Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 14:42
- Nahlásit

cernej caj

Od ted jo

no a kdyby nepomohl kyblik jako argument, tak argumentuj zmrzlým masem po makovici

ale na nasem 4x4 metry s kuchyni, koupeln
no , to já mám proti vám baletní sál.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 14:49
- Nahlásit

PetraK
taky jednou bude baletni sal

akorat musim zjistit, co myslis teda zaviratelnejma vecma na dochucovadla

dneska zrdham z prace o pul hodinku drive, juchuuu akorat teda zitra si asi privstanu, uz se vidim na tom skoleni 3hodinovym na sklonku my pracovni doby... kto to vymyslel soustredit se na novou vec v patek odpoledne?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:11
- Nahlásit

cernej caj
Oni by ti stačili i ty krabičky se zacvakávacíma víčkama, mají pod víčkem silikon, takže těsní skvěle.
V pátek odpoledne naplánuje školení nebo poradu jen sadista.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:15
- Nahlásit

cernej caj

třebas něco takovýho

prostě bujóny či ochucovadla ve velkým balení

kto to vymyslel soustredit se na novou vec v patek odpoledne?
debil, jen debil, páč všichni už jsou mozkem dávno fuč

a užij si tu půlhoďku- závidím.

y krabičky se zacvakávacíma víčkama,

todle je zadááááčoooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 15:37
- Nahlásit

Maya
Krabicku sem mela - sezrali mi viko - proto lednica voni masem
petraK
Aha, ja si predstavovala treba peprenku a rikam si jak asi vypada 10x vetsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 16:20
- Nahlásit

cernej caj

Aha, ja si predstavovala treba peprenku

pepřenka má přece dííírky, kubo, ta by tvůj problém se smradem v lednici nepořešila. Tohle je fakt dobrý.Dělám to tak, že večer tam prdnu maso, nechám pootevřeno stát na lince, ono to rozmrzne, odeberu potřebné, naservíruju a zbytek zavíčkovanej frknu do lednice, je dobrý, že se tam krásně vleze kilovka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 16:45
- Nahlásit

PetraK
Tak jasne, peprenku s vickem sem premyslela treba jak to vubec vypada.
Ja prave nechavam v lednici a to rozmrza tak 2-3 dny, kdybych to nechala na verande, sezere to kocka a jinak planuju taky az bude kuchyn nekde ve drezu. Dozerem pytel a dem na masiko

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 16:49
- Nahlásit

růmštaj vespolek, magorky

Popelář vyrazil okenní síť, vyvěsil se z vokna, doma jen zadek a švihající ocas, nadšeně sledoval holuby magor idiotskej, představila jsem si, jak mohl těch 7 pater letět na síti, a málem dostala infarkt.
Mě z těch koček trefí asi. To je za 15 buldozérů

cernej caj

já rozmražuju (skrze kočičáky) v troubě + příp. mikrovlnce.
stejnak máš hodnýho muže, že jsa proti masisku, tak kolem něj jezdí nebo jezdil

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 18:54
- Nahlásit

cernej caj
kdybych to nechala na verande, sezere to kocka

tak to je pitomý a nejni tam skříňka nějaká, botník kam to dát?
az bude kuchyn nekde ve drezu

až bude kůchňa, půjde fšécko líp.

Vero
Popelář vyrazil okenní síť, vyvěsil se z vokna, doma jen zadek a švihající ocas, nadšeně sledoval holuby magor idiotskej, představila jsem si, jak mohl těch 7 pater letět na síti, a málem dostala infarkt

no ty vole!!!!!!!!!!!! fuj, se mi udělala úplně špatně! to je kretýno!!! dej si panáka.

JO a jinak dámy, hehehe mám úsměvnou histerku. Komu se podaří, že mu maník z NATO vohodnotí nadšeně boty? No?? . Máme tu delegejšn na jednání a já tam občas tak jako proběhnu. Dneska šli akurát na oběd a takovej chlápek sympatickej se přihrnul ke mě a povídá, že mám krásný boty (dnes jsem měla krátké červené), ale že ty včera byly skvělý to jsem měla ty vysoký červený. Voni jsou voboje dost výrazný, spešl na černejch tlustejch punčocháčích, ale nanapadlo by mě, že mi to přijde říct osobně cizinec v kvádru . Tož jsem povyrostla o dva a půl metru a nafoukla se jako páf. Tetkon s nikym v práci nemluvim, páč sem důležitá

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 20:05
- Nahlásit

PetraK
no ty vole!!!!!!!!!!!! fuj

No. Jo. Von snad hraje nějakou ruskou ruletu nebo co.

hehehe mám úsměvnou histerku

budu muset taky najet na takovej styl

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 20:26
- Nahlásit

Vero
Von snad hraje nějakou ruskou ruletu nebo co.

ty jo, snad se zeptat mezi kočičářema, jak tohle řešej voni, páč to určo nebude ojedinělý?? třebas mají nějakýv vychytáfky?

budu muset taky najet na takovej styl

já hlavně budu mít příště argument, až jedna vedoucí osoba tam, bude mít cukání krzevá moje boty, tak můžu argumentovat tím, že v natu tyhle boty ocenili

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:10
- Nahlásit

PetraK
třebas mají nějakýv vychytáfky?

jsem myslela, že síť v okně stačí..... dodnes držela pevně no

něco budu muset vymyslet. a zatím větrat asi jen ventilačkou.

až jedna vedoucí osoba tam, bude mít cukání krzevá moje boty,
snad ti šéfosoba nekecá do obutí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:25
- Nahlásit

Vero
jsem myslela, že síť v okně stačí.....

no možná normálním kočkám jo, ale Popelářům evidentně sotva , ale zkus pošmejdit po netu, určitě nebude Popelář ojedinějel úplně.

snad ti šéfosoba nekecá do obutí?

jeeen trošánek. Ale pravda je, že tam kde jsem, je můj styl kapek překvapivej, to je fakt. ale já tam nechtěla, chtěli mě tam voni, tak mě tam maj

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:52 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
no možná normálním kočkám jo,

no s to když k nám přibyl malej Kazisvět, tak ten po té síti hned první den vyšplhal až nahoru! což Poplelář teda nikdy nedělal,..... tak jsem celý léto teda větrala jen ventilačkou... pak vyrostl, přestal po tom lozit.... a místo toho si to popelář rovnou vysadí mě z nich hrábne...
a to před pár dnama jsem si tak doma sedla k jídlu a najednou mě vomejou: kde je malej?????? hledáme po celým bytě, ve skříních, na záchodě, v komoře,... NIC.... stále jasnější je, že není doma... to byl taky žinfárkt..... pak mužík slyší příšernej psí řev z baráku - a prej běž tam, to bude vono... a taky že jo, kazisvět si spletl patro a dorážel na cizí dveře o patro níž, v naprosté hrůze snad prvně v životě, ječel jak sto hysterek, a smečka od sousedů to doprovázela akusticky.... děs běs. jak mi proklouzl, netuším a od té doby mám paranoju- jak někdo se musí vracet dom, jestli zavřel plyn - tak já mám cukání, esi jsou voba kočičáci doma... prostě mi z nich hrábne.

ale zkus pošmejdit po netu, určitě nebude Popelář ojedinějel úplně.

pošmejdím. i když se kapánek bojím, že teda tam nenajdu nic ani o sežraných hadích kůžích, ani o vysazených sítích páč oni nejsou normální. není divu, jsou naši... (ale Buldozér je ztělesnění normálnosti, přitom

Ale pravda je, že tam kde jsem, je můj styl kapek překvapivej, to je fakt
seš popelářka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:55
- Nahlásit

Vero
a místo toho si to popelář rovnou vysadí

nebude troškařit přece. Von! Kterej sežral celou Anakondu

jak mi proklouzl, netuším

budiž zován Houdýny!

páč oni nejsou normální. není divu, jsou naši...

kam si sedá ta vrána?

popelářka

vysazuju snad sítě z voken?
sem stádní úřada, heč

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 21:57
- Nahlásit

valim do peří. Cukly se mi záda, chodim jak ŽOfré. Namíchala sem si mazání, tak jsem zvědavo.

brou

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 22:03
- Nahlásit

PetraK
ebude troškařit přece. Von! Kterej sežral celou Anakondu
a od té doby mu hrabe na dvakrát.

budiž zován Houdýny!
k Popelářovi jak udělaný

kam si sedá ta vrána?
no jo ale tak to s náma možná nebé tak hrozný, když mám normálního psa? co?

valim do peří. Cukly se mi záda,
ájé, tak snad se to přes noc napraví. brou

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2013 22:14
- Nahlásit

Hele to je parádní prsten, pusťte si to videjko http://www.kinektdesign.com/product-gear-ring.php

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 06:43
- Nahlásit

Vero
tak hlavně, že zůstal doma. Asi jestli máte otvírání dovnitř, tak je blbý, ž eji musíte dát zvenku čímž zvyšujete riziko a jak ji jednou sundal, už se bojíš asi že je z něj sundavač, co

já rozmražuju (skrze kočičáky) v troubě + příp. mikrovlnce. kdyz ja nemam ani jednu z techto vymozenosti
- jenze muz prave jsouc proti masu vymyslel super chytak na me - o granule se financne delime (ok, vic je plati muz ale prej maso at si platim sama, ze on je vyrazne proti tomu a tudiz bojkotuje financni vypomoc, cimz doufa, ze me to od masa odradi

PetraK
tak to mas evidentne super botky, kdyz navsteva z nato pochvalila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 07:10
- Nahlásit

Maya
to je paradni

mam na vas takovou otazecku do budoucna - jak velkej si myslite, ze by mel byt vybeh pro psy, kde by byly zavreny v dobe nepritomnosti. Nejak vubec nevim, od ceho se odpichnout... je to teda spis takova vec do pristi petiletky, ale potrebuju to namyslet s milionem jinejch veci...

ted je to tak, ze mam v podstate uzavreny dvur, ze dvou stran sousedni domy, k ulici muj dum a na posledni stranu za zdi je zahrada... a ja si rikala, jak by bylo super z kuchyne koukat do zahrady (pominuli fakt, ze mi nove okno nezasadili misto stareho, protoze bylo nizsi, na spodni hranu stareho okna, ale na horni, takze mam spodni ram okna v urovni ramen tak asi uvidim kulovy ale ze by se ta zed do zahrady casem odstranila, ale zanikl by tak prirozeny vybeh pro psy tvoreny dvorem... tak by bylo jim potreba nejak prostor zaridit jinde

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 08:16
- Nahlásit

cernej caj
A to je nemůžeš mít pouštěný všude? Ideál by byl malý výběh, kde by byli jen v případě nutnosti a když jste v práci, tak je nechat volně venku na dvorku i na zahradě. Pokud by tam měli být celou dobu co jste v práci, tak bych výběh udělala asi větší. Moji mají zhruba 6x4 m, ale jsou tam jen v noci kdy chrápou, na den bych asi udělala ještě o pár metrů větší. Případně by taky šlo sice zbourat zeď, ale dát místo ní plot, aby to bylo takový vzdušnější, ale přitom psi mohli být na dvorku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 08:25
- Nahlásit

Maya

po cely zahrade ne -> zuriva fena za plotem k sousedum + krocani na druhy strane (problem, kdy ferina vyskocila na betonovej "sklipek" 2m vysoko a behala sousedum po zahrade si nastesti vyresil soused sam, ze si tam dal dreveny plotek a 2.5m uz ferina nevyskoci ) a navic kdo ma furt vyhledavat bobky potom

jojo, nad plotem misto zidky jsem taky zvazovala, ale zas nevim, jeslti by plot uz nebyla moc rusiva vec prave v tom vyhledu do zahradky... na druhou stranu porostly nejakym kvetoucim brectanem by to nebylo spatne. no prave zvazuju moznosti.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:12
- Nahlásit

cernej caj
Jo tak to jo, když Ferina je klokan břečťan moc nekvete, ale popínavek hezkých je spousta, udělala bych to buď tak porostlý drátěný plot s brankou na zahradu a nebo teda ten výběh asi tak 10x10 m, ale zase musíš ho udělat alespoň částečně zakrytej, to ti taky žádnou parádu dělat nebude a zabere ti to místo a navíc tě to podle mě bude stát víc než ten plot, protože u výběhu musíš pořešit nejen střechu a oplocení, ale i co na zem, aby tam nebylo bahniště.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:20
- Nahlásit

Maya
když Ferina je klokan
myslis?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:26
- Nahlásit

cernej caj
no vida, důkaz

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 09:50
- Nahlásit

Ramštajn!
včera nám nešel celej večer proud, tak sem nic neudělala a zas nestíhám

a hele Besuuch zhora přišel

pesalik
Čo sa tu porobilo netuším asi uš čézet pes nejní in a všecky datlej na ksichtbůku

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:02
- Nahlásit

Můžete se mrknou kdo všechno vás vlastní už jsem naší firmu taky našla http://obchodni-rejstrik.podnikani.cz/

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:25
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Záda záda zááááááááááááádaaaa, záda jedny debilní bolej, kuvy hnusný. Ani voblíknout ani nic sem invalidní Koláče.
Nícméně alespoň částečně mi to uvolnily éteráky, líbí se mi, jak to funguje.

cernej caj

Maya
když Ferina je klokan
myslis?

je, je to husky kříženej s klokanem

Fajka
asi uš čézet pes nejní in a všecky datlej na ksichtbůku
a nebo prasůůjou, jako já třebas, se tu dneska potkávám kapek

včera nám nešel celej večer proud

to je jasnej cyber útok

cernej caj

tak to mas evidentne super botky, kdyz navsteva z nato pochvalil

to prosím neskromně musím říct, že ano, ano, ano, JOOOOOOOOOO! ,ale ocenění z takovýhle míst bych nečekala

Vero

a od té doby mu hrabe na dvakrát.
asi dospěl k názoru, že je kočičí betmen

k Popelářovi jak udělaný

dobrej ansánbl

když mám normálního psa? co?
ne

Maya

Hele to je parádní prsten, pusťte si to videjko

žjoooooo to je bomba!! To si musim nechat vysoustružit

pesalik

Tak gde mi to někdo konečně vysvětlí

Běž za chůvou, ta ví víc než já

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:25
- Nahlásit

Fajka

a všecky datlej na ksichtbůku

hm a ne že by to vadilo teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2013 10:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Záda záda zááááááááááááádaaaa, záda jedny debilní bolej, kuvy hnusný. Ani voblíknout ani nic sem invalidní Koláče.

lity lity...

včera sem si na tebe vzpoměla... náš známej nám vyprávěl jak byl na lyžích v Itálii a při POSLEDNÍ jízdě zahranil a letěl .... probral se po dvanácti hodinách ve špitále
má natržený vazy na rameni nemůže se ohýbat, nemůže zvednout pořádně ruku, smát se skoro dejchat...no úplně hotovej..tak se si tak řikala že si na tom ještě relativně dobře ..díky bohu !

nebo prasůůjou, jako já třebas, se tu dneska potkávám kapek

j já taky daně se blížej

všecky datlej na ksichtbůku

hm a ne že by to vadilo teda

přeeeesněěěěěěěěěě

je jasnej cyber útok
taky sem si říkala

<< 1 ... 2151 . 2152 . 2153 . 2154 . 2155 . 2156 . 2157 . 2158 . 2159 . 2160 . 2161 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání