| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:30
- Nahlásit
Maya
ja si jednou koupila 200ks baleni tech kyselejch pendreku ci co to je a vydrzelo mi to asi 3 dny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:35
- Nahlásit
cernej caj
tak to je síla, pendrek taky můžu, ale v takovým množství asi ne
pytlík už je sežranej, oni je dělaj teď tak mrňavý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:37
- Nahlásit
cernej caj
divokyho billa
nebul, my ti taky pěkně zazpíváme viď FAJFKO A JANIII, třá tu vo podkonim! co čpí! a nebo to tý jeho pani! žejo?
Maya
asi tak nějak
věděla sem to, to se totiž jinak přežít nedá
že po ujití 40 km co chodí [cernej caj
to je šílená představa - 40 km a pak za trest ešče ve stanu. ne, zhroutila bych se D:
my pod stan jezdili často, dokonce i k Balatonu a hodně k Bítovu
to jste prostě odvážný! Já sem na Bítově - kde je mimochodem nádherně a úžaně a skvělý koupálko, zažila buřinu jak kráva a byla jsem nadšená, že jsem pod střechou. Ne já jakoby obdivuju každýho, kdo je takhle s přírodou sžitej a ne sralbota jako já, ale když já ráda pohodlí.
Žeru tady kyselý žížaly,
to slovo kyselý jsem původně přehlídla
cernej caj
ale tak me hlidala ferinka nastes
sem nevěděla, že pse můžou složit jako bleskosvod ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:38
- Nahlásit
Maya
pytlík už je sežranej, oni je dělaj teď tak mrňavý
hrozně mrňavý! A méďové jsou dobrý na klouby -řikal to i můj chirůrg. Tak jsem zajásala, že jich můžu sežrat habakůk a von mě vrátil na zem, že prej tři denně stačej, že to tak akorát pokreje denní potřebu! Skrblik jeden!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:39
- Nahlásit
PetraK
nebul, my ti taky pěkně zazpíváme viď FAJFKO A JANIII, a zahrajete k tomu na kytaru
sem nevěděla, že pse můžou složit jako bleskosvod ? tak to by slouzily ty vysoky stromy vsude kolem nas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:43
- Nahlásit
PetraK
prej tři denně stačej
jestli myslel 3 pytlíky, tak to je tak akorát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:45
- Nahlásit
cernej caj
a zahrajete k tomu na kytaru
ne to nikdo z nás myslim neumí - naštěstí, ale zase umíme pěkně přetextovávat.
tak to by slouzily ty vysoky stromy vsude kolem nas
to ale nejni úplně nej řešení, jo? já vim, jak by to dopadlo, kdybych tam byla já, klečeli bychom s Brtnikem pod nějakým skalním převisem, jak Šafránková s Abrhámem ve Svatební cestě do Jiljí a von by ešče chudák musel jít urvat někam větéfku, abychom jí mohli třímat v zubech, aby jako sbírala tu életriku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:45
- Nahlásit
Maya
jestli myslel 3 pytlíky, tak to je tak akorát
bohužel . Byl to ešče vjetčí Skrblik, než jsme doufali a šlo jen a jen o tři blbý medvědy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:48
- Nahlásit
PetraK
jak Šafránková s Abrhámem ve Svatební cestě do Jiljí jo, to si vzpominam, ze byl docela zajimavej pocin filmovej
bohužel . Byl to ešče vjetčí Skrblik, než jsme doufali a šlo jen a jen o tři blbý medvědy tak to ja si v lidlu koupila toho plastovyho medveda se 450gramama medvedua v nedeli cestou do valasskyho mezirici sem jich sezrala asi 4/5 a pak sem to radsi strcila pod sedacku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:54
- Nahlásit
PetraK
to ale nejni úplně nej řešení, jo?
já teda nevím, ale do lesa nikdy nepráskne, vždycky jen do osamělého stromu ne?
šlo jen a jen o tři blbý medvědy
to je teda megaskrblík, to i dětem dovolím o něco víc
cernej caj
pak sem to radsi strcila pod sedacku
jakosže pro někoho dalšího? ale jinak chápu, jak něco mám, tak to musím hned sežrat, ale myslím, že zrovna medvědi jestě jdou v jakémkoliv množství
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ze byl docela zajimavej pocin filmovej
já to miluju, voni jsou tam úžasný. A nej scénka je , jak se Abrhám potká se zmijí .
Jednou jsem zlobila v Broumofskejch stěnách Brtnika, že jako kdyby mě miloval, vynese kládu až na vrchol Portyše (mimochodem, tušim, že žádnej Portyš neexistuje? nenašli jsme ho). A ten jemen popadnul nějakej obří butrák a vyváčel ho tam na vrchol nějaký skály.tak abych dostála celému tomu filmovému obrazu, kráčela sem za nim a celou dobu volala jako ta Libuška "hoď ho dolůů, hoď ho dolůůů!" divim se, že nás neodvezla rychlá , že jí nikdo nezavolal
em jich sezrala asi 4/5 a pak sem to radsi strcila pod sedack
no ty vole ale ty tohle musíš jíst, ty máš to koleno, mělas to dojíst, takhle to nebude fungovat dostatečně na tu krupafkku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 13:58
- Nahlásit
Maya
ale do lesa nikdy nepráskne, vždycky jen do osamělého stromu ne?
tak to se tě dovolím poopravit. Podívej se někdy v lese kolik uvidíš stromů, který dostaly zásah- pěkně sloupnutá kůže, nebo kmen rozstřelenej po okolí na sirky........ niiic moc. fakt
to je teda megaskrblík,
jo, hááájzl nepřející to je, tak yjsem mu to řekla, teda to, že je nepřející, že je hajzl to sem si nechala pro sebe, von byl takovej vzhlednej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:01
- Nahlásit
PetraK
no ty vole ale ty tohle musíš jíst, ty máš to koleno
no to si spíš měla v tom lidlu koupit vepřový nožičky, ne?
prt skaut
to by ale strejda Willis neměl radost, když je taky skaut! a dokonce poslední
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:02
- Nahlásit
Maya
ne, abych to nesezrala vsecko zaraz a pod sedacku zajizdy ruku nevykroutim a efekt to melo, sou tam od nedele a ja na ne nebyt vas uplne zapomela
PetraK
tak abych dostála celému tomu filmovému obrazu, kráčela sem za nim a celou dobu volala jako ta Libuška "hoď ho dolůů, hoď ho dolůůů!
no dyz ja ale nechcu vazit o 20 kilo vic pak, to by mu urcite moc neprospelo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:07
- Nahlásit
PetraK
Podívej se někdy v lese kolik uvidíš stromů, který dostaly zásah
no to já právě v lese nikdy neviděla, jen mimo a mám takový dojem,ž e to nás učili i ve škole, že jako při bouřce se neschovávat pod osamělý stromy
cernej caj
bych brala ten ohníčkovej usb dobíječ, ještě by se na tom třeba dal opejct buřt http://cdr.cz/clanek/povinna-vybava-ajtaka-v-posta pokalyptickem-svete-co-zakoupit#utm_source=nejcten ejsi&utm_medium=textlink&utm_campaign=nejctenejsi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:10
- Nahlásit
kachna_
vepřový nožičky
s koninou zivou ci mrtvou ?
no si taky myslim, ze osamelej strom je vetsi cil jak les.. ta nabijecka je husta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:15
- Nahlásit
kachna_
to by ale strejda Willis neměl radost, když je taky skaut! a dokonce poslední
no počki, takovej skaut jako von sem já taky , třá jako mně,dali pěstí ešče dříf než jemu. Dostala sem se do sporu se spolužákem Koželským ve třetí třídě, von to byl takovej ten buřtózní spratek a já sem jako argument použila, že se tváří jako biftek na cibuli tjo a vyšil mi takovou, že jsem se potkala s podlahou a kde byl tou dobou strejda Willis, když já už za sebou měla první pěsťofku? No?
cernej caj
a ja na ne nebyt vas uplne zapomela
tak se koukej podělit!
neprospelo
pravda, no tak se halt uskromni na ty tři denně a žes to ty, s chudáky kolenem, tak můžeš pět
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:16
- Nahlásit
PetraK
ok, na 5 balicku denne se uskrovnit muzu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:17
- Nahlásit
Maya
že jako při bouřce se neschovávat pod osamělý stromy
no to určo ne, páč tam je ta pravděpodobnost mnohem vyšší, ale já právě v lese už to viděla několikrát - díky Brtnikoj, jinak bych si toho asi nevšimla. Ten strom má tak jako klikatě svlečenou kůru/borku a nebo je třeba rozštípnutej úplně a velký třísky rozházený po okolí po tý pumelici. a musim říct, že to nejni nějak příjemnej pohled- teda pro mě, která si bouřku zažila pod vysokoým vedením a proto se jí od tý doby moooc bojí.
bych brala ten ohníčkovej usb dobíječ,
hmm, to vypadá gůt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 15:08
- Nahlásit
PetraK
hm, tady v jedný větě píšou, že se máš schovat v hustém lese a v druhé větě, že radši na pasece, tak oni asi nevědí ani odborníci http://www.mezistromy.cz/cz/turistika-rekreace/co- delat-kdyz/je-v-lese-bourka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 15:11
- Nahlásit
já to věděla, že se na tom udělá i jídlo
jo a stojí to jen 130 dolarů, kdybyste nějaký turista měl zájem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 15:36
- Nahlásit
nechte se omladit a zhubnout http://www.novinky.cz/zena/zdravi/296492-nova-omla zujici-metoda-vyuziva-ohen.html
a já jdu dom
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 16:30
- Nahlásit
rumštajn.
pomoc! VÝCUC!!!!
černý kafe dopravilo smradlaný maso dom, nebo ho vysadili v polích?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 16:32 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
nazdar můry!!!
nestíhám, nedočítám vás, jen jsem si vyhledala, co fajfky tatínek
u nás novinky:
- skoro to vypadalo, že budou mít mamča huš štěně. totálně jsem se zamilovala do jedný boží fenečky berňáka, co je k odběru. ale asi to neklapne ešče (páč mamča se na první pohled nezamilovala, narozdíl ode mě)
- brzo ze mě bude teta nebo strejda jako podle toho co se bráchovi (resp.jeho ženě -filoméně ) narodí že ááno . Huš jsou f porodnici
- přísloví "někdo se narodí, někdo umře" bohužel platí, protože zítra má pohřeb Vaškův tatínek
- v sobotu jsme na trzích v Pardubicích, je to venku a má bejt kosa jako blááázen. Vezu s sebou snad všechno zimní oblečení, co mam, takže až bude ve zprávách, že kraslice v Pardubicích prodávala koule, tak to jsem já
- aby těch nemocnic nebylo málo, tak můj taťka nastupuje v pondělí na operaci dvou kýl
ufffff. tak už to všechno víte.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:20
- Nahlásit
Janiii
(páč mamča se na první pohled nezamilovala, narozdíl ode mě)
hodit mamče štěně na klín a zamiluje se hned, však berňáci jsou taky muchlací chlupáči
Huš jsou f porodnici
tak gratuluju tetko nebo strejdo však to už bude každou chvíli, takže to snad neni moc dopředu
tak můj taťka nastupuje v pondělí na operaci
taky budem držet palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:23
- Nahlásit
a jinak mě prdne céfka, atomovku na celní poštu máááááloooo, zase mě okradli, tentokrát o 61 Kč a člověk nemá dovolání i kdyby se na hlavu stavěl, jsou to ku.......y
fuj, a už se mi trochu ulevilo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 18:52
- Nahlásit
ahoj holky, já se jdu jenom "pochlubit", protože mám takovou osobní radost....v těchto dnech jsem se s firmičkou přestěhovala do jiných prostor, kousek od místa, kde jsme byli předtím, a zároveň s tímto úkonem jsem obrazně řečeno "adoptovala" zároveň dvě psiska - BŠO fenku, dlouhosrstou Kleopatru a černýho NO Cézara...jsou nádherní, úžasní a budou to naši noví kamarádi a parťáci. Nejsou tam za účelem "hlídací psi", ale prostě tam bydlí, jsou všude, mají svoji sedačku, prostor a pohybují se tam ve smyslu "jako doma". Žádný kotec, boudy apod., ale takoví rodinní společníci, kteří patří těm, s kým sdílíme ty prostory a zároveň tam takto žijí. Jupíííí, mám z nich radost, až se usídlíme, dám vám sem fotečky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:58
- Nahlásit
Janiii
teta nebo strejda
ahoj strejdoteto - tož ať to má Filoména brzo a lehce za sebou a víme, co seš zač
Vaškovi, vyřiď upřímnou soustrast, jo? díky.
a tátovi držíme palce.
to se to nějak zase hejbe do blbýho směru všecho
a mamča počká na jinej vrh?
Eninka
ahoj holky, já se jdu jenom "pochlubit", protože mám takovou osobní radost....
tak to je prima, když se takhle zadaří.
Maya
kdyby se na hlavu stavěl, jsou to ku.......y
jo to jsou, tuhle jsem viděla na ČT jakejsi pořad o tom, jak chtěli šílený peníze za balík, který nedodali a putoval z prahé do izraele a zpátky - zpátky jejich vinou, a chtěli za to ještě prachy
Vero
VÝCUC!!!!
hele v podstatě v krátkosti: zjistili jsme , že Fajfka je rasista, páč tvrdí, že každej černej - kafe nebo čaj zvlášť je ..... řekněme ne moc inteligentní. Černý kafe si vypíchlo voko páč je asi debil, nebo co, před tím se stihla vožrat. Brůt má naprosto šílenýho psa - psici, páč to jelito plesnivý je ochotno si volízat z pupku TTO . Já sem se dozvěděla že jsem kynologicky mimo, páč uznávám jen jednu výcvikovou metodu a nic o ničem nevim a sem divná asi. U Fajfky furt ještě neoperovali Trochu jsme stanovali, byli v bouřce a tak jako nějak podobně.
A jo, taky musim prej zkrátit svoje příspěvky, jsou moc dlouhý a nikoho prej nezajímaj, jsou bezoobsažný prej.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:07
- Nahlásit
Rrrumstaaajn.
PetraK
VÝCUC!!!!
Slava, konecne!
Jinak stanovani v bource, ste nymandi. My mame dycky na tabore psim stan pod stromama a vedle reky. A ze vloni to byl docela hukot, kdyz to prasklo v noci pres reku do cisticky vody, to sme malem stanem proskocili. Neeebo kdyz padaly kroupy, musel se drzet whitehall a vylejvat vodu a kroupy nas triskaly skrz do temen.. Dzjooo, dovolena!
Janiii
Jeee, tetoo, tak at se to urodi zdravy a vesely, do toho sveta dnesniho!
A tatka at kylovy operace zvladne!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 20:08
- Nahlásit
PetraK
, taky musim prej zkrátit svoje příspěvky, jsou moc dlouhý a nikoho prej nezajímaj, jsou bezoobsažný prej.
vo*e todle mělo bejt v tak při pátku
Janiii
brzo ze mě bude teta nebo strejda
už zááás??? jak to že nic nefím ?
držíme palčáky! strejdo! bo teta huž si!
platí, protože zítra má pohřeb Vaškův tatínek
smutný ach jo
tak můj taťka nastupuje v pondělí na operaci dvou kýl
šmarjá bé taky v Jablonci?
kdyby něco tož su tam každej den, tak nejni problém mu něco přiblížit...telefén na mě máš
Eninka
BŠO fenku, dlouhosrstou Kleopatru a černýho NO Cézara...jsou nádherní, úžasní a budou to naši noví kamarádi a parťáci
tak tomu řikám ti nejlepší kolegové v práci
jináč u nás náalad dobrá, mama strávila u taty celý vodpoludne aby mu to uteklo... záftra pokus číslo tři tak snad už do třetice to klapne!
|