Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:26
- Nahlásit

Maya
škrabat lžičkou to nejde jako kdysi ovocný třeště?

no lžičko škrabat to je neefektivní, to toho moc nenaškrábu právě. dala jsem si to do misky a když na to zatlačim lžičku tak si hrajem na honěnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:28
- Nahlásit

PetraK
tak ja bych se bala, ze ta zlica bude tak studena, ze bude primrzat k jazyku, to se mi nekdy stava

Maya
teoreticky mas pravdu, ale prakticky - zhubnout me nejde, ale pribrat jeste mozu, to jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:32
- Nahlásit

cernej caj

ze bude primrzat k jazyku, to se mi nekdy stava

to nesmíš jíst suchej led

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:33
- Nahlásit

Chtěla jsem morčeti objednat 3 věci, záchod, granule do záchodu a nevíte někdo co bylo to třetí???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:33
- Nahlásit

PetraK
dyz zmrzlina je nejlepsi okamzite po vytazeni z mrazaku, do 5ti minut to zacina povolovat a to uz neni ono

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:34
- Nahlásit

PetraK
nesnáším když zmrzlina zdrhá v misce, nejlepší je to někde na návštěvě a nebo v hospodě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:39
- Nahlásit

Maya
co myslis tim, ze zrdha? jako kdyz je moc zmrzla a nede nabrat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:41
- Nahlásit

Maya

nejlepší je to někde na návštěvě a nebo v hospodě

jo! a tohle je vyloženě rozenej útěkář Kájínek.

granule do záchodu a nevíte někdo co bylo to třetí???

to co tomu záchodu obecně předchází, takže žrádlo. No a nebo podestýlku. a nebo vitamíny? suchay, nebo co se pro ně tak může dělat? napáječka ešče mi napadá, nový bydlení, nový morče......dál nevím

cernej caj

dyz zmrzlina je nejlepsi okamzite po vytazeni z mrazak

přesně! Kousneš a děláš Coudyho, jak ti hlavou projede pila! a zuby ti vypadaj!
slušný sado-maso

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:44
- Nahlásit

cernej caj
co myslis tim, ze zrdha? jako kdyz je moc zmrzla a nede nabrat?
ne, ale že jako do ní chceš zarazit zvrchu lžičku a kus ukrojit a je to tak tvrdý, že místo toho ti ta hrouda zmrzliny odjede na druhou stranu misky, v lepším případě až ven ale funguje jen u misek, v hrnku nebo tak moc ne, to je moc úzký

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:45
- Nahlásit

PetraK
to co tomu záchodu obecně předchází, takže žrádlo
už vííím, obráceně, je to postel!!! díííky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:47
- Nahlásit

Maya
tak to ja dostanu vetsinou na navsteve nebo v hospode dycky rozblemcanou a hnusnou, a ta nezdrha. Ta teda dost sadisticky ceka, jestli se odvazim ji jist

PetraK
nový morče......dál nevím

no mozna chtela Maya druhy morce jeste

brut
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:47
- Nahlásit

cernej caj
ono se to blbě vysvětluje, ale když stojíš a uvědomíš si, kde máš největší "masu" na zadku, tak to je místo, které máš měřit... když ležíš, tak se míry trochu mění a nejsou optimální ( mohlo by to na tobě viset jak na ramínku nebo naopak dost škrtit....

PetraK
však víš, že to rameno prostě pořešit musím a termín před speciálem jsem odmítla... kdyby došlo k nějaké nepředvídatelnosti, tak bych taky o něj mohla přijít a to fakt nechci No, snad to všechno půjde dobře a chatička bude alespoň na pár dní...Velikonočky netuším, potřebuju doladit ještě nadaci, protože Hanka letí do Keni.. navíc pokud nebude dobrý počasí, tak to bude o spoustě topení a s tím vzniklých problémů a námahy... Ale snad....

Aluška je prostě potvora nevybíravá a extra odolná...asi jako Sviniííí, když se od mala cpe ibiškem

Levanduli přiveze mladej večer, já včera usnula jak špalek a tak jsem ani do krámu nešla....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:50
- Nahlásit

brut
no ja to tak nejak obmerila na vice mistech, objednala radsi vetsi a uvidime. to nakupovani po netu je proste hruza na obleceni

tak chaticka snad neutece a pak si ji jeste uzijes

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:09
- Nahlásit

Maya

díííky

já věděla, že to dáme dohromady

cernej caj
druhy morce jeste

stejně to zapomene, než tam dojde, tak je to fuck

brut

však víš, že to rameno prostě pořešit musím a termín před speciálem jsem odmítla.
já vím brůti, no . jen že toho je moc.

navíc pokud nebude dobrý počasí, tak to bude o spoustě topení a s tím vzniklých problémů a námahy...

no my taky z těhle důvodů ještě váháme, navíc mám ty záda , tak nevím.

.asi jako Sviniííí, když se od mala cpe ibiškem

ty vole ty mít mraveniště, tak ti žerou DéDéTé
Levanduli přiveze mladej večer,

supr, tak ať pomůže.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:12
- Nahlásit

Maya
ty mas postel pro morce?

my zas dosla praca, abych se z toho zas mohla po* pred dovolenou pristi tyden

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:39
- Nahlásit

PetraK
stejně to zapomene, než tam dojde,
druhý morče neee, nechci doma morčecí zápasy
a kam bych chodila??? já myslela, že všichni už tyhle věci objednávají přes net a koukám ono asi neee
cernej caj
ty mas postel pro morce?
no tak jako vopravdickou postel ne, normální pelíšek jsem mu jednou koupila,ale bohužel do klece se vejde buď morče a nebo pelíšek, ale oba najednou ne, což je jako dost blbý

tak má tohle, to miluje, akorát to dost likviduje, tak tak každej rok musím koupit nový

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:45
- Nahlásit

Maya
prodaj ti ten pelisek s tou krysou? ta je moc roztomila

to me aninenapadlo, zepro morcata sou pelisky, ti moji meli normost dreveny domecek akorat

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
a kam bych chodila???

sem myslela do zveráče nějak.

už tyhle věci objednávají přes net a koukám ono asi neee

ale jo, už se to taky učim, třá sem objednala psoj pelech. první pokus sice nevyšel - nebo takhle nevyšel- jak se to vezme. Objednala jsem cosi s názvem kanape a nečekala, že fakt jako dorazí polech rozměrů kanape , takže se to nikam nevejde a všude to překáží. navíc to mělo nějakej vodoproti povrch, kterej ovšem příšerně šustil, takže mě v noci budilo, když se pes pootočil . Hrozná věc a trvalo dva roky, než se rozbil, abych objednala novej- přece to nevyhodim, když to bylo tak šíleně drahý, naučili jsme se to překračovat v prostou (páč von furt s pelechem někam cestuje a přestýlá to) a aby to nešustilo dala jsem na to deku, ta ovšem nesměla být vypraná, jinak ve spolupráci s pelechem vysílala életrickou energii a já byla pak de-facto jak kynológ, co na psa používá életriku. . Nedávno konečně odešel do věčných kontejnerovišť a já objednala normální pěknej pelech, kterej se vejde všude, nešustí a nedává psoj életricky implusy

až si tohle zase přečte někdo z fanošků, to bude obdivnejch emilů

le bohužel do klece se vejde buď morče a nebo pelíšek, ale oba najednou ne, což je jako dost blbý

aháá, koukám, že děláme dost podobný nákupy

ale to jsou krásný pelíšky, to jsem neznala

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 14:50
- Nahlásit

cernej caj

prodaj ti ten pelisek s tou krysou? ta je moc roztomila

viď? a je černej! ten potkan myslim. Mám radši ty černý, chtěla bych ,ale když oni umřou moc brzo. Kamarád měl. Cida - byl moc chytrej a děsně šimral ocáskem za krkem. Cid, aby nedošlo tady zase k mýlce nějaký!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:01
- Nahlásit

PetraK
kterej se vejde všude, nešustí a nedává psoj életricky implusy to je vyhoda, ze moji psi spi se mnou. pac muj pelech tohle vsecko splnuje

děsně šimral ocáskem za krkem.
jojo, sou to krasny zvirata, ale zas jako videla sem holku, ktera nechala v restauraci na zbytkach pecenyho zebra hodovat svoje dva potkani kamose a kdyz to videl cisnik, tak to snim slehlo

(jo a to bych vam mela rict historku ze stredecniho vecirku... byl tam nejakej plonkovni vorech, tak 20kilo, kratka cerna srst, vochomytal se vsude a byl moc kamaradskej, takze drbadura vsemi stamgasty... no aja si objednala zeleninovej salat s kuretem a dresingem bez dresingu... no donesli ho bez kurete zato s tudnou voleja, tak sem se v nem porejpala a kdyz sem cisnik a odebiral salat, tak se ptal, jestli nechutnal? a ja rikam, ze moc mastnej, ze to ja nemuzu a ze mi tam taky zapomeli dat to kure, a ze ten vlas tam mi na chuti taky nepridal... cisnik ztuhl, prej jakej vlas? ze jejich kuchar je stoprocentne plesatej... tak sem ukazala cca 5cm velkou vzdalenost a rikam "cernej a rovnej". No, ten pes, co se zrovna ochomytal kolem cisnika si teda zaslouzil vecer jeste velmi mnoho vtipu na to, do kteryho jidla nam ho zase strci (a platit sem ho nemusela, byl na ucet podniku a pri placeni to nadhodil sam pan cisnik, takze luxus

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:02
- Nahlásit

tady máte něco při pátky, spící pséky
http://www.wimp.com/sleepingdogs/

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:05
- Nahlásit

PetraK
aháá, koukám, že děláme dost podobný nákupy
no až na to, že já teda naštěstí ten morčecí pelech nemusím nikde překračovat
ale mám ho schovanej, to jo, co kdyby náhodou někdy....
cernej caj
prodaj ti ten pelisek s tou krysou
se obávám, že na rozdíl od morčete potkan by to s našima 3 kočkama myšilovkama měl brzo spočítaný, takže bude lepší když si ho nechaj

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:06
- Nahlásit

cernej caj
to je dobrá historka, tak alespoň že tě to nenechali zaplatit

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:08
- Nahlásit

PetraK
ale to jsou krásný pelíšky, to jsem neznala
no to já kdysi taky ne, ale to víš, když k morčeti přijdeš jak slepej k houslím a pak ti nezbyde než za pár hodin nastudovat co to vůbec žere a v čem to doma mít, tak objevíš věci, který jsi ani nechtěla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:10
- Nahlásit

Maya
a morce jim nevadi? kockam?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:26
- Nahlásit

cernej caj
Ne, ale ono morče je dost těžkotonážní proti potkanovi a taky se díky tomu jinak pohybuje, Pišta má podle posledního vážení 1,2 kg, což ti nějaký 3-4 kg kočka nedá, potkan je malej hbitej stejně jako myš, který jsou zvyklý lovit a nebo nevím, možná je to tím, že morče jako takový fakt neznají, ale potkan/myš je pro ně stejný

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 18:35
- Nahlásit

Rrrumstajn pisalistky,
mam vam spocitat prispevky??!

brut
Drzim palce na operaci, at vse cajk dopadne! A pak at si to v laznich dolecis, pisu si, ze planujes lazne - nekdy pripomeneme.

Fajka
že pozdravujeme tatínka a přejeme mu krásný nový kloub
Pripojuji se ke kachne_ . Snad uz teda, kuwa...

...a nakou klatbu sem nekdo flusnul asi, ne? operacni, to je furt nekde neco.

PetraK
Uďála sem si zmrzlinu - nechala jsem zmrznout višňovej smetanovej jogurt. A tetkon tu trpim jako zvíře. Je to moc dobrý, já to moc chcu, ale - lžičkou se to jíst nedá a když to ukusuju, trnou mi zuby, ale dobrý to je.
Priste si do toho vraz predem lzici, budes mit nanuka na lzici i bez honeni po talirku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:40
- Nahlásit

cernej caj
to je vyhoda, ze moji psi spi se mnou.

no já bych se s tím stěhovákem nevyspala, mám hrozně lehký spaní, navíc on je děsně roztahovačnej, vykopává z postele

ktera nechala v restauraci na zbytkach pecenyho zebra hodovat svoje dva potkani kamose a kdyz to videl cisnik, tak to snim slehlo
tak to se mu nedivím, ono to není moc hygienický taky.

a ja rikam, ze moc mastnej, ze to ja nemuzu a ze mi tam taky zapomeli dat to kure, a ze ten vlas tam mi na chuti taky nepridal...
eee. ble. aspoň, že byli uznalý a bylo to grátis

Maya

spící pséky

ty vado ten boxer!!!!!!!!

ten morčecí pelech nemusím nikde překračovat

ňáká chytrá při pátku, ne?

tak objevíš věci, který jsi ani nechtěla

Fifi
mam vam spocitat prispevky??!

hele zbytečná práce, chvíli počkej vono "se to spočítá samo"

Priste si do toho vraz predem lzici,

ááá díkuju, jsem přemýšlela čím to dřífko příště nahradím. Děkuji moudrá ženo.

Jdu pohovořit se svým psem, prý se to nemá nebo co, jak jsem se dnes dozvěděla od povolaného člověka z nejpovolanějších, ale nás to zcela nekynologicky baví. A střihnem si zase tu skládačku.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:45
- Nahlásit

rumštajn večer.

datlice, daltice - pomoc výcuc 2 ???

Fajce
přeju ať už to KONEČNĚ SAKRA dopadne, to je hrozný, ještě takhle napínat trpělivost, ale určitě to nakonec bude mít dobrý konec a budete na to s úsměvem vzpomínat.

jinak jsem mrkef, místo kupy práce jsem usnula a teď se asi musím rozhodnout, že to není zajíc...
zítra mám zkoušku, umím samozřejmě prt. a vůbec.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 19:46
- Nahlásit

PetraK
du pohovořit se svým psem, prý se to nemá nebo co, jak jsem se dnes dozvěděla od povolaného člověka z nejpovolanějších

Psíčka??? a tamten emil, že seš dlouhá a divná, to určitě psala nějaká žencká, co ti závidí, že to kapacitně zvládneš žejo

<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání