Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 13:57
- Nahlásit

Maya
ale ono to fakt fungovalo,

ale já neříkám, že to nefungovalo. jen říkám, že tyhle zkratky se zpravidla nevyplatěj. Na zdraví.

proč asi? Kdo by jim pak kupoval ty sušenky, kdyby to všechni přestali žrát? (konspirační teorie, to je moje )
kdyby to tak bylo, vůbec by to nešlo do prodeje.

Vero
čék by měl mít myslím si z té výživy i nějaký potěšení, chutnat a být rád, že zdravě jí a dělá si dobře,

přeééééésněěě. jak by řekl Rejpal.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:07
- Nahlásit

Vero
aby to lecitýnem nebylo jak s vitaminem C, celý léta jak je pravidelný užívání zdravý a teď najednou, že způsobuje rakovinu nebo co
PetraK
asi člověk jako já potřebuje kopanec aby se mu to přetočilo v makovici a začal vidět smysl v něčem co doteď neviděl

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:09
- Nahlásit

Maya
aby to lecitýnem nebylo jak s vitaminem C, celý léta jak je pravidelný užívání zdravý a teď najednou, že způsobuje rakovinu nebo co

vitamín C v přirozené formě v ovoci způsobuje rakovinu???

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:16
- Nahlásit

Vero
vitamín C v přirozené formě v ovoci způsobuje rakovinu???
tak to netuším, ale logicky usuzuje, že testy spíš se asi dělají na pilule, ale asi se tak nějak předpokládá, že člověk nesní denně kilo citronů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:16
- Nahlásit

Vero
cuk a gek psala fifi, spek na stehnech z venku a zevnitr

ja su typicka hrusticka, takze pokud nebudu dodrzovat zdravej jidelnicek a furt cvicit, tak od prirody mam proste prdel a stehniska a myslim, ze to co mam na zadku, bokach a stehnech urcite nejsou svaly takze tim to nebude - jinak jo, hdne sportovanim kdyz clovek nabude svalove, tak pak muze mit problem oblict stary veci, ale zas je rozdil, kdyz oblikas o cislo vetsi a ses samej sval, nebo o cislo mensi a samej cuk a gek

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:34
- Nahlásit

teď říkali v rádiu, že do rána napadne 15 cm sněhu, ale neslyšela jsem teda kde, doufám, že to nemysleli tady???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:41
- Nahlásit

Maya
a snezi u vas? u nas od rana snezi a jeste brutalni sibirska vychrice to tu rozhani. Dokonce kdyz otevreme okna, tak nam to vycucava vzduch z kanclu misto, aby nam to ochladilo
prave tu kolega zkoumal, ze tak 5 cm na terase urco uz je

brut
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak mám za sebou víkend plný zvratů .... Al si začala olizovat jizvu, takže má zpět pruban a do kontroly ve středu jí ho nesundám.. Brutík si vynucuje pobyt doma v teple, venku se mu samotnýmu nelíbí Do toho nám tu proklusala rodina Ešusů a to na pouhých deset nádechů, pak hned klusali pryč.. no a včera mi volala totálně zhroucená kamarádka, že jí při běhu umřel na místě 5 letý pejsek. Takže jsem s ní řešila, kam ho uložit a snažila se jí trochu povzbudit. Myslím, že celkově byl včerejšek nalevačku

JInak koukám, že tu debatíte na téma chuť na sladké a cholesterol .... vzhledem k tomu, že mám od mala cholesterol vysoký, tak mám i nařízeno co smím a nesmím ( ne že bych to až tak dodržovala) ... vejce smím, ale ne po 20ks najednou Největším problémem jsou umělá sladidla, margaríny, tučná masa, spousta éček v potravinách, kečupy, hořčice, majolky atd.. Dále je potřeba omezit sladké, které obsahuje právě tyto složky... Jinak ohledně závislosti bych mohla psát román.. před lety jsem si vypěstovala těžkou závislost na čokoládě ( i s abstinenčníma příznakama), protože mi pomáhala zvládnout poměrně složitou rodinnou situaci. Ve chvíli, kdy jsem poznala, že už to přechází do stavů, kdy se neustále cpu čokoládou ( i nekvalitní) a bez ní nefunguju, kdy mi to stojí strašně moc peněz, které mi pak chybí pro děti a domácnost, tak jsem se rozhodla skončit... ze dne na den. Vydržela jsem to a dneska si sice s chutí čokoládu dám, ale jen kousek a ještě si vybírám takovou, abych si na ní opravdu pochutnala. Oni jsou varianty nebo kombinace jídel a dobrot, které dokáží tělo i mozek "oblbnout" a pomoct mu se s tím vším rozloučit. To samé bylo se sušenkama a dalšíma dobrotama... prostě mi muselo stačit to, co si doma upeču s minimem cukru a s přídavkem medu
Ale v první řadě je to vždycky o rozhodnutí, vůli a chuti s tím vším něco dělat... teprve pak lze jakoukoli "sladkou" závislost porazit.

Fajka
moc a moc mě mrzí, co se stalo tatínkovi. Držím palce, ať je brzy v pořádku doma a v druhé řadě hlavně ať se povede mladíka pořádně potrestat ...... vydrž prťka, vydrž!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:42
- Nahlásit

PetraK
tak musli tyčinky se sice nepovedly, ale je to docela dobrý
(podezřívám jablka, že to zkazily tím, že nejsou moc dobrý)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:48
- Nahlásit

brut
no tak halvne, aby to Al mela dobre a koukam, ze vikend hruzy mela nejenom fajka

kachna_
peklas? nejaky spesl recept?

ja az budu mit doma kuchnu, tak spis priberu tak jednou tolik, pac ja taaaak miluju peceny, buchty a tak... a ono at s bilou moukou nebo pohankovou, at cukrem nebo medem, dat si jednu tejdne asi neni dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:50
- Nahlásit

cernej caj
nesněží právě, ani moc nefouká, tady celý dopoledne svítilo sluníčko, azuro, no takhle za oknem to vypadalo na úplný léto, teď se teda zatáhlo, ale že by až jako sníh mě teda nenapadlo

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:51
- Nahlásit

cernej caj
tak to mám asi štěstí, buchty a spol. nemusím a ty co bych si musela udělat sama už vůbec ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 14:56
- Nahlásit

Maya
no tak u vas leto, jo? sibir na vas, tady to fuci od rana, vitr je tak silnej, ze kuraci se boji lezt na terasu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
to tam máte ten vichr co byl včera u nás
ale ten sníh si tam nechte a pošlete ho taky na východ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:25
- Nahlásit

Maya
na ukrajinu?
(to nam poslali nasi ukrajinsti kolegove co tam meli vcera

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:38
- Nahlásit

cernej caj
to nam poslali nasi ukrajinsti kolegove co tam meli vcera
ten obrázek mě drobátko rozesmál

Děcka nestíhám strašně moc bo lítám kuli práci pojišťovně autoservisu musim ještě vodvést zásilky na depo a ted sem se vrátila z nemocnice.
Zrovna sem tam byla když přišel dochtor podepsat papír krz operaci a narkozu. večer má poslední jídlo pak nepít nejíst a zejtra dopoledne jde na sál, dostane kloub novej...uuuuuf
zatím to jde tím směrem v kterej jsme doufali.
Tata mě překvapil, připadá mě že psychicky je na tom líp než sem si myslela že bude...aspon zatím teda..

Zejtra všichni prosím držte všecko co máte ! Budem to potřebovat !

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:43
- Nahlásit

Fajka
držíme
psychicky je na tom líp než sem si myslela že bude
co maminka?
cernej caj
to nam poslali nasi ukrajinsti kolegove
asi bych radši jela osobákem, ten se líp tlačí

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:45
- Nahlásit

cernej caj
fujtajxl, to tu fakt nechci
Fajka
budu zejtra držet palce, ale určitě to bude dobrý a tatínek si ještě bude nový kloub pochvalovat uvidíš

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:48
- Nahlásit

kachna_
co maminka?

no vyřízená, tělo bez duše
Už aby byl zejtra večer...snad to bude lepší brzo.
No nic muším letět, jen sem vás chtěla poinformovat..

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 15:49
- Nahlásit

Maya
ale určitě to bude dobrý a tatínek si ještě bude nový kloub pochvalovat uvidíš

kéž bys měla pravdu !

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:08
- Nahlásit

Vy ste zase zdatny byly!
Fajka
Drzim palce a nepoustim, at je tatka v poradku co nejdriv!!
brut
Alure preji klidne zhojeni, at si to ta cuza do stehu neblemca, blbka nerozumna!

A tady chumeli durch celej den, je na nule, tak to prozatim odtavalo. Ted uz je to jak v Mrazikovi, vsude bilo a pod snehem blaticko. Bleee!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:34
- Nahlásit

Fajka
tak budem drzet palce, at operace tatinka dopadne dobre a mamca,at se drzi

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 18:42
- Nahlásit

cernej caj
Hele, k tomu cviceni... na boky a tak celkove je skvela kalanetika, znas? Vyguglis toho furu, muzes to klidne cvicit doma a treba mne, kvuli zadum, krome jogy hodne pomaha. Me jen tak napadlo, kdyz ste tu zase mely ten "koutek zdravi".

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:07
- Nahlásit

růmštájn fšicí!
SNÍIIIIIIIIH

bych uvítala už radši jaro, ale sněhová vycházka byla krásná, hotová horská romantika, všude bílo, kupy sněhu, na výběhu ani tlapa, zato sněhu do půl lejtek... no, krása. Buldozér šílí nadšením, zas tu energetickou potvoru nestíhám

Maya
umělý doplňky potravin bezpochyby škodlivý jsou... už tím, že to do sebe čék může naládovat nepřiměřeně,vit. C z pěti jablek denně určitě neškodí.

brut

tak at se chudina spraví brzy.

od mala cholesterol vysoký,

a daří se ti to udržovat na nějaké hladině? nebo bereš léky?

cernej caj

ja su typicka hrusticka, takze pokud nebudu dodrzovat zdravej jidelnicek a furt cvicit, tak od prirody mam proste prdel a stehniska a myslim, ze to co mam na zadku, bokach a stehnech urcite nejsou svaly

přidej břicho a je to vo mně ... a ono je to všecko otázka času, nebejt toho, tak už v té posilovně jsem, ale v podstatě teď musím organizovat každou položku do programu navíc...a odříct si aji to, co bych chtěla víc....takže to mám se sebou těžký teď

Fajka

držím FEST!!!!!!!!!! a všechny tlapy se u nás drží taky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:17
- Nahlásit

Vero
přidej břicho a je to vo mně
tak bricho zatahnu, kdyz je potreba tak to mi neva

tj, tak prace, skola, to neni zadnej med, to ja mam casu furu kdyz chodim jen do prace

Fifi
koukam, ze ses v tomhle ohledu taky dost zbehla

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:21
- Nahlásit

cernej caj
tak bricho zatahnu, kdyz je potreba

tak takhle jsem nad tím ještě neuvažovala, že zadek nezatáhnu, narozdíl od břicha hele to je rozhovor jak dvou tučnejch. a rozhodně ty seš štíhlej čék!
jinak mě na sobě jako takhle nic celkem neva... ale objektivně by to mohlo holt bejt o moc lepší

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:24
- Nahlásit

cernej caj
to ja mam casu furu kdyz chodim jen do prace

no jo. krom toho já potřebuju věnovat čas psákovi, aby nebyl šizenej... a tímtopádem mi odpadá mnohá aktivita typu cvičení ale, kam nemůže se mnou. a vesměs na potřebnou dobu páník se věnovat nemůže... už tři tejdny jsem se neurhla na svý tajči, páč zkrátka jsem po práci procházkovala. a tak je to se mnou furt no.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:24
- Nahlásit

Vero
jinak mě na sobě jako takhle nic celkem neva... ale objektivně by to mohlo holt bejt o moc lepší
tesat do kamene
cernej caj
ten sníh sis tam teda mohla nechat, jak jsem ráno nadávala, že jsem si vzala zimní bundu, tak teď jsem byla ráda, akorát ty polobotky jsem moc nevychytala, naštěstí mám celkem teplý a jak jsem zjistila, na sněhu nekloužou

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:25
- Nahlásit

cernej caj
ze ses v tomhle ohledu taky dost zbehla
To jo, zkusenosti mam dost, sem velka zbehlice. Jen se k tomu cviceni taky nekdy dokopati, jsem ted rada za ten veslovaci trenazer... Jo a plavani, to je taky bezva zalezitost. Ja jen nejaky posilovny a potici se, hekajici, na odiv davajici se lidi - to nesnasim, stejne jak ty pristroje tam. Furu veci si clovek muze odcvicit doma (sehnat si domu hrazdu, zebriny, pruh siroky gumy, dobra mjuuzik) nebo najit skupinku par bab pri cviceni hromadnym, se kterejma te to bude bavit a navzajem se hecovat.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2013 19:27
- Nahlásit

rumštajní večír přeju....

Fajka
jsem to dočetla a jsem v šoku..... fakt, ten zmrd by zasloužil pálku jak sfiň....a hlavně tatínkovi tučné odškodné.... zítra mu budu taky mačkat palčáky ať to dopadne jak nejlíp může.....

jinak došla další kočka, bílá jak sníh, ale je hodně plachá, v podstatě se jen nažere a mizí za trámama....

<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání