| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:11
- Nahlásit
co je huhu
kachna_terá zkoušela brambory s rumem dle Šimka a Grossmanna? a jaky byli?
nam chudinka doslouzila, pac sme tenkrat nevedeli, ze by se nemelo kvuli plynu jezdit nad 3.5t otacek, takze muz ob dva mesice menil tesneni pod hlavou a kdyz sme meli za rok treti motor a uz sme fakt netusili, kde mame sehnat novej pouzitelnej (ale uz pouceny teda, byl tam zas jinej problem) tak nakonec doslo na nejhorsi... pac bez motoru co s nou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:13
- Nahlásit
PetraK
aks dopadla s těma bramborama?
je to škoda rumu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:19
- Nahlásit
PetraK
a hlavne, 120 je vyborna vycvikova pomucka
video(musi se stahnout)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:30
- Nahlásit
cernej caj
huhu
cokolif co s tebou zacloumá a pak voláš do potrubí huuu, neboli se zebleješ jak alik
. pac bez motoru co s nou?
smutnej konec! tak ale ta nová bude lepčejší
stahnout
tak zas až doma.
kachna_
je to škoda rumu
zupr, tak to zkoušet nebudu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:04
- Nahlásit
PetraK
tak uvidime, jestli bude. muz si to musi promyslet, protoze rozumny to samozrejme neni, zejo... navic by sme museli platit 2x pojistku a tak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:08
- Nahlásit
PetraK
youtube a nemusite stahovat, ja na to zapomela ze to tam je
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:22
- Nahlásit
cernej caj
jééé, máš tam krásný videjka
lukcucní auťák, tekoucí voda a to s pískací hračkou je dokonalý
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:29
- Nahlásit
cernej caj
emusite stahovat
no, takhle nám ještě na renaulta skočila Haskyna. Jenže potom začala pomalu klouzat dolů a zatínala ty drápky do laku.
JO. Měla tenkrát kliku, že byla hluchá, páč to, co by si jinak bývala byla vyslechla, by si za rámeček nedala. Možná by měla i trauma duševní. Takhle ho měl jenom Michal, když to viděl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:37
- Nahlásit
cernej caj
by sme museli platit 2x pojistku a tak...
jo tohle je blbý, to mi nedošlo
ja na to zapomela ze to tam je
to je příprava na agi, že jo?
číhla jsem ještě na to video s lepenkovým rébusem jak to čoklidovi šrotí v hlavě, co tak způsobuje to pískání!! chytráá liška ferinka, chytrá, už takhle malá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:38
- Nahlásit
kachna_
a zatínala ty drápky do laku.
hmmm, a byly rychlý pruhy, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:40
- Nahlásit
kachna_
Možná by měla i trauma duševní. Takhle ho měl jenom Michal, když to viděl
Vero
dik, ja videa jinak moc nedelam, to sem mela na spici forum protoze maya mela nejaky problemy s otviranim, ale jinak u me videa moc nejsou... ale to s tou piskaci hrackou, to miluju taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:44
- Nahlásit
neexistuje neco jako flexina, ale ze by to bylo jako nejaky mensi a bez drzaku do ruky? ona kdyz mam utahanou ferinu tak se mi mota mezi nohama a je pekna pruda drzet voditko pres hulky v ruce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 12:57
- Nahlásit
cernej caj
neexistuje neco jako flexina
já nemám tucha - jedině že by něco takovýho bylo třeba na nějakým trekovacím sedáku?? páč vždycky když by to mělo být vytahovací a zas tamdací musí se to někam navinovat, takže se tý krabičce nevyhneš, ale třebas někdo něco takovýho vymyslel pro dogtrekaře???? esi ne, du si to patentovat, páč to je dobrej nápadl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:02
- Nahlásit
PetraK
me by stacil si myslim treba metr a pul na pohodu. Hele, tak patentuj, pres noc vyrob prosim prototyp a zasli behem zitrka kuryrem, ja to nutne chci na patek (dneska delam vostrej bivakovaci test na zahrade. Mozna, ze radsi nikam nepudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:16
- Nahlásit
cernej caj
tak patentuj, pres noc vyrob prosim prototyp a zasli behem zitrka kuryrem, ja to nutne chci na patek
zapomnělas, kde žiješ? jako že v ČR bude patent přes noc?? Já to navíc jen vymejšlim, technický věci má na starosti Brtnik. Kterej ovšem neví ani v kolik hodin se máme sejít, když kino je v těch 17:10 a on ještě za pět 17:00 sedí doma , to neklapne asi :-D
(dneska delam vostrej bivakovaci test na zahrade.
ty nejsi úhyl!! TY SEŠ ŠÍLENEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bože, jdu dát echo horský službě, že dneska v noci u brna na zahradě zapadá bivakující člověk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:20
- Nahlásit
PetraK
radsi zapadnu dneska na zahrade, nez pak nekde v noci na uzemi nikoho tak sem slibila kamosce bivak test, protoze ona si ho delala vcera a prej po hodine se zmrzla dekovala z balkonu
Já to navíc jen vymejšlim, technický věci má na starosti Brtnik.
rekni brtnikovi, ze mu daruju krasnej casomeric kdyz to pres noc vyrobi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:25
- Nahlásit
cernej caj
neexistuje neco jako flexina, ale ze by to bylo jako nejaky mensi a bez drzaku do ruky? - chápu já když potřebuju mít obě ruce volné např. na houby tak si kolem pasu ovinu Berunkovo vodítko tak, že tam prostrčím rukojeť Workovy flexiny a Berčovo vodítko sepnu spolu karabinama tak, aby mne to neškrtilo, aby se to Workovou flexinou neutahovalo a jen mi tam vepředu klouzala z leva do prava (už se párkrát nezadařilo a při vyražení za srnama mi utáhnul pas na 50cm ) My máme kvůli Workově divočení flexinu velkou - na 50kg, takže je ta škatule poměrně velká, ale menší kousek by až tak asi nevadil. Anebo, nešla by ta rukojeť nějak připnout třeba velkou karabinou přímo k trekovému sedáku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:28
- Nahlásit
worick
tak ona by ta rukojet pridelat sla - jenze tech cca 5 metru je hrozne moc, i kdyz to by se dalo asi nejak ustrihnout... ale druha vec je, ze ta krabice, kdyz te mlati do stehen pri chuzi, tak to je dost hnus... ale dneska asi zkusim jit do zverace se po nejake male podivat a vymyslet reseni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
radsi zapadnu dneska na zahrade, nez pak nekde v noci na uzemi nikoho
jako by to nebylo jedno kde vypustíš duši a zmrzneš
ak sem slibila kamosce bivak test, protoze ona si ho delala vcera a prej po hodine se zmrzla dekovala z balkonu
esli tě tu ráno nenajdem, je to jasný, chtělas trhnout kámošky rekord a přehnalas to
e mu daruju krasnej casomeric kdyz to pres noc vyrobi
a myslíš, že to v jeho případě bude k něčemu platný?
no a co tu flexinu prostě nějak přimontovat k sedáku?
edit - aha, koukám, že worick už má podobný nápady.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:36
- Nahlásit
PetraK
jako by to nebylo jedno kde vypustíš duši a zmrzneš
kdyz ze zahrady muzu naskocit rovnou do vyhrate postylky
jj, prave to tak nejak mam v planu vyzkoumat. muz to tak o nosiva, ale ja bych tim teda do kolene dostat nechtela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 13:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
kdyz ze zahrady muzu naskocit rovnou do vyhrate postylk
dyš zmrzneš, ty Kubo, tak neskočíš už nikam, to se max, tak rozsypeš, jak terminátor, když se na něj vylil ten dusík
muz to tak o nosiva, ale ja bych tim teda do kolene dostat nechtela muz to tak o nosiva, ale ja bych tim teda do kolene dostat nechtela
si to nějak přimontuj, ať se ti to neblembá ne? ale ať ti máš napevno u pupku třebas, či tak nějak.
edit - sem prasééé, sem praséééé, praaaase! Dala jsem si po obídku zdější vynikající bublaninu s višněma, co tu peče skvělá paní kuchařka a hnusně nezdravě ešče kafe s mléčkem - lehce napěněným, páč těžce napěnit už nejde, dyž to Růžofka tady zabila ten přístroj.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:10
- Nahlásit
PetraK
Dala jsem si po obídku zdější vynikající bublaninu s višněma, co tu peče skvělá paní kuchařka a hnusně nezdravě ešče kafe s mléčkem - lehce napěněným
tak to sis dala pekne do nosu, ja si dneska dala k obedu livanecky (spis palacinky teda) s tvarohem a horkejma visnema, mnaaaam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:14
- Nahlásit
cernej caj
(spis palacinky teda) s tvarohem a horkejma visnema, mnaaaam
tjo , to zní dobře! ale jako zákusek teda, kdybych to měla jako oběd mám do 10 minut hlad. Ale zas takový prase nejsem, páč vědouc, že mám tu bublaninu, nesnědla jsem šécky brambory k masu, jen trochu, zbytek jsem vyhodila. A uchlácholila tak svědomí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:19
- Nahlásit
PetraK
tak ja mam tu zavislost na sladkym... ale uz mam i po svacince, jogurt s musli a to sem ji teda mela driv, nez su zvykla, protoze me teda uz ten hlad honil. ja su hroznej cukrozrout, ja nemam ani vycitky, ze bych si neceho dala teda aspon min
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:29
- Nahlásit
vokamžitě, ale vo-kam-ži-tě přestaňte psát o bublaninách, lívanečkách a vůbec!!!
já vám měla včera večer takovou sraaaaaa**ku nevim z čeho, ale dnešní první jídlo byl suchej včerejší rohlík před 5min. páč se bojim něco víc. ale chuť by byla no, už jsem doma, tak možná to risknu - doma na záchodě se vegetí přecijen líp než v rabootě, že,
a jdu kraslicovat. ať už je po velikonocích
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:32
- Nahlásit
cerný kafe
ty seš magooooor, nestačila ti kámošky zkušenost, že venku touto dobrou čék zmrzne? kdy máš ten trek, už teďka?
teoreticky by mohlo jít kus šňůry ve flexině uříznout a zas sešít, ne? teda ale šikovně, aby se to navíjelo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:37
- Nahlásit
Vero
v patek rano na start... mam bobky jak svina, pac vandruju jen od jara do podzimu, definice jara je ale adekvatne odlisna od toho, co nas ceka na velikonoce ale zase - kdyz zjistim, ze na to fakt nemam, tak na long nejdu. kdyz zjistim, ze sem se vyspala do ruzova, tak du
jj, sem si rikala spis nejak v tom ocku u karabiny, ale vymyslet spis jak to upevnit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 14:47
- Nahlásit
Janiii
si možná nastydla na těch trzích? nebo si tam něcopořídila?
a jdu kraslicovat.
se z toho pos***reš
cernej caj
ja nemam ani vycitky, ze bych si neceho dala teda aspon min
neboj, to je u mě jen taková zástěrka
mam bobky jak svina,
tak to ste na tom s Janiii myslim dost podobně, jen vona to má v tekutým stavu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:01
- Nahlásit
PetraK
tak to ste na tom s Janiii myslim dost podobně, jen vona to má v tekutým stavu myslim,ze tahle varianta by me zachranila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:09
- Nahlásit
cernej caj
ale zase - kdyz zjistim, ze na to fakt nemam, tak na long nejdu. kdyz zjistim, ze sem se vyspala do ruzova, tak du
tak to jsem zvědavo, esi budeš bourec nebo rozumná
jj, sem si rikala spis nejak v tom ocku u karabiny, ale vymyslet spis jak to upevnit...
na batoh.
|