| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:50
- Nahlásit
PetraK
a jak se to dělá, aby ho vzali jinde, copak to někdo ví
na kamarádka to před pár lety udělala, vzala tatínka z naší pofidérní nemocnice, kde taky tejden ležel bez jakéhokoliv vyšetření a nic, já se teda na detaily nevyptávala, ale údajně si prostě zavolala do jiný a tam jim všechno popravdě řekla a vzali ho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:54
- Nahlásit
kachna_
a to jako nevěděli už dřív??? Za tohle chtěj ten plat na trojnásobku průměrný mzdy
ani mě nemluv...amátéři už fakt ... začínám mít pocit že co nestich ten debil na parkovišti to zvládnou dorazit doktoři
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:58
- Nahlásit
ty jo já nevím jestli by to bylo dobrý ho šafovat jinám i pro něj zas by za tím mohl vidět bůch ví co
krom toho brách bydlí 300 metrů od nemocnice takže když je něco potřeba je tam ani ne za 5 minut ..kdby byl jinde nemáme šanci se tam takhle střídat a bejt tam někdo z nás prakticky neustále ... chjo..
nemůžu říct že by sním nic nedělali to ne naopak to dělaj už třikrát měl veškerou přípravu na operaci a už třikrát na ní nedošlo a dozvěděl se to bud za 5 minut dvanáct a nebo minutu po dvanáctý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:58
- Nahlásit
Fajka
no to je fakt sila ale ono cloveka skoro nic neprekvapi... jak sem rikala, muze babi ma uz treti kycel, z toho 2 za posledni 4 roky, takze ono zas mozna trochu lepsi to odsunout, kdyz teda pozde prisli na problem, nez aby mu za rok davali novou
jinak s tou nemocnici by to snad nemel byt problem najit si jineho doktora a zavolat, osvetlit situaci a zkusit prevest
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:02
- Nahlásit
cernej caj
muze babi ma uz treti kycel, z toho 2 za posledni 4 roky,
já teda Fajku snad potěšim, co znám dva lidi s um. kyčlí, tak oba jsou bez problému.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:03
- Nahlásit
Fajka
no jo, tak to je taky velká výhoda, že je někdo takhle poblíž, je to těžký, pokud člověk nemá nějaký známý, tak je v pytli, to je u doktorů všude stejný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:04
- Nahlásit
kachna_
já teda Fajku snad potěšim, co znám dva lidi s um. kyčlí, tak oba jsou bez problému
jo dík to potřebujem !
já věřím že to bude dobrý ...nejvíc mě ničí ted to natahování čekání a ta bezmoc kdy prostě se prodlužuje jeho trápení a bolesit, nemůžeš s tím nic udělat a čím dýl to trvá tím hůř on to psychicky snáší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:15
- Nahlásit
kachna_
no a ja si prave myslim, ze i kdyz proste neco nenasli ve stredu, ale nasli to ted, tak to beru jako ten lepsi pripad, ze i kdyz to proste zjistili pozde, ze jednaji dle situace nejlepsi pro fajky tatinka, ze neoperujou bezhlave jak tu muze babi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:28
- Nahlásit
kachna_
a já mám ještě jeden kombinovanej nápad na chalupu¨
KÁÁÁCHNO!!
ale...... možná to nejni tak marnej nápad páč tuhle jsem viděla, jak v útulku pro psy v JŮESEJ tou mojí blbou metódou naučili dva pesany jezdit nejdřív na trenažéru z paleťáku a pak v normoš autě!! Tak co my lajky bychom nezvládli aspoň dětský autíčko
Maya
ale údajně si prostě zavolala do jiný a tam jim všechno popravdě řekla a vzali ho
ty jo tak to by bylo supr, kdyby to bylo tak jednoduchý
Fajfko
v který nemocnici táta vlastně je?? není v liberci? jestli jo, tak honem s ním pryč. tam byla chudák Neessi!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
možná to nejni tak marnej nápad
no neni, páč to má madlo k tlačení, pískátko ve volantu, vkládačku v sedačce, dá se k tomu přidělat provázek a tahat to za sebou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:49
- Nahlásit
hele, ešče vějčí blásen než jsme doufali.
už mám zase emila!
že to někoho tak baví? ale tak co každej máme svou úhylku.
kachna_
no neni, páč to má madlo k tlačení, pískátko ve volantu, vkládačku v sedačce, dá se k tomu přidělat provázek a tahat to za sebou...
To je skvělej nápad!
vážně začínám uvažovat o tom, že se někde v bazaru povohlídnu.
ale to pískátko - to Brtnik blbě ponese, až za nim čokl bude jezdit v autíčku a pískat von pískátka nesnáší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
ze i kdyz proste neco nenasli ve stredu, ale nasli to ted, tak to beru jako ten lepsi pripad, ze i kdyz to proste zjistili pozde, ze jednaji dle situace nejlepsi pro fajky tatinka, ze neoperujou bezhlave
no ono je to tak že to že neoperaovali ve středu je vina čistě jen nemocnice.. něco zanedbali a proto nemohli operovat a to že nemůžou dneska je tím že prostě se to natahuje tak se přidávaj komplikace který ve středu nebyli
tudíš kdyby ve středu nezanedbali jejich vinou už to dávno bylo
který nemocnici táta vlastně je?? není v liberci? jestli jo, tak honem s ním pryč. tam byla chudák Neessi!
ne není. máme ho v Jablonci
jenže třeba v čera až do půlnoci kolem něj běhali dělali přípravu na operaci takže on už připravenej že de..ráno na vizitě mu řeknou že de...a za hodinu příjdou že nic že sou komplikace člověku kterej je uvázanej u postele a čeká na to jak na smilování se to nejen že těžko vysvětluje ale ještě se mu to o to hůř chápe..kor když od pondělí piřádně nejedl, tři večery ani nepil
KU*RVA hajzl jeden debilní co mu to na tom parkovišti udělal, dejte mě ho doruky a já ho snad přizabiju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:51
- Nahlásit
PetraK
ale to pískátko - to Brtnik blbě ponese
každý pískátko se dá zlikvidovat
už mám zase emila!
ty se máš, závidííím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:53
- Nahlásit
Fajka
Každopádně veškerý tyhle zdravotní komplikace bych určitě nahlásila na policajty, tomu hajzlovi by to mělo přitížit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:57
- Nahlásit
Fajka
no ale i tak je to proste strasny ja doufam, ze az to bude za vama, ze uz aspon s tim tatinek nebude resit zadne problemy... snad se teda nepridaj jeste nejaky dalsi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:58
- Nahlásit
Maya
Každopádně veškerý tyhle zdravotní komplikace bych určitě nahlásila na policajty, tomu hajzlovi by to mělo přitížit
jo chystám se tam že tam půjdu, ale chtěla sem až po tý operaci abych měla něco v ruce a mohla podat nějaký info..zatím nemám nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:00
- Nahlásit
Fajka
tudíš kdyby ve středu nezanedbali jejich vinou už to dávno bylo
Fajfko já moc držím ty palce, moc moc a myslím na vás
i takže on už připravenej že de..ráno na vizitě mu řeknou že de...a za hodinu příjdou že nic že sou komplikace člověku kterej
to je hrozný, hrozný - hele , převoz nepřevoz, blízko neblízko, není nějaká možnost ho přesunout jinam, zkusit něco v Prahé , nebo jinde? Já bych už měla strach. Bude lepší, když sice bude bez návštěv ale tam, kde už s tím něco udělají.
a Maya má pravdu, asi bych to nahlásila.
Maya
ty se máš, závidííím
no tak to nezáviď, páč víš co? Závistivá sem prej já , sem prej závistivá dáma, která je na internetu i po večerech stejně jako ty vostatní ženský, který maj doma problém s mužem, nebo ho vůbec ani nemaji! Tak už ste do toho zahrnutý taky, jen nevim, vo těch problémech co máte ale neva, něco najdem
každý pískátko se dá zlikvidovat
tooo je sice pravda,ale myslím, že to by ho na tom bavilo velmi -tlažit autíčko a mlátit do toho tlapou tak, že bude bordel až ve vesnici je to primitivní buran .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:09
- Nahlásit
uz premejslim, za co utratim preplatek z dani a oni tu vesticku co chci maj vyprodanou vsude a nema ji ani na sklade vyrobce... bud to budu muset utratit jinak, nebo si to asi schovam na ucet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:12
- Nahlásit
PetraK
ty jo, někdo nám zavidí, že stíháme chlapy i internety
jo když člověk není línej, tak dokáže fakt věci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:13
- Nahlásit
cernej caj
No už se vidím, za co to utratím já, loni to bylo 120 Kč, letos to bude asi podobný, to se poměju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:17
- Nahlásit
cernej caj
maj vyprodanou vsude a nema ji ani na sklade vyrobce.
tak tuto je blbý
a co číhnout na aukro nebo tak někde? kdyby někdo prodával, že se nehodí a je nová? šance by tam nebyla? Já to tam neznám teda - kupovala jsem tam jen jednou a to okna, ale asi tam toho je hodně?
já jsem přeplatek:
prožrala za bifřoura z Angusa v picošce
a
prohejřila za éteráky - tam jsem teda už musela i mnoho doplatit, protože to byly hodně hříšný peníze a na to už to teda nestačilo, páč se mi při objednávání urvala ruka, objednala jsem toho moc a moc (nemůžu za to ,všechno to potřebuju , mohlo by se hodit ).
Včera mi to přišlo, takže když jsme zkoukli dedektýfku, tak jsem se v tom začla přebírat, rovnat si to v krabičce, ovoňovat, plánovat....... a při tom jsem stihla dát tři série krátkocvičení s Ešusem, nacpat tam tu kostku do bedýnky a napsat ještě i dalších 555,5 příspěvku zde na fóře, což asi rozhořčilo onu pisatelku natolik, že cítila další puzení mi napsat. Mám fanklub heč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:18
- Nahlásit
Maya
tak to ja budu mit celkem dost, prakticky celou jednu mesicni splatku bez par korun tak sem si rikala, ze kdyz tretinu toho investuju rozumne tak se nic nestane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
jo když člověk není línej, tak dokáže fakt věci
no přesně, já dorazila domů v pět,jo?
skočili jsme k mámě opravit lustr, vrátili se domů v šest
uďála jsem psoj večeři,
upekla emerický bramobry, ogrilovala zeleninu a plátky vepřovýho
koukla se na čété na tu dedektýfku
zacvičila se psem
rozbalovala si éteráky jako malý dítě dárky
zacvičila si se psem
tydlifounovala s mámou a s tou to je vždycky na dlouho, páč i když jsme tam byli, je tisíc věcí co mi neřekla
zacvičila se psem
vyvenčila psa
napsala kamarádce
napsala sem.
a šla spát.
Když se chce jde všechno, si myslím. Je to jen o organizaci práce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
tak to ja budu mit celkem dost, prakticky celou jednu mesicni splatku bez par korun
tak to velmi potěší. velmi. já tomu říkám mrtvý peníze - neboli ty, s kterejma se nepočítalo, a to je jen pro radost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:23
- Nahlásit
PetraK
mrtvý peníze - neboli ty, s kterejma se nepočítalo, a to je jen pro radost.
jojo, tak nejak. neco schovam, pac ty preplatky za plyn loni me zaskocili celkem, ale neco utratim, pac je potreba co? no udrzovat penize v obehu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:24
- Nahlásit
PetraK
že cítila další puzení mi napsat. Mám fanklub
se nudila asi na rozdíl vod tebe..tak jí politůůůj
Bude lepší, když sice bude bez návštěv ale tam, kde už s tím něco udělají.
to si yslím že by mu spíš ublížilo na psychice kdyby byl někde daleko, sám takhle se upíná na to že ještě hoďku a přijde, tan, pak příjde tamten, ještě chvíli a je tam mamina, pak jde bratr okolo s jedním děckem a stavěj se tam na pět minut pak s druhým... sice tam děláme václavák ale v rámci uchování jeho zdravýho rozumu nm nic jinýho ani nezbejvá...nedokážu si ani představit že by byl někde daleko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:27
- Nahlásit
PetraK
co jsou to éteráci?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:32
- Nahlásit
Maya
co jsou to éteráci
no to dyž si šňupneš tak pak jedeš jak motorová ramštajní černá myš a stihneš všecko to co Ešuska !
No nic..budu až večer možná, tak přeju všem hezkýho víkenda...a hlavně na sebe dávejte pozor všici!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
je potreba co? no udrzovat penize v obehu
jistě, jinak to neni oběživo, ale leživo
Fajka
se nudila asi na rozdíl vod tebe..tak jí politůůůj
tak jako to víš, že mi takovejch lidí je líto. Jsem sice závistivá, ale cynik jen trochu
.nedokážu si ani představit že by byl někde daleko
já vim, já vim, ale zase by se to třeba hnulo a o to dřív by byl doma. Zkuste se ho zeptat, jak to vidí on, třeba kdyby to viděl takto položeno, řekne jo šibněte mě někam, kde jdou opravdový doktoři, sem velkej kluk vydržim to a budu doma brzo.
Maya
éteráci
éterický oleje. Moje nová úhylka, voňavá, funkční a super.
Fajka
šňupneš tak pak jedeš jak motorová ramštajní černá myš a stihneš všecko to co Ešuska !
voe na šňupání krzevá rozjezd mám hošíčky, jak to pustim, nejsem k zastavení, luxování stíhá vytirání, příspěvek do fóry střídá příspěvek, mezitim umíchám bochté, vyvenčim psa........... TOMU se řiká závislost, tomuhle. Na tom jsem fakt závislá, měla bych se léčit, ale to se mi nechce, páč by se mi stejskalo
No nic..budu až večer možná, tak přeju všem hezkýho víkenda.
tak se drž. Jo a večer sem prosim Tě nechoď, to sou tady jen ztroskotanci, co nemaj rodinu a nebo maj sice rodinu ale zase problémy.... a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 12:02
- Nahlásit
PetraK
tak se drž. Jo a večer sem prosim Tě nechoď, to sou tady jen ztroskotanci, co nemaj rodinu a nebo maj sice rodinu ale zase problémy.... a tak.
jeste ze tady nebudu v tak poklesle spolecnosti muset travit vecer protoze du co? no protoze du tancovaaaat
(ale sem si vzala nepremysleje nejakej vetsi vystrih tak na me asi budou cumet stary obejdove, pac pri tom tancovani se docela skace
|