Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:41
- Nahlásit

PetraK
, musela sem si vypočítat kolik mi je to se me tudle ptal muz, kolik mu je, jestli prej 26? tak sem ho musela opravit, ze je uz skoro rok mimo

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:46
- Nahlásit

cernej caj

sem ho musela opravit, ze je uz skoro rok mimo

mám to stejně,když se mě někdo ptá,zpravidla kouknu na Brtnika, když tam je, když tam není, musím počítat -nejlépe na prstech (s těma prstama přeháním, ale ne moc )

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 13:55
- Nahlásit

PetraK
Brno
jo

tetkon nevím proč to občas vybouchne. Asi jak stárne vona a já jsem nějak míň tolerantní,
asi, teda nevim esi to druhý, ale to její stárnutí asi jo a myslím že to je ok, máte dobrej základ skrz to dětství na to, abyste to teďka ustály.

momentálně mentálně sem se někde zapomněla

tož to já taky aji mužík. tak je supr, že jsou i jiní tací úhylové.

cernej caj
sem ho musela opravit, ze je uz skoro rok mimo
Mám to stejně, jsem s tím začla kolem 30

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 14:04
- Nahlásit

PetraKzpravidla kouknu na Brtnika, když tam je, když tam není, musím počítat

Vero
ja si to zatim jeste pamatuju, tak uvidime, jak v budoucnu

venku je fakt uz nadherne, jarne. Od patku ma zas chcat kdyz se mi vyjimecne podarilo premluvit muze, ze by v patek mohl jit se mnou s psekama, tak takova predpoved...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 14:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

peklo na taliri - skryte cukry - je to k tematu. uz v prvnich sekundach mi vadi, ze slazenymu musli s cokoladou rikaj "vlocky", ale su zvedava, co z toho vyleze. (na druhou stranu vlocky sou taky sacharidy, takze je to asi fuk)

myslim ale teda, ze to fakt prehaneji, dyt takhle snad lidi neji, ne? jako jo, treba musli s dzusem, nebo salat s tatarkou, nebo vodu se snickers... ale asi je to potreba podat extremne prehnane pro nektery

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 14:59
- Nahlásit

Vero
jo

fajn

abyste to teďka ustály.

noo, někdy jsem měla pocit že to neustojim. Pak sem se postavila do latě a dneska už umim i vydejchat, heč. A nebo jsem zticha a čumim to taky neni marná strategie, případně věta: "Mamyyyii?"

tož to já taky aji mužík. tak je supr, že jsou i jiní tací úhylové.

čas mě zajímá jen v tom smyslu, že ho potřebuju mít hodně moc volnýho na svoje krávoviny, jinak je mi šumák. Zpravidla a ni v práci nevim kolikátýho je, co je za den a tak.

cernej caj

venku je fakt uz nadherne, jarne

JOOOOOOOOOOO!! Fčera krz tu posilovnu jsem přišla o prochajdu, dneska si to vynahradim, a juchéééééééé!

Od patku ma zas chcat
nevěřme jim, dneska taky mělo bejt pod mrakem. Zítra bude jistojistě zase krásný deeeeeeeen. a když ne, neva, je páááááááááááátek. Teda vlastně vona je středa dneska teprve, že jo? No já huž se posunula do čtvrtka

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 15:00
- Nahlásit

cernej caj

peklo na taliri - skryte cukry

nestihám se tam tetkon podivat, jen mě švihnul ten nápis přes oči. četla jsem v tý rychlosti:

peklo na talíři - skryté čůrky ,řikala sem si, co to je za prasárnu??? Pak sem se koukla líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 15:08
- Nahlásit

PetraK
Pak sem se koukla líp

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 15:14 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Vy tady takhle krafáte a já na anglině poslouchám antimačistickej proslov nějaký australský premierky, prej nějaký světový škandál a já o něm zase nic nevím ale teda musím říct, že pohled na mačistického opozičního lídra, jak se na začátku směje a pak je furt menší a menší a menší až skončil skoro pod stolem, to jako paráda, to by se u nás asi nestalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 15:46
- Nahlásit

Maya
mačistického opozičního lídra,

to je brutus titul

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 16:32
- Nahlásit

Dámy, dámy.... kdo vás má dočítat? Výcuc nikde a já opět nestíhám... takže buďte hodné a nepište

Díky za mladýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 19:05
- Nahlásit

PetraK
Kolikrat tydne chodis do ty posilky? Jinak me napadlo, co muze znamenat cerveny jakoby natekly prsty na rukou a nohou castecne s nartem po cviceni? Ale natekly ve skutecnosti nejsou, jen tak vypadaji.

Brut
O vikendu radiove ticho, po vikendu zdravi a krivdy pachane nechtene rodici na detech. To predtim si krome hatatitlaa ikea masovych guli nepamatuju

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 19:37
- Nahlásit

cernej caj

kuk, já jsem včera ten mailík úplně přehlídla, tak už máš odpověď a těším se

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 19:40
- Nahlásit

Eninka
diky, ja si rikala, ze pockam jeste a kdyztak si te odchytnu jinde

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 19:43
- Nahlásit

Rrumstajn.
brut
Co bylo mladymu? Vycuc necekej ode mne, taky to nedocitam...

cernej caj
Jinak me napadlo, co muze znamenat cerveny jakoby natekly prsty na rukou a nohou castecne s nartem po cviceni? Ale natekly ve skutecnosti nejsou, jen tak vypadaji.
Ze nejsou cerveny a natekly, jen se tak tvarej?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2013 20:04
- Nahlásit

Fifi
cerveny jsou a takovy jakoby natekly taky, ale natekly=vesi nez obvykle,ne? ale sou takovy divny proste

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 08:29
- Nahlásit

Rumštajn!

Fifi
brut
Co bylo mladymu? Vycuc necekej ode mne, taky to nedocitam
taky nevím co se dělo? a na výcuc též nésu kompetentní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 08:51
- Nahlásit

dobry rano, dneska mam brutalni kopr... posledni dobou teda se do prace ani netesim, ale dneska se mi fakt nechce nic

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:07
- Nahlásit

cernej caj
Mě dneska od rána strašně bolí hlava, zatím odolávám, ale asi si půjdu brzo zobnout piluli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:23
- Nahlásit

Maya
tak si vem. ja bych se dneska potrebovala rozpulit nejmin

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Zduřte děfčice. Asi máme doma něco jako hovory z Lán pokračování fčerejšího "rozhovoru" bylo dnes ráno následujcí - z kópelky slyšim:

"ty vole, cos to tady zase uspořádal??"
..... pes čumí a šmrdlá vocasem
"ty nejseš jen nositel Nobelovy ceny, ty seš i hroznej stěhovák!!" Víš to?"
.... pes máchá vocasem ze strany na stranu, až mu tento málem upadne
"Proč furt ty vole ten pelech někam taháš?? Proč to stěhuješ?? Dyk to je horší než stěhování národů tohleto!! Seš snad Stěhovatel národů, nebo co?? Seš! Nejsi jen nositel Nobelovy ceny, ale navrch ešče Stěhovatl národůch! Si něco jako Komenskej!"
...pes nadšeně hopiká prostorem

tolikoho naše rodinné hovory z Lán

Fčera vařil Brtnik. V picošce , opět vynikajícně, jen to trochu leze do peněz .
A musím se hrozně nezdravě pochlubit. Máma zaskočila předevčírem a včera, jak bylo krásně, po dlouhý době přes den k nám a vzala Hošikusa ven. Úplně mega ho vychválila, jak je hodnej a vnímavej. Což teda musím i potvrdit, páč ač dokáže bejt potrhlej a fenama potrefenej, tak u tý mámy vnímá, že fakt na ní musí dávat pozor a bejt hodnej, takže tyhle hrátky vynechává. A když mu řekne, musíme jít pomalu, tak fakt jde a ještě se na ní otáčí, jestli to je dostatečně pomalu, zastaví se v půlce schodů, aby jako počkal......... je to pipíííí hodneeej. Abych ho furt jen nepomlouvala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

co dělaj tvoje divný prsty? ešče sou divný? nebo už sou normální?

mě to tady dneska taky nejde, navíc mi přibyla nečekaně prácička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:50
- Nahlásit

PetraK
Nejsi jen nositel Nobelovy ceny, ale navrch ešče Stěhovatl národůch! Si něco jako Komenskej

PetraK
no uz dobry, ja to mam dycky po namaze, ale pak to odezni... vzhledem k me rodinne krecakoanamneze mam trochu obavy, aby to nemelo vliv na drivejsi nastup krecaku a nedejboze embolie ja si toho vsimam uz tak rok, ale vcera se mi to zdalo fakt nejak extra, cerveny az ke kotnikum skoro

ja mam dneska prace pro 2 lidi a k tomu poradu a pripravu na poradu, takze se prace presouva na zitra a doufam, ze ji do o stihnu...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 10:52
- Nahlásit

PetraK
Máte teda po ránu doma veselo to já když jdu práce tak psi ještě chrněj, bych si to s nima vyměnila hned

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 11:32
- Nahlásit

Maya

Máte teda po ránu doma veselo

to jo, zvlášť když je Brtnik doma dýl,neb jde do prasé později. To zase ale Ešus je navyklej, že neděláme takový ty naše aktivitky, jako že se mezi mým vyzubením a učesáním stihneme servat vo Mróžika a potahat se o něj, nebo mezi namalováním levýho voka a pravýho voka, si pákrát čutneme tenisák do prostoru. Páč Brtnik ráno rád klid, takže to se Ešus buď povaluje po pelechu a nebo důstojně chodí prostorem a jakmile Brtnik zaklapne dveře vypukne inferno . Tuhle se nečekaně vrátil dom a nestačil se divit jak plyšáci lítaj prostorem a všade bordel , pravil, že jsme jak dva malý haranti, když fotr vytáhne paty z domu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 11:36
- Nahlásit

PetraK
já přehodila štafetu ranního krmení na muže, takže skáčou na zvonění budíku po něm, a ne po mně. Já už mám pak taky svatej pokoj, když vstávám já. Buď jsou už zavřený venku, nebo sou minimálně najezený a chrápou
nicméně muž, velmi nerad, souhlasil s opětovným přechodem na maso, i když ho rozčiluje smrad v lednici pouze pod podmínkou, že ty ranní zápasy sumo, kdy bojuju celým svým tělem o udržení rovnováhy na vratkém gauči proti náporu psů, skákajících mi po hlavě, obstarám já.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 12:17
- Nahlásit

cernej caj

přehodila štafetu ranního krmení na muže,

Krmení alá Brtnik probíhá pouze v případě nouze, páč von to tam nakydá v množství víc než přejícím a nerada bych měla ze psa dělový gulu. I když už se to tetkon polepčilo, jak jsem byla nemocná, naučil se. Dřív byl schopen dát do misky půl kila ráno, půl večer........ lupení vždycky natrhá, mrkvu pleskne celou... .

když ho rozčiluje smrad v lednici
poradim ti vychytávku - dávám psí maso do takovýho toh uzavíratelnýho kybliku. Buď třeba od krmení pro ptáčky, nebo jsem si tady v jídelně v kuchyni vyprosila to co tam mají na sypaný dochudovadla. Ideální velikost, zavřeš to, nesmrdí to - ani ryba a ani držky

když vstávám já. Buď jsou už zavřený venku, nebo sou minimálně najezený a chrápou

tak já se přiznám, že sice na to občas nadávám -ale jen na oko , on se nechá dokýblovat k tomu, když pospíchám, že si sedne k televizi = balkonový dveře - a čumí kdo kam jde, s kym, koho právě venčej, ešivá nejde kolem Natályje Órejro a tak. Ale já mám tenhle náš ranní cirkus ráda - připomíná mi to, když jsme byly se ségrou malý a vypravovaly se do školy bože to byl bordel honily jsme se bytem, posílaly se proti zdi.... a pak najednou týýý vole už je 3/4 na vosum!! Musíme se voblikat a utikat, za chvíli zvoní

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 13:02
- Nahlásit

PetraK
Bože, takový ráno by mě zabilo když jsem poránu vždycky napůl v bezvědomí naštěstí u nás to nikdy nehrozilo a ani nehrozí, protože autobus nepočká

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 13:25
- Nahlásit

Maya

protože autobus nepočká

tak to je jasný, že kdybych neměla za zády tramvaj, která jede po pěti minutách, tak si takhle houkat nebudu. Zvlášť já, která se vždycky navíc 3x vrací, páč půlku věcí zapomněla

Bože, takový ráno by mě zabilo

když já už jsem vzbuzená po tom cvičení právě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 14:06
- Nahlásit

PetraK
on je teda muz zasadne proti tomu, smrad v lednici je jen meritela vec na kterou muze nadavat a neumlatim ho argumenty. Od ted jo

tak u nas zalezi, ale na nasem 4x4 metry s kuchyni, koupelnou, susarnou loznici a satnou i predsini v jednom mam obcas problemy rano bez brejli nezabit sebe, natoz psa

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání