| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 10:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
hele myslíš, že si tam číííf vezme ten křoviňáK???
jistě bo nalevo od lodi je nějaká haluz
cernej caj
, jestli sem to uz nepostovala nekdy v minulosti ale muj spic bude u vycepu
to řikám že bé špic furt zlitej pod stolem
PetraK
sem si vzpomněla, jak mu přines ten sympatickej číšník na prezidentský celej ten košík rohliků a futroval ho tam tím
a Ešus ani neprotestoval... ani neřekl ne děkuji jsem již sytý....
jako ta výchova nic moc no
Maya
že se nestydíte, takto tahat mladistvé do hospod nebo snad chceš říct, že už jim bylo 18
no-jo ?
Dorinem, ten razí zásadu, že mimo domov se nejí ani nepije a dodržel jí i na celodenní výstavě kde bylo snad 30 ve stínu
to je blbeček
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:05
- Nahlásit
Fajka
jistě bo nalevo od lodi je nějaká haluz
dlouho nevydrží
hm a vedle schodů vidim nějakej ten drn......... to se tam krz to nářadí nevejdou, určo potáhne i traktor
. ani neřekl ne děkuji jsem již sytý.
von určo todle někdy řekne, a jako první a víš proč to ale neřekne?? Páč.... sytý hladovýmu nevěří, jo? a von nechce bejt nevěřící Tomáš!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:06
- Nahlásit
Maya
takto tahat mladistvé do hospod nebo snad chceš říct, že už jim bylo 18????
počkej!! počkej!! To voni tam tahaj nás!!! Zeptej se Fajfky, tydle dva čokle, jak viděj hospodu, táhnou tam jak pivovarskej šiml!
zvlášť s Dorinem, ten razí zásadu, že mimo domov se nejí ani nepije a dodržel jí i na celodenní výstavě kde bylo snad 30 ve stínu
to je tróba malej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:21
- Nahlásit
PetraK
to je tróba malej
ale jinak je jak ty, už od štěňátka jen zdravá strava a tak, to byste si rozuměli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
sfině!
http://www.novinky.cz/ekonomika/296657-masokombina t-v-polsku-mlel-do-klobas-zdechliny.html
PetraK
a vedle schodů vidim nějakej ten drn......... to se tam krz to nářadí nevejdou, určo potáhne i traktor
to ale nevim kde ho budou parkovat?
von určo todle někdy řekne, a jako první a víš proč to ale neřekne?? Páč.... sytý hladovýmu nevěří, jo? a von nechce bejt nevěřící Tomáš
To voni tam tahaj nás!!! Zeptej se Fajfky, tydle dva čokle, jak viděj hospodu, táhnou tam jak pivovarskej šiml
jo to je pravda..a dyž se náhodou do inkriminovaný hospody nešlo dělali smutný voči vobá dvá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
ale jinak je jak ty, už od štěňátka jen zdravá strava a tak, to byste si rozuměli
ty vole, reinkarnovaná koza!!!
to je přesně Ešátor. Když mu připravuju žřádlo, stojí u linky a ukusuje z lupenu pekingskýho zelí, nebo normálního zelí úplně stejně jako kozenka , enem ty rohy a veménku mu chybějó
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:30
- Nahlásit
Maya
ale jinak je jak ty, už od štěňátka j
ten je ale roztomilouckej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:31
- Nahlásit
Fajka
sfině
a proto já tenhle národ nerada, šmelináři, který udělaj pro pětník naprosto, naprosto cokoliv.
dyž se náhodou do inkriminovaný hospody nešlo dělali smutný voči vobá dvá
no a to nemluvíme vo tom, jak si Ešus zaběhnul rovnou na Králofku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:43
- Nahlásit
tak pre o vikendu tak -6 - -10 a nema to byt lepsi ani do prvni pulky pristiho tydne a pak mozna taky ne no to umrznu na treku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:03
- Nahlásit
cernej caj
no to umrznu na treku
ty jo kdy? a kam??
a jak bylo vlastně v tom Podyjí? nebo to bude to vono? sem zmatené.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:06
- Nahlásit
PetraK
reinkarnovaná koza
a navíc zlodějská koza, krade jídlo želvám a taky nám vožral okrasnou trávu
dyž se náhodou do inkriminovaný hospody nešlo dělali smutný voči vobá dvá
já to věděla, vy už jste je zkazili a udělali z nich závislovce
cernej caj
ten je ale roztomilouckej
jo ahaaa, já zapomněla, že ty to s vlkošema neznáš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:10
- Nahlásit
PetraK
ja nakonec nesla, oni sli 31 bez moznosti zkraceni a to me radsi vytah muz, vadilo mu, ze kdybych nemohla, tak stejne budu muset...
Maya
co to je za hyenu? takovou obludu mas dobrovolne doma?
prave obedva kolega metr ode me, z jeho jidla se mi navaluje, asi budu zvracet... proc je sakra v cechach (a mozna i jinde) modni bagrovat vobedy u pocitace?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:18
- Nahlásit
PetraK
no a to nemluvíme vo tom, jak si Ešus zaběhnul rovnou na Králofku
cernej caj
vikendu tak -6 - -10 a nema to byt lepsi ani do prvni pulky pristiho tydne a pak mozna taky ne no to umrznu na treku
no asi vemem lyže na ty treky..
Maya
a taky nám vožral okrasnou trávu
tož to nedělají jen špicouni, na todle je i australan kabrňák
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:22
- Nahlásit
Maya
krade jídlo želvám a taky nám vožral okrasnou trávu
ešče že vám nevožral třá vánoční stromeček
už jste je zkazili a udělali z nich závislovce
jo, von je závislovej na sladký, jak vidí hospodu, nebo vokýnko vobčerstvovací, už tam šupajdí a jde si koupit tu tatranku. bez ohledu jestli to vokýnko je skutečně obžerstvovací a nebo tam prodávaj třebas vstupenky. To pak vyloudí na prodavači tu kus párku, tu poslední kousek miňonky. Obojí ti prodavači byli důchodci , co si utrhli od úst svou sváču
žiš co to s tim psem je?
cernej caj
a to me radsi vytah muz, vadilo mu, ze kdybych nemohla, tak stejne budu muset...
von je hoodnej, hodnej, viď? Málokdy se vidí, aby chlap dokázal uvažovat až takhle. Taky jeden takový exemplář mám doma a velmi si ho hýčkám.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:25
- Nahlásit
Fajka
na todle je i australan kabrňák
taky dobrý my měli takovou dvoubarevnou, byl to strašnej plevel, šířilo se to všema směry, ale vožírač byl nakonec rychlejší
cernej caj
co to je za hyenu
no totok, takovej roztomilej pejsánek to byl a zase je
no alespoň vidíš proč špicové kromě vlčích se prodávají jen jako malý štěňátka a pak až jako dospělý, tohle by asi moc lidí nekoupilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:32
- Nahlásit
cernej caj
kdyby ses náhodou v zimě na tom treku ztratila, tak neboj hlady nemusíš umřít
http://www.youtube.com/watch?v=Ed3jAm6mrE0
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:39
- Nahlásit
PetraK
von je hoodnej, hodnej, viď? Málokdy se vidí, aby chlap dokázal uvažovat až takhle. Taky jeden takový exemplář mám doma a velmi si ho hýčkám
jojo, moc hodnej, casto me sice dokaze nabrousit velmi rychle (my cholerici, ze) ale v zakladu je to ten nejlepsi muzik, kteryho bych si mohla prati
Mayano totok, takovej roztomilej pejsánek to byl
no prave, byl
ale jo, on je celkem roztomilej, ale jak ma jeste barevnou tu papuli, tak proste vypada jak hyena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:46
- Nahlásit
cernej caj
no prave, byl
a JE!!!
hele http://www.uniquetitanium.com/Titanium-Escape-Ring _p_493.html
a celtu nosíš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:00
- Nahlásit
Maya
escape ring
ty celty sou husty, ja nosim vetsinou jen plastenku, ze ktery bud udelam acko, nebo mam plastenku s hrbem z cehoz de udelat nouzo zdarak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:00
- Nahlásit
tohle je zajímavý http://www.staremapy.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:02
- Nahlásit
cernej caj
casto me sice dokaze nabrousit velmi rychle (my cholerici, ze)
tse,to je za chvíli pryč no trocha steku, co to je
Maya
by asi moc lidí nekoupilo
divný, Gremlins chce přece každej, ne?
Hele lidi, tetkon mi přišel takovej zábavnej emil od kohosi, kdo sem dříve chodil. Mu přijdu divná, či co , tím mě rozhodně ovšem nepřekvapil . Divná jsem ráda, nebaví mě bejt jako ostatní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:06
- Nahlásit
cernej caj
, ze ktery bud udelam acko
pro mě rozmazlence přijde úplně neuvěřitelný, že někdo dokáže - navíc ešče ušlej předchozím vyčerpávajícím pochodem - se ubytovat takhle skromně, usnout a přežít. Já sem prt skaut
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:11
- Nahlásit
PetraK
Já sem prt skaut
já taky, bez postele a sprchy ani ránu , ale pravda cernej caj je ještě mládě, to já v jejím věku byla schopná spát venku v září i bez pláštěnky, ale pravda bylo to na chatičkový verandičce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:12
- Nahlásit
PetraK
Mu přijdu divná, či co
nojo, tak prezily sme pod ackem i brutalni bourky co prisli v pulce leta loni od jiznich cech a smetly vse co meli v ceste a dokonce v suchu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:18
- Nahlásit
Maya
to já v jejím věku byla schopná spát venku v září i bez pláštěnky, ale pravda bylo to na chatičkový verandičce
po dvou litrech vína, ne?
Já sem taky jednou spala pod stanem,heč!!! Dovča u přehrady - ovšem teda to bylo terno pro nás s Brtnikem (jeli jsme tam se známýma), přiznám se že kořalečníky, kterejch tam byla habakůk a vyřvávali bezohledně u ohně do rána, jsem dodneška nerozdejchala. Tím má stanovací kariéra skončila . Ale jako dítě, to jo, tábory byly fajn, to mě bavilo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:20
- Nahlásit
cernej caj
tak prezily sme pod ackem i brutalni bourky
seš železná žena!!! brrr to by mě rozložilo na prvočinitele. Bouřka a k tomu venku, vypadala bych v tu ránu jako Albi Ajnštajn - kudrnatá a šedivá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:20
- Nahlásit
PetraK
sem prave zjistila, ze kvuli pecce prosvihnu divokyho billa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:26
- Nahlásit
PetraK
po dvou litrech vína, ne?
asi tak nějak ale myslím, že po ujití 40 km co chodí [cernej caj bych byla schopná to dát i v zimě
sem taky jednou spala pod stanem,heč
my pod stan jezdili často, dokonce i k Balatonu a hodně k Bítovu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:27
- Nahlásit
PetraK
tak taky sme ulehali za krasneho tepleho letniho vecera. ty rany a obloha ozarena jak atomovym hribem nas velmi rychle postavili do pozoru ale tak me hlidala ferinka nastesti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:28
- Nahlásit
Žeru tady kyselý žížaly, asi sežeru celej pytlík, doufám, že jsou stejně zdravý jako méďové.
|