Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:22
- Nahlásit

PetraK
ale je to všeříkající!!!!!!!!!

je to hounoříkající maximálně!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:28
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včera nešla elektrika a když jí konečně pustili, tak jsem odjela do víru velkoměsta na jednu zajímavou akcičku - seminář, která se kapánek protáhla a já skončila totálně utahaná, ale nadšená u Hyeny doma.

Fajka
jupíííííííí, tatínek má operaci za sebou ... tak to už je veliké vykročení k lepším zítřkům Mám velikou radost a dovedu si představit, jak vám doma spadl šutrák ze srdíček Teď už ho jen povzbuzovat, aby plnil úkoly a cvičební pětiletku a za chvíli se budete muset bát, že vás předběhne
Ale jsi můra můrovitá .... jsem čekala, že dáš vědět.. takže máš u mě vééééliké mínus, které si vyberu návštěvou u vááás a v krámcííííích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:31
- Nahlásit

Maya
dosla sem ke strecu brusovi ale teda ja uz ji uplne zapomela

Janiii
jsi dobra v tom mrazu stat na miste, tak jsem rada, ze si neco prodala

Vero
bych chtěla bejt taky tak drsná a votužilá, týjo. já jsem rozmazlenec.
jestli myslis to spani v zime, tak z toho mam bobky jak od slona, mam 2 spacaky, karimatku a lekarnu a plastenku a batoh je 90% pln. flasku a zradlo pro psa tam snad jeste teda narvu. Nahradni boty neberu, spis si navic koupim obyc ten flastr na rolce, kdyz se mi rozpadne bota, tak ji zafacuju odborne jak lekar metrem flastru

pani zubarka me dneska pochvalila, ze sem prisla a byla celkem v pohode, docela i vesela a ne jak minule tesne pred zhroucenim, tak sem ji osvetlila, ze kdyz me vybavila tim lexaurinem minule, tak proto no nicmene maly mezizubni kazecek, ale chci bilou plombu (podrazili, mrchy, za pidi - stredne pidi vypln skoro 1300, to loni bylo snad 1000 necelejch), tak to me objednala na priste, tak jeste ze sem rekla, ze chcu tu bilou, jinak bych sla hned (ale zas kdyz rikala, ze bila je lepsi - mensi tlak na zub, a lepsi "symbioza" se zubem (resila sem u znicenyho zubu, kde prej by mi ho cement asi znicil - hrozba mustku, bila naopak mozna zachranila pred mustkem), tak pokud to de, tak cement odmitam uz co to de...

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:31
- Nahlásit

Janiii
tak v sobotu to bylo jak na výdrholci ... se nedivím, žes i přes mnooogo vrstev oblečení profoukla.... Hlavně ať to neodneseš nějakým nachlazením

PetraK
zkoušíš jestli by ti šel systém telegrafu? Nešel.... kusé informace jsou od tebe nečitelné

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
Teď už ho jen povzbuzovat, aby plnil úkoly a cvičební pětiletku a za chvíli se budete muset bát, že vás předběhne
Ale jsi můra můrovitá .... jsem čekala, že dáš vědět.. takže máš u mě vééééliké mínus

ted to čtu prosim tě promiň ale včera se to tak všecko semlelo a mlelo, já už neměla sílu na nic promiň já sem nějak nepostřehla že si bez netu ... mám nějak zahlcíno poslední dobou

které si vyberu návštěvou u vááás a v krámcííííích
kdy dorazíš? už si na cestě? těšim se chodníky v jablonci už jsou skorem suchý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:36 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
a gratulieren tatinkovi, ze to zmakl

PetraK
kozich potahnu na sobe a esus by se mi do batohu vesel leda takto (predstav si misto ruku a nohou psi tlapy a misto zenskeho tela psi telo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:38
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, to máš nějakou drahou zubařku, já platila nedávno 1300 za 3 bílý plomby, jedna byla dvojitá ve stoličce a ještě jsem nadávala jak je to drahý a ještě na dva kazy pod plombama jdu příští týden
jinak dlouhodobá zkušenost - bílý plomby jsou asi lepší pro zub a tak, jo taky to moje zubařka říká, ono taky bodejď by ne když z toho má takový prachy, ale dřív vypadnou, tudíž je pak nutný zub znova navrtat, takže já teda pokud to není nutný, tak si nechávám dávat obyč amalgám, ten cementovej za příplatek se mi taky neosvědčil, prej má víc vydržet, ale mě se vždycky do roka odštípal

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:44
- Nahlásit

cernej caj
Maya
dosla sem ke strecu brusovi ale teda ja uz ji uplne zapomela

počki ty vole!! chceš řícž, ŽE MAYA TO CELÝ PŘEPSALA DO MORSEOVKY??? JAKO ŽE FAKT??

PAK SEŠ MAYO FRAJER!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:48
- Nahlásit

cernej caj
Nahradni boty neberu,

vem si hodně moc teplech fusek ale.

docela i vesela a ne jak minule tesne pred zhroucenim, tak sem ji osvetlila, ze kdyz me vybavila tim lexaurinem minule, tak proto

taks jí to tam ani nerozmlátila?
brut
Nešel.... kusé informace jsou od tebe nečitelné

ale tak víš jak, dyž to řikali, ne? tak sem to zkrátila prostě no.

a esus by se mi do batohu vesel leda takto (predstav si misto ruku a nohou psi tlapy a misto zenskeho tela psi telo

tjo ty seš taky malej pitval z velkýho města jako brůtice, jo??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:49
- Nahlásit

Maya
co je nedavno? ja prave dala loni za dve maly dohromady asi litr a ted stoji pres litr jedna... me zatim vypadla plomba dvakrat a dycky ta obycejna... tak uvidime,
na druhou stranu - tahle nova, co mam od lonska je super, je moc hodna, pecliva... ne jak ta stara rasple co na me akorat rvala, rikala ze su horsi jak ty maly deti a kdyz brecim bolesti, ze to je trapny u dospelyho a pak mi neprocisti zub pod plobmou a malem sem kvuli ni o ten zub prisla a to tam byl minikazek, kterej zapricinil nasledne umrtveni cleyho zubu a 3x vic vrtani na odstraneni toho rozlezlyho zanetu... supr. hlavne ze ty plomby, co mi obcas vypadavali mi dala dycky zadax... v tomhle pripade si asi radsi priplatim u mile a peclive doktorky...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 09:59
- Nahlásit

cernej caj
co je nedavno?
asi před měsícem, ale ono to asi bude s těma cenama jako všude, u vás ve velkoměstě dražší, u nás na maloměstě levnější já právě asi před 2 rokama platila za jednu asi 300 Kč, tak taky dost podražili u nás
taky jsem byla u jiný zubařky, moje zubařka nestíhala, tak si tam nabrala další dvě a tak nějak se podělili, ale takhle nová mladá taky se zdála hodná a pečlivá, já zase vyšiluju kvůli injekci, při ní omdlívám a tak a ta moje stará zubařka už to věděla, tak akorát že teď to zase musím naučit tu novou
jediný co mi vadí, že tam mají i tu dentální hygieničku a celou dobu tě lámou na návštěvu a samo 1 hod. za 750 Kč, když si zaplatíte dvě najednou, tak dostanete stovku slevu a já jak jsem tam v defenzivě, tak to okecávám, že nechci a nedokážu říct jasně že NE

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:03
- Nahlásit

PetraK
chceš řícž, ŽE MAYA TO CELÝ PŘEPSALA DO MORSEOVKY
teď ses prozradila, neumíš morseofku!!!!
já taky ne
zato jsem prudce inteligentní a vím, že na všechno dneska existuje zautomatizovaná verzre
http://www.bestpage.cz/sluzby/sluzby17.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

už ne! jako dítěto jsem uměla, ovšem jako s každým jazykem, když ho nepoužíváš, tak tradááá

a vím, že na všechno dneska existuje zautomatizovaná verzre

žjoooooooooooooo! to je bomba!!

no to seš prudce inteligentní, páč to by mě fakt nenapadlo. a obráceně to maji taky? nevidím tam možnost zpětnýho překladu, nebo jsu blb/asi nejspíš sem blb /

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:09
- Nahlásit

Fajka
Jojo taťka je na sále dneska, nevím v kolik, slíbil, že se ozve až to půjde. Snad to bude ok. Počítá s tím ze jde v pátek domu

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:16
- Nahlásit

Janiii
Jojo taťka je na sále dneska, nevím v kolik, slíbil, že se ozve až to půjde. Snad to bude ok. Počítá s tím ze jde v pátek domu
tak taky držíme palčáky at je všecko v pořádku bez komplikací bez zbytečný bolesti navíc a at je rychle doma !
nejni nad to bejt doma ve svým!

já taky ne
zato jsem prudce inteligentní a vím, že na všechno dneska existuje zautomatizovaná verzre

já sem si to myslela !

já už ji taky neumím...nezůstalo mě f tý palic nic tak maximálně SOS...
cernej caj
strašnej vobrázek!

zubaře taky vodkládáme už půl roku zase

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:30
- Nahlásit

PetraK
a obráceně to maji taky
ne, to už by asi nebyla taková sranda

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:33
- Nahlásit

Fajka
prosim tě promiň ale včera se to tak všecko semlelo a mlelo, já už neměla sílu na nic
klíííídek ... já jsem sice byla bez netu, ale přečetla jsem si to.. jen v časovém presu už nestihla reagovat. Ale měla jsem velikánskou radost. Navíc když jsem si přečetla, že měl epidurál, tak jsem si říkala, že to pro něj bylo lepší řešení, než další narkoza. Teď jen aby začal chodit a cvičit podle pokynů a neflákal to nebo naopak nepřetahoval...tím by si uškodil a moc...

mám nějak zahlcíno poslední dobou
fakt to neřeš, vím moc dobře, kolik toho máš a jak jsi na tom ... ale maličkaté šťouchnutí jsem si neodpustila

kdy dorazíš? už si na cestě? těšim se
plán by byl, ale netuším, jestli mi vyjde jeho realizace... nějak jsem v časovém presu, což je sice dost divný, ale pravdivý. Ti pak cinknu, až budeš mít trochu klidu

chodníky v jablonci už jsou skorem suchý!
mno, dneska... na zítra zase hlásí sněžení a nebo sníh s deštěm ... takže až bude sluníčko a nebudete mít žádný sníííh ( doufám, že v ten den nenapadne )

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:34
- Nahlásit

Janiii

my držíme, držíme!! V podstatě už od fčerejšká, páč já si myslela, že jde včera. Aspoň sem tentokrát ale trefila měsíc a tejden

Maya

ne, to už by asi nebyla taková sranda

škodááá, páč kdybych napsala Brtnikoj v morseovce sms a von mi pak náhodou odpověděl, nebudu si to umět přeložit

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:42
- Nahlásit

brut
fakt to neřeš, vím moc dobře, kolik toho máš a jak jsi na tom ... ale maličkaté šťouchnutí jsem si neodpustila
já bych spíš poslední dobou potřebovala nakopnout....
i když možná i to nakopnutí by nemělo valného výsledku

klíííídek ... já jsem sice byla bez netu, ale přečetla jsem si to.. jen v časovém presu už nestihla reagovat. Ale měla jsem velikánskou radost
dík!

plán by byl, ale netuším, jestli mi vyjde jeho realizace... nějak jsem v časovém presu, což je sice dost divný, ale pravdivý. Ti pak cinknu, až budeš mít trochu klidu
ok

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:43
- Nahlásit

PetraK
ale tak víš jak, dyž to řikali, ne? tak sem to zkrátila prostě no.
tsss, nedej na řeči a nepiš ve zkratkách... sama pak nevíš, co jsi napsala a co ne a navíc nás tím mateš

tjo ty seš taky malej pitval z velkýho města jako brůtice, jo??
jéééé, kde a kdo je kolegyně?

Janiii
taťka je na sále dneska, nevím v kolik, slíbil, že se ozve až to půjde. Snad to bude ok. Počítá s tím ze jde v pátek domu
tak to držím palce nadále

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:46
- Nahlásit

Fajka
já bych spíš poslední dobou potřebovala nakopnout....
neblázni... jsi jen člověk a ne stroj ... takže se hoď do klidu, dej si čokoládku a zase se usmívej na svět

dík!
není vůbec za co .... jsem fakt moc ráda, že už to má za sebou, teď už se může soustředit na něco konstruktivního a navíc už nemá ty šílené bolesti, i když si dovedu představit, že ho noha bolí stále jako čert. Nicméně bude víc pohyblivý a v tu chvíli i v lepší náladě

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:52
- Nahlásit

brut

co jsi napsala a co ne a navíc nás tím mateš

vy nás tady pani Mathétéé

kde a kdo je kolegyně?

černý kafe. balí si dost nechutný zavazadla. Todle si bere s sebou na zimování na sibiři.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:52
- Nahlásit

zdar a sílu fšem.... a ešusce jeden velikej růůůmštajn....

u nás už čtvrtej den fučí jak sfiň, k tomu je rozkošných -10 takže i šiby odmítají vylézt z chalupy .... jediný spokojený je nejspíš Ašopes.I v týhle sprostý kose chrápe na sněhu a odmítá zalézt do boudy.....závidím mu, jeho otužilost. Vítr nám serval kus izolace a tak máme v baráku nádherných 13 stupínků tepla? zimy ? ..... kdyby bylo venku +13 jsem nadšen... zvláštní že když to má člověk v chalupě, nadšení jaksi opadá....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:55
- Nahlásit

vlk
ešusce jeden velikej růůůmštajn...

růůům by se hodil, je mi zima jak kráva.

fučí jak sfiň, k tomu je rozkošných -10 takže i šiby odmítají vylézt z chalupy ....

v tomhle se jim nedivím,

zvláštní že když to má člověk v chalupě, nadšení jaksi opadá....

jak to řikal ten chytrej strejda? že fšecko je jen relativní?

nicméně situace je to ovšem naprosto debilní!! Snad už se oteplí, jak slibujou.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:56
- Nahlásit

PetraK
vy nás tady pani Mathétéé
si to budeš muset porovnat s Mathéééou

černý kafe. balí si dost nechutný zavazadla. Todle si bere s sebou na zimování na sibiři
ale to je dobrý kufříček .... šikovná holka ... jen nevím, jestli tam neměla přihodit alespoň svetr ... nicméně jako počinek super!!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 10:57
- Nahlásit

cernej caj

hele bobky nebobky, já bych ani doma nespala v zimě u otevřenýho okna, páč s jistotou by mě ráno bolelo v krku- prostě jsem rozmazlenec, minimálně oproti tobě.

přibal si náhradní fusky... a neber si ty dírovaný boty, možná??

Fajka

a za jak dlouho taťka bude moct zkoušet chůzi?

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:00
- Nahlásit

vlk

Vítr nám serval kus izolace a tak máme v baráku nádherných 13 stupínků tepla? zimy ? ..... kdyby bylo venku +13 jsem nadšen... zvláštní že když to má člověk v chalupě, nadšení jaksi opadá...

aj jaj, to plně chápu, ale černý kafe by třá u tebe ráda trénovala na trek? ona tak ráda masochisticky v zimě u vokna a tak

edit- černý kafe

hele můj zubař říká,že ty klasický plomby jsou nejlepší... hm.

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
Snad už se oteplí, jak slibujou.
..vlk taky sliboval.....

černý kafe. balí si dost nechutný zavazadla.
háááskýýýý, to jsou zásoby k jídlu nebo náhradní končetiny ????

vlk
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:02
- Nahlásit

Vero
ale černý kafe by třá u tebe ráda trénovala na trek? ona tak ráda masochisticky v zimě u vokna a tak
a´t zaskočí.... je to tu jedna velká ledová jeskyň... Pinďa se před chvílí nacpal pod deku a to už je co říct....

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:09
- Nahlásit

brut

si to budeš muset porovnat s Mathéééou

takže to vona může za to co tady, píšu, jo?

jen nevím, jestli tam neměla přihodit alespoň svetr
prej bude mít na sobě kožich, asi bude nějak příbuzná s Leošem Marešem

Vero

ale černý kafe by třá u tebe ráda trénovala na trek? ona tak ráda masochisticky v zimě u vokna a tak

taky jemen! ale ........ nápad to možná není špatnej

vlk
..vlk taky sliboval..

ajo! já zapomněla, že mluvim s profesionálem

<< 1 ... 2196 . 2197 . 2198 . 2199 . 2200 . 2201 . 2202 . 2203 . 2204 . 2205 . 2206 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání