Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:19
- Nahlásit

Maya
jojo, to je klasika holt, mit to zasadne vsude, jen ne po ruce

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:40
- Nahlásit

Rrrumstaajn,
chcije a chcije..
Maya
A vibracni obojek si na nej nezkousela? Ten bys doma jiste nezapominala a hluchounu hodne dobre zabira na privolani..

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 23:07
- Nahlásit

Fifi
No ten mě taky napadl, ale nikdo mi nebyl schopný zaručit, že bude fungovat i přes ty hustý chlupy na krku a navíc on má Kim nemocnou nohu, takže neběhá, ale většinou jen chodí, takže nakonec mi to přišlo zbytečný, procházky chodíme jen krátký a to je na flexi a na volno ho pouštím na louku za barákem, tak si jí projde tam a zpátky a jde domů a pokud se nevyskytne něco výjimečného jako dneska, tak je to v pohodě, v podstatě se ode mně nevzdaluje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 20:59
- Nahlásit

Maya
Njn, to ti asi nikdo nezaruci, ze ti provibruje i skrz chlupiska. To byl jen napad, jak starickovi ulehcit komunikaci. A je to trapeni, s tema gerontikama, ze? Ja se tesim, doslova, az se Kremyl bude nekde ve 14 letech jen tak komihat kolem me, prestane hupsat a zacne se chovat umerne veku.
A docela mi pijou krev jedni sousedi, pes velky, cerny, mix vibuhceho. Nezvladaj ho. Kdyz jim zdrhne ze zahrady, neprivolaj ho k sobe - boji se jich. Jdou na vychazku a kolem plotu ted uz prut v ruce a flaak, kdyz chce pes vyrazit. Vyjdou z vesnice a psa vypusti a ten tadaaaaaa pres pole za zveri... Si pak jeden pripada jak naprostej kreten, ze taha ty svy lovecky psice na snurach, nebo je ma odvolatelny do 50 m... Mam se nabizet tem lidem na prevychovu? Nebo me poslou rovnou do rite? dejte sazky, dejte tip, zda do toho mam jit, je mi lito toho psa.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 22:41
- Nahlásit

Fifi
No, můžeš zkusit nadhodit nějakou radu a uvidíš jak budou reagovat, bud je to bude zajímat a nebo narazíš, asi jako já se sousedem před lety, kterej psama nedočenej přišel k labradovi jak slepej k houslím, při rozvodu ho koupil dětem na rozloučenou a půlročního mu ho bejvalka hodila zpátka na hlavu, ten ho teda na vodítku odvedl vždycky za vesnici, tam ho vypustil, hodinu počkal než se pes vrátí a šli zase domů a na nějaký moje rady zvysoka kašlal. Pak si naštěstí narazil ženskou se psem, tak ta psa trochu vycepovala.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 23:13
- Nahlásit

Maya
No zkusim, az je uvidim, mne uz to vadi dost, kvuli tomu psovi. A i ty zveri v poli.
Jo a pls, mrkni v emila...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 07:03
- Nahlásit

Fifi
no jak rika Maya, zkus jim hodit nejakou radu kdyz pudou kolem tebe a podle toho, jak se budou tvarit... nekteri lidi nejsou zli, jen treba nevi jak na to, jako ten pripad PetraK, takovy jeste budou radi za pomoc... na druhou stranu normalni clovek by snad na psa vzivote nevztah klacek (prut?), takze bych se trochu bala, ze oni "vi nejlip" jak na jejich psa

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 08:52
- Nahlásit

Fifi
Jj, pani máte odpověď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Chudáky Fajfka, zatopim, ať nám nezmrzne

Hlásim, že Koláče je rozebraný jako puzzle . Pokus rozchodit záda deseti kiláčkama s čoklama terénem, tak úplně nevyšel . Záda se tak říkajíc nas*aly a navrch cosi opět prasklo v tý haxně a mám tam z ničehož nic podlitinu velikosti školního notýsku a bolí to kapánek. CHodit se na to ale dá No ale vycházka za to stála. Ty dva dementi - neboli Brtnik se Starým si ze mě celou dobu dělali srandu , prej že ešče nikdá nebyli na vycházce s Čejkou, kterej dělá slepici a ešče k tomu táhne kolečko za zády je ale pravda, že jsem tak dost často chodila . ale pánbů tresce do tří hodin, takže při návratu při sestupu ze stráně s sebou Starej slušně říznul vo zem a tvrdil, že: "Ale čas sem měl rozhodně nejlepčíííí! Hrozně mě to bolelo se smát, páč sem se musela vohnout v zádech, jak sem se smála, ale smála sem sem jako blázen , škodolibost není někdy na škodu . Fčera jsme si dali s Hošikusem dvě hoďky v polích a je dnes již mrkef. Blbý je, že von se do odpoledne zregeneruje, zatim co já, budu furt ešče mrkef

