Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:17
- Nahlásit

Fajka
příspěvky, jsou moc dlouhý
Ale tak to je pravda, ne? Jen jsou lidi uz dneska liny cist. Bud dat palec nahoru nebo dolu, to ted prece frci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:22
- Nahlásit

Fifi
Ale tak to je pravda, ne
ale to jooo to souu , dyk jí nadáváme furt že je grafomanka ,
já sem chtěla vypíchnout že nikoho nezajímaj

Jen jsou lidi uz dneska liny cist. Bud dat palec nahoru nebo dolu, to ted prece frci.

přeeesněěěěěě

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:26
- Nahlásit

Fajka
Jo a drzim teda zitra palcaky a cuzy packy, uz konecne!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:32
- Nahlásit

PetraK
Fajka

tomu řikám ti nejlepší kolegové v práci

jóóó, to jsou, psové celkově mě nabíjí energií a teď to "štěstí" budu mít všude, doma i tam, takže prostě

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:34
- Nahlásit

PetraK
hele v podstatě v krátkosti: zjistili jsme , že Fajfka je rasista, páč tvrdí, že každej černej - kafe nebo čaj zvlášť je ..... řekněme ne moc inteligentní. Černý kafe si vypíchlo voko páč je asi debil, nebo co, před tím se stihla vožrat.

ješišimarja

Brůt má naprosto šílenýho psa - psici, páč to jelito plesnivý je ochotno si volízat z pupku TTO . Já sem se dozvěděla že jsem kynologicky mimo, páč uznávám jen jednu výcvikovou metodu a nic o ničem nevim a sem divná asi.

heh a to kdo je autor?

A jo, taky musim prej zkrátit svoje příspěvky, jsou moc dlouhý a nikoho prej nezajímaj, jsou bezoobsažný prej.

a tohohle je autor kdo

Janiii

strejda nebo teta podle toho, co se narodí -

Fajka

D R Ž Í M !!! a't už operujou a ať to dopadne nejlíp jak může.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:35
- Nahlásit

Eninka

tak to máš sůpr pracovní prostředí!

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:36
- Nahlásit

Btw - ted jde na CT 2 dokument o pande a krasne tam s pistalkou "naklikavaj"

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:44
- Nahlásit

Fifi
a drzim teda zitra palcaky a cuzy packy, uz konecne
dě-ku-je-me!!

Eninka
psové celkově mě nabíjí energií a teď to "štěstí" budu mít všude, doma i tam
mám to podobně

Vero
D R Ž Í M !!! a't už operujou a ať to dopadne nejlíp jak může.

díky díky !

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 22:52
- Nahlásit

Jsem teta - tak aspoň máte o mně jasno
Máme Karolínku

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 23:09
- Nahlásit

Janiii
veeeelkááá gratulka

PetraK
to jako vážně, že ti někdo na tvý vlastní foře chce prosadit cenzůru???

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 23:34
- Nahlásit

Maya
že ti někdo na tvý vlastní foře chce prosadit cenzůru???
No to by si moh nekdo zkusit. To spis nakej prizdisrac jen napsal email. Sem si netroufne.

Janiii
Jsem teta
Gratulire, mamince, tatkovi, teticce a vsem dalsim pribuzensky zucastnenym! Karolínka je krasný jméno!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 07:04
- Nahlásit

Vero
nevyhodili, uz smrdi doma

Eninka
gratuluju k novemu pracovnimu prostredi a kolegum

Janiii
tak ahoj tetko, to ses tetka poprve? gratuluju k neterince,

Fajka
a teda do tretice du drzet palcaky, snad to uz klapne

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:13
- Nahlásit

Ramštááááááájn,
tak děcka dneska a už pane bože SNAD naposledy!!!!
kolem jedenáctý má jít na řadu, drrrrrrrrrrrrrrržet včecky packy!

Janiii
Jsem teta - tak aspoň máte o mně jasno
Máme Karolínku

jůůůůůůů gratulííííreeeeeen!!!

abyste mě dohnala paní tak muší bejt ješče jednoooo
já už su trojnásobná tetule

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:17
- Nahlásit

Fajka
já su taky trojnásobná tetule, máme náskok
a palce držííím už teď

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:31
- Nahlásit

tak to koukam, ze ja su znacne opozdena, kdyz ja su teta teprv 3 mesice a to navic jen jednoho kusu

Fajka
drzime, drzime

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:40
- Nahlásit

cernej caj
kdyz ja su teta teprv 3 mesice a to navic jen jednoho kusu
tak to potom jedině musíš dohnat vlastníma

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:46
- Nahlásit

Maya
su taky trojnásobná tetule, máme náskok
a si na tom jak já, že je ráda tak hodinu dvě vidím a ješče rači sem dyž jsou dom?

já teda neeee!!!!

cernej caj
Maya
díky díky za držení !

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:56
- Nahlásit

Fajka
že je ráda tak hodinu dvě vidím a ješče rači sem dyž jsou dom
kdyby hodinu nebo dvě, ale vzhledem k tomu, že bydlej ve stejný vesnici, jsou u nás furt, ještě že občas musej do školy, školky a podobných zařízení, ale zase to má výhodu, jak se začnou rvát, vyhodim je za vrátka ať mažou pokračovat domů

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:05
- Nahlásit

Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
víc snad psát nemusím

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:10
- Nahlásit

Fajka
ty woe, to jako že zase nic?????????
to si snad děláš srandu

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:16
- Nahlásit

Maya
nee nic

Fifi
Fifijová má emila a SMS... za chcíli tam jedu ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Jaro néni, je zima. Tak povoláme topiče z nejpovolanějších:

bude nás hřát vlastním tělem a to doslova

Lidi jdu se též pochlubiti. Fčéra jsem byla celá radostná a Hošikus byl taky celej radostnej a byl na sebe hrdobec. Dostal od ségry pod stromek takovej dětskej hlavolam pro pidi děti - je to taková plastová bedýnka a ve víku to má díry určitých tvarů - něco takovýhodle:

kudy propadávaj pak do tý bedýnky kostičky příslušnejch tvarů. Tak jsme se do toho jen tak pro srandu králikům pustili. první fáze byla házení kostéček jen tak do tý bedýnky bez víka, druhá fáze byla, že už jsem tam dala víko a Ešus nekoordinovaně na to mrskal ty kostéčky, tetkon jsme ve fázi- že fčéééérááá, fčéééra dal první kostéčku do džuznýýýýýý!!! A juchéééé!!! Jsem zvědavo, zdaliž se nám podaří dostat i někam dál?? No ale byli jsme voba opravdu moc radostný, takže Ešus dostal dublovanou odměničku, krom bonusový hrsti dobropamlsků jsme ještě radostně vyklusali ven - páč to je tetkon nejlepčí vodměna - aby si mohl zaslintat a zubama zacvakat na loužema vod háravek
Jsem pravda, asi kynologicky mimo, jak sem se dozvěděla včera od kohosi povolaného, ale to mi nevadí, nás to děsně baví, bejt takhle mimo.

FAAAJFKA

DRŽIM, DRŽIM UŽ TETKON!! PREVENTIVNĚ, AŤ SE ZAS NĚCO NEPO.

Maya
[b]Fajka

[/b]

já su taky trojnásobná tetule

Hlásim se do klubu TROJTET!! a neskromně se pochlubím, že úspěná trojteta jsem, páč když jsou hošikusové v průšvihu - skončej zpravidla u nás

cernej caj
uz smrdi doma

to maso už nejni co bejvalo, furt to jen smrdí doma, paty z baráku to nevytáhne, líný to je

Maya
to jako vážně, že ti někdo na tvý vlastní foře chce prosadit cenzůru???

no to by myslím asi neprošlo,
preventivně už jsme začli vyzbrojovat

ne, sím tě včera mi přišel jakejsi emil, kde mi bylo sděleno, že bych se nad sebou měla zamyslet, že píšu do všeho - nevim teda, třá do Žumpy nepíšu už leta, nepostavený uši mě taky nelákaj, v retrívrech a březosti mě taky nenajdeš atd, psala jsem jen tam, kde mě něco zaujalo- což byla pozitivní motivace, ftipné téma agresivního stofárda, vokusující štěně a tak. No a píšu moc dlouze, což píšu a je mi to fuck, evidentně to ovšem pisatelce vadí a nedá spát- což je ale její problém. Já jí ale nenutím to přece číst? Ať si myslí, že jsem magor a gramovan a neřeší to, ne? A taky se v mých příspěvcích nikdo nic nedozví, jsem kynologicky zcela mimo, zaměrená jen na jednu metodu. Tak asi tak nějak. Já jen nechápu, že někdo má puzení tohle někomu napsat? já se o ostatní taky nestarám, ne? Jestli píše někdo tak a nebo onak, jestli má jeden příspěvěk a nebo milijouny? Co mi po tom? Ať si dělá co chce, ne? To je jako kdybych zkoumala, jestli sousedi souloužej třikrát do tejdne a dlouho, nebo jen dvakrát a jak králici, nebo do toho bušej 10x denně........ divný no. Ale tak asi to muselo z toho člověka ven. Jestli mu to pomohlo, proč ne. Mně to neublížilo. Uďálo mi to ftipný odpoledne.

Fifi

To spis nakej prizdisrac jen napsal email. Sem si netroufne.

no ale mohl by, ne? byla by sranda. Stejně se tu "furt nudíme", ne? Nic se tu neděje

kurnik už aby bylo tak jedna hodina a Fajfky táta to měl za sebou a pak ešče Janiii tatínek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:26 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
Maya
já teda neeee!!!!

ja se teda zatim taky nechystam

Fajka
tyjo, co zas se deje?

PetraK
to je moooc sikovnej teda

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:29
- Nahlásit

PetraK
to ti teda choděj vtipný emily, to máš dobrý, asi se budu muset nad sebou zamyslet a psát víc, aby mi taky chodily
s tou hračkou je to dobrej nápad, jako že je dětská, ty psí jsou strašně drahý
Fajka
teda tak to je na zabití, já osobně už by se asi pokusila vyjednat převoz tatínka jinam, pokud by tedy k tomu dalšímu odložení nebyl nějakej megamegamega důvod

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

děcka nic nebudeto..nemůžou operavat musí na nějaký vyšetření ... takže možná v pondělí
sem uplně vyřízenej , tata je vyřízenej neměly jsme s maminou sílu mu do telefonu říct že další tři dny nic

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:38
- Nahlásit

Fajka
to je na pikaču, to jako nevěděli dřív že potřebuje nějaký vyšetření???
ale popravdě mě to ani nepřekvapuje, mám s naším zdravotnictvím veskrze negativní zkušenosti a v týhle situaci už bych asi udělal bugr bez ohledu na cokoliv
pokuste se s mamkou alespoň tvářit vesele a tatínka přes víkend trochu rozptýlit a zabavit

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:41
- Nahlásit

Maya
je na pikaču, to jako nevěděli dřív že potřebuje nějaký vyšetření???
objevila se komplikace, krev tam kde bejt neměla
kurva kdyby nezanedbali ve středu co měli už to mohlo bejt hotový už mohl chodit

pokuste se s mamkou alespoň tvářit vesele a tatínka přes víkend trochu rozptýlit a zabavit

no jo je to těžký..nechám tam maminu at je s ním jak jen dlouho to půjde aby tam nebyl sám... i když ona je vyřízená pomalu stejně jako tata

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:42
- Nahlásit

Fajka

TO SNAD NENÍ MOŽNÝ!!!!!!!!!!! PROČ, PROČ, HERGOT!!

A řekli vám co je špatně? proč to vyšetření neudělali hned??? Kurva!!

Maya
to ti teda choděj vtipný emily, to máš dobrý, asi se budu muset nad sebou zamyslet a psát víc, aby mi taky chodily

viď? mně to přijde opravdu ftipný, A potvrzuje to, že můj šéf nemá vůbec pravdu,když mi tvrdil, že kdo nejni na Gezichtbůku, jako by nebyl (což já tedy tam nejsem ) . Mnohem důležitější je bejt tady! a já to vim, proto tu sem a proto píšu jak magor

s tou hračkou je to dobrej nápad

jojo, to byl ségry nápad, řikala, že když je takovej chytrej profesor, nebude pro něj hračka pro pidi děti žáden problém a ať se to koukáme naučit no, tak to zkoušíme

ještě mu koupila dětskou kasu , páč on chodí "nakupovat" s košíkem. To máme takovou hru, on vezme košík (to mu taky koupila ségra v hračkářstív ) , jde k někomu, ten mu tam dá třeba kus rohliku, von s tim dojde k někomu jinýmu a ten mu ten rohlik dá . No a říkala, že když už má košík, tak abychom si na to prodávání mohli hrát pořádně, koupila mu i kasu . Učím ho tedy do tý kasy fláknout tlapou, aby se otevřela a on si vzal odměnu. Mlátí do toho, ale zatím jak je potrhlej, neobjevil ten konkrétní knoflik

, já osobně už by se asi pokusila vyjednat převoz tatínka jinam

no to už jsem si taky říkala právě ted, ale kam? a jak se to dělá, aby ho vzali jinde, copak to někdo ví? chudák malej!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:44
- Nahlásit

Rumštajn
Fajka
musí na nějaký vyšetření
a to jako nevěděli už dřív??? Za tohle chtěj ten plat na trojnásobku průměrný mzdy?

Eště že to takhle nedělaj i s porodama. "Je nám líto, že máte kontrakce, zhluboka dejchejte, my tu teď máme nějaký technický problémy

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:48
- Nahlásit

PetraK
ebude pro něj hračka pro pidi děti žáden problém
no, to neni až tak pro pidi děti, to je docela složitý ty děti naučit
a já mám ještě jeden kombinovanej nápad na chalupu¨

<< 1 ... 2187 . 2188 . 2189 . 2190 . 2191 . 2192 . 2193 . 2194 . 2195 . 2196 . 2197 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání