Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 23:54
- Nahlásit

Fajka
mě jedine pruhovanou
Nic jinyho me ani nenapadlo!
PetraK
ty vole to je dedukce
Dedukce, Mesany, dedukce!!!
A na vas uz prdim, jdu se venovat jinejm cinnostem, tak teda doufam, ze to fajfka bude mit rano spocitany, ty limity!!
Tak pekne uzlovani na cemkoliv, hlazeni cehokoliv a dobre noci, magori

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 23:59
- Nahlásit

Fajka
si zlodějka co umí na pijáno

pokud se uznává moje tlučení do kláves s řevem "Oooftátyy čtverááty..." ve třech letech na štědrý den,který jsem tímto totálně rozložila, pak ano jsem zlodějka, co umí hrát na pijáno

ty vodemě bo si mě to zááviděla
a jo, vlastně!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 00:01
- Nahlásit

Jsem právě viděla zajímací dokument zvířecí. My lidi si fakt neuvědomujeme, jak moc můžeme zvířata UČIT, ne cvičit, ale UČIT, posouvat dál.

Fifi
Tak pekne uzlovani na cemkoliv, hlazeni cehokoliv

jsem chtěla napsat asi tak 10000000 komentářů, ale nic, budu zticha, páč by mě zavřeli

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 00:01 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Nic jinyho me ani nenapadlo
guuuuuut !

hlazeni cehokoliv a dobre noci, magori
taky půjdu

a Ešuska de povině bo má dneska překročený limity koncetrace a hladiny průměrnosti!
Hybaj spát

edit:
jo a na dobrou noc se můžete šecky pohladit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 00:12
- Nahlásit

Fajka
Hybaj spát
už jsem na odchodu, koukám na kulalí vídeja

jo a na dobrou noc se můžete šecky pohladit...

to je něco jako lesbi šou u Fifiny, co?

brou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 08:22
- Nahlásit

PetraK

ste toho teda naskrabaly, me uz zdechl pak telefon mozna nastesti

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 12:38
- Nahlásit

růmštajn na sobotu

černý kafe

seš vodvážná, takhle sem veřejně dát svůj portrét

jinak jste strašný datlostračeny samozřejmě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:13
- Nahlásit

Vero
seš vodvážná, takhle sem veřejně dát svůj portrét

prave sme se vratili z prochajdy... no... moje letne upraveny botasky asi nebyli uplne nejvhodnejsi obuv, ale nakonec jsem mela obrovsky stesti a snih mi do boty padl jednou a to zvrchu, zato pres vetraci otvory sucho

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:48
- Nahlásit

cernej caj
Sníh? U nás je skoro všude bláto, Kim má tu chlupy už tak dlouhý, že větve sbírá i při normální chůzi, takže celou procházku ho každejch 5 minut obírám, aby vůbec mohl chodit, hrůůůůza, asi ho střihnu dřív než se oteplí, ještě teď mě z toho vohejbání bolí záda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 18:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak mu to jen zkrat a letni mu dodelej, az bude jasny, ze bude teplo.
jj,snih a blato jen misty a obcas taky i oschlej asfalt

edit: heslo dne? ŽŽ: žigul žije

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
žigul žije
Huuuf, no tak slava!!! Kde se toulal, blbecek?
Priste neskakej z mostu, kdyz to takhle dopada...

A tady je dneska -5 a takova vichrice, ze je nejmin o deset min, hnus fijalovej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:13
- Nahlásit

Fifi
Kde se toulal, blbecek?
to netusim, ale to hlasite mnoukani, co se ozvalo kdyz jsem sla na dvur, me hrozne moc potesilo

neska -5 a takova vichrice
na prvni jarni vikend nic moc snad se uz brzo trochu otepli..

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2013 19:30
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, tak to je paráda, že se žigul našel
u nás +3, bláto a sníh jen místy někde ve stínu, ale vítr taky děsnej, ale jinak celý den sluníčko, tak to docela šlo

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 17:42
- Nahlásit

mrazivej nedělně podvečerní růůůůůůůmštajn.....

nemáte někdo nějaké receptíky na něco s červenou řepou ????? sem dostala pytel řepy .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:11
- Nahlásit

zdar ženy už sem s e ptala vedle ale eště to zkusim zde..ondá tu někdo dával do nějakýho tématu příšerný videa ze zkoušek vloh lovečáků ,myslim,že to bylo ze slovače,psi totál v prdeli strachy většinou a jako kontrast video aportu dělaný přes klikr,nevim esi to bylo v pozitivní motivaci nebo kde,nevíte?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:13
- Nahlásit

Rruumstajn, vichric neustava, brrrr brekekeke.
vlk
Ja ji miluju, klidne si nejakou zavar klasicky, nebo kdyz prostouras guglem net, najdes spoustu recepisu. Ja ji muzu i syrovou teda, najemno nastrouhanou, mrkev, nakej cinan do teho, zakapnout citronem, mnaam! Jo a taky ji davam fenickam, nahrubo nastrouhanou syrovou ji vsecky tri milujou, z masa nic nevyklepavaj a zmizi docista docista.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:56
- Nahlásit

vlk
řepu nejim, tak to neporadím, ale určitě se dá něco pohledat i na netu

vlk
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 19:15
- Nahlásit

Fifi
, klidne si nejakou zavar klasicky
zavařovat se mi nechce, navíc nemám doma zavařovací flache....

Jo a taky ji davam fenickam,
jo psiska už maj namrožený pytlíky v mrožáku.....

brut
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2013 20:22
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera jsme byli na australáckém venčení u Kutné hory. Bylo to úžasné a oba plesnifcííí si procházku užívali. Al dokonce byla na volno, ale moc neběhala, spíš se válela ve zbytcích sněhu a zanechávala tam množství chlupů. Oba totiž šíleně línají .... Nicméně jsem procházku odnesla já tím, že dneska mi bolí šíleně kyčel, ale stálo mi to za to

No a protože nám zítra nepůjde elektrika, tak všem přeji hezký začátek týdne, hodně klidu v práci a Fajce, ať už mají stres za sebou a tatínek je odoperován.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:04
- Nahlásit

Rumštajn,
zdravím všecky a hlavně tu jenž píše předlouhé příspěvky, nikoho nezajímá a nikdo jí nečte!
ani nejdejchám, nic nepíšu, čekám co bude

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:06
- Nahlásit

Fifijová
jste rychlá jako blesk!

kuju za maila, mrknu na to a ozvu se večer, ted nejsem se schopná na nic soustředit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 07:15
- Nahlásit

Fajka
drzim pesti, doufam, ze mam?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:01
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze mam?

já ti ani nevim už, asik jooo. Měl volat večer nevolal, ted ráno taky nevolal...tak vůbec nevim...doufám že to je tím že dostal voblbováka ..ale neivm, nevim zatím ničehož nic...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:08
- Nahlásit

Fajka
Taky držím palce, tak snad už to dneska vyjde.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:18
- Nahlásit

Rumštáááájn
Fajka
Držíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:44
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Heh, jedna rrrramštajní kynológická!! abychom byly v tématu:

To byl víkend jako víno!! Mnoho jsem toho stihla, dokonce i flákat se a spát přes den. V sobotu nás Ajšadla páníček vyveznul fšecky na super vejlet, kterýžto jsme zahájili hned v podstatě rovnou v cíli , neb startem byl zároveň i cíl, tak jsme si na startu dali hned cílovou odměnu a než jsme vyšli, stihli jsme dát jedno piviště poté jsme vyrazili do prostoru a následně se jakli překonávati téměř nepřekonatelné, ale stálo to za to. Dostali jsme se do nádhernýho místa. Při přechodu - no přechodu, pře-le-zu!! rozvodněný říčky jakýsi, který chyběl most či cokoliv co by nás dostalo na druhou stranu a bylo nutno použít jakýsi plovoucí trámy, jsem opět sloužila coby dobrý terč zábavy pro ty dva kretýnos, páč už s sebou nevláčim to kolečko, ani nechodim jak Čejka, tak si museli najít něco novýho. nicméně po zdolání všech nástrah se mi následně na břehu podařil téměř husarský kousek a já na suchu zakopla a málem s sebou švihla do tý vody . Ešátor se tak nežinýroval, usoudil, že je už jaro tady a je horko, vlez si do vody a tam si lehnul . Pohled, který se otevřel když jsme vyšli na louku za říčkou byl nádhernej!!!!!!!! Obklopená stráněma - louka do který se rozvodnila ta říčka a svítilo do toho slunce, úúúúžasnýý, celý to bylo stříbrný, všude ticho, nikde nikdo. Vysápali jsme se na kotouče sena a lelkovali-někteří ščastlivci dokonce i usnuli . Psi pochopitelně ne, ti musei lítat jak pominutý. Pak jsme jim házeli tenisák do tý stříbrný vody a vznikly krásný fotky psůch letících ve slunečním světle stříbřitýma gejzírama vody. Bohužel jaksi majitel přístroje neudělal jednu zásadní věc a ani jedna fotka se neuložila což je věčná škoda, protože se mu fakt moc povedly. Bylo tam krásně, člověk by tak úžasný místo nečekal nedaleko splašilý Prahé. Ten risk, že popadáme do vody fšicí jak hrušky, stál za to. Krásnej den. Včera taky bylo hásky, ale foukal tak ledovej vjetor, že mi vomrzly tváře a nejen tváře , vomrzla sem celá. Pes je po víkednu opravdu veskrze maďarským ohařem, neb nyní se zove:
Ůštván vižla
ráno, čekaje na můj odchod do prasé , aby se mohl vrhnout do misky, kde na něj čekal po snídani tvrdý chlébik, mlátil hlavou špačky tak, že letos nepřiletí ani jeden

NEEECHCI ABY BYLO PINDĚLÍ, NEVIM PROČ NEMŮŽOU BEJT DVĚ NEDĚLE, místo toho aby po neděli bylo pindělí

FAJFKA

DRŽÍM !!!!!!!!!!! MOC A HODNĚ!!!!!

cernej caj

ty vole, seš fakt frajer, takhle sem hodit foto!! Vero má pravdu

letne upraveny botasky asi nebyli uplne nejvhodnejsi obuv,

jsi trochu přehnala s tim přivoláváním jara, ne?

ŽŽ: žigul žije

paráda !!!to je super, máš radost, viď?

vlk
na něco s červenou řepou ????

používám jí nastrouhanou čerstvou do salátů všemožnejch zeleninovejch, dělám je teď hodně, dávám jí do polívky, psoj.

davidkova renata
nebo kde,nevíte?

to bohužel nepomožu.

brut

Bylo to úžasné a oba plesnifcííí si procházku užívali.

to je dobře, že jste si to užili všicí takhle užili

.Fajka

tu jenž píše předlouhé příspěvky, nikoho nezajímá a nikdo jí nečte!

to je moc pěkný indiánský jméno to si možná i nechám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:45
- Nahlásit

z veselejsiho soudku, zigulicek uz zas chodi do verandy chrapat do psi tasky, uz je zas proste doma kazdej den co se mi v sobotu zdalo, ze kulha, tak urcite kulha na jednu nohu, ale pohmatem sem vubec nic nenasla, tak se mozna nekde serval, to asi neni ani potreba chodit k vetovi, pokud kulha trosku a pohmatem ho nic neboli, ze...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:50
- Nahlásit

vlk

jo ešče mám jednoho tipa na tu řípu.

Jak dělám občas tu zeleninovou pánef, tak tam se dá dá taky. Musí se ale dělat o trošku dřív než ostatní zelenina, aby změkla. Takže dám na rozpálenej olej cibul, pak česnek, pak řípu a restuju, pak tam hodim mrkev, pórek, papriky, brambory, brokolici, květák- prostě co doma najdu, osolím, okořením, obylinkuju , restuju a na závěr tam mrsknu rajčata. Gůt, bezmasý a zdavý.Pochopitelně, pokud potřebuješ maso, tak ho tam mrskni.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:50
- Nahlásit

PetraK
tak super, ze ste si uzili vejlet

tady snezi a snezi uz od rana, hruza a des. a u nas bylo -7, to je jeste vetsi des... a ja furt nosim ty letne upraveny boty jakoze uz je to jaro, ne?

ty vole, seš fakt frajer, takhle sem hodit foto! ja su stara exhibicionistka

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
vole, seš fakt frajer, takhle sem hodit foto! ja su stara exhibicionistka
to je přesně jak v tom vtipu...

Manželka leží ráno v posteli s mužem a stěžuje si...Tátooo bolej mě strašně prsa!
Se nedif dyž si po nich celou noc šlapeš!

kachna_
Maya
PetraK

kujem... nikdo se neozývá tak snad !!!

PetraK

NEEECHCI ABY BYLO PINDĚLÍ, NEVIM PROČ NEMŮŽOU BEJT DVĚ NEDĚLE, místo toho aby po neděli bylo pindělí
nebuj dočkáš se ppříští víkend !

to je moc pěkný indiánský jméno to si možná i nechám
no však ! tě přesně vystíhuje

<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání