Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:47
- Nahlásit

PetraK
Zase sem vecer pises??? Echjo, marna snaha!
Jdu pohovořit se svým psem,
Ja jdu od sebe odtrhnout cuby, se zase lezbej uchylacky fest, po tejdnu haranicka a zkusim jim nabidnout zradlo. A strihnu jim jednu, esli zase budou pres plot frndu nastavovat kolemjdoucimu coklovi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:50
- Nahlásit

JE TO TÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM JE TO TAAAAAAAAAAAM!!!
3X za sebou narval kostéčku do otvoru - nechala jsem mu ze šesti volný dva!!!!!!!!!!!!!!!!!!je skvělej!!!!!!!! To si musim připomenout, až bude venku pobíhat jako debil s nepřítomným výrazem

MILUJU HO!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:54
- Nahlásit

Fifi
Zase sem vecer pises???
hele - co naděláš, to je závislost tuhleto, závislost.

, se zase lezbej uchylacky fest, po tejdnu haranicka

máš jim dopřát stofárda a nelesbily by

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 20:01
- Nahlásit

Ztroskotanec co nemá rodinu má problém a rád si pokecá se svýma čoklama se hlásí

vy jste toho zase nadatlily
Tož tata ráno hotovej po našem celoodpolením votravování je lepší.. operace nebyla páč se mu vytvořil a prasknul žaludeční vřed...prej nervy
do pondělí se musí dát dokupy... jídlem práškama a tak a v pondělí je napsanej další termín ....TAK SNAD už to bude..

Dééékuju mooc Bruut i Fifijové, za pomoc rady aj podporu!
Snad budu moc jednou oplatit, su velké dlužník !

no a jináč...až budu mít dalšího pfá tak do deníčku si píšu že:
neučit podávat misku na jídlo!
Kdykoliv jdu směrem do sklepa...jelito okamžitě odběhne a jde za mnou s miskou v hubě a s nadějí že mu jí naplním
toto spojení se vytvořilo tak že přivezli mě novej pytel granulí tak sem mu blbec chtěla dát ochutnat jestli mu budou šmakovat a poslala ho pro misku...on jí dones a dostal do ní...a už to bylo...
i bez klikání

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 20:10
- Nahlásit

Fajka
Blbko, opakujes chyby esusky? Ja vim moooc dobre, proc tyhle kravinky nedelam. Max si perdel sam nauci pred zradlem misku sam prislapnout a pak s ni mlati vo dlazbu stakato "je cas pane profesore, je cas"!
PetraK
3X za sebou narval kostéčku do otvoru -

sem se docela lekla, kam ti ji narval..

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 20:24
- Nahlásit

PetraK
3X za sebou narval kostéčku do otvoru - nechala jsem mu ze šesti volný dva!!!!!!!!!!!!!!!!!!je skvělej!!!!!!!! To si musim připomenout, až bude venku pobíhat jako debil s nepřítomným vý

přes-ně!

Blbko, opakujes chyby esusky
no jo to víííš ty jejé nekynologický metoody kerý nikoho nezajímaj a nikdo je nečte už nesou svoji zeleninu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 20:49
- Nahlásit

tak to je esator trida!

Ja se pridam do klubu osamelejch raspli nebo co to je pac muz mi Slibil tanec a misto toho zvani se zvukarem a ja zas sedim a cumim. Todle mi udelal i minule, za 4h balu za mnou prisel 1x jen aby mi upil caj...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
Ztroskotanec co nemá rodinu má problém a rád si pokecá se svýma čoklama se

twe to zní šíleně , tož vitaj děfčico mezi svými

páč se mu vytvořil a prasknul žaludeční vřed.
a tak to jsme jim křivdili?? No... jak se to vezme, už to mohl mít před tím dávno za sebou.

....TAK SNAD už to bude..
já už nebudu řikat nic, jen v tichosti držet ty palce, ať zas něco nezakřiknem.

tjo a co jsem tady kdysi psala?? že jsem debil, že jsem ho to učila a nepoučila se už u Murphyho , zrovna tuhle jsem se smála nad jeho fotkou, jak smaží přes trávník, misku skorem přiklopenou na hlavě místo helmy

on jí dones a dostal do ní...a už to bylo...

jo tohle jde děsně rychle, a i bez klikání , no fšak za Murphyho žádné klikre ani nebyly

Fifi
"je cas pane profesore, je cas"!
tak to je ta moje verze tišší a míň nervy drásající

jemene!!

Fajka
jejé nekynologický metoody kerý nikoho nezajímaj a nikdo je nečte už nesou svoji zeleninu

a ty seš taky jemen a je ti jasný, že Fejkina to zmákne vbrzku taky, jo?

ALE!!! MÁ TO JEDNU VÝHODU, to zas má!! ne že ne! Když vás bolej záda, nemusíte se pro misku vohybáááát. Tetkon se mi to hodilo.

cernej caj
tak to je esator trida!

hovadinky ty mu jdou . Ségra bude mít radost, že to nekupovala jen tak pro nic.

osamelejch raspli nebo co to je pac muz mi Slibil tanec a misto toho zvani se zvukarem a ja zas sedim a cumim.

jé vy jste šli tančit jako tančit!! ne žes šla sportovat! Tož si pro něj skoč, voni ti chlapi nedomejšlej někdy.
My měli jít na DM párty, ale krz moje záda jsem to radši odpískali. Dneska je po dlouhý době gůt a já se bojím, že v tom vohozu by se to zase škublo. Jednak nedostatečný oblečení a jednak kapek těžší obutí, tak halt jindá. tak tu tedy závistivě nekynologicky sedim a píšu nepočítaně příspěvků

hele víte co by mě zajímalo? Jako třeba působim zcela nekynologicky, jsem mimo a závislá na čézetu, jo klidně, ale jak ta osoba proboha došla k tomu, že jsem závistivá?? to mi do makovice moc nejde. Prachy jsou mi fučik, tituly jsou mi fučik, majetek taky, úspěchy taky. Tak co híml závidím?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:29
- Nahlásit

Habánské sklepy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zítra na výroční členské schůzi bude můj příspěvek velmi procítěný. Myslim, že za střízliva se psát projevy na členskou schůzi chovatelů prostě nedaj.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:33
- Nahlásit

PetraK
Tak co híml závidím?
se jí zeptej, ne?
voni ti chlapi nedomejšlej někdy.
uveď prosím příklad, kdy domejšlej
Prachy jsou mi fučik, tituly jsou mi fučik, majetek taky, úspěchy taky. Tak co híml závidím?
elektrifikaci?

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:44
- Nahlásit

PetraK
ale jak ta osoba proboha došla k tomu, že jsem závistivá?
tomu se říká projekce, vlastní negativa vidíme všude okolo, čím víc jich máme a nepřipouštíme si to, tak tím víc je vidíme v ostatních, i kdyby je neměli. dotyčná rachejtle je nejspíš sama tak závistivá, že to vidí dokonce aji v tobě.... no...

cernej caj
ech ech, mužík jeden zlobivej.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:50
- Nahlásit

PetraK
je ti jasný, že Fejkina to zmákne vbrzku taky, jo?

jo to vím, již počala kariéru..vyfotila bych ti jak dopadla její zelená mistička na papání po jejím záchvatu...jenže se mě nechce lítat po zahradě a hledat všecky ty kousky na který je rozebrala
a přitom se vživotě ničeho nedotkla že by něco rozžvejkala

jsme jim křivdili?? No... jak se to vezme, už to mohl mít před tím dávno za sebou.

přesně ! to mě taky pořád běhá v hlavě že už to mohl mít hotový ...

řikat nic, jen v tichosti držet ty palce, ať zas něco nezakřiknem.
dík dík

tjo a co jsem tady kdysi psala?? že jsem debil, že jsem ho to učila a nepoučila se už u Murphyho
no jooo musíš to tu dycky zvíraznit pro blbky co nedočítaj

Tak co híml závidím
no fuj teda..to se nedělá !

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:52
- Nahlásit

,kachna_

joooooo, který?

Já si jedu Vinium Pavlovice dneska. Objevila jsem chuť a vůni Tramínu červenýho. jen nechápu, jak to, že je bílej?

procítěný

ano, bude cítit vínem .

se jí zeptej, ne?

to jsem mohla, to je fakt, ale já se s ní bavit nehodlám, takže se to asi nikdá nedovim a do konce života se budu odkopávat zvědavostí navrch k tomu všemu břemeni co už prej teda mám

dy domejšlej
když jsou domejšlivý??
ne náhodou, technický věci domejšlej teda. Brtnik aspoň jo.

elektrifikaci

myslíš?? to by mohlo bejt ale. timdle směrem se myšlénky mé smysluprázdné neubíraly

Vero
tomu se říká projekce, vlastní negativa vidíme všude okolo, čím víc jich máme a nepřipouštíme si to, tak tím víc je vidíme v ostatních

n o potěš teda!! to pak na tom musí bejt hodně zle podle toho co mi napsala. hm.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:55
- Nahlásit

PetraK
Jako třeba působim zcela nekynologicky, jsem mimo a závislá na čézetu, jo klidně,
No tak to sme dve... Ja se musela rehtat vcera, cuzy venku na neco rvaly, ja vylezla a povidam jim "trubicky, na co jecite, podte, de se na papani chystani." a Kremyl se vritil se svou venkovni micudou, smradlavou, nacucanou - ve rutrech ji rikam "Byesku, dyk viis, ze s timhle se sem nechodi, bez to vyplivnout ven ten humus!" Kremyl na pate otocku, vypliv hnusaka a tadaa dovnitr. Az pak sem si vsimla, ze u plotu stoji naka skupinka mladochu..
Taky to nebylo zcela kynologicke privolani a povely, ale kupodivu promluvy fungujou. A cztko - proc ne, oblibeny tema moje, kde jsem poznala fajny lidi. By me zajimala statistika jinych treba na FB nebo v ramci nakych pcgames.
Vero
tomu se říká projekce, vlastní negativa vidíme všude okolo, čím víc jich máme a nepřipouštíme si to, tak tím víc je vidíme v ostatních
Hezky vysvetleno.
kachna_
Zítra na výroční členské schůzi bude můj příspěvek velmi procítěný.

no snad ho po sobe prectes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 21:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
...jenže se mě nechce lítat po zahradě a hledat všecky ty kousky na který je rozebrala

kravěna pruhatá

přitom se vživotě ničeho nedotkla že by něco rozžvejkala
, jako s tou mojí rukavicí co v ní byla ruka? Jo a Brtnik taky říkal, jak mu oždibrávala ruce, nikdy by mě nenapadlo doufat, že to vezme takovej úžasnej konec.

mimochodem - to ničení - to je půjčka za oplátku, kdo to naučil Ešusa?? pánbů tresce do tří let

to mě taky pořád běhá v hlavě že už to mohl mít hotový ...
hele, když jsem to pak napsala, napadlo mě, že by mu ten vřed třebas stejně prasknul a kdyby to bylo po operaci - mohl by to možná - já nevím- být třeba mnohem větší průser, tělo rozvrtaný, tohle v něm..... jak by to dával? Možná je naopak dobře, že se to stalo?? Kdo ví.

dycky zvíraznit pro blbky
jo to víš, já tady takový věci zvýranim a v emilu se mi pak netrhnou dveře

..to se nedělá

to se nedělá, jo? Nezávidět? sem nevěděla, mám tedy velký karakterový mínus, páč ať jsem kdo jsem, tak fakt nejsem ani závistivá, ani žárlivá ani na prachy či majetek. Jsem prvok. Ščastnej prvok, kterej neřeší co kde kdo má, co udělal a neudělal a s kým, bez koho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:02
- Nahlásit

PetraK
Jsem prvok. Ščastnej prvok, kterej neřeší co kde kdo má, co udělal a neudělal a s kým, bez koho.
No my to vime, ale to uz chce hodne vlastni projekce teda, vymyslet pak vsechny ty "je mi te lito..." blabolin. No nic, dozajista to tu ta osoba zcela nahodou taky cte, netreba se v tom vice rypat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:05
- Nahlásit

Fifi
"trubicky, na co jecite, podte, de se na papani chystani." a Kremyl se vritil se svou venkovni micudou, smradlavou, nacucanou - ve rutrech ji rikam "Byesku, dyk viis, ze s timhle se sem nechodi, bez to vyplivnout ven ten humus!" Kremyl na pate otocku, vypliv hnusaka a tadaa dovnitr. Az pak sem si vsimla, ze u plotu stoji naka skupinka mladochu..

miluju tyhle pohovory. Na mě koukala ondynoj sousedka s terošema a pak se smála, páč jsem pravila: "Pipi poď už deme vařit, budeš papat " Pipi s sebou cuknul a už byl na podestě a pomalu zvonil

By me zajimala statistika jinych treba na FB nebo v ramci nakych pcgames.
že jo?

oblibeny tema moje, kde jsem poznala fajny lidi.

přesně , úplně přesně. Dobrá hospůdka.

Hezky vysvetleno.

, hezky vysvětleno, ale hrozivě to zní teda,

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
ale to uz chce hodne vlastni projekce teda, vymyslet pak vsechny ty "je mi te lito..." blabolin.

no, proto mi to znělo tak hrozivě.

proboha, proboha - pes si do mě votřel hubu po večeři. Copak měl dobrýho? ZELENÝ DRŽKY!! budu blinkat, nebudu blinkat?? Nebudu, ešče sem je neměla ve voku, jako teta Fifi

edit - hele je škoda, že nikdo z nás zítra nebude na tý výroční schůzi, docela bych si kachnu ráda poslechla. klidně i ze záznamu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:12
- Nahlásit

Fifi
No nic, dozajista to tu ta osoba zcela nahodou taky cte, netreba se v tom vice rypat

jo mě vždycky baví jak má někdo potřebu komentovat něco a někoho koho vůbec nečte a vůbec ho ta osoba nezajímá
to mě příjde fakt minimálně zvláštní

PetraK
škoda, že nikdo z nás zítra nebude na tý výroční schůzi, docela bych si kachnu ráda poslechla. klidně i ze záznamu
bez tak to co bude vyprávět bé zas nějaká kachna

Jo a Brtnik taky říkal, jak mu oždibrávala ruce, nikdy by mě nenapadlo doufat, že to vezme takovej úžasnej konec.
to mě taky ne

to ničení - to je půjčka za oplátku, kdo to naučil Ešusa?? pánbů tresce do tří let
no tak mezi náma miska stála dvacku sem na tom furt líp ty ščastnej prvoku

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:17
- Nahlásit

PetraK
potěš teda!! to pak na tom musí bejt hodně zle podle toho co mi napsala. hm.

je to hodně pravděpodobný. hele jako když už někdo má tu potřebu někomu psát takový věci, už to samo o sobě svědčí, že na tom moc dobře není. to tak už je..... bohužel si tím ti lidi stejně prt vyřeší, ale co naděláš.

gud najt, vy závistivý nekynoložky diskutující se čtyřnožci třískajícími miskama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:26
- Nahlásit

jojo, tancit, sme na country balu, takze rifle, tilko a ala dzinova vesticka na uzel pod prsy je ten spravnej vohoz do spolecnosti a prorizly gorace k tomu, pac to tu klouze jak svina a su poucena, ze tanecni obuv nee Sem vas pocetla ale komentovat nebudu, v mobilu nemuzu kopirovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:30
- Nahlásit

Fajka
bez tak to co bude vyprávět bé zas nějaká kachna

kachna na víně

to mě taky ne
,miluju hepý endy (a Fajfku - pruhatou )

dvacku sem na tom furt líp ty ščastnej prvoku

háááajzle všivej no ale von zase ešče v tom drbanským pelechu mohl nějakou dobu jezdit, tak se to účetně odečetlo. Vy musíte misku koupit novou. A určo nebé posledníííí

Vero
hele jako když už někdo má tu potřebu někomu psát takový věci, už to samo o sobě svědčí, že na tom moc dobře není.

eh, tak to je mi to líto teda, jako že fakt, opravdu je, páč když to porovnám s tím obsahem emilů,tak kdyby to byla pravda, je to smutný hodně.

, vy závistivý nekynoložky diskutující se čtyřnožci třískajícími miskama.

to zní pěkně výstižně

podrbej Buldozéroviče and kompány

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:31
- Nahlásit

cernej caj
na uzel pod prsy

to nevim vole, esli ten tvůj výstřih vyřeší nemělo by to bejt spíš teda: Uzel na prsách?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:34
- Nahlásit

PetraK
Copak měl dobrýho? ZELENÝ DRŽKY!! budu blinkat, nebudu blinkat?? Nebudu, ešče sem je neměla ve voku, jako teta Fifi
Teta Fifi je mela ve voku kdysi od vetamixu, namlety natlakovany sracky... Co teta Fifi bere Falko, tak to jsou krasne kusy, ktere se v rukavicich jen pokraji a vlozi do misek, obcas dosti znechucena, kdyz natrefi opravdu ten plne zelenej bachor (knihu, cepec nebo co to je). Aroma z perdelich vousu je dukladne, ale kam se to hrabe na smrad z tech makrel kusovejch falkovitejch. Tam ani vymachani brcka nepomuze.

Fajka
jo mě vždycky baví jak má někdo potřebu komentovat něco a někoho koho vůbec nečte a vůbec ho ta osoba nezajímá
No ale si predstav, jak to s ni musi triskat ted, kdyz si to tu vubec necte a zmoula prsticky, ze jak by rada neco napsala, ale k tomu se prece nesnizi...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:43 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Co to tady je, to nemáte co na práci???
by rada neco napsala, ale k tomu se prece nesnizi...
ale měla by, protože pak pukneme závistí my všichni ostatní, protože strašně závidíme ešusce, že ona si to může číst a my ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:44
- Nahlásit

Fifi
ve voku kdysi od vetamixu, namlety natlakovany sracky...

vim, vždycky, opravdu vždycky, když otvírám držky musíš škytat, hlavu mám vyvrácenou, jak ešus když dělá ipokrabí chůzi a hrůzou ani nedýchám

Tam ani vymachani brcka nepomuze.

to musí bejt utrpení, zaplať bůh za holoprtkoholodržku

kdyz si to tu vubec necte a zmoula prsticky, ze jak by rada neco napsala, ale k tomu se prece nesnizi...

hrozivá představa

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:49
- Nahlásit

PetraK
miluju hepý endy (a Fajfku - pruhatou
vyřídím!

Vy musíte misku koupit novou. A určo nebé posledníííí
koupim plechovou a fertig !

No ale si predstav, jak to s ni musi triskat ted, kdyz si to tu vubec necte a zmoula prsticky, ze jak by rada neco napsala, ale k tomu se prece nesnizi...

jo chvíli bude žmoulat a vypadne jí z voka zelená držka
eště že nevim vo koho de !

Maya
Co to tady je, to nemáte co na práci???
koukám že už nás tu dneska moc nechybí tož to jsme teda tragédky fšecky teda...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:52
- Nahlásit

PetraK
namlety natlakovany sracky...
ježíš ani mi nepřípomínejte, je to teprve pár dní, co jsem se rozhodla psům dát 2 tejdny otevřenou a zapomenutou rybí kočičí konzervu, málem jsem po odendání víčka chcípla a hodinu jsem musela větrat barák, ale psi si pošmákli, to jo

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:54
- Nahlásit

Fajka
to jsme teda tragédky fšecky teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 22:55
- Nahlásit

petrak
Ja nemam prsa jeste tak vytahany, aby sly zauzlovat

<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání