| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:12
- Nahlásit
Fajka
že pozdravujeme tatínka a přejeme mu krásný nový kloub
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:12
- Nahlásit
priznejte se, ktera z vas nekdy drzela v ruce krejcovske metr? potrebuju vedet, kde se meri boky... nasla sem si na netu neco co chci, chci to do pristi stredy a z obchodu me od rana jeste neodpovedeli (vyrobce) a ja to chci objednat este dnes, aby mi to stihlo prijit... a nevim, jestli mi to bude nebo ne, kdyz nevim, kde to mam zmerit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:16
- Nahlásit
cernej caj
ktera z vas nekdy drzela v ruce krejcovske metr?
hrdě přiznávám, že já
potrebuju vedet, kde se meri boky...
aha, tak to nevim, ale až budeš někdy potřebovatz vědět, jak se králíkům beranům měřej uši, tak jsem k dispozici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:18
- Nahlásit
cernej caj
tancovaaaat
užij si to. my měli jít na DM párty, ale nevim esli s těma zádama ...... nemám to ešče rozhodnutý, krz voblečení, páč tam jaksi nemožu vyrazit tak jak momentálně chodím, že mám přes džíny ešče pletenou jupku a přes ní motorkářskej pás , když mě viděl pan ředitel, jak se tu odstrojuju coby vánoční stromek, byl velmi udiven. no když si to odstrojování představím ve společnosti......... nevim, nevim
ale sem si vzala nepremysleje nejakej vetsi vystrih tak na me asi budou cumet stary obejdove, pac pri tom tancovani se docela skac
promiň, jsem škodolibá
no co, ať se obejdové podívaj, nemáš se za co stydět.!
boky se asi měřej tam, jak máš ty kosti?Ne? když jsou bokový džíny, tak jsou to ty co spadnou dolů a držej nám na těch kostech, nebo se pletu?
kachna_
tak to nevim, ale až budeš někdy potřebovatz vědět, jak se králíkům beranům měřej uši, tak jsem k dispozici
no já nejsem k dispozici, ale mrtvá, bež k Fifina napoličku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:18
- Nahlásit
kachna_
le až budeš někdy potřebovatz vědět, jak se králíkům beranům měřej uši, tak jsem k dispozici dobre vedet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:20
- Nahlásit
PetraK
Jo a večer sem prosim Tě nechoď, to sou tady jen ztroskotanci, co nemaj rodinu a nebo maj sice rodinu ale zase problémy.... a tak
to sem přesně já tak´to sem ráda že vím že sem patřím!
už dem na bitevní pole zvaná nemocnice
kachna_
díííky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:22
- Nahlásit
PetraK
promiň, jsem škodolibá
boky se asi měřej tam, jak máš ty kosti
no a ja prave nevim, jestli se merej tam jak kosti (to bych si tu vesticku mohla koupit) nebo v nejsirsim miste spodni casti tela - cili pres zadek a stehna, a to je sakra jina mira nez pres ty kosti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:26
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že pokud se nic nestane, tak poslední týden v květnu jdu pod kudlu... jak dlouho budu ve špitále zatím nevím, ale minimálně tři dny to jistí. No a pak budu mít 5 týdnů pařátek zafixovaný, pak cca 5 týdnů rehabky a na podzim lázně... Takže letošní rok to vidím na minimální pobyt v mé milované chatičce.. opět Ale snad se tam dostanu alespoň na pár dní... teda doufám..
Jinak Al je fakt blbá, páč jí chutná TTO... olizuje ho s nadšením a velikou chutí. Brutík se každý den vyvaluje v obýváku a v kuchyni, sleduje dění a hlídá si baštu
PetraK
týýýý jo, tak velký ohlas na tvou maličkost by jeden nečekal...asi jsi za místní hvězdu ..... proč mám pocit, že je to spíš o závisti a o neschopnosti empatie než o čemkoli jiném? Nebo že by jsi se někoho dotkla a ukázala žahnuté žuby nahóru?
Fajka
držím vše co se dá!!!!
cernej caj
ááááá, tanečnice ... tak hlavně bacha na kolena
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:29
- Nahlásit
cernej caj
http://modelingoverecenze.webnode.cz/products/jak- a-kde-presne-si-zmerit-miry-prsa-pas-boky-/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:29
- Nahlásit
brut
tak snad aspon obcas na vikend se chaticka zadari, hlavne aby zdravotne bylo vse ok, ne?
Al ma zvlastni chute teda
nastesti to moje tancovani je vetsinou spis jen mirne rychlejsi chuze, krome tech trochu skakavejsich
todle je ta vesticka. to asi podle obrazku muze byt nekde v pulce zadku, coz? ten spodni lem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:30
- Nahlásit
cernej caj
a tady to máš i s obrázkem:
http://www.stylovenagolf.cz/?p=35/jak-si-zmerit-te lesne-miry
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:33
- Nahlásit
Fajka
tak´to sem ráda že vím že sem patřím!
zoufalče
už dem na bitevní pole zvaná nemocnice
BOJUJTE
díííky
hele kachna ta má vždycky dobře vychytaný ty přání, se mi moc líběj
jestli se merej tam jak kosti (to bych si tu vesticku mohla koupit)
vedeme tu spor. Já si myslim, že jsou to kosti, Růžofka tvrdí, že níž přes zadek.
nepomohli ani tady- ale nakoukla jsem v rychlosti jen do dvou odkazů, koukni pořádně, třeba něco najdeš??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
cernej caj
tak snad aspon obcas na vikend se chaticka zadari, hlavne aby zdravotne bylo vse ok, ne?
mno, chatička je uprostřed lesa bez veškerých civilizačních vymožeností, tak nevím, nevím...ale snad alespoň na chvíli by to během prázdnin vyjít mohlo... bylo by mi to jinak líto,už loni jsem tam byla jen párkrát na otočku
Al ma zvlastni chute teda
jj, ona je fakt koza bláznivá a evidentně není vybíravá
nastesti to moje tancovani je vetsinou spis jen mirne rychlejsi chuze, krome tech trochu skakavejsich
mno, i rychlejší chůze může nadělat paseku na kolenou
je ta vesticka. to asi podle obrazku muze byt nekde v pulce zadku, coz? ten spodni lem
jj, to je opravdu v půlce zadku... měř nejširší místo svých hýždí a přidej 1 cm, aby jsi měla jistotu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:38
- Nahlásit
brut
a tady to máš i s obrázkem:
dyz ja si z toho obrazku nejsu 100 jista... ale du se teda jeste premerit nekde mezi
PetraK
vedeme tu spor. Já si myslim, že jsou to kosti, Růžofka tvrdí, že níž přes zadek.
hele a ted mi doslo - myslite ty kosti, co jsou tak 10 cm od pupku na kazdou stranu a kdyz clovek lezi na brise, tak ho priserne tlaci podlaha do tech kosti nebo ty kosti co sou primo na boku tela - z boku jakoze zadku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
změř se od pasu ke kolenum několikrát a pak vem tu největší míru a máš to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:41
- Nahlásit
brut
Hlásím, že pokud se nic nestane, tak poslední týden v květnu jdu pod kudlu... jak dlouho budu ve špitále zatím nevím, ale minimálně tři dny to jistí. No a pak budu mít 5 týdnů pařátek zafixovaný, pak cca 5 týdnů rehabky a na podzim lázně.
tam jediný pozitivní vidím ty lázně . ach jo, to tě zase čekaj věci
a hlídá si baštu
a dobře dělá, žrádla neni nikdy dost
asi jsi za místní hvězdu
to se mám viď? mám někoho, kdo se vo mě zajímá jak vo vlastní.
Nebo že by jsi se někoho dotkla a ukázala žahnuté žuby nahóru?
těch může bejt, vždyť já přece píšu všude od hárání přes uši po pozitivku, všechno vim, všude jsem byla 3x minimálně, kde ne tam se chystám....... momentálně se chystám pro voběd. Počitá se to?
tak hlavně bacha na kolena
ty vole, tak velkej výstřih nemá!! a i kdyby měla, tak asi koho budou zajímat kolena, když bude vidět jiný věcí? D
cernej caj
vesticka
a ta je pěkná (blbá barva pro mě teda , ale to je jen detail) ale asi to bude delší, tedy ta spodní míra?? ale fakt nevim, já se v tomhle nevyznám, neznám ani svoje míry, kupuju jen podle toho, jestlil mi to je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:43
- Nahlásit
cernej caj
to jsou jedny a ty samý kosti zvaný kyčle ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:44
- Nahlásit
brut
bylo by mi to jinak líto,už loni jsem tam byla jen párkrát na otočku
a stíháš aspoň ty velikonočky?
ona je fakt koza bláznivá a evidentně není vybíravá
ta jemenka by voblízala i petrolej
máš tu levanduli?
cernej caj
myslite ty kosti, co jsou tak 10 cm od pupku na kazdou stranu a kdyz clovek lezi na brise, tak ho priserne tlaci podlaha do tech kosti
tydle myslim já. ale asi to myslim blbě, jak tak koukám.
Maya
změř se od pasu ke kolenum několikrát a pak vem tu největší míru a máš to
psala včera že celtu už má ty jemene!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:45
- Nahlásit
PetraK
dyz oni ji maj jen v eshopech, asi 2... taky bych chtela radsi cernou, ale ta asi nebude a nikde na vyzkouseni neni
brut
tak sem se premerila. ted uz vim, ze az budu potrebovat odmerit metr, tak mi staci valet sudy, se dvakrat otocim a mam ho tam
ale ona je vlastne zrada, ze oni pokud myslej boky na konci vesty, tak mi to bude maly a pokud myslej boky v miste tech kosti co mas na stranach pupku, tak pak ten rozmer dole treba bude vetsi... aaaa, si budu muset pockat co mi odpovi, nebo vzit vetsi, ale zas aby nebyla moc velika? nerada kupuju veci po netu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:48
- Nahlásit
cernej caj
hele co jsem našla
Kde přes "boky" naměříte nejvíc? Smiřte se s tím, je to přes zadek (neplete-li se vám do toho břicho, což je další důvod, proč meřit boky v místě). Samozřejmně se měří i boky jako boky, ale ne v tří či dvouměrovém systému, sám o sobě je to zbytečný údaj který je úplně k ničemu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:48
- Nahlásit
cernej caj
no jo, s voblečením je to blbý, ale zase můžeš to do 14 dnů vrátit když ti to nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:49
- Nahlásit
cernej caj
.. taky bych chtela radsi cernou, ale ta asi nebude a nikde na vyzkouseni neni
tak halt zariskovat? těžká rada
asi bych to udělala jak píše brůtice
jj, to je opravdu v půlce zadku... měř nejširší místo svých hýždí a přidej 1 cm, aby jsi měla jistotu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:55
- Nahlásit
PetraKMaya
no tak premyslim, ze bych riskla Lko, co jsem koukala na rozmery zimni bundy, tak ta je jeste o neco vetsi a zas mi nevadi, ze je volnejsi, tak asi ani u vesticky by to nevadilo...
a Lko sem nasla v cerny v akcni cene v brne ale podle tabulky velikosti je teda metr pres boky u velikosti na postavu zeny 185 - 195 cm pri vaze 80 kg, tak nevim? do toho mi 20cm a 20kg chybi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:57
- Nahlásit
PetraK
ty vole, tak velkej výstřih nemá!
a páč jsem jí viděla, tak můžu potvrdit, že ani tak dlouhý prsa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:58
- Nahlásit
cernej caj
na takový debilní tabulky velikostí, které pozapomněli, že metr přes boky může mít nejen ženský 185/80, ale třeba i 150/150, se fakt vykašli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:04
- Nahlásit
kachna_
a páč jsem jí viděla, tak můžu potvrdit, že ani tak dlouhý prsa
ježíš ty si kreteeeeeeeeeeeeeeeen pomoc, pomoc, pohohohopomoc!!
cernej caj
tak asi ani u vesticky by to nevadilo..
si taky myslím,páč pod ní se trochu taky občas musíš oblíknout tepleji.- krz zimu na ruky.
Lko sem nasla v cerny v akcni cene v brne
jipijaeeee!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:05
- Nahlásit
kachna_
a páč jsem jí viděla, tak můžu potvrdit, že ani tak dlouhý prsa vaz slova, pac jestli si kvuli tobe poprskam svuj peclive strezeny a nikdy netknuty monitor, tak se hrozne nastvu
objednala sem akcni Lko, tam mam sice furt 5cm rezervu, ale tak uvidime. kdyztak ho teda vratim. Beru to tak, ze se mi perova vesticka na trek jiste bude hodit, a az mi v zime bude ve spacaku zima, tak ji vyuziju jiste tez
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:22
- Nahlásit
Uďála sem si zmrzlinu - nechala jsem zmrznout višňovej smetanovej jogurt. A tetkon tu trpim jako zvíře. Je to moc dobrý, já to moc chcu, ale - lžičkou se to jíst nedá a když to ukusuju, trnou mi zuby, ale dobrý to je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:23
- Nahlásit
cernej caj
přinejhorším ztloustneš a nebo zhubneš, aby ti byla akorát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 13:24
- Nahlásit
PetraK
škrabat lžičkou to nejde jako kdysi ovocný třeště?
|