Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:42
- Nahlásit

Vero
čím víc lidí se na to ono vyflákne, tím víc si hajzlíci budou dovolovat
ono na to taky musí být povaha, já jsem nekonfliktní typ a do takovejch soubojů nikdy nejdu, vrcholem mojí asertivity bylo vyřvání peněz za škodu když mě pokousal pes, ale to bylo jen tím, že to bylo v adrenalinu na místě, za pár hodin jak se znám bych se na to taky vybodla, zvlášť když člověk ty lidi zná a ví, že doteď s nima nic nepohlo, tak ani nevěří tomu, že by se něco mohlo změnit

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:43
- Nahlásit

brut
Takže držte palce
taky držím palce, hlavně nenechat olizovat, my takhle přišli k zánětu kůže, měsíční léčba pak stála za to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:45
- Nahlásit

Maya
ono na to taky musí být povaha
a i kdyz ji treba trochu mas, pak to dycky odneses ty, tak to te taky odradi od podobnych akci na priste

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 15:24
- Nahlásit

Vero
bohužel pravdou, že čím víc lidí se na to ono vyflákne, tím víc si hajzlíci budou dovolova

no ano, to je to co říkám furt, no. Lidi si dovolí jen to, co jim my sami dovolíme.

cernej caj

tj, to je fakt. to bysme zas mrazak mohli zapojit

no jistěěě, míň práce, míň námahy hlavně, a taky mnohem míň ztracenýho časůůů.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 17:38
- Nahlásit

Marny vas komentovat, uchylacky drasavy!!
Krasny jaro, tolika snehu na Josefa nepamatuju, elektrika vypadla, smrk zdejsi ty hromady neustal.

PetraK
Kulalu sezenu, ale ted ma napilno ve skole, nestiha. A myslim, ze Wami bude idealni reseni pro birmu.

fajka
Huuf, poustim tedy palce a drzet zacnu, az se pripomenes. Taky preju tatkovi pevny nerv, nesnasim cekani!

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:43
- Nahlásit

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:45
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 18:55
- Nahlásit

vlk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2013 19:37
- Nahlásit

PetraK
tumáš
Dobrý den,
daruji fenku s PP staří 28měsíců,je vycvičená,poslouchá na slovo,je to pes plný života a radosti.Důvod je bohužel v náročné práci a nemá mi kdo by mi sní pomohl..Pes je tak chudák celé dny sám.Proto si myslím,že si zaslouží někoho kdo by se mu plně věnoval.Jen do dobrých rukou!

Jméno:
Telefon:

Martin
724240836

Lokalita: 679 61 Blansko

Cena:
Zdarma

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 00:04
- Nahlásit

Rumštajn!
tak záftra!!! již záftra ! dopoludne již jest to jisté

Jináč jsme dneska s čífem byli v provoze, kde se porážej kuřata a kachny ...(kachna promine)....strašný strašný strašný.....upřímně.....moc nechybělo aby jsme se tam nepoblili voba... vod tý doby sem nejedla a přemejšlím essi se ze mě nestane vegetarián ...zavřu voči a vidim to a ten strašněj puch brrrrrrrrrrrrrrrrrr

vlku vlku ty tvoje ftípky mě jednou zabijou

dočtu vás asi záftra dneska su hotové...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 07:45
- Nahlásit

Fajka
zitra myslis dneska?
tak ja radsi drzim uz ted, nez osvetlis situaci

no s tim provozem... hodne lidi to rika, ze kdyz to videlo, ze to prestalo jist, nebo aspon ze vyhledavaj ty bio a domaci a tak, kde prece jen je to snad lepsi...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 07:56
- Nahlásit

Rumštaj!
cernej caj
zitra myslis dneska
javor ! jasan ! dneska !!!
jo drrrrrž díííík !!!

provozem... hodne lidi to rika, ze kdyz to videlo, ze to prestalo jist, nebo aspon ze vyhledavaj ty bio a domaci a tak
hrozný to bylo! se mě o tom i zdálo !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:06
- Nahlásit

Fajka
taky držííím, tak to je paráda, že to šlo takhle rychle
jinak nevím, jestli si vegetariáni pomůžou, kdysi jsem byla na brigádě v cukrárně a pak jsem nebyla dost dlouho pozřít nic ze sortimentu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:10
- Nahlásit

Maya
ono kdyz vidis na brigade zas v supermarketu jak se okrajuje plesnivina z eidemu a jinejch veci, tak uz to taky nejis... ja tak nejak kupuju sejry uz jen baleny, coz neznamena, ze ty taky neokrajeli... ale proste ty toxiny uz tam jsou a okrojenim nezmizej, ze...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:10
- Nahlásit

Maya
taky držííím, tak to je paráda, že to šlo takhle rychle
díky díky !

kdysi jsem byla na brigádě v cukrárně a pak jsem nebyla dost dlouho pozřít nic ze sortimentu
no to mě neřikej !!! zhubnu nebo umřu hlady ? !

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:15
- Nahlásit

růůůůůmštajaž na věky....

Fajka
taky držííííííím......

já zas byla v masokombinátě kde se dělají salámy a paštiky..... to byl teprá humus.... sem salám pak nejedla asi tři roky, pak to mozek vytěsnil a občas si dám.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:16
- Nahlásit

vlk
taky držííííííím......

dííky díííky

já zas byla v masokombinátě kde se dělají salámy a paštiky..... to byl teprá humus.... sem salám pak nejedla asi tři roky, pak to mozek vytěsnil a občas si dám.....
néééééééééééééé v chlebu sou zas myši, v japkách červy...umřůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:21 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Fajka
v chlebu sou zas myši,
jo vlastně v pekárně jsem byla taky, ty myši tam běhali přes všechno upečené pečivo.... taky nic moc... ve výrobně hořčice a octa to bylo asi nejslušnější...a vůbec nejlepčí to bylo ve vinném sklepě.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!

Gůtn mórgn přejí úhylní strýčkové

tak ty podělaný záda už jsou asi setrvalej staf či co??? Já už se z toho vosypu a z hodnýho pfa je péf hledící nivě do dálek , kterýmu nikdá nenarostly uši a musí se na něj řvát megafonem, aby mu člověk profouk informaci z paty do hlavy a zpět. To je zas děsný období. Tak nevim co z toho mě vytáčí víc, ešivá :
*věčný vopratě u držky
*cvakání žubů žahnutejch do fšech světovejch stran touhou po bábě
*nivé zírání do prostoru co pět kroků
*stižení hluchotou

každej den si tetkon čistim karmu tím, že sem ho:

*ešče nezabila
*100x za procházku nepropleskla
*hlasitým řevem mu neprorazila ušní bubny

Je to šichta sedět si na rukouch

FAJFKO - DRRRRRRRŽIM MOC

a vy se všichni doma držte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:27
- Nahlásit

vlk
Fajka
cernej caj
Maya

heh - koukám, že máme všichni pěkné vzpomínky já byla v pekárně , odtama mě skorem vyhodili, když jsem chleba co napadal na zem z takový tý točny všechen dala do pytlů pro prasata
jo bylo to tam výživný - třebas strouhánka, jak se pěkně sušila na zemi, chodilo se přes to, běhali po tom švábi, myši.......... blahořečila jsem mámě, že nikdá strouhánku nekupovala a mlela si jí z tvrdýho pečiva. blebleble.
V podstatě - uvědomujete si, že tim pádem nemám co jíst???

a máme vystaráno, jak vytvořit tajli do plavek

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:30
- Nahlásit

PetraK
V podstatě - uvědomujete si, že tim pádem nemám co jíst???
tak holt začneš pít no.... jsem psala že v octárně a stáčírně vín to bylo slušný a u nás v Nošovickém pivovárku to taky ujde....

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:38
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:46
- Nahlásit

vlk

já sem sice svojí babičku nikdá nepoznala, ale tohle musí bejt zaručeně moje babička

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:51
- Nahlásit

PetraK
ale tohle musí bejt zaručeně moje babička
asi joo, bo moja babča by vedle sebe měla ještě nějaký ooobrovský chlupatý psisko.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:25
- Nahlásit

vlk
ale pripomelo mi to tu moji - satek, bile vlasy, cervene tvare... v lete v zime na poli, na statku, na bramborach nebo litala aspon po svetnici... jojo, a taky byla relativne zdrava az do vysokeho veku

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:32
- Nahlásit

cernej caj
jojo, a taky byla relativne zdrava az do vysokeho veku
naše bábina to samý...dožila se 98 let a v 95 ještě jezdila na kole a vylezla na strom pro ovoce....

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:33
- Nahlásit

růmštájn

Fajka

DRŽÍIIIIIIIIM TAKY!

PetraK

Na stižení hluchotou dnes ráno došlo taky, jsem hrdobec, že sem ho nepřizabíla, eh.

Jídlo?
Takže dle vlka jedině místo jídla chlastat víno, jo? To nejni úpa zdravá výživa ofšem.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:47
- Nahlásit

Vero
Takže dle vlka jedině místo jídla chlastat víno, jo? To nejni úpa zdravá výživa ofšem.
můžeš to prej střídat s pivem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
tak muzes to zapijet octem

edit:jak sem si od barona koupila nejaky ty suchy smesi, ze jen zalejes vodou a nechas chvili odstat a je to tak je to docela super, a) nemusim resit ruzny zeleniny at to maj pestrejsi b) je to furt po ruce, kdyz nemam zadnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:55
- Nahlásit

Vero

Na stižení hluchotou dnes ráno došlo taky

jé to je úúlevička!! díkuju. Co se cvakání žubů, romantického hledění do dáli a vopratí týče, to se vždycky ukočíruju tím, že by to fakt ode mne bylo hnusný jakkoliv podrážděně reagovat, nebo je to prostě naštelovaný natvrdo přírodou a my už je tolik omezujeme, že tohle už by fakt bylo přes míru, ale ta hluchota, ta mě teda vytáčí do bezvědomí.

cernej caj
tak muzes to zapijet octem

a když bude jablečnej, tak tím i prospěje svýmu střevnímu potrubí, neb ho tímto zbaví všech nánosů

<< 1 ... 2178 . 2179 . 2180 . 2181 . 2182 . 2183 . 2184 . 2185 . 2186 . 2187 . 2188 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání