| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:13
- Nahlásit
ale vo člověka z hor.
z jakejch hor vubec Fajka pochazi?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:23
- Nahlásit
PetraK
klid šerife jo? nejde vo nějakýho panelákovýho páprdu, ale vo člověka z hor.
ale jo, máš recht kdyby byl doma tak tu běhá s lopatou a odhrnuje sníh
cernej caj
jizerskejch ..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:23
- Nahlásit
Fajka
kdyby byl doma tak tu běhá s lopatou a odhrnuje sníh
tak vidiš!!
(proč si na to vlastně nevezme frézu? )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:26
- Nahlásit
Fajka
tak tam sem jeste v zivote nebyla teda, ale mam v planu to nekdy v budoucnu dohnat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:26
- Nahlásit
PetraK
proč si na to vlastně nevezme frézu
eh to néé to už je na něj moc těžký vona je velká jako sfiňa ...tak on dělá takový ty cestičky kam fréra nevjede..po zahradě do kulny, nebo schody a tak...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:30
- Nahlásit
Fajka
tak tu běhá s lopatou a odhrnuje sníh
no ale tak to tam u vás asi není znak dobré fyzičky, ne?
to je prostě fyziologická potřeba, něco jako dýchání nebo přijímání potravy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:32
- Nahlásit
Fajka
to už je na něj moc těžký vona je velká jako sfiňa
to sem netůchala, že je to těžký, sem myslela, že to má pojezda a takový serepetičky.
kachna_
tys pravověrnej jemen. strašlivej jemen. Co Lucijáš a rymička?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:33
- Nahlásit
kachna_
vo*e....
cernej caj
tak tam sem jeste v zivote nebyla teda, ale mam v planu to nekdy v budoucnu dohnat
jo ? to je dobře jsou krásný a né až zas tak strašně krpálovitý a kdybys tochtěla spojit se psí akcí tak v srpnu je tu vždycky jizerskohorskej trek... jsou dvě tratě cca 20 a 40 kiláků a možnost ubytování přímo v hospůdce na startu. Strašně příjemná rodiná atmosféra a bezvadný lidi...my letos určitě zase půjdeme a doufáme že letos to bé bez úchyláků teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:35
- Nahlásit
Fajka
určitě zase půjdeme a doufáme že letos to bé bez úchyláků teda
ehm, to se trochu vylučuje, ne? tyhle dvě věty
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Fajka
tak ja se na to mrknu, ja mam strach z toho, ze to sou prave udesny krpaly a mam problem s tim, ze ja nahoru vylezu, ale nemuzu dolu
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
PetraK
to těžký, sem myslela, že to má pojezda a takový serepetičky
má ale i tak je to mnohem náročnější nej třá sekačka... bo jak to bere ten sníh musíš ho vlastně hrnou před sebou a jak to máme kopcovitý tak je to na pikaču...ani já to nedám ...a se sekačkou normálně lítám přitom
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:36
- Nahlásit
VeroPetraK
dámy jste žabařky, to se řeší tak, že Miluška Šárníková poprosí mojí mamču, aby nechodila kolem jejich zahrady venčit, když holky háraj (jenže kvůli Milče mamča jinudy skoro nemůže), že bíglík Toník nemůže spinkat
Jako fakt.
Mamča samozřejmě nechodí, páč jí o to Miluška přece poprosila...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:37
- Nahlásit
PetraK
určitě zase půjdeme a doufáme že letos to bé bez úchyláků teda
ehm, to se trochu vylučuje, ne? tyhle dvě věty
šiš no jooo tak jinak..doufám že krom nás tam už jinej úchylá nebéééé
cernej caj
tak ja se na to mrknu, ja mam strach z toho, ze to sou prave udesny krpaly a mam problem s tim, ze ja nahoru vylezu, ale nemuzu dolu
v tom případku určitě nechod na žádnej trek do Kérkonoš (já byla loni bloodywalk a to bylo 30 km do prudkýho kopce a pak 30 km z prudkýho kopce dolu..divím se že sem přežila) ale vem ty Jizerky..to jsou oproti Kérkonoším takový mírný kopečky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:42
- Nahlásit
cernej caj
nahoru vylezu, ale nemuzu dolu
choď s náma, my tě vždycky rádi skopnem dolu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:46
- Nahlásit
Fajka
proto se krkonosim vyhebam, protoze mam pocit, ze v okamziku, kdy slezu prvni kopec, tak sem skoncila zavod
a nemas na ty jizerky nejakej odkaz? na ten trek
kachna_
Mamča samozřejmě nechodí, páč jí o to Miluška přece poprosila...
kez by miluska byla tak "chapava" jako tvoje maminka, a nechala ji tam chodit, ze...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:49
- Nahlásit
cernej caj
mááám
tutaj :
http://www.blog.dogsandfun.com/probehlo/
letošní tam ještě není danej ale bude
kachna_
s náma, my tě vždycky rádi skopnem dolu
zahrady venčit, když holky háraj (jenže kvůli Milče mamča jinudy skoro nemůže), že bíglík Toník nemůže spinkat
káááchnoooooo tys strašná kachna!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:52
- Nahlásit
kachna_
choď s náma, my tě vždycky rádi skopnem dolu ale tak to si uz tudle rikala, at prijedu tam za vama, kdyz vyletite radi, tak to uz je fakt na vazny premysleni, pac kdyz me z kopce i zkopnete, tak to uz mam veskerej servis
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:54
- Nahlásit
cernej caj
nahoru vylezu, ale nemuzu dolu
to mám taky, ale ne krz koleno ale krz strach z vejšek. takhle sem se sekla na rozhledně. nemohla sem ani tam, ani tam
Fajka
i tak je to mnohem náročnější nej třá sekačk
ááha, tak to by mě nenapadlo, myslela jsem, že to dělaj ovladatelný i pro baby., když dneska každá druhá žije sama.
šiš no jooo tak jinak..doufám že krom nás tam už jinej úchylá nebéééé
tak to už zní pravděpodobnějš
kachna_
Toník nemůže spinkat
Jako fakt.
Mamča samozřejmě nechodí, páč jí o to Miluška přece poprosila..
to nejni možný, ty si určo děláš kozenky!!!!!!
choď s náma, my tě vždycky rádi skopnem dolu
tebe jednou ubijem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:56
- Nahlásit
Ku*vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
tak nic, prej operaci nebyla kvůli technickýmu problému na pacientovy straně ... po telefonu víc neřeknou.... ve dvě tam jdem.... doprdele už!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:57
- Nahlásit
Fajka
si delas srandu, ne? to by me zaijmalo, co je technickej problem na pacientove strane... snad nezjistili nejaky vaznejsi poraneni tech kloubu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:58
- Nahlásit
cernej caj
delas srandu, ne? to by me zaijmalo, co je technickej problem na pacientove strane... snad nezjistili nejaky vaznejsi poraneni tech kloubu
nevííím
prej možná v pátek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 13:10
- Nahlásit
Fajka
tak zas snad lepsi, ze to neudelaj, pokud si nejsou jisty... muze babicka ma umelej kycel uz treti, z toho posledni dva v ramci 4 let, protoze mela dycky nejaky problemy a pak ji to zaclo bolet a nemohla vubec chodit... tak ten posledni ma od lonskyho leta tusim, no ale s kazdym dalsim zasahem do tech kosti je to horsi na to zotaveni, takze lepsi 3x odsunout, nez 3x napravovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:08
- Nahlásit
kde ste kdo? ja mam dneska kopr
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:16
- Nahlásit
Fajka
aj jaj,... tak snad to nic nebude.... držte se, držte se.
kachna_
že bíglík Toník nemůže spinkat
ty seš magor fakt tak já zkusím říct lidem s fenama v parku, že tam nemají chodit... hezky poprosím... eh.nevím no. ona tam asi nechodí tvoje maminka
cernej caj
PetraK
mam problem s tim, ze ja nahoru vylezu, ale nemuzu dolu
Hlásím se do klubu. Akorát já ani skrz koleno, ani skrz strach z vejšek (i když to taky do jisté míry), ale hlavně skrz nečikovnost. Všude vylezu a nevím, jak dolů Tedy přesně naopak než tahle:
http://www.youtube.com/watch?v=WFzjLAoSPPQ&feature =player_embedded
(oni ji tam spratci asi chuděru vysadili... ale kouzelnej sestup to je stejně.)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:26
- Nahlásit
Vero
tak ta kocka je husta...
jak dlouho byste cekali, jestli se neobjevi kocour, kterej dycky 3 roky byl maximalne do druhyho dne doma? a to ani nevim, jeslti si mam poridit zas nejakou dalsi nechtenou kocku, pac jako venkovni proste nezajistim, ze zemre az starim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:36
- Nahlásit
Vero
. Všude vylezu a nevím, jak dolů
já nelezu nikde, tak nemusím ani dolů, strach z vejšek mám fakt děsněj
cernej caj
, jestli se neobjevi kocour,
no u kastrovanýho to moc dlouhý doby nebudou, leda že by byl u někoho zavřenej a lidi na dovolený nebo tak, asi bych počkala pár tejdnů, ale tak pořídit jinou si můžeš i tak, maximálně budeš pak mít dvě, stejně jedna kočka je málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:39
- Nahlásit
Maya
no jasne, jeste pockam a poptam se, ale je otazka, jestli je vubec "humanni" porizovat si venkovni kocku, u ktere vim, ze proste muze po trech letech zmizet, jako mi ted zmizel zigulik (kdyby mi ho neprivezla kolegyne, pac sem chtela prece tu kocku co neexistuje, tak bych si venkovni neporidila prave proto, ze kdyz se ji neco stane...)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:46
- Nahlásit
cernej caj
na něco jsem klikla a zmizela celá odpověď
já zas nevím, jestli je humánní mít kočku zavřenou v bytě...
na životě nejde jen o to, jak dlouho, ale i jak kvalitně,naplno, přirozeně, spokojeně..
a určitě může mít čék lepší svědomí, když si vezme kočku v nouzi- na ulici a v útulku by určitě neměla lepší osud...
ale je to těžký, to jo,
a taky jak se vyrovnat paks tím citově. já když míjím ty přejetý číce na silnicích, tak... nevím, neumím si to představit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:52
- Nahlásit
Fajka
prej operaci nebyla kvůli technickýmu problému na pacientovy straně
prej možná v pátek
ach jo, ach jo.!
cernej caj
kde ste kdo?
sem měla ajnen Dojč kurs. a vyprávěla vo tom, jak je blbý, když se jedn pes jmenuje Ash a druhej Ajscha, že když se to zavolá....... tak buď přijdou fšicí a nebo nikdo
Vero
. ale kouzelnej sestup to je stejně.
ty jo frajerkočka!!! ještě jim měla ukázat prostředníček, pokud jí tam vysadili.
cernej caj
jak dlouho byste cekali, jestli se neobjevi kocour
stát se může cokoliv a někdy se vrátějí. Jak je to dlouho?? Možná by se oplatilo obvolat a očíhnout útulky?může být tam, třebas ho někdo našel.
další venkovní- proč ne? A proč ne zrovna z toho útulku? Jsou typy koček, který nikdo nechce, protože jsou právě venkovní a na lidi spíš nekontaktní - pokud máš možnost dát kočce zázemí, kam se může vracet do pelíšku a pro žrádlo, šla bych do toho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 14:53
- Nahlásit
Vero
no prave, ja kdyz mijim ty prejety cice... ani mi neni moc dobre, kdyz si vzpomenu na zigula, ale nakonec co... neni jedno, jestli ho nekdo umlati o beton nebo ho teda mam tri roky venku, pomazli se, ma bastu, ma psiska a pak ho neco srazi? nebo sezere? nakonec stejne umre nasilne... i kdyz teda doufam, ze se nekde ukaze, ale prece jen 10 dni uz je celkem dost
|