Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:22
- Nahlásit

pejskarina
Za žábá byla rozjetá huž od kunšaftů přede mnou

sem myslela den Froš, ty kunčafte

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:29
- Nahlásit

koukám na crufts, jako koukám, že červená akita s červenou šibou vedle sebe taky dost spolu ladí

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:31
- Nahlásit

Maya

už je Crufts?? bože někdo fakt krade čas!!!!!!!!!! Májové měli pravdu - Maya asi taky s tím laděním

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:34
- Nahlásit

jéžiš, pejskařina alík se vožral nebo má ataku? ach joooooo

cernej caj
tak nemyslím, že by popelář teď chodil síť sundávat cíleně, ale když jednou povolila, tak může povolit kdykoli znova.
a okna otvíráme dovnitř, tak musí být zvenku.
musím popátrat příp. vychytávky, dnes nebyl čas...

prostor psákům bych asi nezmenšovala teda

PetraK
téda, tady někdo řádí

mě pičasí dneska pěkně bacilo, jsem se natáhla a usla, teď mě kapku bolí palice a nestíhám.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:35
- Nahlásit

PetraK
no jo, koukni taky http://www.youtube.com/crufts teď tam jsou pudlové, podle toho jak stojej tak tuším hnědého středního špice jsem prošvihla, takže jo, někdo krade čas a navíc si Angláni dovolujou být o hodinu jinak
teď je šiperka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:43
- Nahlásit

Vero
no nemyslim zmensovat. Myslela jsem spis presunout prostorove ze dvora do nejakeho cileneho mista jen pro ne, ale nakonec s tema metrama co mam k dispozici to bude muset zustat spis jak je to ted...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:46
- Nahlásit

Vero
téda, tady někdo řádí

tak víš jak, záda povolily, mám roupy

mě pičasí dneska pěkně bacilo, jsem se natáhla a usla, teď mě kapku bolí palice a nestíhám.

já to ani nevnímla /většinou to teda nevnímám/, měla jsem kalupa. A ráno ftipnou histerku s jedním z našich hostů. Chtěl si nalít kávičku z takový spešl termosky a nešlo mu to, šla jsem k němu a chtěla říct: One moment, please.... blábláblá, že mu to jako vokážu a spustila sem: EIn moment bitte, ich..... eeee, entšůldigung ich....... ty vole ta angličtina prostě vodešla??????....... a kdyby tam místo ní aspoň bylo tolik němčiny, ale to ne. Je trapný, když někdo, kdo německy ešče vůbec neumí, si to takhle přešaltuje

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 19:56
- Nahlásit

PetraK
To máš ještě dobrý, to mě anglina vodejde a nepřijde nic

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 20:00
- Nahlásit

Já už fakt blbnu, koukám na netu co bude v telce a čtu Vražedná chaloupka, si říkam to bude nějaký spešl film vo hororovým baráčku, kouknu znova, a voni to jsou Vražedná chapadla
radši už jdu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 20:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hrajeme na Drbana a Prasátko

Maya
a nepřijde nic

tož to jsme na tom ale stejně, jako nemyslím si,že bych uměla tak dobře němčinu, aby mi vytlačovala angličtinu. To je úchylný tohleto.

Vražedná chaloupka,

no esli by byla perniková, může bejt i vražedná .d

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 20:18
- Nahlásit

hele to byla rychlost. Alik byl odejit.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:14
- Nahlásit

PetraK
Naštěstí, by nám rozboural všechny fory.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:16
- Nahlásit

Maya

našu ne
a navíc ten cirkus uďál sválně, aby ho vypnuli, taková domobrana

Vero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:20
- Nahlásit

PetraK
avíc ten cirkus uďál sválně, aby ho vypnuli,
to je jasný, ale míň jasný (mně) je, proč to chtěl.
nebo teda asi je jasný, že chtěl mít to vypnutí ve své vlastní režii, ale není mi jasný, co s ním je. dva psíčci v jednom už zas.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:28
- Nahlásit

Vero
ale míň jasný (mně) je, proč to chtěl.

aby se nezachytil drápkem jako Houdýny vo síť? ?co já vím?

co s ním je.

to nepátrej, to je prostě von, Nadbůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:29
- Nahlásit

kurnik to je magor ten pes. Venku dostal slušnej kouř, chtěla jsem mít klid dneska, že si budu šmrdlat svoje básničky. Ale dá se to? když to jelimastvo tu stojí s přetahovadlem a dělá sovu kříženou s šílenou krávou?
Nedá - anebo jen blbě. Čék má veršík a když s nim to hovado trhne veršík je fuč

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:41
- Nahlásit

PetraK
Čék má veršík a když s nim to hovado trhne veršík je fuč
má podobnej problém, natapala jsem s jelitem 10 kiláků aby byl tuhej a vono ho to jako teprf zahřálo na pracovní teplotu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 21:50
- Nahlásit

PetraK
Fajka
Díky bohu za ty moje, co jak se setmí, odebéřou se chrápat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 22:00
- Nahlásit

juhůůů dobrej mejdan si jedu. jen nevim, kdo tady uklidí ten bordel než příde Brtnik. Ešus dotrhal tu deku, roznosil věci z hračkárny tak, že polovina je jich v předsíni, půlka z druhý poloviny tu v kůchni, zbytek v obyváku, miska vykopaná v kópelce, rozžvejkaný prastarý vodítko, který vytáhnul, že ho musíme upřetahovat............. půlka láhve vypitá, dvě básničky uspisovaný, ramštajni řvou........... chybí mi něco? nááájn!
a básničky se mi povedly. Ovšem jestli je to pravda se uvidí až ráno, to je totiž moudřejší večera

Fajka
a vono ho to jako teprf zahřálo na pracovní teplotu

sou to svině svinutý!!! Hajzli neunavitelný. Hele od dovolený se nezastvil, jo? Každej den dvě hodiny venku, o víkendu kouř. A usne? Ne, prudí s krávovinama. Ale tetkon už sem ho ubila argumentama. řekla sem ukaž bříško! vyhladila sem ho a spí. Ofšem jen na půl voka- porád juká. Ale veršík dopsán.

Maya
Díky bohu za ty moje, co jak se setmí, odebéřou se chrápat.

to sou normální psi, ne takovýdle hovada energetický.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 22:37
- Nahlásit

PetraK
deku, roznosil věci z hračkárny tak, že polovina je jich v předsíni, půlka z druhý poloviny tu v kůchni, zbytek v obyváku, miska vykopaná v kópelce, rozžvejkaný prastarý vodítko, který vytáhnul, že ho musíme upřetahovat............. půlka láhve vypitá, dvě básničky uspisovaný, ramštajni řvou........... chybí mi něco? nááájn!
a básničky se mi povedly. Ovšem jestli je to pravda se uvidí až ráno, to je totiž moudřejší večera

vy řádíte teda

sou to svině svinutý!!! Hajzli neunavitelný. Hele od dovolený se nezastvil, jo? Každej den dvě hodiny venku, o víkendu kouř. A usne? Ne, prudí s krávovinama. Ale tetkon už sem ho ubila argumentama. řekla sem ukaž bříško! vyhladila sem ho a spí. Ofšem jen na půl voka- porád juká
magoři to jsou fakt
místo abych ho znavila já, tak znavil von mě háááájzl jeden plesnivej !

Maya
bohu za ty moje, co jak se setmí, odebéřou se chrápat
no tak Fájuška šla zprvu s náma a asi po dvou kiláčkách nabrala kurz domov a že jde dělat hají bucí tak jsme ji doprovodili dom a šli dalších 10..sem mrkvolné

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 22:39
- Nahlásit

Fajka
vy řádíte teda

úúúž jsme dořádili, Brtnik ist zu Hause.

tak znavil von mě háááájzl jeden plesnivej

heh, zvykni si, to jest má každodenní realita

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 23:02
- Nahlásit

Fajka
Tak Fajka je taky normální pes? Koukám jsou všechny ty špicoidní plemena prudce inteligetní, co by se tahali po všech vejrech bůhvíkde

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 23:21
- Nahlásit

PetraK
heh, zvykni si, to jest má každodenní realita
no ještě že je jelito tou zravou jen šmrncnutý, třá je ta hyperaktivita spojená s zrzavou barvou

Maya
ty špicoidní plemena prudce inteligetní
jo specifikovala bych to ještě že jsou vy*ch*ný jak díra do sněhu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 00:01
- Nahlásit

Fajka
spojená s zrzavou barvou
to nevím, každopádně je to příšerný

že jsou vy*ch*ný jak díra do sněhu
sou vychcaný, ale taky prudce inteligentní. Aspoň Fajfka je.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 08:33
- Nahlásit

tak moji sou schopny spat i za svetla, su na tom nejlip

Vero
Tak snad to byla nahoda a nebude ji vyrazet cilene. Ps:doufam, ze nebude prset, du vozkouset ty prorizly gorace

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 13:56
- Nahlásit

Rumštajn fujtajbl ve spolek,
dneska potřebuju datlovat do pičítače tak sem nás byla dopoledne uťapat, aby mě nevadilo že musím dřepět u práce.
Včera jsme s jelitem naťapali kolem tý desítky dneska minimálně patnáct a super, koleno drží ani jednou se neozvalo a že jsme šli cestou necestou
Ještě mu naložím zejtra a když to bude dobrý tak se toho treku možná už ani nebudu bát

PetraK
prudce inteligentní. Aspoň Fajfka je
no právě a já s tím jako někdy dost bojuju teda

cernej caj
moji sou schopny spat i za svetla, su na tom nejlip
jo to F8ja občas kde jí vodložím tak jí za x hodin najdu maximálně se otočí z levýho na pravej boček nebo vobráceně občas se taky tváří že vlastně ani pes není, že je to jen dekorace a nebo předložka před postel

ze nebude prset, du vozkouset ty prorizly gorace
a co vy pani? nezmokli nezmokli?
U nás sice mlha a dá se říct že nic moc počasí ale krajina byla lidu a aut prostá, takže za mě nádherný počasí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 15:21
- Nahlásit

Fajka
Super, ze koleno drzi ja mam po 9km teda pocit, ze upadne, takze ja se treku bojim fest, ale minulej tyden sem neusla ani 2km v kuse, tak si myslim, ze aspon pulku ujdu
U vas mlha, jo? Tady zatazeno, ale ani kapicka nikde, tak moc prijemna prochazka, lidu velmi malo venku a to je v marianskym udoli za peknyho pocasi hlava na hlave. Takze ja su spokojena

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 18:56
- Nahlásit

cernej caj
U nás teda celý den mží a kvečeru začalo i pršet, tak jsme šli akorát na louku a když přijdu domů tak koukám, že mám jen jednoho psa Kim někde zůstal, tak zase zpátky, už docela pršelo a Kim v roští u potoka, jenom jsem slyšela jak tam něco žere, podle zvuků tam nejspíš někdo vyhodil nějaký kosti no a pak jsme si střihli asi tak půlhodinovou scénku v dešti na téma jak dostat hluchého psa kterej když žere tak ani hlavu nezvedne z neprostupného křoví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 19:11
- Nahlásit

Maya
tak oni psali, ze ty deste prijdou na moravu ze zapadu

jak dostat hluchého psa
hele, nauc ho na svetelnej signal, vis jak si treba kocky rady hraji s tema svetylkama a honi ukazovatka, tak kup kimovi ukazovatko a pak mu muzes ukazovat, kam ma jit

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2013 20:00
- Nahlásit

cernej caj
On je naučenej na gesta, jenže to by se na mě musel podívat, ukázovátko by nejspíš neviděl taky a hlavně by to s ním dopadlo asi jako s píšťalkou, zakoupeno a pak neustále zapomínáno doma nebo v bundě, kterou zrovna nemám na sobě

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání