| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:45
- Nahlásit
vlk
dala jsem na to zatím igelit a deku a přirazila to almárkou, ale zrovna je to severní stěna a i tak to profukuje, severák je sfiňa
to je v háji tohleto , snad už fakt konečně dorazí lepší počasí .
Fajka
policie dostala vod Kauflandu záznam z kamer
to je supr, toje parááda, z toho se nevykroutí, mohl by jít i sedět??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:48
- Nahlásit
cernej caj
zuby a zalezt na bivak v 10 hodin me prijde muz zachranit a bud se k nemu pudu ohrat, nebo me bude teplo a zustanu na zahrade az do rana
bože to je fakt ale magor!!!!!! tak jsem zvědavá co ráno!!
Fifi
Zuby si necisti, vymlatis si je beztak, az budes mrazem drkocat do tech desiti
viď ?? bude s nima třískat jak Ešus nad loužou
vlk
rozkošnejch 17 stupínkůůůůůů....
tjo, aby ses nám moc nerozmazlila!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:50
- Nahlásit
PetraK
tjo, aby ses nám moc nerozmazlila!!
bože, jak je krásné se rozmazlovat.... i psi už vykoukli z pod dek...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 20:59
- Nahlásit
vlk
i psi už vykoukli z pod dek
tak to už máte fakt hic
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 21:08
- Nahlásit
PetraK
tak to už máte fakt hic
no jistěěěěěě.... už jsem sundala dvoje ponožky, rukavice, kožešinovou vestu a spoďáry z pod tepláků....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 21:09
- Nahlásit
vlk
neb na starý tatramatce mi uhnily dvířka...sem to obrečela....těch let co jsme spolu tančily po koupelně....teď mám pračku co se ani nehne...nuda šílená
Ja mam i pracku starsi, kdyz ji videl onehda znamej, jasal a at si ji vazime a opatrujeme. Zadny elektronicky picicvorky, klasika otaceci kolecka, tezka je jak svina, se nehne z mista. Tatramatku pamatuju mamu v panelaku, kdyz presne vedela, kdy se vymrstit a jit zalehnout pracku na zdimani.
už jsem sundala dvoje ponožky, rukavice, kožešinovou vestu a spoďáry z pod tepláků....
Strepteeeeeeeaaaaaas!!!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 21:17
- Nahlásit
Fifi
pamatuju mamu v panelaku, kdyz presne vedela, kdy se vymrstit a jit zalehnout pracku na zdimani.
..no jo to byly krásný časy.... mně humřela asik před rokem... jsem chtěla ty dvířka nechat opravit, ale když opravář řekl, že by to stálo víc než nová pračka tak jsem se holt ulakomila na novou....
Strepteeeeeeeaaaaaas!!!
tak takový hic zas nejni.... eště pořád mám jedny teplý fusekle, triko, flanelku a zateplený tepláčky....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 22:25 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Fifi
pry moc mila a vnimava a svete div se, i krasna
tak super že jsou s ní spokojený, taky bych chtěla takový štěňátkooo
vlk
moje pc je totiž velmi historický kus
můj taky, navíc má vrtochy a občas něco nefunguje nebo nefunguje celej a pak se zase zmátoří a tak, prostě nuda s ním není
PetraK
zabalit? bude zase článek na zvířetníku? tak to už se těším na ešusovo vyprávění
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 22:43
- Nahlásit
Maya
taky bych chtěla takový štěňátkooo
si ho kup, ne? Nemá Batulina mamina teď někdy vrhnout?
Mamčina Milča si ma starý kolena pořídila aspoň hematom na uchu velkej jako pingpongáč
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 22:54
- Nahlásit
kachna_
hematom na uchu velkej jako pingpongáč
AU, co delala, blbka (Milča?) ? Klepla kebuli o stul nebo kde k tomu prisla? Bude ji to vet nejak resit, nebo co s tim udelaj?
Maya
Ja ne, me by nebavilo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 06:16
- Nahlásit
Fifi
Bude ji to vet nejak resit, nebo co s tim udelaj?
prej v pondělí (nevim proč, mamča tam byla hned včera). Mamča vůbec netuší, kde to vzala, holky si nehrajou, sousedovic Betyna jí nehoní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 07:45
- Nahlásit
Fifi
3110 je v poho, ja mam 3109 (to je 3110 bez fotaku a radia) ale ted sem si k novy simce koupila bazarovej luxusni nejlepsi nokiu na svete z roku 2005
vlk
jestli nekdy pojedem do vasich koncin, tak se snad podaruju, protoze to co mas, na tom ti uz snad nemuze fungovat vubec nic! pentia 3 byli max do 1ghz cca a ta ramka... muzu ti poslat mozna aspon nejakou ramku, jestli chces? (stary sdramky mam,ale nevim jestli na 100 nebo 133 mhz, pokud mas volny sloty a ses sikovna?) ja mam doma "starej" pc a to je z roku 2005 cca to tvoje je vykopavka,a to rikam ja, sberac vykopavek, kterymu se kazdej divi, na cem jeste muze obcas fungovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 07:58
- Nahlásit
kachna_
chudak milca, snad to bude mit dobre...
Fifi
tak to je super, ze se ma stendo dobre a je krasny az z toho vyroste nevycvalanej spici harant, budou mit po srande (chceme fotky, kdyz nemuzem nuhnat spici stenatecko, aspon si chcem naslintat do klavesnic
jinak hlasim - usnout mi chvili trvalo pac souseduv pes furt stekal pri kazdym mym pohybu, ale kdyz me muz vzbudil, tak sem mela hlubokou pulnoc a vyhraty spacaky a to sem mela v zaloze jeste tu perovou vesticku ale long nejdem. Kamoska kvuli pocasi vzdava, neni na to vybavena a za zdravi to nestoji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 08:03
- Nahlásit
kachna_
má, každým dnem, naštěstí jsou snad už všichni prodaní, pokud teda nebude poultrazvukové překvápko, navíc bych pak musela sbalit štěňátko a Kima a odstěhovat se pod most, doma by si nechali akorát Dorina
Mamčina Milča si ma starý kolena pořídila aspoň hematom na uchu
zkus napsat nefritt, tuším měla to u psa taky
Fifi
Ja ne, me by nebavilo
no je fakt, že jak už má člověk ty psy dospělý a vychovaný, tak si tak zvykne na ten poklid, že štěňátko je dost velkej rozruch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 08:53
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!
Asi napíšu oslavnou esej!! Víte že i prvok muž, může zapnouti mozek na ON? Normálně jsem byla ráno tak překvapená, až sem se překotila ze židle. Včera jsem požádala Brtnika, že když jede dneska služebně něco koupit do krámu, ešivá by se mi tam nepodival po jablečným octu, že mi dochází a v našem okolí nemaj. A von normálně NE-ZA-POMNĚL!!!!! NEZAPOMNĚL!! Je DOBREEJ! VÝBORNEJ, ASI DOSTANE PIČKOT dneska
Ofšem péf dostane asi pjesťofku, páč dnes v noci poprvní v životě za celých jeho osma půl let pod tlakem háravek kníkal.Takže doufám, že tohle si nezvykne, že jsme si to rozumě vysvětlili.
A fčera jsem jen tak pro zajímavost zahájila pokus , jak dlouho nám bude s klikrem trvat, než dostaneme do huby kartáček na zuby a budem tam s ním manipulovat. Včera cca 3 min. lekce a dneska ráno taky. Už jsme uvnitř, kartáček je na žubech. Jojo, to je ta debilní metoda pozitvního posilování, jojo. Ofšem škoda, že jste neviděli ty xichty, když bral ten kartáček do huby a dotkly se ho štětiny kam se hrabe Billy Idol
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 08:55
- Nahlásit
Héééj ČERNÝ KAFE NEUMRZLO!!! a dokonce chrápalo jak špalek, až to rušilo sousedojc psa!!! Seš frajer!!!!!!!!!!!!! Zasloužíš celej pytel pičkotůch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:01
- Nahlásit
PetraK
ČERNÝ KAFE NEUMRZLO!!! a dokonce chrápalo jak špalek, až to rušilo sousedojc psa!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:08
- Nahlásit
Hlaaaasaaaaam ze Tatka jde dneska domu
Esusko, ten trénink s kartackem - to se bavíme porad vo Brtnikovi??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:11
- Nahlásit
Janiii
tak super, dobre ze tatinek tam netrci jak fajky tatinek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:21
- Nahlásit
Janiii
ze Tatka jde dneska domu
tak jednoho tátu máme doma, tetkon tam dostat ešče toho druhýho. tož ať táta pěkně srůstá a netáhne.
Esusko, ten trénink s kartackem - to se bavíme porad vo Brtnikovi
: D jemene!!!! ale no jo, tak sem to zas blbě napsala , Brtnik si hubu naščestí zubí sám
cernej caj
dobre ze tatinek tam netrci jak fajky tatinek
hele kafe....... uvědomuješ si, cos napsala? strašný!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:22
- Nahlásit
PetraK
radsi ani nedomyslim, jak se to da jeste chapat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:34
- Nahlásit
rumštááájn
PetraK
uvědomuješ si, cos napsala?
to si asi uvědomila, jen podcenila kam to napsala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 09:49
- Nahlásit
cernej caj
radsi ani nedomyslim, jak se to da jeste chapat
jen se do toho pusť, udělej si větnej rozbor
kachna_
to si asi uvědomila, jen podcenila kam to napsala
nojo, se musí ešče učit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 10:26
- Nahlásit
jééé, černý kafe
je bourec, bourec!
škoda že ten long nejdeš, když ses tak pěkně připravila, jsem se těšila, jak si z tepla pelechu budu číst zážitky
PetraK
A von normálně NE-ZA-POMNĚL!!!!!
Ech! já poslala před více než 14 dny mužíka pro kilo biojogurtu. Koupil ho, to jo. A páč pak musel do práce, dal si ho do ledničky v práci a už ho tam zapomněl. Od té doby se pokaždý, když přijde z práce, ptám, jak se má můj jogurt. Jako teďka už to vidím, že bude pro chlupatý chlapečky, ale.... zatím je vše čistá teorie prostě ho nemám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 10:52
- Nahlásit
Vero
vdyž ses tak pěkně připravila, jsem se těšila, jak si z tepla pelechu budu číst zážitky
viď?? taky sem se těšila, jak vopřená vo topení, s šálkem horkýho grogu budu číst...... a nic.
Ech! já poslala před více než 14 dny mužíka pro kilo biojogurtu. Koupil ho, to j
tadle fáze dobrý, já se bála, že se ešče nevrátil
prostě ho nemám
tahle fáze velmi, velmi blbý
ešče by se z toho jórduktu dal vyrobit sýr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:07
- Nahlásit
PetraK
šče by se z toho jórduktu dal vyrobit sýr
nebo penicilin. Koneckonců, chemie se dneska rve do všeho, nikdy nevíš, kdy budeš potřebovat zdravě zabít pár bacilů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:13
- Nahlásit
kachna_
nebo penicilin
náhodou hodlám vyzkoušet
http://www.syyyr.cz/recepty/jogurtovy-syr.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:18
- Nahlásit
PetraK
náhodou hodlám vyzkoušet
to je zajímavý, nevíš ten princip jak z toho jako vznikne sýr?
si pamatuju, když v tv dávali farmu, tak tam právě říkali něco, že nemůžou dělat pořádný sýr, protože nemají nějaký bakterie nebo kvasinky nebo co, že prej je to na to nutný, ale to bylo teda z mlíka, asi si budu muset vygúglit jak se dělá sýr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:29
- Nahlásit
Maya
princip nevim -asi se to nechá zkazit
ne hele já myslím, že to bude takovej ten čerstvej sýr - jako je lučina a tak, že od toho nemůžeš čekat, plátky /jinak by se tam nedala přidat ta sůl a bylinky, jak pak píšou/. Počitám že to bude mazací kejda.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 11:31
- Nahlásit
PetraK
tadle fáze dobrý, já se bála, že se ešče nevrátil
seš blbá jak ešuska
tahle fáze velmi, velmi blbý
ešče by se z toho jórduktu dal vyrobit sýr
hm. pokud se s ním někdy setkám (tím jogurtem), ověřím stav, esi by ho mohli chlupáči, a mužík dostane druhou šanci s další objednávkou. lidem se má dávat druhá šance, žejo???
co mě ofšem vrtá hlavou je, esi pravda není taková, že né že mužík na ten jogurt dycky zapomene, ale že mi ho dávno sežral a jen se bojí to přiznat!
|