| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:09
- Nahlásit
vlk
Pinďa se před chvílí nacpal pod deku a to už je co říct....
jak je taková zima, že i pindík zalejzá pod peřinu, tak je jaro v nedohlednu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:18
- Nahlásit
PetraK
jak je taková zima, že i pindík zalejzá pod peřinu, tak je jaro v nedohlednu
...jako že Pinďa už navěky zalezl do deky ?????
teď jsem z okna pozorovala dva bažanty jak se tu perou... nejspíš o samičku.... jeden roztáh křídla vyskočil, zavál poryv vichru a bažant byl o tři metry dál.... soupeř toho využil a s větrem v zádech po něm skočil.... je to lepčí, než přírodopisný dokundyment....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:21
- Nahlásit
Verovlk
zaskakovat na navstevu netreba, v obytny mistnosti topim na 18 a v tech neobytnejch tak na 15, kdyz nam 14dni nejel kotel, tak obytny byli tak 16 a neobytny tak 10, takze to bych se u vlka pekne ohrala
ale je to dost neprijemny, musite vsecko asi pridelavat 3x peclivej a snad to budete mit brzo opraveny.
Vero
a neber si ty dírovaný boty, možná??
v klidu, na trek mam luxusni kozeny tevy za 500 z kazovky, ze se jim muze rozlepit podrazka (zatim se nerozlepila i kdyz sem mela boty durch a vydrzela pulku longu loni...), takze mam sebou tu obyc naplast na spulce, ze je dyztak oblepim, kdyz k tomu dojde vetsi problem vidim v tech vetracich otvorech (nejaka "nepromokava" latka zespodu podrazky, o ktere jsem nevedela, dokud mi tama durch neprosakla bota jak sme se borili 12km rozbredlym snehem takze to zkusim nasplichat silikonem a uvidime... nahradni sandaly se mi do baglu fakt nevlezou kvuli druhymu spacaku...
no zalezi, s plombama uvidime za par let...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:29
- Nahlásit
vlk
ako že Pinďa už navěky zalezl do deky ?????
vim já, di za chůvou, ta ví víc než já
zavál poryv vichru a bažant byl o tři metry dál.... soupeř toho využil a s větrem v zádech po něm skočil..
to někdo umí využít přírodních podmínek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:40
- Nahlásit
cernej caj
ale je to dost neprijemny, musite vsecko asi pridelavat 3x peclivej a snad to budete mit brzo opraveny.
...to byla práce ještě původních majitelů.... nejhorší je, že jsme v otevřeném prostranství okolo samý pole a žádný stromy, tak ten vítr se tu vyřádí....
PetraK
vim já, di za chůvou, ta ví víc než já
chůvu jsem z finančních důvodů musela propustit....
to někdo umí využít přírodních podmínek
jo zvířata sou rafinovaný.... jak cukr krystal........
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:42
- Nahlásit
Vero
a za jak dlouho taťka bude moct zkoušet chůzi?
nevím přesně...druhej nebo třetí den po operaci myslím...
Sem se docela naštvala , volala sem a chtěla se zeptat jestli je všecko ok bo od včerejška nevíme že jo
no a jiná sestra než včera (tak včera mě info podala) mě vodsekla že mě nic neřekne...jako nechtěla sem ani diagnozu ani přesnej stav jen jestli je to ok a neděje se nic závažnýho stačilo říct ano /ne...toho sem se nedočkala, prej jen osobně
jako když by mama bydlela sama někde na vsi odvozu nemaje, autobusy nejezděj, my třeba bydleli přes půl republiky, tak jako na to aby se ve svým věku táhla na ledu a sněhu do třeba 30 kiláků vzdálené nemocnice na to aby se osobně dověděla že je vše ok mě příjde jako dost hnusný
jo bavili jsme se o tom s Fifijovou že oni nepodávají info kůli zneužití informací, novinářům a tak podobně...
kurva ale to je takovej problém domluvit že podrobnější informace pouze po tom co jim člověk řekne heslo na kterým se domluvěj??? který napíše sestra na nástěnku..někdo zavolá řekne domluvený heslo a oni budou moc říct víc infa????
ale když se nechce tak to samo nejde že jo... je to jednodušší než nějak vyjít těm lidem vstříc kurva už
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:45
- Nahlásit
ted mě napadlo že tam maj schránku přání a stížností...dneska to sepíšu jako návrh na zlepšovák a mrsknu jim to tam !
Kurva už!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:53
- Nahlásit
vlk
chůvu jsem z finančních důvodů musela propustit.
tak zkus zajít za učitelkou do MŠ, ta bude mít podobnou kvalifikaci
musíš improvizovat
Fajka
ale když se nechce tak to samo nejde že jo... je to jednodušší než nějak vyjít těm lidem vstříc
bohužel
přijde mi to švihlý, jakýho novináře by asi tak zajímal osud obyčejnýho pacienta, že?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:57
- Nahlásit
PetraK
bohužel
přijde mi to švihlý, jakýho novináře by asi tak zajímal osud obyčejnýho pacienta, že?
právě
a pocity pacientů a lidí okolo jsou až na posledním místě
a starých lidí až na tom nejposlednějším, kurva nechci bejt stará, zabalim to dříf!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 11:59
- Nahlásit
PetraK
tak tady to máš když jinak nedáš
http://supermartas.cz/aplikace/online/prekladac-mo rseovky/
a nemohli byste se bavit taky o teple, tý kosy už mám plný zuby
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:05
- Nahlásit
PetraK
tak zkus zajít za učitelkou do MŠ, ta bude mít podobnou kvalifikaci
hmmm, tak v tom fičáku se tam vosum kiláků pěšky nepotáhnu, taky nemusím vědět fšecko....
Maya
a nemohli byste se bavit taky o teple, tý kosy už mám plný zuby
jak se mám bavit o teple, když mám vomrzlej frňák a ve trojích fuseklích mně vomrzaj prsty .....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:09
- Nahlásit
Maya
nemohli byste se bavit taky o teple, tý kosy už mám plný zu
souhlas!
vlk
jak se mám bavit o teple, když mám vomrzlej frňák a ve trojích fuseklích mně vomrzaj prsty .....
přesně tak jako comrmani dyž driftovali na severní točnu !!
lity lity za tu zimu doma! pošlete si pro vaječnák !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:12
- Nahlásit
vlk
porid si termofor a zalez s tim do postele
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:14
- Nahlásit
Fajka
lity lity za tu zimu doma! pošlete si pro vaječnák !
....nejni kdo, všichni jsou v práci, někdo holt vydělávat musí....
zato dojíždím vánoční zbytky rumu v čaji a na plotně bublá hrnec boršče....chodím ho objímat a těším se jak ho sežeru úplně vařící....
...ale stejně je diuný, ze v +13ti je člověk zmrzlej jak sobolí trus....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:15
- Nahlásit
cernej caj
termofor nevlastním, ale zkoušela jsem vařící vodu nalejt do petflache, že by mohla fungat na stejném principu..... ale se sfiňa smrskla .... takže nic....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:18
- Nahlásit
vlk
tj, petflashe sou svin... u me je termofor nejlepsi pritel pri usinani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:18
- Nahlásit
cernej caj
to nepotřebuje, místo toho má pséky v počtu než větším !
se jak ho sežeru úplně vařící....
jo to taky milujo horkou polífku, jakoukoliv... číf to zas nesnáší bo si popálí papulu... já ne já mám hubu plechovou
ale stejně je diuný, ze v +13ti je člověk zmrzlej jak sobolí trus....
bo se skoro nehejbeš...když venku půjde tak v +13 ti bude ok ale jak budeš doma bez pohybu tak zatuhneš no
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:22
- Nahlásit
Fajka
to nepotřebuje, místo toho má pséky v počtu než větším !
jo pséci zalezli do postele a na mě nějak nezbylo místečko....
jo to taky milujo horkou polífku, jakoukoliv
tak normálně ji až tak horkou nemusím, ale teď si dám zahřívací porci....
bo se skoro nehejbeš..
no jo... svatá pravda, asi začku gruntovat, u vysávání se zpotím vždycky.... jenže pak mi zas bé zima....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:43
- Nahlásit
vlk
to chce sugesci, když si vsugeruješ, že je ti teplo, tak ti bude teplo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:50
- Nahlásit
Maya
to chce sugesci, když si vsugeruješ, že je ti teplo, tak ti bude teplo
sugesce nefunguje, du k Pinďovi pod deku....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:01
- Nahlásit
TERMOFOR CHCI TAKY! Tady sice topení jde, ale já nemožu zaživýho boha nahodit to svoje vnitřní topení, tak je mi furt zima.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:24
- Nahlásit
PetraK
takovyhohle "pejsvidka" sem dostala od muze k narozeninam mam jeste jeden neoblecenej teda ale ten medvidek je super (i kdyz muz tvrdi, ze je to pes meli sme predavani darku v cajce tak se s nim hned nuchnala zmrzla kamoska a posleze i slecna cajovnice jen z cire roztomilosti te veci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:26
- Nahlásit
cernej caj
to je medvěd jak vyšitej já teda ani nevím, že takovýhle věci existujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:31
- Nahlásit
Maya
já teda ani nevím, že takovýhle věci existujou
to ja taky nevedela, ale muz to nekde vykoumal (rikal, ze sme sli jednou pres mesto a on to zahlid ve vyloze, ale nic nerikal, abych byla prekvapena a prej pak tu drogerii asi hodinu hledal, motal se tam po meste jak motovidlo a vzdycky nekam vlez, a prej nemohl tu spravnou trefit ale nakonec ji nasel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:34
- Nahlásit
cernej caj
to prodávají dokonce v drogerii? je vidět, že nikam moc nechodím, když nic nevím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:46
- Nahlásit
Maya
jj, ale typ dmko atd, coz jsou spis "kosmeticke" drogerie asi moc ne...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:47
- Nahlásit
tip na dárek pro nějakého kreativce
http://www.wimp.com/zenmagnet/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:52
- Nahlásit
Maya
ty magneticky kulicky sou super, to tu mel kolega a dost sme si stim vyhrali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:52
- Nahlásit
cernej caj
pejsvidka
jé, ten je! Já mám taky jen nahatej termofór, ale jest to občas můj přítel z nejvěrnějších,když mě drapnou záda, nebo krční páteř, jako tudle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:53
- Nahlásit
Maya
tip na dárek pro nějakého kreativce
to je dobrá koninka.
|