moje velikost... akorat mam obavu, kdyz ono z vetsiny tech bund cloveku leze zadnice tak nevim.Ty znas nejak tu ENVY, jak to ma? dost nerada kupuju na slepo a taky mam strach, ze nez prijde, tak bude po zime

Eninka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:28
- Nahlásit

ahoj holky, mohly byste juknout na témátko o Zelníčkovi, dala jsem tam fotky toho psíka, zajímal by mě názor s čím by mohl bejt kříženej, kujííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:28
- Nahlásit

cernej caj
chudak

ne, chudák já. Mám totiž infarkt. sepisuju nákup na zítra, jsem hluboce zamyšlena a v tu chvíli vybuchne vesmír

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:32
- Nahlásit

PetraK
musíš škytat pokaždý,
já škytám skoro pokaždé, když polknu nějaký sousto...takže to je vlastně pořád....

aspoň, že ste si ty vánočky užili
užili moooc a i bez dárků to šlo, navíc v telce pohádky dokreslily atmosféru....akorát těch pár známejch co přišlo na koledu bylo kapke v šoku....

cernej caj
bud rada, ze v tom aspon nemusis ted jezdit do prace, aspon nejaky pidi pozitivum to snad ma
to je fakt... bo šmatlat se tři kiláky po prdel ve sněhu k prohrnuté hlavní cestě by mě asi zabilo....

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:37
- Nahlásit

cernej caj
ona sice nevedela jiste, co to je, ale mela dva tipy a trefila se

mně nenapadlo se vůbec ptát a pak Eva by asi nevěděla, měla jen fenu a ty neslintaj,

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:41
- Nahlásit

šiš vo slintání mi ani nemluvte, Ašopes je naprostej slintací přeborník..... vlastně slintá nepřetržitě..... vypadá jakoby sežrat tenisku a z huby mu visely jen tkaničky....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:41
- Nahlásit

PetraK
jako ze feny od hosikusu neslintaj, ale psi jo, jo?

vlk
aspon to mas jak vanocni svatky

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:42
- Nahlásit

PetraK
proč si hraje na verlybu?
Pac je to kremyl imbecilni. Jecela na cubu pres plot, delala velkou hlidacku, pak se hrdlila s Ag o balouna, pak se honila se skritkem, pak videla, ze se chysta zradlo, tak se zadejchana nalohnila a bylo to...
ten nepije vůbec!
Furt ho to nepreslo? Ze ty u nej sedis a mluvis na nej a proste mu nedas klidu a von se te pak boji a nechce pit?

cernej caj
jojo, spicove neslintaj
Perdele taky ne, ty jen chrochtaj dlouhym brckem, kdyz neco chcou. Zato tupici tecou jak niagara.

vlk
Jehe, vlkovic nezapadnuli, nejsou to zapadli vlastenci!
akorát těch pár známejch co přišlo na koledu bylo kapke v šoku....
Zpivali aspon "Koleda koleda Stepane...?"

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 20:58
- Nahlásit

Fifi
Jehe, vlkovic nezapadnuli,
zapadnuli...ale celý dopolodne a kus vodpolodne sme makali, abysme se exhumovali......leč bojím se že marně......

Zpivali aspon "Koleda koleda Stepane...?"
zpívali hody hody doprovody... kurva stromek ??? dyk ešče nésme tak ožralí.... nebo jo ???? doprdele nalej a my rači dem.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:00
- Nahlásit

Fifi
Zato tupici tecou jak niagara jeste, ze mam jen to bahno na bunde a ne prilepeny zaschly slinty

vlk
zpívali hody hody doprovody... kurva stromek ??? dyk ešče nésme tak ožralí.... nebo jo ???? doprdele nalej a my rači dem.....
tos je teda chudaky pekne zmatla

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:13
- Nahlásit

vlk
vypadá jakoby sežrat tenisku a z huby mu visely jen tkaničky....

jo!! přesný, fuj hnus. Kdo se má na to dívat! a co hůř, kdo s tim pak má navíc chodit mezi lidma!!

cernej caj
feny od hosikusu neslintaj

no, já neznám vižlí holku co slintuje.

Fifi
tak se zadejchana nalohnila a bylo to

a je pošahaná a já ji uplně vidim jak s vočima do zatáčky se přiřítí k tý misce vchlemtá to i s miskou a do dvou vteřin to ze sebe vyleje jak kýbl

Furt ho to nepreslo?

Ne prostě fakt nepije. Já ho dotuju tím, že do jídla dávám ještě kapek tekutiny /ale ne moc se bojím polífkovýho efektu, kterej by mohl rozhoupat žaludek a torze by tu byla. / no a pak zeleninový vývary, když uvařím poblifku, ještě ty kosti pak dám na chvilinku ovařit, aby se voda ovoněla. A teď ještě občas trochu medu do vody. Prděla bych na to, bejt to žrádlo, je mi to fuck, tak si trucuj, ono tě to přejde, ale krzevá ty ledviny, prostě takhle šaškuju. Fontánku jako pigiojová ešče nemám.

Ze ty u nej sedis a mluvis na nej a proste mu nedas klidu a von se te pak boji a nechce pit?

tim to dozajista bude nepije proto, že ho stresuju , že sem z toho stresovaná já, nikoho nezajímá, nejmíň jeho
Zato tupici tecou jak niagara
i tupice?

vlk
zpívali hody hody doprovody... kurva stromek ??? dyk ešče nésme tak ožralí.... nebo jo ???? doprdele nalej a my rači dem

vskutku veselé velikonoce

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:13
- Nahlásit

cernej caj
tos je teda chudaky pekne zmatla
no jo, koukali nějak divně...asi vážně pochybovali o mém duševním zdraví....

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:21
- Nahlásit

PetraK
jo!! přesný, fuj hnus. Kdo se má na to dívat! a co hůř, kdo s tim pak má navíc chodit mezi lidma!!
a úplně nejlepčí je když se ještě otřese.... už jsem kolikráte měla megaslint na brejlích, ve vlasech nebo na gezichtu.... blééé, ale jinak je Ašopes milášek...

vskutku veselé velikonoce
no hlavně jsme měli něco úúúplně jiného než zbytek světa....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:24
- Nahlásit

PetraK
do dvou vteřin to ze sebe vyleje jak kýbl
do deseti
nepije proto, že ho stresuju , že sem z toho stresovaná já, nikoho nezajímá, nejmíň jeho
No nezajima, proste to s nim moc rozebiras, moc se mu venujes, celym svym ja ho stresujes, prece!
Fontánku jako pigiojová ešče nemám.
Ale treba by zabrala. A dyk tady u nas pako zrzaty pil krasne, studnicni voda mu chutnala.
Já ho dotuju tím, že do jídla dávám ještě kapek tekutiny /ale ne moc se bojím polífkovýho efektu, kterej by mohl rozhoupat žaludek a torze by tu byla.
Ty a to ja se nebojim, ja Kremylovi bezne musim delat kejdu jak pro prase, fakt dost tekutiny. Ona jinak straslive hlta, ta voda v tom ji brzdi, aby se neutopila. Horsi bylo, kdyz to mela sussi, to polykala se vzduchem a nemohla si pak krknout, to bylo ouvej. Takhle se prase nazere, zvedne hlavu a krkne dukladne, jak se to tam porovna.
Zato tupici tecou jak niagara
i tupice?

I tupice. Ale tak jako fakt vodnate, zadny tkanicky od tenisek vlkovic.
vlk
kurva stromek ??? dyk ešče nésme tak ožralí.... nebo jo ???? doprdele nalej a my rači dem.....
dobra prace!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:30
- Nahlásit

právě jsem možná udělala největší chybu měsíce dubna. Strčila jsem zimní bundu do pračky, ať nejdu v sobotu na svatbu jak největší vobžunda... doufám, že se ta 5ti měsíční zažraná špína pustí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:31
- Nahlásit

vlk
už jsem kolikráte měla megaslint na brejlích, ve vlasech nebo na gezichtu....

copak to, ale když to má ne gezichtu a ve vlasech pani na ulici?? to je megablbý. a tuhle jsem vylejvala kafe, když se
oklepal a ........ trefil :blicísmajlík:

něco úúúplně jiného než zbytek světa....

originalita se počítá

Fifi
do deseti

aha, ňáká pomalá, ne?

proste to s nim moc rozebiras, moc se mu venujes, celym svym ja ho stresujes, prece!

já sem tuhle nebyla daleka toho, abych ho rozebrala doopravdy, na pikokousíčky jemena poblblýho

Ale treba by zabrala.

jo to určitě, to by zabrala, ale prostě nebudu , nebudu, nebudu páchat až takový kroky, další krok už by pak byl jen nákup vody Eviján z ledofce, páč ta průtočná by mu nešmakovala už taky

A dyk tady u nas pako zrzaty pil krasne, studnicni voda mu chutnala.
jojo, von pije fšade i u mámy, která má tu samou vodu, jako my, ale doma ne, doma pije, jen když přijede ségra

Ty a to ja se nebojim

já jo, sousedům takhle odešla vlčanda, babička jí dala poblifku, vlčanda pak dala schody (nevim esli nahoru či dolu) a bylo , tak tý vody moc nedávám.

to polykala se vzduchem a nemohla si pak krknout, to bylo ouvej

bože ti čokli jsou fakt dementi

tupice
tak tam to pánbů nastavil asi šmahem

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:32
- Nahlásit

cernej caj
největší chybu měsíce dubna. Strčila jsem zimní bundu do pračky,
nééééééééé! a v čom půjdeš zítra?

doufám, že se ta 5ti měsíční zažraná špína pustí

no spíš se boj, aby nepustila, ešivá pustí, může se taky stát, že se ta bunda rozpadne , aspoň já se teda už u svojí bojim kapek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:42
- Nahlásit

PetraK
nééééééééé! a v čom půjdeš zítra?
samozrejme v tenky letni bunde a budu doufat, ze neumrznu

tak to ja se nebojim, ji mam ted novou, tak by mohla vydrzet zas 8 let jak ta stara (ja vim, to je asi nerealny, dneska uz kvalita nikoho nezajima

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:43
- Nahlásit

PetraK
sousedům takhle odešla vlčanda, babička jí dala poblifku, vlčanda pak dala schody (nevim esli nahoru či dolu) a bylo , tak tý vody moc nedávám.
Tohle neovlivnis, fakt. Napiti, zradlo, bez piti, bez zradla, muze to prijit kdykoliv.
A ja o ty osklivy veci na "t" u psu proste ani nepremejslim, protoze jak ja na neco myslim, tak se to stane. Jako posledne, zase zarovka. Lup a bylo. Uz mam podezreni (i mechanik se uz tlemil), ze autu pusobim na pc ty zavady ja? Takze Kremyl ma cvachtu, po zradle radej, rikam si, co ma se stat, stane se, zrovna u tohodle na nejakou prevenci moc neverim.
cernej caj
právě jsem možná udělala největší chybu měsíce dubna.
Proc mozna?
a v čom půjdeš zítra?
V cem by sla, ve spacaku? ten ma ozkousenej taky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:50
- Nahlásit

Fifi
dyt si ho ale zablatim od bot, jestli v nem budu skakat jak v pytli

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:51
- Nahlásit

rmštán
nende mi pár písmenek, hádéte kterých

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:55
- Nahlásit

kachna_
uuujjjjjjee, co pod ne zapadlo? Ja mam neco stridave pod m a n, ted to vypada na m, ktery tak hezky lupne po zmacknuti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 21:58
- Nahlásit

kachna_
evidetne ti k duchaplnemu proslovu zadny pismenka nechybi, vsecko chapem

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 22:01
- Nahlásit

kachna_
vyklepat klávesnici, už jsem taky byla poučená
PetraK
ale když to má ne gezichtu a ve vlasech pani na ulici??
fuuuuj, připomnělo boxera z dávný minulosti, tenkrát mi to nevadilo, teď už jsem zhejčkaná špicema co neslintaj ani trošičku
se zádama ste mě nepotěšili a to jdu zejtra k zubaři, jesti se nebudu moct hnout, tak to bude paráda
navíc mě ještě rozbolel žaludek nebo žlučník, nevím jak se to od sebe pozná, takže se bojím si vzít nějakej prášek na bolest, tak už mě bolí zepředu i zezadu, fakt už se jen zahrabat

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 22:04
- Nahlásit

Fifi
uuujjjjjjee, co pod ne zapadlo?
Kačík nalila do klábosnice polífku a notebooková klávesnice má už svá nejlepší i nejhorší léta za sebou.
eště že existuje "klávesnice na obrazovce"

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 22:07
- Nahlásit

Maya
připomnělo boxera z dávný minulosti
Placatky jsou taky experti, to je fakt. Ale nic nema na dogouse, majitele na vystave poznas zasadne dle pliny za opaskem.
navíc mě ještě rozbolel žaludek nebo žlučník, nevím jak se to od sebe pozná,
To muzes mit klidne od tech rozhejbanych zad, z vlastni zkusenosti hovorim... Neber si nic. Co te nezabije, to te posili.

<< 1 ... 2214 . 2215 . 2216 . 2217 . 2218 . 2219 . 2220 . 2221 . 2222 . 2223 . 2224 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání