| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 08:52
- Nahlásit
cernej caj
a to pohmozdeny okoli se da casem do kupy nebo ten specialni kloub je kvuli tomu, ze uz to taky bude spatny?
jestli semto pochopila správně (bo mám zprostředkovaný info s dochtorem mluvil bratr) tak jde o uchycení k tomu zbytku ... ten spešl má jiný (lepší?) uchycení k těm zbytkům kostí ...
sem to tak pochopila...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 08:54
- Nahlásit
Fajka
tak to je urcite lepsi, ze bude mit nejaky lepsejsi uchyceni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 08:58
- Nahlásit
Fajka
takže operace dneska nebude.
ach bože!! chudák táta, takhle čekat a chudáci i vy, to je jasný.
kurva taky už.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:08
- Nahlásit
cernej caj
urcite lepsi, ze bude mit nejaky lepsejsi uchyceni
no na jednu stranu dobré že si čék řiká že mu tam nevrznou nějakej co jim někde zbyl
PetraK
chudák táta, takhle čekat a chudáci i vy
no je to blbý to čekání no to jo....snad to rychle uteče..i když mě jo já lítám jak pako ale co tata..tomu to bude dlouhý to je jasný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:13
- Nahlásit
Fajka
čekání blbý, ale zase bude mít lepší kloub, tak to se asi vyplatí, tak jen tatínka nějak zabavit, aby se nenudil, když nemůže chodit
jinak ty bílý mrtky zabít a to hned a jestli nepřestanou padat pudu si stěžovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:16
- Nahlásit
Maya
u vas snezi? nekecej tady ani vlocka snehu od rana sice sme vcera jeli domu hodinu a pul, coz je tak o hodinu dyl nez normalne a dneska sem se tech 800 metru od nadrazi brodila neprohrnutym chodnikem, tak mi cesta taky trvala tak 2x dyl nez bezne doufam, ze to prohrnou nebo to roztaje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:17
- Nahlásit
Maya
čekání blbý, ale zase bude mít lepší kloub, tak to se asi vyplatí,
jj taky si říkám
tak jen tatínka nějak zabavit, aby se nenudil, když nemůže chodit
no co víc dělat..když máš na návštěvu vymezenou nějakou dobu že jo... číst moc nemůže bo má ty čočky umělý.. maj na pokoji telku ale to nevim jestli ji nějak pouštěj... dneska mu tam dali spolutrpícího pána v podobným věku kterej má taky nějakou šroubovanou nohu čico.. tak snad si budou mít taky co říct...
bílý mrtky zabít a to hned a jestli nepřestanou padat pudu si stěžovat
já se přidám, bo mě to štve neskutečně
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:19
- Nahlásit
Fajka
Tož puste palce at vám nezmodraj, pusťe se do arbejtu a já zas včas zavelím
Tak jo, pouštím, ... bude se tak líp arbajtovat...
Tak se držte dál, ať to uteče rychle.
cernej caj
máš to doma taky náročný tak snad jednou budou i nový podlahy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:21
- Nahlásit
Fajka
.snad to rychle uteče..i když mě jo já lítám jak pako ale co tata..tomu to bude dlouhý to je jasný
hele já mám takovej, takovej vztek!! Tohle jsou přesně věci, který nikdo v odškodnění pak už nezohlední. Shánějte si pomalu právníka, kterej by s tím zm*dem zatočil, Vyždímejte ho- ne pro ty prachy, ale proto, že trest jako takovej -pokud bude - je prostě málo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:24
- Nahlásit
Maya
pudu si stěžovat
můžeš, už tě čekaj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:29
- Nahlásit
PetraK
hele já mám takovej, takovej vztek
já taky ani nevíš jakej
Shánějte si pomalu právníka, kterej by s tím zm*dem zatočil, Vyždímejte ho- ne pro ty prachy, ale proto, že trest jako takovej -pokud bude - je prostě málo.
jo už si druhá kdo mě to radí..jenže víš co je na tom nejhorší..když i když si seženu někoho dobrýho a tomu se povede husarskej kousek v tátův prospěch...tak jednak mu ty prachy v tý bolesti a v tom utrpení nepomůžou a za druhý ten kdo bude lítat po právníkách soudech policajtech budu hlavně já a upřímně... pokud ten čas kterej budu muset věnovat tomuhle..budu věnovat svojí práci (která je sice stresová ale v tomhle případě mnohem míň než právníci soudy atd...) jsem schopná si vydělat několika násobně víc než nějaký vysouzený směšný vodškodnění od nějakýho debila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
.tak jednak mu ty prachy v tý bolesti a v tom utrpení nepomůžou
jsem schopná si vydělat několika násobně víc než nějaký vysouzený směšný vodškodnění od nějakýho debila
ale o prachy přece právě. Jde o určitou satisfakci ,páč naše právo vám jí nejspíš nedá. A ten šmejd by prošel bez újmy a příště to udělá zase, to přece nemůžete dovolit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:38
- Nahlásit
PetraK
no trochu chapu Fajky pohled. On to totiz priste klidne zase udela, to ze ti nekde tamhle da pulku vejplaty a fajka kvuli tomu bude muset resit dovolenou v praci, aby pak dostala "smesny odskodny" jak psala a on stejne pude a udela to zas, tak nevim, jestli se kvuli tomu vyplati v praci prijit o penize a stresovat se tim... pac takovym lidem je to vetsinou sumak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:39
- Nahlásit
cernej caj
u vas snezi? nekecej
fakt, na mou duši a na psí uši jako do rána napadlo tak 30 cm u nás, silničáři nikde, takže jsem se tím brodila na autobus a fakt jsem myslela, že ani neodjedu a už jsem se děsila, že nestihnu k těm upírum na krev neb tam jsou jen do 9, ale řidiči busů to mají zmáknutý, takže jsme dojeli celkem i načas, tak jsem všechno stihla, pak jsem šla do práce a furt padalo a tady v Praze všude klouzavá břečka
Fajka
s tím právníkem bych asi taky váhala, je to drahá sranda a moc nevěřím tomu, že se vysoudili nějaký velký prachy, obvykle to odškodnění bývá úplně směšný i v případě trvalých následků, tady to odoperujou a řeknou že je všechno v cajku, podle mě byste dostali míň než co byste dali za právníka
jen bych si asi pohlídala, ale policajti to nehodili do šuplíku, bych je furt votravovala, podle mě jako účastníci řízení máte nějaký práva, nahlížet do spisu a tak, to bych si zjistila a prudila je a prudila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:42
- Nahlásit
PetraK
Jde o určitou satisfakci ,páč naše právo vám jí nejspíš nedá. A ten šmejd by prošel bez újmy a příště to udělá zase, to přece nemůžete dovolit.
já vim... ale neboj bez trestu to nebude..už ted má podle toho co říkala policie napadení s těžkým ublížení na zdraví..a to prostě nebude jen tak, kolik a co jak přesně ještě nevim, chystám se zajít k policajtům co to vyšetřujou a optat se...
zatím nemám víc infa nejni možný stihnou vyřizovat všechno zaráz
Kujva... musíme do říčan..maj tam průser kterej je potřeba okamžitě vyřešit.... a to je přesně to vo čem mluvím no..... achjo já se prostě nemůžu roztrojit a bejt na třech místech najednou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:45
- Nahlásit
cernej caj
a fajka kvuli tomu bude muset resit dovolenou v praci, aby pak dostala "smesny odskodny
naštěstí neřešim dovolenou a můžu si jít kdy chic kam chci su samostatně výdělečně činné...
ale jakmile nedělám a zařizuju cokoliv jinýho tak mě prostě nejde ani koruna k dobru nikdo mě nedá nic co si sama (samy) neuděláme ...
Maya
jen bych si asi pohlídala, ale policajti to nehodili do šuplíku, bych je furt votravovala, podle mě jako účastníci řízení máte nějaký práva, nahlížet do spisu a tak, to bych si zjistila a prudila je a prudila
jj to samo budem to je jasný...jen prostě já když fakt zamakám tak sem schopná vydělat xkrát tolik než by bylo to odškodnění...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:50
- Nahlásit
Fajka
tak sem schopná vydělat xkrát tolik než by bylo to odškodnění...
jj, o to odškodný by mělo cenu se rvát jedině z nějakýho morálního přesvědčení, což si myslím, že v dnešní době smysl nemá, k prachům tím určitě nepřijdete a podle mě taky je lepší si tím nekomplikovat život, čas je drahej a jsou lepší způsoby jak ho trávit než po soudech a s právníkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:50
- Nahlásit
cernej caj
no trochu chapu Fajky pohled.
když ale tím se jím právě nahrává . Hele a ona to půlka vejplaty nebude, tohle co udělal není žádná sranda, to by cáloval myslím dost. ale nejde o ty peníze, ale o tu formu trestu, k tomu zákonu ještě přidat újmu na majetku.
Fajka
zatím nemám víc infa nejni možný stihnou vyřizovat všechno zará
tož to je mi jasný. no hlavně se držte a dobrou cestu do Říčan přeju. Kdyby nebyla Janiii tetkon už moravská, mohli jste se u ní stavit cestou na kávičku, páč to bylo při cestě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:55
- Nahlásit
PetraK
le nejde o ty peníze, ale o tu formu trestu, k tomu zákonu ještě přidat újmu na majetku.
tak potrestanej doufam bude, ale ja si prave myslim, ze takovyhle lidi ta ujma na majetku moc nezajima, se z toho oklepou a pouceni nikde. by byla lepsi ujma kdyby ho soupli tamhle na pul roku do basy, prisel o praci a jeste z toho nemel moc penez... to si rozmysli spis neco takovyho opakovat. pac v dnesni dobe mam pocit na jednu stranu na penezich lpi az moc a na druhou stranu je prave penezni ujma boli asi ze vsech nejmin
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 09:59
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
Já si myslím, že pro tyhle lidi jediný poučení by byly nucený práce v dole, ale to bohužel už zrušili.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:00
- Nahlásit
cernej caj
toť otázka no. Já si myslím, že kombinace obého je ten správnej lektvar. Krom toho lochu ho ještě sedřít z kůže, ne pro ty prachy, ty klidně člověk může použít na charitu a já bych to taky asi udělala, páč by mi smrděly prachy od takovýho šmejda, ale když se sejde obojí, účinek se násobí, jest to takový synergický účinnek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:06
- Nahlásit
Jinak se musím podělit se zážitkem s velkoodběrny krve, člověk by řekl, že v takový fabrice to budou mít vychytaný a jako vono teda neee. Jo, člověk si vezme číslo jak v bance, recepce a tak, jako paráda a pak přijde k sestřičce, tak ho vycucne a pak to přijde do jedný ruky tampon - držte si to na tom 2 minuty, do druhý ruky náplast - pak si to přelepte (jednou rukou???) a nashledanou a teď máš vzít bundu a kabelku (čím????) a jít, s tím jsem se fakt nikde nesetkala, i v naší okresní nemocnici to sestra přelepí a drží se to přes to, takže už se mi dělá pěkná modřina, protože samo mačkat si to nebylo kde kdy ani jak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:10
- Nahlásit
PetraK
Se podívej, co jsem našla, kolik myslíš že by dostal za zlomený krček? http://www.nahradaskody.cz/bolestne/
20-30 tisíc a byl by rád, smysl by to možná mělo kdyby byl pracující, tak chtít ještě ušlý výdělek, ale důchodce...
já souhlasím s fajkou, že člověku těch pár korun za to nestojí a pocit satisfakce bych z tak směšnýho trestu taky neměla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:17
- Nahlásit
PetraK
no hlavně se držte a dobrou cestu do Říčan přeju. Kdyby nebyla Janiii tetkon už moravská, mohli jste se u ní stavit cestou na kávičku, páč to bylo při cestě
nooo škoda
cesta bé asi děsná na tom sněhu dneska ale bohužel průser je obrovskej tak musíme jet dneska
zkuste když tak plís někdo odchytit Eninku...ona určo bude vědět jaký jsou sazby u napadení s ublížením na zdravý ...kdyby byla tak hodná a hodila to sem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:22
- Nahlásit
Maya
Jinak se musím podělit se zážitkem s velkoodběrny krv
prooosim Tě to nevíš? To je novej proces, takhle voni nás postupně připravujou na to, že si sami budem voperovat třebas slepý střevo
Se podívej, co jsem našla, kolik myslíš že by dostal za zlomený krček?
hele nevím, no, proto jsem psala o dobrým právníkovi, protože ono to má taky trvalé následky, nejen tu bolest.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:27
- Nahlásit
PetraK
právníkovi, protože ono to má taky trvalé následky
to podle mě nebudou trvalé následky, protože ten kloub bude normálka použitelný, žádná snížená hybnost atd.
To je novej proces
ajaj, tak to mě nenapadlo, to k nám do okresního města ještě nedorazilo a pak jdu tady v Prahééé a jsem z toho na větvi jako správnej vesnickej buran
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:49
- Nahlásit
Maya
no jeste, ze ja zatim chodim na krev dycky k sestre
jinak zazitek z DETSKE nemocnice. Je mi 16, prijdu na oddeleni odberu krve pro deti a mladez, stara fuchtle je nerudna az hruza, vytahne na me jehlu o prumeru malicku a pak ji asi 8x zabodne do predlokti s kletbama, jak to ze to netece. Ja vylezla uplne bila, div to se mnou neseklo, dosli sme na endo cast v ty detsky nemocnici a pozadali mistni sestru, ktera nas poslala do te odberovny o extra odber teda... tak sestricka sice brblala, ze maj prece ten specialni sal na krev ale presto celkem citlive a bez problemu nabrala ty 3 zkumavky krve a dost se divila, ze v odberovne ze me nevyzdimali ani kapku pak sem uz specialne teda chodila k ni, nez me v 18 vyhodili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:51
- Nahlásit
cernej caj
dycky k sestre
to máš fuk, bratr nebo sestra, ne?
Ja vylezla uplne bila,
sadistická kráva nějaká ne? ty vado.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:52
- Nahlásit
Fajka
zkuste když tak plís někdo odchytit Eninku..
zkusíme. dobrou cestu ještě jednou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:55
- Nahlásit
cernej caj
Mě tohle kdysi udělali taky, asi ve 14 nebo tak nějak, akorát já jim tam teda omdlela a výsledkem byla fakt panická hrůza z injekcí, no ale člověk si zvykne fakt na všechno, takže nakonec i já když už x let chodím na odběry kvůli štítnici, takže už se klíďo můžu i koukat
|