Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2205 . 2206 . 2207 . 2208 . 2209 . 2210 . 2211 . 2212 . 2213 . 2214 . 2215 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 10:39
- Nahlásit

sváteční růůůmštajn vinšuji....

nevíte někdo, proč u nás napadlo na jaře půl metru sněhu ????? A furt padá.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:03
- Nahlásit

Rumstajn,
zlodeji casovy, zlodejsky, sem jak po kebuli prastena, nesnasim tenhle posun.

vlk
proč u nás napadlo na jaře půl metru sněhu ????
No abyste mohli dneska dyl sankovat, prece.
Jinac lity lity, kalamity.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:32
- Nahlásit

Fifi
jak muzou dyl sankovat, kdyz maj ukradenou hodinu casu?

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:43
- Nahlásit

Fifi
jak můžem sáňkovat, když momentálně už se ani nedá vylézt z chalupy.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:46
- Nahlásit

cernej caj
jak muzou dyl sankovat,
Protoze bude dyl videt, trupko.
vlk
momentálně už se ani nedá vylézt z chalupy.
sem koukala, ze je to divocina. Klidne neco poslete sem, nebudte hamouni, tady nepada nic.

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 13:59
- Nahlásit

Fifi
sem koukala, ze je to divocina. Klidne neco poslete sem, nebudte hamouni, tady nepada nic.
... si to ani snad rači nepřej, mokré, těžké sfinstvo, navíc to padá vodorovně a né svisle....a padá a padá a padá..... už 6x jsem šibám byla odhazovat čůrací chodníček a Ašopes se promočen na kost zašil do garáže a že prej rozhodně nejde ven.... a promočené kočky chrápou v kotelně přímo na kotli.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 14:23
- Nahlásit

Fifi
no jo, ale kdyz nekdo ukrad tu hodinu?

bud rada, ze nic nenapada. je to mokry, je to hnusny, lepivy, tezky a fuj. koukam, ze u vlku to je uplne stejny...

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 15:46
- Nahlásit

Sněhu tři prdele....no nic, místo mazance jsem upíkla vánočku, místo velikonočních dekorací jsem ozdobila vánoční stromek.... na večeři si dám kapra a salátek....když už stylově, tak s plnou parádou.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 17:23
- Nahlásit

vlk
mnam ale, domaci vanocka, to bych si dala rict. ja du dneska asi uz spat... budu nasledovat vzoru zvirat

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 18:41
- Nahlásit

vlk
V Ostravě prej napadlo půl metru, jako lituju vás na Moravě
u nás do rána asi 1 cm a přes den už nic, jen to roztálo, jen je hnusně zataženo a všude zase mokro
cernej caj
super fotka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 19:16
- Nahlásit

Maya
nevtipnejsi je, ze kdyz jsem vyndavala nove voditko, ze ho schovam do skrine, tak timik vyskocil, jako ze chce ven a ferina, ktera na to cinkani dycky desne reaguje se po me ani neohlidla

tyjo, pul metra? tak to vlk je zavatej asi az po komin nekde tam v beskydech ci kde... u nas nastesti to taky uz roztalo na silnicich

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 19:45
- Nahlásit

Maya cernej caj

... jo vlk je zavátej, naštěstí zásoby máme, stromeček krásně svítí, sežrali jsme kapříka se salátkem, pijem grog a žerem vánočku.... veselé vánoce fšem přeje vlčisko.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 20:14
- Nahlásit

vlk
Tak vesele vanoce tedy!
A vsem ostatnim pekne velikonoce (tedy nas to je vnimano coby volne pondeli.. ).

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2013 22:44
- Nahlásit

absolventské video z online klikr kurzu Susan Garret, tak se pokochejte českejma špicema
http://www.youtube.com/watch?v=WgWFfbWcgSY&feature =youtu.be

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 10:07
- Nahlásit

Maya
tak to je celkem luxus

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 12:36
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 18:57
- Nahlásit

rumštajn
dneska poprvý i občas svítilo sluníčko a střídalo se to s vánice, fakt aprílový počasí, jako odcházet na vycházku za jarního sluníčka jen v tričku a bundě a vracet se za vánice a vichru nic moc

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 20:24
- Nahlásit

rrrrruuuumštajn,
konečně je po velikonocích vejce už nechce celá naše famílie ani vidět ale zadařila se sezóna, to zasejc jo

a k tomu sněhu, našla jsem fotky z velikonoc z r.2008 a hele, taky byl sníh!!! pravda, asi ne na jižní Moravě ... (foceno u tatínka, tedy v sousedství Fajkýšové)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2013 21:54
- Nahlásit

kachna_
tak co, uz oblikas taky bombardaky? (i kdyz pribuznost teda docela vzdalena;)

Janiii
no je fakt, ze todle my na jizni morave nezname pomale uz ani v prosincu

fotkyze soboty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 07:21
- Nahlásit

tak co, jak se vstavalo? "o hodinu driv" ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 08:52
- Nahlásit

Rumštáájn,
já byla vod pátku bez pičítače, číf ho spravoval bo byl nějakej difnej už a už zase maká a sem online...hlavně kuli práci bo mám moc moc moc pracovních restůch...

Janiii
vejce už nechce celá naše famílie ani vidět ale zadařila se sezóna, to zasejc jo
tak to je paráda! blahoželám

fotky z velikonoc z r.2008 a hele, taky byl sníh
vobrázek vtipný ale sních už je teda k pláči..už ho nemůžu ani vidět, kor dyž si představim, že o víkendu mám spát taky ve stanu

Jináč my si trek taky "užili" vzala sem si upá debilní boty a na 6 kilometru už měla fajnej puchejř a v podstatě sem byla ráda že sem vůbec došla, ale dobře sem si zrasovala nohu vůbec neívím jaký boty si vemu ted o víkendu...asi pudu bosky
jo a jelito jest velmi pitomé bo ani 30 kilákůch toho dementa vůbec neunavilo, cestou domu si hoďku pochrápal v autě a doma už zas řádil jak černá ruka, že prej by někam vyrazil :-/

No a tata v pátek se skorem nemohl zvednout z postele a v sobotu sem tam nebyla a v neděli už si ťapal po chodbě jako pán sice s chodítkem ale již jest samostatný co se odchodu na wc a tak podobně týče takže dělám uuuuuuuufffff
Jo a Bruut měla pravdu bo to vypadá že koncem týdne ho přešoupnou z ortopedie na rehabilitační a tam ho budou tak 10 dní prohánět

cernej caj
gratuluju k dokončenýmu MIDU

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
na 6 kilometru už měla fajnej puchejř a v podstatě sem byla ráda že sem vůbec došla, ale dobře sem si zrasovala nohu

tak to je nemile, neda se to resit naplasti na postizene misto? pro predejiti puchyrum?

v neděli už si ťapal po chodbě jako pán to je supr

diky pro vetsinu lidi brnkacka z mych znamych, pro me teda horor

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:22
- Nahlásit

cernej caj
, neda se to resit naplasti na postizene misto? pro predejiti puchyrum
asi jo, problém byl že sem vo něm až tak nevěděla páč horší bylo to jak sem měla strašně otlačený všechny prsty a to bolelo víc jak pata na který mám ten puchejř..a přitom ty boty už nosim půl roku a nezdálo se že by byli tak naprd..ale jako jsou tak maximálně do práce jináč fakt ne-e

pro vetsinu lidi brnkacka z mych znamych, pro me teda horor
nic není brnkačka! nikdy nevíš co se vyvrbí, malý boty, začne blbnout koleno, pes si poraní třeba tlapu... prostě i když je to třeba 20 kiláků nikdy nevíš jestli se něco nepoto
já má dycky radost když dokončíme byt je to třeba jen 10 kiláků

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:30
- Nahlásit

Fajka
jojo, tak to je mela obrovskou radost taky

aha, tak to sou dost blby boty... ja mam jedny ozkouseny, ve kterych vim, ze v nich v promocenych cvachtat cely den jde bez uhony, tak jsem si je vzala a jeste ze tak, docvachtala jsem bez uhony. Skoda, ze jsi musela o tech tvych botach zjistit, ze se v nich cvachtat neda az pri ostry zkousce