Fajka

koleno drží ani jednou se neozvalo a že jsme šli cestou necestou
Ještě mu naložím zejtra

a??? vydrželo?

já s tím jako někdy dost bojuju teda

a myslim, že nejsi sama

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:15
- Nahlásit

růůůmštááájn

heč (pánbu mě netrestej do 3 hodin ani dýl, já to tak nemyslím), něco přes 15 a kotník už zlobil výýýýrazně míň. jen kdyby dnes nebylo pindělí

PetraK
avrch cosi opět prasklo v tý haxně a mám tam z ničehož nic podlitinu

hele čéče... dej té haxně klid. jako fakt ať nedopadneš jak já, že budeš mít kotník v pr několik let, neřkuli že forever. úrazy potřebujou klid, úrazy se prostě nevychodí.... (sem si to neodpustila, no)

Maya
aručit, že bude fungovat i přes ty hustý chlupy na krku

můžeš to zkusit. na dlouhosrstý psy se dělají ty elektrody delší než na hladký psy a musí se na to při nasazování asi trochu dbát, ne jen tak volně fláknout, ale podle mě by to fungovat mohlo a usnadnila bys psovi i sobě existenci.

cernej caj

jak, nenateklo ti do děr?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:15
- Nahlásit

Fifi

i a ten tadaaaaaa pres pole za zveri... Si pak jeden pripada jak naprostej kreten, ze taha ty svy lovecky psice na snurach, nebo je ma odvolatelny do 50 m.

bože lidi opravdu nepoužívaj to co jim příroda nadělila a šedá kůra mozková tak přichází vniveč

Mam se nabizet tem lidem na prevychovu? Nebo me poslou rovnou do rite? dejte sazky, dejte tip, zda do toho mam jit, je mi lito toho psa.

Nabídnout jiim to můžeš . Kdyby se začlo tak nějak diplomaticky,?

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:18 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Mam se nabizet tem lidem na prevychovu? Nebo me poslou rovnou do rite? dejte sazky, dejte tip, zda do toho mam jit, je mi lito toho psa.

esi máš čas a energii, tak tím nic neztratíš, že to těm lidem zkusíš nabídnout. pokud možno nějak aby to mohli vzít, bez kritiky vůči nim, tím by se to mohlo pohřbít. něco jako pejsek vám dělá potíže... (i když je to naopak)..... kritiku opatrně, pomaloučku, časem, spíš pozitivní motivací, jak to maj dělat líp... ale to určo sama víš nejlíp.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:18
- Nahlásit

Vero
super, ze kotnik drzel

mela sem male obavy, ale nastesti bylo az na vyjimky sucho

PetraK
tak snad se to brzo zlepsi? myslis, ze ta namaha k tomu je fakt adekvatni?

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:21
- Nahlásit

cernej caj
týjo ale na té fotce zrovna je kapku dost mokro my byli v Ivančicích a tam teda všude sucho, jen pak jsme ve finále krásně zabloudili a trochu i pozmokli, takže se stihli i parádně zablátit. ještě že já nemusím do goretexek vrtat díry.

PetryK námaha advokátní NENÍ, samozřejmě, je momentálně retardovaný dítě

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:23
- Nahlásit

Vero

(pánbu mě netrestej do 3 hodin ani dýl, já to tak nemyslím),

nebude, dyš se mi nebudeš posmívat, že chodim jak Čejka, dyš dělá slepici a veze kolečko za zády, tak nebude
Já sem jim řikala, hajzlům jedněm , že dyby mě neměli s sebou, tak se vůbec nepobavěj. Celou dobu, fakt celou dobu od těch půl druhý, co jsme vzlezli do auta a já si tam sedala asi tak půl hodiny, až do šesti hodin, kdy jsme vylezli z auta sem jim sloužila jako zdroj dobrý zábavy . jen v hospě jsem měla pokoj /když jsem se usadila, nesměla sem vstát a jít na záchod /, páč tam sem se nehejbala, tak je to nebavilo

dej té haxně klid
ale tak já se snažim, fakt. Vono už to vypadalo cajk v sobotu právě. Otok nikde, jen mě mírně píchalo v lejtku. A ty záda chtěly rozpohybovat - nebo to tak vypadlo aspoň . No a tetkon mám v místě toho píchání ten hemátom a pnutí. Uvidíme.

nenateklo ti do děr?

myslíš jako nosních?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:26
- Nahlásit

cernej caj

mela sem male obavy,

skoro Čejka, jak tak koukám

tak snad se to brzo zlepsi?

snad jo, musí, páč už mě to nebaví, a vadí mi, že zas tím pádem - krz tý zády a haxnu nepůjdu do posilky

myslis, ze ta namaha k tomu je fakt adekvatni?
tož vono to tak původně nevypadalo. Noha byla fakt už cajk, Ta prochajda není nijak moc náročná - ale nesměj tě bolet záda , asi jsem zatěžovala blbě tu nohu, abych odlehčila zádům - začarovanej kruh, A v neděli jsem jít musela, páč Brtnik má cosi s uchem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:26
- Nahlásit

Vero
to prave byla mokra vyjimka vy jste zmokli? v sobotu? ja premyslim, jestli sem vubec postrehla nejaky kapky padat... Jo, kolem ivancic je to moc pekne, my minule zakoncili vychazku v ivancicke restauraci ChaCha k nasi spokojenosti, moc dobre tam varili.

aspon ste si to poradne uzili, jestlizas budou mrazy, tak si obahynku muzem nechat zdat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:30
- Nahlásit

PetraK
skoro Čejka, jak tak koukám
ale ja tak aspon nesla cely den, narozdil od nekoho

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:32
- Nahlásit

PetraK
ale tak já se snažim, fakt.
podle tvejch hlásání se nesnažíš vůůůůbec o nějakej režim pro haxnu
aspoň si to stahuješ?

asi jsem zatěžovala blbě tu nohu, abych odlehčila zádům
to asi jo, no jo.

neděli jsem jít musela, páč Brtnik má cosi s uchem.
hm. Brtnik chodí po uchách, zatímco ty máš haxnu na hlavě, ajo

cernej caj

vy jste zmokli? v sobotu?
ne-e, v neděli. a v sobotu pršelo vydatně a zdárně ještě víc. asi teda jak kde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:33
- Nahlásit

cernej caj
ale ja tak aspon nesla cely den, narozdil od nekoho

nesměj se mi, víš že pánbů trestá do tří hodin?

vy jste zmokli? v sobotu?

tu taky pršálo. Nejdřív se to tvářilo jako padající mlha a pak už se to odkopalo úplně a pršálo. V lese dobrý, ale jak se vyšlo ven, tak nic moc. Nevím proč jsme debilové nešli na tu vycházku v neděli, kdy bylo krásně luxusně. Což mě teda v polích dost naštvalo, páč bylo venku habakůk lidí. Viděla jsem tam psy, který vůbec ani nevím, že v našem okolí jsou Za běžných okolností jsme tam zpravidla sami + tak 5-6 stálic. Včera to byl Václavák skorem.,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:37
- Nahlásit

PetraK
ja ale nejmenuju, me trestat nikdo nebude;)

tu taky pršálo.

Verone-e, v neděli. a v sobotu pršelo vydatně a zdárně ještě víc. asi teda jak kde.

tak to je pro me fakt novinka, protoze kolem ricek bylo v sobotu dopoledne fakt hezky a pak odpoledne u nas ani kapka a v nedeli sem teda byla u nas - to spadli asi 3 kapky rano a pak u nasich v brne a na deskovkach a to teda ani kapicka nikde, tak to sem mela asi specialni stesti

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:41
- Nahlásit

Vero
na dlouhosrstý psy se dělají ty elektrody delší
vibrační obojek nemá právě elektrody a elektriku nechci
PetraK
tetkon mám v místě toho píchání ten hemátom a pnutí.
prdla ti cévka no na to fakt rozchození nezabírá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Vero

podle tvejch hlásání se nesnažíš vůůůůbec o nějakej režim pro haxnu

no ale nene, já sem jinak ležela, fakt. Jenže zase když ležím, nebo sedím, tak mě bolej ty záda. Nejmíň mě bolej, když stojim a to mě nebaví a stát taky furt nemůžu.

aspoň si to stahuješ?
ne-e. to jest mi nepříjemno. Tož jsem to fčera zaledovala mroženou směsí pod svíčkovou

hm. Brtnik chodí po uchách, zatímco ty máš haxnu na hlavě, aj

no! sme totál rozložená Rodinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:43
- Nahlásit

cernej caj

ja ale nejmenuju, me trestat nikdo nebude

hele, ani naznačovat nemusíš, a vono se ví, víme?

protoze kolem ricek bylo v sobotu dopoledne fakt hezky
to je dobře, páč aspoň někdo si užil pěknýho počasí.

Maya

prdla ti cévka no

ty seš jemen!!! ale máš asi pravdu, tu nohu dost tahám

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 09:54 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Maya
vibrační obojek nemá právě elektrody
ahááá. já jsem si myslela, že to je stejný a že to vibruje těma elektrodama... tak to je jiná potom.

cernej caj
rotoze kolem ricek bylo v sobotu dopoledne fakt hezky
tak ono v podstatě hezky bylo, místy mlha jak prase, ale v lesích se zvedla, a pršelo až kolem třetí odpoledne já jsem spokojená.

PetraK

ležela
to ležení, když ho proložíš koninama, tak vcelku moc k ničemu nevede ale ta kombinace se zádama je blbá, to jo. já jak mám něco s nohou, ihned mi to rozhodí záda, nemůžu to rozcvičit skrz nohu a jsem polámaná celá holt nemládneme
[b]

ne-e. to jest mi nepříjemno.
když béš chodit příjemně bez stažení, můžeš dospět k tomu, že budeš mít 10 let kotník na té zraněné noze trojnásobné velikosti oproti druhé noze, například.
nehledě na to, že možná by se ti to znova nepřervalo, kdyby sis to stáhla. ach jooo taky s tebou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 10:02
- Nahlásit

Vero
ale ta kombinace se zádama je blbá, to jo

no právě , stačilo by jedno. Ale tak já si myslím, že tělo si řeklo, dořešilo jsem nohu, tak můžem pořešit ty další pomlácený části těla a pustilo se do zad To mi ta jízda fakt stála za sto.

například
nestraš!
ale mně je to fak- asi kvůli tomu otoku - nepříjemný do mít stažený , spíš mi to dělá hůř, než líp, proto taky nenosim svoje botky do robotky /až navýjimku) páč ta noha je pak taková jako natlakováná, když se stáhne.

nehledě na to, že možná by se ti to znova nepřervalo
tož ale když mně už nic na tý noze nebylo, skoro.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 10:11 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
ale mně je to fak- asi kvůli tomu otoku - nepříjemný do mít stažený
je potřeba, když to je oteklý, pokud možno nechodit. ale na chůzi si to stáhnout. jenom na tu chůzi. a smozřejmě hned rozvázat, jakmile si sedneš (v práci třeba) nebo lehneš.

tož ale když mně už nic na tý noze nebylo, skoro.

ale SKORO. proto sis to měla ještě stáhnout, no.

nechci strašit, ale fakt jako to tak bejvá. nemusí nutně, samozřejmě. ale může. kámoška měla nohu trojnásobnou asi 10 let poté co chodila s otokem nestaženým. a moje kotníky jsou esteticky škaredý dodneska, páč tam kdysi bylo něco hodně ruplý a chtělo to sádru/ortézu.

kdybys šla k mudrovi, dá ti to do ortézy. jsem tak hodná, že o tom pomlčim, ale nehazarduj s tím víc než "musíš", fakt.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 10:22
- Nahlásit

Vero
ale nehazarduj s tím víc než "musíš", fakt.
k tomu se rozhodne pridavam, dneska to zvladnes, protoze se to da, ale co za 20 let? podle me ne nadarmo hodne lidi pak ve starsim veku lituje, ze kdyz byli mladsi, ze na to prdeli a sli treba pres bolest, nebo nenechali neco dost zahojit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 10:30
- Nahlásit

Vero.
jenom na tu chůzi. a

no a sme u toho pudla, páč já musim chodit furt jinak se záda nasejřej a je ze mě Čejka s kolečkem za zády , když chodim, bolí mě sice noha, ale záda míň. tož bych to musela mít zavázaný furt. Kuwa to je fakt kombinace. A do toho Brtnik s uchem, co chce bejt v teple, takže musim aji se psem. To už si to asi ale ovážu teda-zkusim to, ešivá máš pravdu. Zas ale kolegyně něco měla s kolenem, ovázala a ten staženej hematom jí pak udělal nějakej bordel právě??????????? no tak co fčil. že jo.

kdybys šla k mudrovi

s čím dříf tam jít? se zádama? S nohou? možná nejlíp rovnou s hlavou . Já stejnak ani nevim, kam bych stěma věcma měla jít, a představa jak obíhám doktory a belhám se........ ne, brr.

cernej caj
bolest, nebo nenechali neco dost zahojit
žiš vy ste jezinky
ale jo já vím, máte pravdu, máte....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

PetraK
no treba me doktor vymluvil stahovani obvazem ci beznejma ortezama - abych si nezafixovala cesku v blby pozici, kde bych si prihorsila vyrazne nez kdybych nemela zadnou fixaci... a ted mi doporucil specialni s dirou pro to koleno, takze je pravda, ze uplne svazovat si to jakkoli uplne obcas chytry neni, ale kotnik snad zavazujes akorat tak, aby byl fixovanej, a u nej by zadny zaludnosti bejt snad nemeli

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání