Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:26
- Nahlásit

Fajka
Bez se podivat po tlf, marnost se ti dovolat..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:29
- Nahlásit

Fajka
no hlavne teda fakt pevny nervy, vam vsem a at uz proboha je to vsechno, co je prekvapi a at je tatinek co nejdriv pohyblivej a doma, at to aspon nemusite resit v tehle situaci

Vero
toho posranyho nechci

no tak zigul byl v podstate taky polodivoka kocka,ale byl na nas zvyklej, vykapat voci nebo mu nacpat odcerveni docela slo, jenze taky byl u nas od kotete, kamaradil se stendem a nejakou plasandu, ktera se boji psu a uz z toho duvodu treba neprijde na verandu si pro jidlo, to uz je blby... na druhou stranu mi nevadi uplne ze by treba nebyla odcervena - psi ockovany mam a jestli me bude srat moje neockovana kocka, nebo cizi neockovana kocka do zahonu, to uz je asi jedno. no uvidime... do sousedni vsi by se snad nedostal, vzdycky byl doma a blizko domu a ty 4km by tam asi zbytecne nechodil...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:37
- Nahlásit

brut
jjí řeknu, jak o ní mluvíš....

ale tak my už si to nějak příště porovnáme, až se uvidíme

... chudák Brutík

ho vidím, jak se tváří

TTO mám... myslíš, že můžu dát koncentrovanou? Levanduli musím koupit... vždycky na ní zapomenu

levanduli určitě můžeš - dávám si jí na hubu, na nohy jsem si dávala TTO taky neředěný -ten se taky může, ale asi bych radši zkusila nejdřív tu levanduli, ona je taková- jemnější.

jak je to otravný, když jí vláčíš za sebou?

vim, nesnášim psa na vodítku, ani to v podstatě moc neumíme

díky moc

není zač

Maya
zavázat do pytle a prášek jí narvat do krku a doufat, že tě nepohryže a to minimálně každý 3 měsíce,

hele já pochopitelně nevím, jsem kočičí lajka, ale kurnik, když touhle metodou dokážou zpracovat zvířata v ŽOLOO, tak tohle by pomalounku mohlo jít taky, ale čas mi jednou ukáže
Fifi
To neni pravda, on kdyz se udela bugr, vic si to tam vse ohlidaji.

taky si myslím

Fajko držte se

jdu hnípat

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 22:38
- Nahlásit

Fifi
Bez se podivat po tlf, marnost se ti dovolat..

je pardon byl zahozenej ... koukám že jste volala pani...nevadí dyž vám cinknu až záftra? ... já už dneska nemůžu bolí mě hlava jak střep a asi bych se totál vodkecala a potřebuju ještě něco dodělat na ráno

cernej caj
díííííík

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 00:15
- Nahlásit

Fajka

držím palce... ať už to dobře skončí.

PetraK

já věřím, že bys uspěla líp než ti v zoo.

cernej caj

to přesně mě napadlo- do záhonů ti bude kadit stejně cizí neodčervená kočka.
ale podle mě to odčervení není taková katastrofa, dyť moji kluci to polykají nadšeně v kusu dobroty... nic do nich necpu násilně. a taky existuje odčervení ve formě spotu... pořešit se dá leccos- když se chce. když ne, tak se holt musí vybrat vhodnější živočich, aby to pasovalo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 07:05
- Nahlásit

Vero
prave, si myslim, ze zrovna v te zhorsene manipulaci problem nevidim. Vic bych se proste bala toho, ze by se mohla bat tech psu a nenaucila by se, ze ve verande ma zazemi... je sice fakt, ze tak aspon ten mesic by na verande mela byt zavrena, at si tam zvykne, kamosit se psama nutne taky nemusi, ale vim jak sme meli pokus kocicky z utulku, kde ta kocka fakt 2 mesice neslezla z vrsku knihovny a zila prakticky na dvou polickach, protoze se bala psu a to proste neni pro kocku zivot

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:22
- Nahlásit

Fajka
To neni pravda, on kdyz se udela bugr, vic si to tam vse ohlidaji
mám jinou zkušenost, asi to máš 50:50, záleží na lidech
Vero
cernej caj
do záhonů ti bude kadit stejně cizí neodčervená kočka
no nevím jak u vás, ale mě po zahradě cizí kočky nechodej když jsou tam psi
jinak teda žádná moje kočka nikdy dobrovolně žádný prášek nesežrala ať byl v čem chtěl a jediná možnost jak to do nich dostat byla vždycky jim to narvat do krku, ale jo, slyšela jsem že kočky co to normálka sežerou existujou, kolegyně říká, že má kocoura, kterému hodí prášek do granulí a on ho normálka sežere, pro mě scifi
spot existuje a mám ozkoušeno a na venkovní kočky žeroucí myši nefunguje stoprocentně, takže to nepoužívám, nevím, já prostě nechci aby se mi po zahradě promenovaly kočky s tasemnicema, chlamydiema a kočičí rýmou a podobnýma vymoženostma co maj ty neodčervený a neočkovaný, když mi tam chodí psi a děti a potažmo i já tam bydlím od jara do podzimu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:26
- Nahlásit

Maya
no ja prave na zahrade psi bezne nemam, tam sem cizi kocku uz parkrat nacapala a kdyz je tam pak pustim...

olegyně říká, že má kocoura, kterému hodí prášek do granulí a on ho normálka sežere, pro mě scifi hele ale u timika todle funguje dobre

no nicmene jestli se zigul neobjevi, mam v merku zase bezocasy kote... od kolegyne pribuznejch, oni to tam u nich na vsi nekastrujou a topej... (nebo jak se rika, mrdnou o beton...). no a kdyz to nenajdou za vcas, tak pak jich proste jen dalsi jaro nahazou do ty vody o neco vic, ze...

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:29
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Praha si hraje na jaro. kupodivu nesněží, ale scá

Vero

já věřím, že bys uspěla líp než ti v zoo.

já si to taky myslím, protože bych měla výhodu určitý domestikace. Špatný zkušenosti by tam sice byly, ale........ kdybych na max využila tu dobu, kdy ta kočka potřebuje aklimatizaci na místo, kde se má usalašit a je omezená pohybem, kdybych jí opravdu cíleně dávala žrádlo jen a jen do tý přepravky, kterou by tam měla jako domeček a kdybych využila všech výhod, který by mi situace poskytla, tak si myslím, že určitej pokrok by se udělat dal. ale ...jest to čistě jen a jen má teorie. Hrozně by mě lákalo to zkusit.

cernej caj

prakticky na dvou polickach, protoze se bala psu a to proste neni pro kocku ziv

tak to je jasný, toje pro ní permanentní stres.
tyhle kočeny bývají jakoby stranou -třebas ve stodole právě, nebo v kůlně, kde je teplo, je to pro ně větší volnost. Žijou venku, tam se chodí jen vyspat a najíst, mají tam zázením, o nikoho moc nestojí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:34
- Nahlásit

Změna v Metrixu.
Praha si už nehraje na jaro.
Nescá.

UŽ SNĚŽÍ

k čemu mi budou holiny?
Sněžnice sem nechala doma!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:35
- Nahlásit

PetraK
tak to je jasný, toje pro ní permanentní stres.
to jo, tak jsme ji vratili, a nakonec nasla novy domov, tak su moc rada.

Žijou venku, tam se chodí jen vyspat a najíst, mají tam zázením, o nikoho moc nestojí.
presne tak to mel zigul ve verande, obcas teda prisel i domu, pomazlit se, nebo si hral trochu s psiskama na zahrade, ale vetsinu casu nekde dycky hrabosil... no uvidime. Se taky muze stat, ze muz bude striktne proti dalsimu zigulovi a bude

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:43
- Nahlásit

PetraK
Hrozně by mě lákalo to zkusit.
no vidíš, další důvod pro koupi domku
Teď mi kolegyně ukazovala fotky kam pojede její dcera na dovolenou, je to někde v jižních Čechách, normálka takový chatky na vodě na rybníčkách, zvenku taková bouda a uvnitř celkem luxus a vlastní rybníček pro sebe, do vody rovnou ze dveří, jako paráda, to jsem ani nevěděla, že u nás existuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:47
- Nahlásit

Maya
tyjo, tak to je zajimavy, a vis, kde to je? ze bysme se taky mohli podivat

tak treba ja domek mam, ale mit k nemu tak 5x vetsi zahradu, nestezuju si (sousedi uz par let marne prodavaji domek, maj to jak my, domek, dvur, dozadu zahrada, takze nase a jejich sousedi... ale realita, ze by treba prodali jen zahradu, to se asi nestane, pac kdo by si na vsi koupil domek s dvorem bez zahradky, ze...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:49
- Nahlásit

Rumštajn!!
tu je vánice jak v lednu !

PetraK
he-le

http://www.super.cz/159406-to-budete-koukat-bara-b asikova-se-vyznava-z-lasky-ke-zpevakovi-rammstein- pry-nadherne-liba.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 08:55
- Nahlásit

Fajka
tu je vánice jak v lednu !
uz zaaas? ja doufam, ze to sem nepride teda uz vubec letos

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:00
- Nahlásit

Fajka
Pani, tady žádná vánice není, tak si jí nechte u vás a ne že jí pošlete k nám jako tuhle cernej caj

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:06
- Nahlásit

cernej caj
http://www.chalupy-ubytovani.cz/jizni-cechy/ubytov ani-na-vodni-hladine.php?nabidka=690

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

he-le

no proč ne? i když si teda nějak neumím představit, že by Tilda vyměnil tu svou dvacítku za tenhle ročník.

edit - ftipný je, jak ten text postavili, jako že to je hotofka

u je vánice jak v lednu !

tu skorem taky - nebo ne vánice, to je velká nadsázka, ale sněhá slušně. A to fakt ráno bylo jarně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak to je fakt luxusni a to velmi, to se mi mooooc libi, ale teda bude to asi dost mastny

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:10
- Nahlásit

cernej caj

e to navic bude dost mastny

ceny tu:

Cena za týden Cena za víkend
Letní sezóna: 10430,- 2980,-
Zimní sezóna: 10430,- 2980,-
Mimo sezónu: 6930,- 1980,-

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:12
- Nahlásit

PetraK
jojo uz sem je ve svy slepote nasla

dneska je moje pracovni moralka na nule... vcera sme zapijeli s kolegama z byvalyho tymu je rozpad, tak sem spala asi jen 5 hodin a su uplne mrtva

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:13
- Nahlásit

Fajka

Fajfka má tématickýho emila, opakuju, Fajfka má tématickýho emila.

Ešivá už se tu nikdy nevobjevim, zabila mě

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:15
- Nahlásit

cernej caj

vcera sme zapijeli s kolegama z byvalyho tymu je rozpad, tak sem spala asi jen 5 hodin a su uplne mrtva

v takových momentech je i ZAKÁZÁNO pracovat! je to zdravý velmi nebezpečné! Něco vo tom vim. Hele kdyby na tebe šlo spaní tak si - než si vopřeš hlavu vo ruku, do tý ruky vezmi tužku. Jakmile usneš, tužka vypadne a probudí tě tim pádem dříf, než začneš nahlas chrápat

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:18
- Nahlásit

PetraK
Fajfka má tématickýho emila, opakuju, Fajfka má tématickýho emila.

Ešivá už se tu nikdy nevobjevim, zabila mě

tak že by sme to vzali rovnou ..že bych to ani nečetla a šla tě rovnou zbušit což?

cernej caj
Maya
jináč samo sních posílám na všecky světový strany jen aby nám tu nezvostal

cernej caj
Člen
- Nahlásit

PetraK
ja nastesti nechrapu ale dobrej tip, az nas nebude na 25m2 8kolegu, tak to urcite zkusim zatim se drzim pri zivote hermankovym cajem a twixkou (ale byla sem ochotna si ji nedat, kdybych nasla nejaky ovoce

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jakmile usneš, tužka vypadne a probudí tě tim pádem dříf, než začneš nahlas chrápat
no aby si vo tu tužku nevypíchla voko

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:20
- Nahlásit

PetraK
voe tudle fotku už sem viděla a komentovala už fčéra je vidět že internetem se pěkný fotky a zprávy šíří kosmickou rychlostí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:21
- Nahlásit

Fajka
tak že by sme to vzali rovnou ..že bych to ani nečetla a šla tě rovnou zbušit což

hele já nevim, bez toho to nebude vono, víš co, když si to prohlídneš, zdravě se nasereš, zapomeneš být nervózní .... udělá ti to v podstatě dobře,
věř mi

no aby si vo tu tužku nevypíchla voko

inteligent jí chytne tak, aby neohrozil svůj zrak
debil si to voko vypíchne

cernej caj
ale dobrej tip, az nas nebude na 25m2 8kolegu,
ble, chudero malá. Tak hodně dejchej, voni pak budou vožralý tim pádem taky , budete na tom stejně a usnete synchronizovaně

u (ale byla sem ochotna si ji nedat, kdybych nasla nejaky ovoce

jemene!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:22
- Nahlásit

Fajka

voe tudle fotku už sem viděla a komentovala už fčéra

ááha, takže první návaly akrese máš za sebou, takže přežiju?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:23
- Nahlásit

PetraK
hele já nevim, bez toho to nebude vono, víš co, když si to prohlídneš, zdravě se nasereš, zapomeneš být nervózní .... udělá ti to v podstatě dobře,

a dyž tě zbušim bude mě ještě líp

inteligent jí chytne tak, aby neohrozil svůj zrak
debil si to voko vypíchne

vo*e nemluf takhle vo čaji kooor dyž je černej

<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání