Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2205 . 2206 . 2207 . 2208 . 2209 . 2210 . 2211 . 2212 . 2213 . 2214 . 2215 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:12
- Nahlásit

cernej caj
přepínací vodítko, který si zapneš kolem pasu nebo přes rameno a kdyby se ti to zdálo pro Ferinu pak krátký, tak k tomu můžeš přicvaknout ještě jedno normální vodítko

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:25
- Nahlásit

cernej caj

myslim,ze tahle varianta by me zachranila

mno, nejsem si jistá, spíš bych řekla, že s pos*ratou a mokrou zadnicí bys umrzla dříf

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:26
- Nahlásit

Vero

esi budeš bourec nebo rozumná

bude zmrzlá

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:40
- Nahlásit

PetraK
hups a jsem tu..... chtěla bych jednou potkat bývalý majitele naší pastoušky a dát jim do držky....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:48
- Nahlásit

vlk

chtěla bych jednou potkat bývalý majitele naší pastoušky a dát jim do držky.

hele a nedá se do dočasně nějak pořešit zevnitř??? Je to velká plocha?? Koupit pár obyč polystyrénových desek a ty připlesknout na zeď? Já vím, vopruz, ale než zmrznout?

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 15:52
- Nahlásit

PetraK
hele a nedá se do dočasně nějak pořešit zevnitř???
dala jsem na to zatím igelit a deku a přirazila to almárkou, ale zrovna je to severní stěna a i tak to profukuje, severák je sfiňa ....zejtra by už mělo přestat fičet, tak snad se mi to tu zase vyhřeje...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 17:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

čuuuus nemám čas vás dočítat jen probíhám..
jen sem vás chtěla poinformovat že sem mluvila s policajtem co má případ na starosti A....

.... policie dostala vod Kauflandu záznam z kamer! nejsou sice prej uplně dokonalý ale sám policajt řiká že sám tata neupadl!!!
takže máme toho hajzla natočenýho !!!! nejdřív jak naboural pak jak ublížil!
Jakej by mohli mít lepší dukaz než todle ! + ještě svědka!
jo a daj mi svědkovo jméno i adresuabych mu mohla jít osobně poděkovat a potřást tlapou!

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 17:53
- Nahlásit

Fajka
takže máme toho hajzla natočenýho !!!! nejdřív jak naboural pak jak ublížil!
...dobrý, a jestli ho finančně nezkrouhnete vy, tak se na něm asi zhojí zdravotní pojišťovna.....většinou se snažej vysoudit náhradu léčby... jeden blbeček od nás z práce napadl chlapa a za operaci a léčení teď splácí pojišťovně 120 tísíc....

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 17:58
- Nahlásit

vlk
a jestli ho finančně nezkrouhnete vy, tak se na něm asi zhojí zdravotní pojišťovna.....většinou se snažej vysoudit náhradu léčby... jeden blbeček od nás z práce napadl chlapa a za operaci a léčení teď splácí pojišťovně 120 tísíc....
faaaakt????

ty vo*e ale to bych mu přála hajzlovi !!!! at platí aspon dalších 10 let pojišťovně! aby na to dlouho nezapoměl co udělal!!!!

dík! uvidíme jak se to bude vyvíjet ale jestli ne uplně tak jak si představuju tak ho na tu pojištovnu pudu nabonzovat sama!

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 18:04
- Nahlásit

Fajka
dík! uvidíme jak se to bude vyvíjet ale jestli ne uplně tak jak si představuju tak ho na tu pojištovnu pudu nabonzovat sama!
... neboj, pojišťovna dostane avízo z nemocnice, že se jednalo o úraz způsobený napadením... vy byste taky vysoudili prachy za pobyt v nemocnici a kdyby taťka dělal i ušlou mzdu....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:31
- Nahlásit

Fajka
policie dostala vod Kauflandu záznam z kamer! tak to je super, to uz se z toho borec nevykrouti

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:32
- Nahlásit

Fajka
tak to jsou dobrý zprávy, jen ať si to vyžere hajzl

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:33
- Nahlásit

poslední dobou mi tady cz-pes blbne a nemůžu se sem občas dostat, to je zase závada u mě a nebo to máte taky??

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:35
- Nahlásit

Maya
to je zase závada u mě
mně to neblbne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:38
- Nahlásit

Maya
me se to taky nechtelo nacist, ale uz to jede... takze hlasim, ze su po veceri, du si umyt zuby a zalezt na bivak v 10 hodin me prijde muz zachranit a bud se k nemu pudu ohrat, nebo me bude teplo a zustanu na zahrade az do rana

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:38
- Nahlásit

Maya
poslední dobou mi tady cz-pes blbne a nemůžu se sem občas dostat,
mě to dělá taky... zrovna před chvílí mi to asi hodinu nešlo.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:50
- Nahlásit

Rrrumstajn.
cernej caj
takze hlasim, ze su po veceri, du si umyt zuby a zalezt na bivak
Ty si fakt pako. Zuby si necisti, vymlatis si je beztak, az budes mrazem drkocat do tech desiti.
Fajka
policie dostala vod Kauflandu záznam z kamer! nejsou sice prej uplně dokonalý ale sám policajt řiká že sám tata neupadl!!!
No slava, tak to musi dopadnout dobre, neboli snad spravedlnost zvitezi! Jak bylo dneska tatkovi, jakz takz?
vlk
At je vam v brlohu uz teplo konecne, tady dneska po 5 dnech ustal vichric, tak snad i u vas...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:54
- Nahlásit

vlk
tak to jsem ráda, že se mi zase nepodělal pc

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 19:55
- Nahlásit

Fifi
tady taky ustala vichřice, ale kosa je teda furt a sněžilo a cernej caj je blázen v tomhle spát venku

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:01
- Nahlásit

Maya
Maya
Jinak report, mala spicoidka je pry zlata Zatim je v chodbe, boudu ma uz pripravenou, ale vzhledem k "jaru" zustava v teple. Radi na zahrade a venku, je pry moc mila a vnimava a svete div se, i krasna.
kosa je teda furt a sněžilo a cernej caj je blázen v tomhle spát venku
Tady taky, a caj neni blazen, je to pako sileny!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:04
- Nahlásit

Fifi
At je vam v brlohu uz teplo konecne, tady dneska po 5 dnech ustal vichric, tak snad i u vas
jojo vichr ustal a doma je rozkošnejch 17 stupínkůůůůůů....

Maya
tak to jsem ráda, že se mi zase nepodělal pc
..ještě je možnost,že se podělal i mně.... moje pc je totiž velmi historický kus....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:07
- Nahlásit

vlk
moje pc je totiž velmi historický kus....
Ono to blblo, pred chvili. A o historickych kusech mi nemluv, protoze kdokoliv vidi muj mobil, tak se uchechtava. Kdyz sem predloni na nej shanela nabijecku, bylo ouvej a kdyz pak i baterku, ve spesl obchode se fakt tlemili, ze maj posledni.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:14
- Nahlásit

Fifi
protoze kdokoliv vidi muj mobil, tak se uchechtava.
co máš za mobila ???? Já měla ještě do nedávna Nokii 3330 ale ježíšek už se na to nemohl dívat a naježil mi taky Nokii ale s dotykovým displejem....první měsíc jsem klela, teď už bych neměnila....pc mi postavil známej v roce 2000, pentium 3, Ram 256
pevný disk 40 giga....mám i původní klávesy a myšku.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:24
- Nahlásit

vlk
Ja to musim najit, co to je vubec za typ, ale hooodne starej. Twe, Nokia 3110!!! Pocitam, ze slouzi nakych ( a ted valim oka ) mozna 12-3 let? Ale uz mam v zasobe o tridu "vyssi" typ nokie, i s fotakem, az se poroucha muj kmet.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:27
- Nahlásit

Fifi
Twe, Nokia 3110!!!
..taky pěknej muzejní kousek.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:29
- Nahlásit

vlk
.taky pěknej muzejní kousek...
Vid, ale proste funga, ja sem konzerva. Nerada menim funkcni veci, mobil mam od volani a sms, to mi staci.
mám i původní klávesy a myšku.....
Taky dobry

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:33
- Nahlásit

Fifi
ja sem konzerva. Nerada menim funkcni veci,
tak to já taky.... kdybys viděla moji televizi tak tě omeje....Orava z roku 92... párkrát za rok z ní otřu prach, pustím zprávy, naseru se a zase ji na pár měsíců vypnu.... počítám že mi vydrží až do smrti....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:36
- Nahlásit

vlk
Orava z roku 92.
Tak vedes, mno, na tohle nemam zadnou dostatecnou protiakci.
Ale dobry vedet, ze je na svete konzerv vicero, v ruznych odvetvich.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:43
- Nahlásit

Gůtn ábend.

Tak jsme dneska vyrazili za pakůpkama. Když jsme došli k sámojdě, zavřeli, páč nešel u nich proud. Vrátili jsme se, dali germánštinu, šli nakoupit, a zase se šupem vrátili, páč už neotevřeli . Zejtra se asi trhnu mezi dveřma, páč mám kadeřníka, pak musim nakoupit,upéct bábovku,sekajdu a zabalit. Potřebuju se naklonovat.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:44
- Nahlásit

Fifi
Ale dobry vedet, ze je na svete konzerv vicero, v ruznych odvetvich.
taky jsem tě ráda poznala..... mě je líto vyhazovat peníz za něco, co ještě fungá.... ale třeba pračku mám novou, neb na starý tatramatce mi uhnily dvířka...sem to obrečela....těch let co jsme spolu tančily po koupelně....teď mám pračku co se ani nehne...nuda šílená

<< 1 ... 2205 . 2206 . 2207 . 2208 . 2209 . 2210 . 2211 . 2212 . 2213 . 2214 . 2215 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání