| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 10:58
- Nahlásit
Nudím se dneska, sníh nám kazí kšefty, pište něco tak jsem se koukla, kde se toulá už tejden můj balík z jůesej a stopy po něm mizí 13/3, tak doufám, že někde vyplave a nebude to na celnici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:28
- Nahlásit
Maya
me to bavi dycky na to koukat ale je fakt, ze na detskym mi vzali odber, nasadili davku, za rok vzali znova a upravili davku a pak sem presla na endo k dospelymu a tam sem chodila po trech mesicich skoro 2 roky, nez mi to vybalancoval k jeho spokoejnosti...
no ale hlavne - co asi rikali ty 4lety deti, pokud na ne vzala sestra jehlu o velikosti jejich paze?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
co sis objednala? ja du dneska pro maso, tak to bude vtipny az se povalim jak kacena tim metrem neprohrabanyho snehu s dvouma igelitkama plnyma mrazenyho masa a to doufam, ze v autobuse to pak nebude vonet
edit:
a jestli se moc nudis, muzes nam vymyslet nejakej sport, ne moc drahej, ne moc nudnej? muz rikal, ze by snad byl ochotnej jednou tydne se mnou chodit sportovat, tak treba badminton a tak? ae netusim jaky sou moc moznosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:46
- Nahlásit
co toto? tam se asi nahraje adresa?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:47
- Nahlásit
cernej caj
me to bavi dycky na to kouka
ááá madam je sádlo-máslo zaměření
mě to rozhodně neba, okamžitě omdlévám, i dneska nesnášim bílý pláště obecněk přijdu dycky vo dech jak vidim bílej plášť
a to doufam, ze v autobuse to pak nebude vonet
heh, máš zelený držky? nebo rybičky?? ty vonět budou . Nemáš možnost si objednat tolik, aby ti to zavezli? vím, že jste v provizóriu, ale tak někam do sklepa či tak by se mrazák mohl vejít, starší nějakej, což? Ať to nemusíš tahat jak karavana Saharou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:48
- Nahlásit
Maya
co toto? tam se asi nahraje adresa?
ééééj? to je jako na obojek pro psy, nebo je to lidská věc? Jestli je to pro psa, tak to asi ale dlouho nevydrží, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
ale tak ja mam mrozak, tudle z fora dokonce od nekoho za odvoz. Jenze si nebudu prece brat dovolenou kvuli zavozu, ne? tech 50kg z vetamixu se tam + do mrozaku z lednice veslo, ale 70 co je ted uz ani omylem a tak radsi objednavam po mensim mnozstvi z toho obchodu, jak vero. To si vyzvednu po praci a neresim zadnou dovolenou, pac oni prijedou NEKDY mezi 8/00 - 15.00 ze...
edit: a k tomu pripoctu parkrat nedodany zbozi co ani po urgencich a slibech, ze poslou priste, nakonec nikdy neprislo, i kdyz se to zaplatilo, pac chlapek rika "3salamy" a haze 2 a nez se stihnes otocit, mas to vyhazeny z auta a nez to prepocitas, je chlap davno za humnama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:51
- Nahlásit
cernej caj
já a sport, tos mě pobavila? ale napadá mě ještě ping pong, badminton ti nesmí foukat vítr ne? tenis někde by taky pinkat šel nebo golf, základní výbava levná taky nestojí moc a na malým hrišti stojí hodiny třeba jen 50 Kč
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:54
- Nahlásit
PetraK
to je jako na obojek pro psy, nebo je to lidská věc
právě na obojek, jak dlouho to vydrží netuším, tak třeba mejm by to vydrželo asi dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:57
- Nahlásit
Maya
tak neco spis asi do haly, ze bysme chodili asi v brne, ze by se i v zime dalo a neco sviznejsiho, u bedmingtonu se asi beha vic nez u golfu, pac muz si zacina stezovat, ze mu kupuju trika s pupkem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 11:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
tady se nám někdo nudí, jo?? tak koukej makat za mě!
cernej caj
radsi objednavam po mensim mnozstvi z toho obchodu, jak vero.
a k vám by ti to paní nezavezla? ptala ses? po Brně normálka rozváží teda...
pingpong. plavání. kuželky
jo né že ne moc náročnej, ale ne moc nudnej, jsem blbě četla-domýšlela
tenis?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 12:21
- Nahlásit
Maya
tak třeba mejm by to vydrželo asi dlouho
tak u nás by to přišlo fuč hned při prvním průzkumu pole . Ešus má klasický kovový kolečko, s tydlifounem, jménem, č. registrace, má tam info o čipu.
cernej caj
a k tomu pripoctu parkrat nedodany zbozi
hm, tak to je blbý, no. Já když jsem párkrát brala sama, tak se mi podařilo se domluvit, že přijeli třebas ráno brzo, třebaas v šest, byl rád, že mě má z krku. Ale nemusíš objednat celý to množství, víš to? když si zaplatíš dopravu- což u mě bylo třebas 150 káčé, tak ti přivezou i menší množství, já jsem byla ráda, že to nemusím tahat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 12:31
- Nahlásit
PetraK
přijeli třebas ráno brzo, třebaas v šest
ono v Praze je to asi jiný, ale když objíždí vesnice, tak to mám info, tak fakt nevíš kdy a jestli vůbec dorazí a nakonec ti stejně zavolá, že to nestíhá a přijede zejtra, což je pro pracujícího člověka tak jako naprt
Ešus má klasický kovový kolečko
moji maj tagisku jen s tydlifounem, ale vlastně Kim už jí nenosí tak rok, od tý doby co mu dávám jinej obojek a ještě jsem jí nepřendala, ale ono stejně je buď na vodítku a nebo na volno bez obojku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 12:34
- Nahlásit
Maya
že to nestíhá a přijede zejtra, což je pro pracujícího člověka tak jako naprt
no to dost. moc nechápu, že tohle firma takhle organizuje a strpí, přichází slušně o zákazníky. No a co zkusit Falco?
stejně je buď na vodítku a nebo na volno bez obojku
tak tam to postrádá smysl. to je fakt.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 12:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
PetraK
tss, a víš co mě stálo úsilí přesvědčit mamku, že když venčí Dorina a za vesnicí mu odepíná vodítko, že obojek mu má nechat?
mě málem kleplo, když jsem zjistila, že mu to sundavá i s obojkem a zrovna u Dorina, kterej když se splaší, tak je schopnej zdrhnout a nenajít cestu zpátky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 12:53
- Nahlásit
chudák pes http://www.novinky.cz/vase-zpravy/olomoucky-kraj/p rostejov/590-16208-pes-se-malem-obesil-na-plote-ma jitel-je-podezrely-z-tyrani.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:09
- Nahlásit
Maya
úsilí přesvědčit mamku, že když venčí Dorina a za vesnicí mu odepíná vodítko, že obojek mu má nechat?
no, to je dobrá metoda, jak ztratit psa.
já teda obojkuju - převážně. Ale stává se mi, že zapomenu, protože chodíme více-méně bez vodítka, takže někdy se stane, že si až v polích uvědomím, že mám nahatýho psa. Jsem ráda, že se na něj můžu spolehnout tojo, protože když je zapotřebí, dám si ho k noze a jde se, přivolání máme, ale stejně jsem tak jako nesvá, protože člověk nikdy neví, co se může stát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
chudák pes
no to teda! měl zatr štěstí, chudák. Nesnášim psy na řetězech. edit - myšleno uvazování psů na řetězy, ne jako že nesnášim ty psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:14
- Nahlásit
tady malá ukázka jak to u nás vypadá se soudama, jako nakonec to dopadlo dobře, ale ten člověk si musí říkat Stálo mi to za to? http://www.gunlex.cz/aktuality-strelci/obludny-roz sudek/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:15
- Nahlásit
PetraK
Já dávám obojky když jdeme někam za ves, protože to jdou přes ves na vodíku, ale když jsem na zahradě a rozhodnu se je pustit zadní brankou na louku a projít se tam, tak fakt zpátky do baráku pro obojky nechodím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:22
- Nahlásit
Maya
tady malá ukázka jak to u nás vypadá se soudama,
já vím, ale i tak to člověk nesmí vzdát, si myslim.
Nicméně skvělý, že to vzalo tenhle konec, o tom případu vím, nestačilijsme se divit, co za debila to soudilo.
ale když jsem na zahradě a rozhodnu se je pustit zadní brankou na louku a projít se tam, tak fakt zpátky do baráku pro obojky nechodím
tak jasně, my když jsme na chalupě na louce - pravda tý naší ,, tak tam je taky nahatej. ale když jdem dolů pod nás, tak když nezapomenu tak dávám. Už i kvůli myslivci, pokud by sledoval dalekohledem, uvidí, psa oobojkovanýho, může to zmenšit možnost odstřelu. Případně.možná snad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 13:45
- Nahlásit
PetraK
může to zmenšit možnost odstřelu
no to je u nás jedno, protože obojky na krku stejně nejsou vidět
Ešusa ti zastřelit nesměj, ale můžou ti ho zabavit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:08
- Nahlásit
Maya
protože obojky na krku stejně nejsou vidět
pravda, chlupokrk pozře obojek jako prt.
Ešusa ti zastřelit nesměj,
hm, na to bych nespolíhala, bohužel. Já jsem ho kvůli tomu i přeučovala čekej, páč když jsme v polích a v prostoru a zavolám čekej, nebo písknu čekej, tak se původně zastavil a stál. Dodatečně jsem aplikovala, že na čekej si má i sednout. Říkala jsem si - stojícího psa nemusej považovat za psa uposlechnufšího povelu (kterej by nemuseli ani zaregistrovat), ale když si pes uprostřed běhu sedne, tak snad by mohli pochápnout, že je pod velením a ovladatelný.
ale můžou ti ho zabavit
no to by měli asi dost průser z mojí i jeho strany !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:13
- Nahlásit
Vero
no ja se ani neptala, protoze maj napsano zavoz po brne 120kc, to si nedokazu predstavit, az budu brat maso za 220 kc a budu platit treba 200 kazdej tyden za dovoz domu, to si fakt radsi odnestu v igelitce radsi
PetraK
falco ma stejnej problem - ja si u PPl nehodlam proste brat dovolenou. Nehlede na to, ze si domluvis, at ti to privezou v utery a zavolaj 30 minut predem nez budou na miste, muz ten den nebyl v praci a oni co? oni prijeli v pondeli a volali, ze stoji pred domem a co jako bude...
Maya
tak to je husty, bez obojku tak jeste ze neutek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:17
- Nahlásit
cernej caj
no ja se ani neptala, protoze maj napsano zavoz po brne 120kc, to si nedokazu predstavit, az budu brat maso za 220 kc a budu platit treba 200
ty kubo, to bys toho právě vzala víc najednou, abys nemusela platit každej týden.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:19
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Probíhám, nestíhám ..... pokud to dobře dopadne, tak dneska jedu s Al na ko k vetovi ( abych nemusela zítra, když hlásí ledovku). Takže držte palce, ta malá potvora si pořád něco olizuje a vylizuje... Už se těším do své postýlky, protože spaní s "milostivou" je poměrně náročné
Nedočítám, ale postřehla jsem, že operace Fajfky tatínka se odkládá... tak Fajko, vydrž a klidně požádejte o návštěvy i mimo návštěvní hodiny s tím, že to prostě nestíháte a chcete tatínka udržet v alespoň jakéstakés pohodě...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:20
- Nahlásit
cernej caj
to si nedokazu predstavit, az budu brat maso za 220 kc a budu platit treba 200 kazdej tyden za dovoz domu,
dyt máš mražák, ne? já objednámvám 20-30 kg vždycky a vyplatí se to, páč za cestu bych taky něco dala, plus čas, a paní to doveze dycky přesně mezi 17 až 17:15 - takže já jsem max spokojená.
Jinak s Fajkou si myslim... že čék, kterej při vymáhání spravedlnosti dojde sečteno podtrženo spíš ještě větší újmy, asi musí být kapku Jánošík nebo Mirek Dušín... Petra má pravdu, zároveň ale chápu, že na to Fajka necítí energii, páč nervy na soudech jsou ještě něco jinýho než vlastní pracovní stres, sama nedokážu říct, jak bych se dokázala v takové situaci rozhodnout a je blbý, že je v tomhle "právním státě" nutný se tak rozhodovat,,,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:30
- Nahlásit
brut
Takže držte palce, ta malá potvora si pořád něco olizuje a vylizuje
provedu, držím.
Vero
a je blbý, že je v tomhle "právním státě" nutný se tak rozhodovat,,,
to máš svatou pravdu.
asi musí být kapku Jánošík nebo Mirek Dušín
a nebo pomstychtivá mrcha jako já
ne já prostě nedokážu takovýhle věci přejít jen tak. Když Ešusa tenkrát atakoval ten pit a ti šmejdi se ještě rozhodli to otočit proti mě- přes to, že já měla svědka, dopadlo to doma tak, že jsme se hádali ještě my, protože já to chtěla vzít od podlahy, právě proto, aby takový sráči počítali s tím, že ne každej ustoupí /i proto jsem neustoupila tý cikánský stodole, co mě mrskla do toho vejtahu/.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:33
- Nahlásit
PetraK
by takový sráči počítali s tím, že ne každej ustoupí /i proto jsem neustoupila tý cikánský stodole, co mě mrskla do toho vejtahu/.
je dobře, že jsou lidi jako ty. a maj na to taky tu energii
páč je bohužel pravdou, že čím víc lidí se na to ono vyflákne, tím víc si hajzlíci budou dovolovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 14:36
- Nahlásit
PetraK
tj, to je fakt. to bysme zas mrazak mohli zapojit
Vero
ja se zeptam, jak tam pudu
brut
tak drzime palce, at se tam dostanes
|