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:39
- Nahlásit

růmštajn fšici.

cerný kafe je bourec, tolik kiláků v takovým terénu. My si pochodili Moravským krasem a musím říct, že z mýho pohledu vydá v takovým podloží kilák hned za dva. Ten Mid bych neušla. A v neděli jsem si vzala horský boty do sněhu, páč se mi nechtělo čvachtat... ale už jsme nedali zimní řetězy na auťák, tak jsme se zařadili mezi ty, co v neděli na moravě tahali ze škarpy

gratutuluju Fajky tatínkovi, že už šlape, a černýho kafi koleni, že drží

fuj, zase hokna.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:50
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

víkend gůůt, mohl bejt ešče delší, vůbec se mi nechtělo do prasé, měla sem z teho včera deprézu. Tak jsme šli deprézivně cvičit. Hošikus si pěkně naleze do bedýnky a navrch ešče aktivně usedne což s jeho dlouhým ocáskem je jaksi v malý bedýnce krapítek problém . A pěkně jsme se učili jak se kutulálí malej balonek šńupákem po pokoji. A ségře jsme vokázali, jak pěkně umí Hošikus dávat kostéčky do dírek v hlavolamu. Byla unešena a smraďoch dostal celej pytlik čehosi. V sobotu jsme si dali společnou prochajdu s vižlo manželkou. Odměnou byl oběd v hospůdce, kterou ty dva totálně vyplenili, neb se v nich zhlídla paní majitelka i paní kuchařkam, takže přísun živin byl nekonečný

KURNIIK PROČ MUSÍME CHODIT DO PRASÉ? MI to fakt nebaví.

Fajka

číf ho spravoval bo byl nějakej difnej už

kdo? kdo byl divnej? číf?

kor dyž si představim, že o víkendu mám spát taky ve stanu

co blbnete fšicí? s tim spanim ve stanu na sněhu?

ťapal po chodbě jako pán

dyk to řikám, horal je to , no, žáden měšťák
.
, ze su stastna, ze sem na nem nebyl

to se nedivím, a gratuluju k tomu MIDu
cernej caj
tak co, jak se vstavalo? "o hodinu driv"

tjo, čert vem hodinu dřív, to mi nebere, co mi bere, že sem MUSELA VŮBEC FSTÁVAT A JÍT DO PRASÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi žere jako dost

Maya

chceš snad říct, že když ti přivezou kamna, tak je vyhoděj z auta a dělej si s nima co chceš???

hele u nás je to jinak, my teď máme nepřístupnou cestu k chalupě, takže to chudák Brtnik musel odvozit na tom rudlu. Předpokládám, že když je to normoš přístup, dovezou na místo, jeslti to dají ale až na místo v baráku, kam to chceš, to nevím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:55
- Nahlásit

cernej caj

koukám na fotky, hustý jste to měli, teda,řekla bych, že víc než dobře, že jste ten long nešly.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:56
- Nahlásit

Vero
tak hlavne ze vas vytahli a bez uhony na zdravi
kde po krasu ste byli?

PetraK
nojo, vstavat do prace je na tom to horsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 09:59
- Nahlásit

PetraK
,řekla bych, že víc než dobře, že jste ten long nešly. toz to ja si taky myslim, pac cvachtat 80 kilaku bych nechtela, tech 40 mi jako stacilo... obdivuju vsecky, co ten long dosly a tak malo jich teda nebylo, snad kolem 50 lidi celkem slo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2013 10:02
- Nahlásit

cernej caj

nojo, vstavat do prace je na tom to hors
to je to neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejhoršííí!

obdivuju vsecky, co ten long dosly

a jaký byly ztráty na životech?

pro mě je i těch 40 km neskutečnejch, to bych nedala.

<< 1 ... 2205 . 2206 . 2207 . 2208 . 2209 . 2210 . 2211 . 2212 . 2213 . 2214 . 2215 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání