| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 22:00
- Nahlásit
PetraK
až se dokopu k tomu ten spešl čaj objednat.
jakej čaj? mě teda doporučili ginko, už ho mám koupený, dali mi teda nějaký prášky, který celkem zabrali, ale pak jsem měla chřipku a od tý doby už nefungujou
Vero
Ale si má čék koberce, tak asi nic nenadělá
zrovna sem se chtěla zeptat, jak se vytírají koberce
ale zase u luxování koberců nic nepoletuje, to se vcucne z koberce rovnou do vysavače
cernej caj
já měla kdysi péřovou bundu a byla po těle jako dost volná a hřála dost, tak myslím, že volnější nevadí
PetraK
kdo je samice vod bažanta
ty wogo, to jsou votázky, to jsem si musela vygúglit a pěkněj chyták
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 22:08
- Nahlásit
A jak je on od hadice? hm?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 22:24
- Nahlásit
Nevím, co tu máte za kvíz, ale samice od bažanta je slepice, které já říkám: paní bažantová
Co se týká reportáže o vysavačích...viděla jsem, ale jsem nezachytila, jestli se to týká i centrálního vysavače? Jinak luxujem maximálně 2x týdně, jinak vytíráme S esenciálníma olejíčkama šachuju taky, taky jsem si kapala i do vody na mytí podlah, teďka mám ale Eco prostředek levandulový http://www.krasa.cz/lestici-pripravek-s-vuni-levan dule-1-l.html a krásně mi voní, předtím jsem zase měla tenhle http://www.krasa.cz/ekologicky-cistici-pripravek-n a-podlahy-a-vsechny-omyvatelne-povrchy-winni-s-pav imenti-1000-ml.html a voněl taky krásně a ještě předtím tenhle a podlahy po vyprchání citronu smrděly rybinou! http://www.krasa.cz/floor-cleaner-prostredek-na-my ti-podlah-se-svezi-citronovou-vuni.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 22:30
- Nahlásit
Vero
a jak je samice od fenka?
tip na knihu http://www.databazeknih.cz/knihy/pruvodce-domacnos ti-stareho-mladence-76938
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 07:19
- Nahlásit
PetraK
tož to zjistíš až v práci teda
tak je volnejsi, ale nejak extremne hrozne to nevypada a to ze vypadam o 10 kilo tezsi mi az tak neva
"to je pes, ne? jako od fenky, ne?"
voni je fakt nahoře dělaj podle jednoho vodlitku to asi jo
no zkus se ho poptat na to, kdo je samice vod bažanta
jako jestli z nej vypadne bazantnice?
klid, klid, včera uďál Brtnik majstrštyk. oni sou fakt z jednoho vodlitkuti chlapi vseci
MayaVero
tak to se predvedte, to teda ani ja nevim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 09:14
- Nahlásit
Maya
a jak je samice od fenka
liška!
Slovo fenek pochází z arabského fanak, což znamená liška.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 09:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn!
Janiii
mluvila jsem s taťkou je ještě takovej oblblej, unavenej, ale dobrý, zítra už prej bude běhat
super!!!
to je dobře!!! dneska běhat a zítra skákat přes kaluže
Přišel poštou doporučenej dopis od doho idiota, v kterým se vomlouvá za tu nešťastnou událost co se stala a, že přeje brzské uzdravení...
kokot hlavně že na tatu řval at to na něj nehraje už se radí s právkem asi
vůbec nechápu kde vzal adresu mama má přísnej zákaz otvírat komukoliv když bude sama doma... ještě, že máme doma ty dva trhače !!!
Jestli se vopováží příjít (at se vůbec nevopovažuje ) nebo poletí ze schodů (a že jich máme dost) a budou měnit kyčle jemu ale vobě
grrrrrrrrrrrrrrrrrrr to su nasraté!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 09:43
- Nahlásit
Fajka
Přišel poštou doporučenej dopis
to mu určitě poradil právník, u soudu mu to přičtou k dobru hajzlovi, adresu myslím vzal na policii, jako účastník řízení má právo nahlížet do spisu nebo jeho právník a si myslím, že vy taky
jinak rehabka se nekonala, prej ten můj papír nestačí a musím ještě další, tak si pro něj jdu v útery, fakt člověk si připadá jako magor, kdyby něco kvákli do telefonu, když jsem se tam objednávala, ale to neee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 09:52
- Nahlásit
Vero
tak fenek je selma psovita, takova listicka, tak to smysl dava
Fajka
už se radí s právkem asifakt hruza kdyz jedinej duvod pro omluvu je, ze mu to ulehci u soudu
Maya
tak to je drsny, mas papir na rehabku a nestaci ti na rehabku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:05
- Nahlásit
cernej caj
asifakt hruza kdyz jedinej duvod pro omluvu je, ze mu to ulehci u soudu
přesně
nekonala, prej ten můj papír nestačí a musím ještě další, tak si pro něj jdu v útery, fakt člověk si připadá jako magor, kdyby něco kvákli do telefonu, když jsem se tam objednávala, ale to neee
ach jo si fakt dělaj z lidí srandu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:11
- Nahlásit
cernej caj
mas papir na rehabku a nestaci ti na rehabku
jo, prej na záda musí bejt ještě od jinýho doktora, mamka tam chodila s nohou a nic takového po ní nechtěli, tak mě to ani nenapadlo, takže příští tejden bude veselej, v úterý doktor, ve středu zubař a ve čtvrtek snad konečně dorazím do práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:18
- Nahlásit
Maya
tak to mas dobry vyhlidky, ja mam teda vrtaci termin az na konec dubna, ale chtela sem odpo, at s rozvrtanou tlamou, neteklym opichanym jazykem a hladova nebudu muset trcet v praci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
20 dkg sušenejch meruněk (asi jdou i švestky)
1/2 jablka čerstvýho
trochu hrozinek a CDD
marmeláda (asi to jde i medem, ale ten zrovna nemám)
250 g vloček
udělat v robotu bzzzzzz dle tuhosti ingrediencí, vyklepnout na plech, usušit v troubě (150 horkovzduch), mně to chutná a dítě má smůlu!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:31
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
posílám Tildu topiče életrárenskýho, je zima jak f psírně.
Germánština gůt, bylo veselo převeselo, pěkně nám to mluvilo
cernej caj
jako jestli z nej vypadne bazantnice?
sem si představila, jak z člověka vypadne bažantnice
no nicméně, předpokládám nějakou takovou hovadinu, nebo tu koroptef
oni sou fakt z jednoho vodlitkuti chlapi vsec
jistěže, pokud to nemá ňákou vážnou závadu na hadrdisku,jako je opilec, narkoman, nemakačenko, žárlivec , egoista, násilník, mamánek atd, tak to je všechno přes jednu šablonu, tim si buď jistá. není velkých rozdílů a fšicí maj v makovici box of nothing, což je ta nejpodstatnější část jejich mozku
Maya
samice fenka tušim. prostě a jednoduše samice fenka.
Vero
Slovo fenek pochází z arabského fanak, což znamená liška
heej, to je dobrý sem nevědíla, dík
Fajka
Přišel poštou doporučenej dopis od doho idiota, v kterým se vomlouvá za tu nešťastnou událost co se stala a, že přeje brzské uzdravení...
to je všivej hajzl!!!!!!!!!!!!!!!! xindl jeden vypočítavej, pošle to ještě doporůčo, aby na to měl papír.
Maya
jinak rehabka se nekonala
tjo, to je fakt kocourkov tenhle stát a zdravotnictví vůbec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:42
- Nahlásit
cernej caj
No já jdu taky k zubaři i k doktorovi odpoledne, ale pro mě je to blbý, protože to tu máme tak debilně že bych si musela za každej den hodinu nadělat, tak jsem radši doma celej den, jako že je to v jiném městě, tak to jde, ale zase nesmí to být moc často a teď to prvně budu mít dva dny za sebou, tak doufám, že v práci nebudou mít kecy, ale dovolenou si na to plácat nehodlám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
CDD
co je CDD ? brácha vod DDT?
a vznikne z toho tůchám můůsly,, jo? zní to moc gůt, až budu vědít, co je CDD urobím to.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:44
- Nahlásit
kachna_
tyjo, to zni dobre jeste ze nemam tu troubu
muz nasel peknou 120 ke koupi. Prej aby si me mohl odvezt tim nejluxusnejsim autem ze svatby to ho vymenit prece jen nemuzu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:47
- Nahlásit
PetraK
pokud to nemá ňákou vážnou závadu na hadrdisku,jako je opilec, narkoman, nemakačenko, žárlivec , egoista, násilník, mamánek atd, tak to je všechno přes jednu šablonu, tim si buď jistá. není velkých rozdílů a fšicí maj v makovici box of nothing, což je ta nejpodstatnější část jejich mozku
nééé, to já mám originál, zná fenka aji jiný zvířata a z uvedenýh závadu na HD nemá jen je momentálně vopožděnej a magor
Zkuste se poloviček zeptat eště, jak je samice od jelena. Schválně! Chlubte se
Fajka
Tak to nasere, to jo. Ale vem to třebas tak, že aspoň se tím chlápek musí zabývat, platit právníka, vymýšlet, možná není v pohodičce. Aspoň něco. Sice málo, ale kdyby na to ani nevzpomněl a jen jel radovánky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Prej aby si me mohl odvezt tim nejluxusnejsim autem ze svatby to ho vymenit prece jen nemuzu
neměň ho! Ví co kupuje - se stodvácou jsme zdolávali krpále v jizerkách, bez řetězůch, zatímco exšvagr tehdá ešče švagr v majetku půjčenýho fáborita jeho rodičů měl smolikof a nevyjel nic. Naše stodváca nás nikdá nenechala ve štychu, když jsme jeli na první zahr. koncík na DM do Pešti, tak uvědoměle píchla gumu týden před odjezdem a nenechala si to na cestu tam . Byla to jízda života!! Jeli sme devadesát km v hodině, když se jelo z kopce a foukal vítr do zad , vyrazili jsme ve čtyři ráno a byli tam odpledne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:49
- Nahlásit
PetraK
CCD bude co dum dal... ale treba my jsme byli na stredni DTT a do tretaku nam pripravili tridnicu DDT ve sborovne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:51
- Nahlásit
PetraK
CDD
co dům dá (jako oříšky, kokos, apod. Kačenka navrhovala sojovku a plnotučnou hořčici, ale tu bych tam nedávala)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:51
- Nahlásit
Vero
zná fenka aji jiný zvířata
je je jen upgrade, ale jinak je to furt ten samej software, věř mi. Fšicí maj box of nothing, fšicí nejsou schopni vnímat víc věcí najednou, nenajdou v lednici máslo, zapomenou dítě ve školce / auto v práci, ....... nebudu pokračovat, byl by to dlouhej seznam
jen je momentálně vopožděnej a magor
no ! dyk to řikám, fšicí z jednoho odlitku
jak je samice od jelena. Schválně!
todle ví, ale páč už je proškolenej. I když..... zkusim, ešivá to nemusíme projet znovu . Ale doufám, že soužitím se mnou už se něco naučil i psí vemena už pozná a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:54
- Nahlásit
Vero
kuste se poloviček zeptat eště, jak je samice od jelena. Schválně!
tak to je lehky, pac k nam do tancovani chodi rodinka, Jelen, Lanka a jejich dve dcery. Muz sice nechapal, proc lanka a ne jelenova, ale ted uz by se nenachytal
PetraK
Ví co kupuje
ja vim, muz me samozrejme na luxusni 120 "zbalil" cerveny zihadlo s okynkama v elektrice, centralem na vsechny 4 dvere a 5ti stupnovou predovkou (krome prevodovky si to vytunil cele sam) casto fascinovalo i policejni kontroly kdyz chudinka predloni dojezdila a se slzou v oku sem ju obrecela, tak aspon predelal okynka v elektrice a central do skodovenky znameho v praze
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:54
- Nahlásit
cernej caj
CCD bude co dum dal..
aaaha!
. ale treba my jsme byli na stredni DTT a do tretaku nam pripravili tridnicu DDT ve sborovne
to by se mi líbilo bejt v takový třídě
kachna_
co dům dá (jako oříšky, kokos, apod. Kačenka navrhovala sojovku a plnotučnou hořčici, ale tu bych tam nedávala)
už vim, ne!! vim dávno co je to CDD - mám svý informátory
nad tou hořčicí se zamyslim - my jsme kdysi se spolužačkou pokusničily co s náma udělá Huhu koktejl neboli voda a
magi
cukr,
sůl
pepř
kečup
hořčice právě
a další různé ingredience.
Vyšlo to, vobě sme se zeblily a nemusely do školy a vona se tetkon diví, že její céra podniká ty stejný věci
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:55
- Nahlásit
PetraK
fšicí nejsou schopni vnímat víc věcí najednou,
prt. můj mužík jo. zato já ani tou nejmenší náhodou (a je to pak občas dost komplikovanej provoz). v tomhle máme totál prohozený role
nenajdou v lednici máslo, zapomenou dítě ve školce / auto v práci,
to mi připomnělo, kterak mě otec coby díťátko zapomněl a benzínce, kde jsem vystoupila, a vodjel . pak prej po nějaké době (co jsem statečně šlapala příkopy, aby mě nic nezajelo, kýženým směrem) si řekl, že to je nějaký divný, že mu na jeho řeči nic neodpovídám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:56
- Nahlásit
cernej caj
cerveny zihadlo s okynkama v elektrice, centralem na vsechny 4 dvere a 5ti stupnovou predovkou (krome prevodovky si to vytunil cele sam) casto fascinovalo i policejni kontroly
no jooooooo, tak vy ste znalci, co si tady honim triko .
Není to pravda auto aerodinamických tvarů, to není, ale kopce zvládá bravurně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 10:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Vero
můj mužík jo. zato já ani tou nejmenší náhodou (a je to pak občas dost komplikovanej provoz). v tomhle máme totál prohozený role
jo, tak máte v tomdle trochu poposunutej mužskej a ženskej základ .my s Brtnikem taky vněkterejch věcech, a proto to soužití pak dobře šlape.
si řekl, že to je nějaký divný, že mu na jeho řeči nic neodpovídám
no! dyk to řikám, jsou takový prostě no, nemůžou za to
brtnik už 2x nechal auto v práci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:03
- Nahlásit
PetraK
my jsme kdysi se spolužačkou pokusničily co s náma udělá Huhu
vona se tetkon diví, že její céra podniká ty stejný věci
proboha nestraš
To píšeš mně, která zkoušela brambory s rumem dle Šimka a Grossmanna?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:08
- Nahlásit
kachna_
To píšeš mně,
no to píšu tobě, která má dvě céry. Aby ses jako připravila na to, že se vbrzku půjdeš dobrovolně přihlásit do Bohnic a v pokoji se zamkneš zevnitř .
jaks dopadla s těma bramborama?
my z toho vykutaly dva dny volna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:10
- Nahlásit
kachna_
To píšeš mně, která zkoušela brambory s rumem
a krabicák s alpou a vitacitem ne???
|