| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 22:21
- Nahlásit
Hůůf jsem celá zničená, nejdřív studium germánštiny a pak aroma olejů. Jsem z toho celá divá, to zas budou divoký sny maxipsa Fíka, určo budu míchat oleje v germánštině
Vero
a kamarád dr. mi říkal, že prostě to mělo bejt tehdy znehybněný. a že když je kotník barevnej, je to výron znamenající, že tam došlo vevnotř ke krvácení a už je to tímpádem potenciálně, ne nutně, rizikový.
že může, pokud tam zrovna už něco srůstá, co bylo předtím přervaný...
nestraš, nestraš, nestraš. STačila dneska kolegyně, která mi vyprávěla, že se jí otok udělal až skorem po třech nedělích poté, co jí do kolena v trysku vrazil péf hlavou . Tak otok už snad mám za sebou, tož už nic nehrozí??? budu doufat.
cernej caj
no ses teda ale taky s tou nohou husta.
spíš ,možná blbá, podle toho co píše Vero
Ale když já mám odzkoušeno z minula, jak jsem se vysekala vlastní blbostí a taky mi nevypla lyže, že bylo lepší to rozchodit - taky s Fajfkovejma a taky tehdá na Studnici tuším . Jak to nezatuhlo, bylo to lepší. Když se na to chodit dá, tak proč nechodit si řikám. A já doktory zhůůůsta fakt nerada, brr. Když nemusím, nejdu.
jdu hnípat, jsem K.O.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 07:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn při ránu!
mám definitivně akutní fajkytýdu aneb termín pro podání daňového přiznání se nezadržitelně blíží bojuju s tím jako s drakem a zatím nevyhrávám
Ale už mám !! pozoor!! vyplněnou přihlášku na Pecku a dneska jí pošlu (její kompletnost nezaručuju) ale snad se na x-tý pokus zadaří
No a chtěla sem vás poprosit, jestli někde zahlédnete propozice na seminář:
Jak přesvědčit drahou polovičku že není katastrofou světa, že mezi zdí a zavěšenou skříňkou není rovnoměrná mezera .
a nebo
Jak přesvědčit drahou polovičku, že se svět nezhroutí pokud mezi stropem a světlem bude mezera celého jednoho milimetru!
Tak mě prosím hoďte link, musím se okamžitě přihlásit a dovzdělat protože moje metody jsou zcela nedostačující a možná by mojí neumětelskou přesvědčovací technikou mohlo dojít k mezinárodnímu konfliktu na jizerské půdě .... jako v koupelně myslím
Jinejma slovama řečeno o víkendu jsme pověsili další světlo a zrcadlovou skříňku do koupelny... půl roku sem se neviděla! a ani mě to teda nechybělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 07:40
- Nahlásit
PetraK
Když se na to chodit dá, tak proč nechodit si řikám
tak da se vsecko, ze jo. Asi fakt zalezi na mire zraneni (a blbosti - ja uz asi s takovyma vecma riskovat nebudu, pac jak rikali nasi - malo chrupavky. Malo chrupavky mi nebranilo radit na paintbalu a chodit obcas behat, k tomu bezky za mlada, karate... a ejhle, pak se ale divim, ze sem s tim kolenem a jeho hroznejma bolestma bojovala prakticky pul zivota, kdyz ta pootocena ceska neni zas tak v pohode na nektery veci (treba celodenni zakleky nekde na paintball hristi, pripadne pri behu typicke pretezovani kolene - cesky nebo neustale nejaky debilni postoje). Ted najednou kdyz vim co to je, a jak muze byt pruser, kdyz se to zhorsi, tak krome ty turistiky, bez ktery bych zit proste nemohla se klido vseho ostatniho vzdam, hlavne abych v 60ti jeste mohla se nekde se sedivym psem plazit po svejch a ne sedet doma na koleckovym kresle odkazana na sousedku co mi jednou za tyden skoci koupit pecivo... fakt z toho mam hrozny strach, muj deda mel umely kolena poslednich 30let, spatne s nima chodil a poslednich cca 10 nechodil prakticky vubec, o holich musel i do koupelny a vic jak pul kilaku ve vozicku... z toho mam fakt strach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 07:44
- Nahlásit
Fajka
Jak přesvědčit drahou polovičku
posli na skoleni k memu muzi, to ten tvuj bude zirat jak pero z gauce toho myho ani netankuje dira ve zdi, vznikla protahovanim trubek od topeni... misto aby tam vrazil cihlu a zamaz, tak pred to postavil krabici
opomijim drobnosti jako chybejici spary na zachode a v koupelne, kdyz dosla sparovacka tak tam sou ty diry uz tak rok, dokonce vazne premyslim,ze zjistim, jak se ta sparovacka pouziva a pudu si ju koupit sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Boooože tam je krááásně, krásně, nááádherně a já jak debžo sedim tu áchich ouvej, ááchich ouvej, tendle dne bude moc dlouhej. Jak já bych razila ven, vzala čokla, házedlo, Slípku a nikdo by mě celej den neviděl.
b]Fajka[/b]
No hurá, už se našla
definitivně akutní fajkytýdu
definitivně jako že na furt??
vyplněnou přihlášku na Pecku
Ke-cáš??
přesvědčit drahou polovičku
puč mi ho domů, školení provedu sama, detailista a puntičkách Brtnik, za ty léta už taky povolil, ne pravda úplně, ale povolil. Soužití s člověkem, kterýžto je jako já, ho prostě obrousí
půl roku sem se neviděla!
to sou změny, co?
Hale Fajfko - aspoň ty běž ven za nás fšecky klustý chudáky, co musíme sedět v arbajtu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:24
- Nahlásit
PetraK
třech nedělích poté, co jí do kolena v trysku vrazil péf hlavou
nemluf mi o vrážení psem do kolene! to je jediná fobie, kterou jsem fakt nevochodila, mažu se dycky krejt stromem a mezi honící se psy bych se nepostavila ani za nic... asi jak Ešus s těma vosama... prostě vim, že o něco jde, ne že ne, a že lidi, co v klidu mezi těma psama stojí, prostě jen riskujou.... eh. jsem holt posera
ak otok už snad mám za sebou, tož už nic nehrozí???
nevím, ale hele, ty seš celkem vysportovanej čék a určitě už nic nehrozí. ale jako pro příště třá trocha víc opatrnosti nezaškodí, no. s horečkou čék chodit může, ale ohrožuje se. a stejně tak s bolestí po úraze. ta bolest má svou ochrannou funkci, žejo. je dobrý si dát po úraze týden dva klid. rozchodit bolest je nutný, ale až pak. fakt je lepší na sebe bejt kapku opatrnej... když už máme ten rozum lidskej.
cernej caj
pruser, kdyz se to zhorsi, tak krome ty turistiky, bez ktery bych zit proste nemohla se klido vseho ostatniho vzdam, hlavne abych v 60ti jeste mohla se nekde se sedivym psem plazit po svejch a ne sedet doma na koleckovym kresle
čék musí k tomu asi stejně ňák zkušeností dospět. jinak by blbnul furt, jak puberťák...
a s tím kolenem by nešlo to nějak zoperovat, aby si čéška sedla, kam má?
Fajka
cernej caj
Jak přesvědčit drahou polovičku
posli na skoleni k memu muzi,
mno, k čaji ho neposílej, pošli ho k nám, můj mužík necítí ani potřebu postavit před to škatuli
a pokud by seminář nevyšel, tak by moh Fajkočíf proškolit mýho mužíka, že by třá už konečně po měsících navrtal ty úchytky na dvířka, páč dvířka bez úchytky se už fakt blbě otvírají, atp.
(taky si řikám, že se to asi budu muset naučit sama, jen mám obavu, abych nebyla po svým tátovi, on říkal, že výsledek jeho snah tohoto typu je, že lepší to bylo předtím )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:37
- Nahlásit
Vero
mažu se dycky krejt stromem
nejsi sama dělám to taky tak, vždycky se někde uzemním a nebo aspoň furt jsem ve střehu a péruju f kolenouch . Ešus takhle sestřelil mojí mámu, která se kochala pohledem na tryskající pejsky no a von to nedobrzil a máma ležela a druhej den tradááá do nemocnice.Naštěstí nic hroznýho.
ta bolest má svou ochrannou funkci, žejo.
acho jo. no. Já vim, máš pravdu, ale.......... dyž vono se mi to osvědčilo tehdá a ešče já se navíc tak těšiláááá a byl to prima vejlet s nočním návratem v zapadaným lese - supr to bylo, stálo to za to, řekla bych.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:38
- Nahlásit
Vero
že výsledek jeho snah tohoto typu je, že lepší to bylo předtím
no kdyz mi vyskoci zcela, muzu asi na operaci, ale zas to beru tak, ze cokoli operovanyho uz je asi na tom hur, nez pred tim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:47
- Nahlásit
cernej caj
, kdyz ta pootocena ceska neni zas tak v pohode na nektery veci
tož jasně, tohle je fakt průser, tady s tím není žádná legrace a když víš o co jde, a chce člověk být pohyblivej i na starý kolena - doslova- tak moc kravit nemůže. Já právě hřeším na to, že nevím co mi je,, proto nechodim k dochtoroj moc, aby mě moc neprobádávali. hroznej postup, já vim
... z toho mam fakt strach
nedivím se ti, ani trochu. Včera jsem viděla dva staroušky, on vezl paní na vozíku, ona pak slezla vybelhala se ty čtyři schody na podestu............. a já jsem si uvědomila, že - ty vole, takhle to jednou taky budeme mít Eh. No snad jsem podědila něco po rodičích??
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 09:53
- Nahlásit
PetraK
Já právě hřeším na to, že nevím co mi je,, proto nechodim k dochtoroj moc, aby mě moc neprobádávali. hroznej postup, já vim
šiš jak malá jako oni dochtoři tě nepřikurtujou s tím, že se musíš "léčit"... jen se dovíš, jak na tom doopravdy seš, nemusíš z toho vyvodit žádný závěry, ale můžeš - právě - zavčasu - svou cestou - to je na tom to plus, víš ne až když je pozdě, páč si něco pohnojíš, zbytečně. mně když naši řeknou "nejdu k doktorovi, aby mi něco nenašel", lezu fakt po zdech
ale zas ty jsi věková kategorie, které se to eště moc netýká
a já jsem si uvědomila, že - ty vole, takhle to jednou taky budeme mít
mno, já si tohle říkám spíš, když vidím, jak staří lidi dementnějí
cernej caj
no kdyz mi vyskoci zcela, muzu asi na operaci, ale zas to beru tak, ze cokoli operovanyho uz je asi na tom hur, nez pred tim...
já fakt nevím. taky bych myslela a snažila se do toho co nejvíc nevrtat, ale nevím - můžou bejt asi i věci, který spravit jdou... ale to by ti asi nabídli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:09
- Nahlásit
Vero
šiš jak malá jako oni dochtoři tě nepřikurtujou s tím, že se musíš "léčit".
"nejdu k doktorovi, aby mi něco nenašel", lezu fakt po zdech
no jo já vim, ale...... tak víš jak, já se s odporem k dochtorům fakt narodila.
ale zas ty jsi věková kategorie, které se to eště moc netýk
no to bych tak úplně jako netvrdila zas
, když vidím, jak staří lidi dementnějí
jenže to mi bude fučik. že sem blbá vědět nebudu, že nemůžu chodit, vědět budu a to pro mě bude největčí trest, stejně jako, kdybych nemohla mluvit, psát, číst.
Dneska jdu do posilovny - tak uvidíme, co noha na to... a jít už musim, kondička je v trapu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 10:45
- Nahlásit
PetraKNo snad jsem podědila něco po rodičích
ja mam v rodine dedicnyho alzheimra moje babicka ovsem nemuze ani chodit, ani myslet. Kdyz bere prasky na hlavu, hur chodi, kdyz je nebere, chodi lip ale je to fakt poznat, ze by ty na hlavu brat mela...
takze ja se nebojim, me na stari bude vse jedno a nebudu si pamatovat ani co jsem mela k snidani, natoz ze rada chodim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 11:55
- Nahlásit
PetraK
cernej caj
jenže to mi bude fučik. že sem blbá vědět nebudu
takze ja se nebojim, me na stari bude vse jedno
Si to holky tak pěkně idealizujete.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:03
- Nahlásit
cernej caj
, me na stari bude vse jedno a nebudu si pamatovat ani co jsem mela k snidani, natoz ze rada chodim
ty seš debil , však to tak ale prostě nemusí bejt. Nikdo nikdy nic nemá míti za definitivní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi. Řikal strejda Werichů
Si to holky tak pěkně idealizujete
já vim. Nebo teda nevim, ale myslim si to.
Hodlám si trápit právě mozek co to půjde, jsem ráda, že jsem se teď začala učit cizí jazyk. Moje teta který je 84 je mi příkladem, pořád se něco snaží dozvědět, učit se, študovat. Myslím, že člověk musí taky trochu ten mozek trápit, aby nezlenivěla šedá můra kosková
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:17
- Nahlásit
PetraKty seš debil
jeste tu je moznost, ze si nebudu pamatovat ani to, zechodit umim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:23
- Nahlásit
cernej caj
ze si nebudu pamatovat ani to, zechodit umim
a ešče vjetčí debil
vono tetkon se nám to tlemí, ale.... ty vado hrozná představa, že nemůžu chodit ven. Moje babíčka byla moc dlouho nemocná - já jsem jí teda nepoznala páč umřela 14 dní než jsem se narodila, ale byla opravdu roky upoutaná na lůžko (jakási kombinace revmatismu a dny, nebo čeho), klouby oteklý, bolesti....... děs. No a máma říkala, že vždycky když přišla z venku,, tak babička říkala, ať k ní jde, ať aspoň cejtí, jak to venku voní. Hm když nad tim tak přemejšlim - taky možná nemám tak dobrý dědičný vyhlídky .
Táákže nic, konec pesimismu, venku je krásně, odpoledne razíme ven, jdu do civilizace, beru klikr a budem klikovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:27
- Nahlásit
PetraK
no uvidime. Ja teda se neucim zatim nic noveho, ale zas je pravda, ze aspon lusteni krizovek, sudoku ci vyplnovani podobnych hadanek je pro stare lidi super, a kdyz navic maji nejakou cinnost - s telefonem, pc, fotakem, tak o to lip a kdyz se neco jeste uci, tak perfektni...
me prisla vcera ta knizka s klikrem, jak tu doporucovala kachna_, tak jsem sice procetla jen uvodnik, ale pani psala, ze mela vlciho spice bez pp, tim padem asi jedinyho vlciho spice s loveckym pudem, pac kdo vi, jestli nekdo z jejich predku nebyl treba husky... no tak bud ma ferinka v rodokmenu taky huskyho, nebo to neni zas tak ojedinela vec
nasla sem super vec - nejaky mnamky ala kitekat nebo tak, slaninova prichut, to voni jak svina, ferina se mi kvuli vuni z pytliku sapala do 3tiho patra knihovny, kam odkladam pytlik s klikrem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 12:40
- Nahlásit
cernej caj
kdyz navic maji nejakou cinnost - s telefonem, pc, fotakem, tak o to lip a kdyz se neco jeste uci, tak perfektni..
jo jo, natáhla jsem mámu na počítadlo, tydlifoun taky zvládá, sudoku luští jak divá, tak zatím dobrý.
no tak bud ma ferinka v rodokmenu taky huskyho,
zkus jí
zapřáhnout
dát na úvaz
esli jí to vobojí pude, je tam haskoun
se mi kvuli vuni z pytliku sapala do 3tiho patra knihovny
no primi sima. Až jí naklikáš a budete cvičit je dobrý to promíchat s něčím jiným, nomálnějším, aby péf nevědíl, co přijde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:01
- Nahlásit
PetraK
tak se zaprahanim nemam problem, nez se unavi,tak tahne jak diva (treba na kolobce, kde ji nebrzdi lidskej element je jak sprinter
uvaz si nejsu jista, co to presne je, du se podivat, mam nejaky podezreni ze to je takovyto jak sou pridelany saonvy psi k zemi aby nezdrhali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:03
- Nahlásit
cernej caj
ridelany saonvy psi k zemi aby nezdrhal
bingo
tahne jak diva (treba na kolobce, kde ji nebrzdi lidskej element je jak sprinter
tak je to jasný, máš haskouna, ne vlčího špice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:21
- Nahlásit
PetraK
sme jednou doprali pozdvizeni mamince s dvema detma v zoo, tam pujcujou takovy voziky s ojkou, ve kterych muzes mit az 2 maly ditka, a maminka tam do kopce na opice vlacela vozejk, tak muz promptne zaprah psy, decka strasnou srandu z toho, maminka vdecna, ze to nemusela tahnout do toho kopce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 13:27
- Nahlásit
cernej caj
tak muz promptne zaprah psy, decka strasnou srandu z toho, maminka vdecna
žjo, tomu říkam akce - dobrej skutek a unavení psů v jednom. Takový kynologický kindrvejce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 14:42
- Nahlásit
my je spatne i po vanilkovy tvarohovy aktivii, pomoooc furt mi ubejva jidla co muzu pozrit bez skrundani v brise a naslednym uprku na onu mistnost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 14:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
nestíhááám makáám avenku je krásně ale děsnej vichr
koukám že na školení nepojeu já ale moje drahá půle taky dobrý
cernej caj
spatne i po vanilkovy tvarohovy aktivii, pomoooc furt mi ubejva jidla co muzu pozrit bez skrundani v brise a naslednym uprku na onu mistnost
ty vogo nejsi alergická na lepek?????????????????????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 14:57
- Nahlásit
Fajka
na lepek asi ne, pecivo mi nijak nevadi, testoviny, cokolada a podobny veci lepkuplny... byla sem i na sonu zlucniku, ze mi je zle po hafo jidle ale nic... tak ja nevim. hricka prirody? zacinam si pripadat jak hypochondr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:05
- Nahlásit
cernej caj
na lepek asi ne, pecivo mi nijak nevadi, testoviny, cokolada a podobny veci lepkuplny... byla sem i na sonu zlucniku, ze mi je zle po hafo jidle ale nic...
hmm to je divný
si pripadat jak hypochondr
na to se vykašli sim tě...!
... něčim to prostě bude nějaká alergie asik
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:08
- Nahlásit
cernej caj
my je spatne i po vanilkovy tvarohovy aktivii, pomoooc furt mi ubejva jidla co muzu pozrit bez skrundani v brise a naslednym uprku na onu mistnost
jako že jen teď je ti špatně, nebo setrvalej staf?
ešivá nemáš něco v břuchu?? Já jsem tuto taky měla, že mi některý věcí způsobovali nutnost nevzdalovat se z budovy , potom co mi homeopat namíchal homeo na míru, tak se mi tuty věci upravily /stejně tak máma, jak dostala homeo na tu borelku, tak páč on to bere celostně, tak tetkon se jí zažívací potíže srovnaly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:13
- Nahlásit
Fajka
koukám že na školení nepojeu já ale moje drahá půl
no tak jasně,že proškolit se musí von. kdo je puntičkář, je podle mě úhyl
proto sem si vzala Brtnika, páč sem na ty úhyláky
cernej caj
zacinam si pripadat jak hypochondr
ne nejsi hypošóndr, jen se rozštelovalo někde tělo. Vim, že tetkon budu jako nějakej člen sekty, ale páč vim, že mi to funguje, mámě to funguje - tak se všech ptám - a nechceš zkusit homeopatii? celostní homeopat neudělá lék jen na ten konkrétní problém, ale on ten problém z něčeho vychází /když neberem v úvahu zlomenou ruku, páč sem nemehlo /, a on ten lék pak následně seštelovává celý tělo do normálu. Tak nějak mnou laicky řečeno. Děsně mě baví na sobě pozorovat jak to pracuje. A na mámě taky teda. Po kouskách, kousíčkách, ale pracuje.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:28
- Nahlásit
cernej caj
a jaký to jsou jídla? ... chtělo by to jak s psákem, zjistit holt jídla, co můžeš a co rozhodně ne, a odtud odhadnout, která složka ti dělá blbě.
a nějaký větší nervy/stresy teď nemáš?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 15:31
- Nahlásit
PetraK
homeopat neudělá lék jen na ten konkrétní problém, al
no, já kdysi jednou byla u homeopata (doporučil mi ho známej jako že je nej u nás hm). ten se na mě zdálky podíval (že málem štítivě, už mohla bejt autosugesce ) a do 5 minut jsem byla vypochodovaná s receptem.... na jedné straně je fakt, že problém odešel, stejně jako to, že mohl zcela reálně odejít aji sám... a na druhé straně fakt, že jsem vůči homeo ještě o trochu víc zablokovaná... jako u bylin mi je princip působení úplně jasný, ale tady moc ne, doktoři v tom vidí šarlatánství, já jsem prostě na vážkách...
|