| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:36
- Nahlásit
Už byl papouch s plínkou, tak ještě....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
tak ještě..
musím jí v poledne říct, že už nemusí shánět tip na nový trekovky, že tady jsou jedny odzkoušený
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:44
- Nahlásit
Maya
Už byl papouch s plínkou, tak ještě....
strááááááááááááááááááášnýýýýýýýýýýýýýý
PetraK
jistě! ty nevíš, že sem bývala Vinetou??? To je mezera ve zdělání!
ale to byl sám velký Vinetů náčelník apačů!!!
seš ty VELKEJ???
Nejseš!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:46
- Nahlásit
PetraK
na cz sem to nasla, ale zdroj muze fakt cokoli
prsten peknej ale taky napisu nerozumim
Maya
jednu maj i anglicky (minimalne, o ktery vim ) sem ti ji chtela najit, ale nasla sem neco mnohem hustciho rammstein barbie girl jeste stesti, ze tomu teda nerozumim muj styl to teda neni ani trochu, snad krome nejakych hitovek co hrali v radiu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 10:57
- Nahlásit
cernej caj
jednu maj i anglicky
tady si to nemůžu poslechnout a než dojdu domu, tak doufám, že ty odkazy ještě najdu v propadlišti dějin
PetraK
čistě germánsky se skvělejma textama ovšem, kteréžto mě přivedly k tomu, abych se znovu ponořila do studia.
vzhledem ktomu, že já jsem posledních 20 let ponořena do studia angliny a ještě zdaleka nejsem u konce ba spíš jsem pořád na začátku, tak ponořit se ještě někam jinam by byl muj konec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:05
- Nahlásit
Fajka
seš ty VELKEJ???
sem, sem velkej!! Třá blbec vobčas to je skorem jako stejný, ne?
a pak sem sice malé vzrůstem, ale VELKÉ DUCHEM! víme?
cernej caj
prsten peknej
děkuji, jsem na to pořádný hrdobec. mnoho jich takových zde není.
na cz sem to nasla, ale zdroj muze fakt cokoli
já to tipuju na náš výmysl, páč to je přesně náš smysl pro humor
jednu maj i anglicky (minimalne, o ktery vim
a jo Améérika to je sválně, páč tam na ní nadávaj , a taky mají vlastně jednu španělskou. Hitofky z rádia - to nejni úplně to vono, navíc je to ohraný, ale třebáás Bencýýýýýn!
http://www.youtube.com/watch?v=hiDXHKVU5ts
nebooo Führe mich
http://www.youtube.com/watch?v=fhhr70PSJP8
jsou lepčejší.
Rammstein barbie girl - co to jeee?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:07
- Nahlásit
Maya
tady si to nemůžu poslechnout
tu fakt určitě znáš, to je provařená (taky jí nemám moc ráda ) Amerika
ponořena do studia angliny a ještě zdaleka nejsem u
já jsem taky angličtinovala, ale pak jsem si řekla, že to dám, že to chci vědět, chci se učit a kupodivu se mi to učí dobře. Jsem překvapeno.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:12
- Nahlásit
PetraK
tu fakt určitě znáš
no nevím, minulý týden nám na anglině pouštěl lektor nějakou sprosťárnu od Robbieho Williamse a až pak mi došlo, že v rádiu, co tu mám celý den zapnutý, to hrajou 3x denně, předtím jsem jí vůbec nepoznala a byla jsem přesvědčená, že jsem jí v životě neslyšel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:13
- Nahlásit
Maya
to hrajou 3x denně, předtím jsem jí vůbec nepoznala a byla jsem přesvědčená, že jsem jí v životě neslyšel
tohle já mám s místama, jsem schopná tvrdit Brtnikoj, že tady, tady jsme fakt nikdá v životě nejeli!! a přitom už jsme tam byli neščetněkrát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:35
- Nahlásit
PetraK
obe cos davala znam, ale dobrovolne bych si to asi nepustila
Rammstein barbie girl - co to jeee? to je asi mentalne nemocnej ramstajn, to sem fakt netusila, ze existuje, ale pobavila sem se velmi
Mayabyla jsem přesvědčená, že jsem jí v životě neslyše
to mam obcas taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 11:45
- Nahlásit
cernej caj
obe cos davala znam, ale dobrovolne bych si to asi nepustila
fakt obě?? Führe mich je taková bonusovka, to bych netušila že bude znát i nerrramštajní veřejnost.Asi seš utajenej rrramštajnfan
mentalne nemocnej ramstajn
já to neslyšela celý, musela jsem to stopnout, tak se nechám překvapit dom.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 13:35
- Nahlásit
PetraK
musela jsem to stopnout, tak se nechám překvapit dom.
tak nam pak reknes, o cem to je
no tak je jeste moznost, ze ji neznam, ale ze vsechny ty pisnicky sou pak uplne stejny a muzes poslouchat jednu dokola a mit pocit, ze mas best of za 20let a pritom usetris misto na disku
dneska prijdu dom asi tak v 10 vecer... staci vzit jedno klikaci kolo? vynechat uplne je asi dost blby, kdyz se ji snazim naklikat tak od stredy? (a navic mi nejak rychle mizej mlsky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 13:43
- Nahlásit
tak mě by tady asi nechtěli http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-59410500-ziskali-b yste-ceske-obcanstvi-vyzkousejte-se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 13:47
- Nahlásit
opět po víc jak roce je otevřená registrace na klikařský kurz, ale ta cena je taky super ale zájem je, za chvliku to budou mít zase určitě plný http://r4.brilliantrecalls.com/fe/43335-register-f or-recallers-40
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 13:57
- Nahlásit
Maya
tak to je desny. ALe z cestiny bych urcite prosla ale jinak by me tu zit asi nenechali
ale segra s tim recalers byla hodne spokojena, je sice pravda, ze to stalo od oka asi 6t, ale dali si to se svagrem k vanocum a libilo se jim to moc. i anglictinu segra dosti potrenovala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:28
- Nahlásit
cernej caj
ale segra s tim recalers byla hodne spokojena
jo, taky jsem to slyšela od lidí, takže kdo má chuť má teď šanci, fakt to otvírají tak jednou za rok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:30
- Nahlásit
cernej caj
ale ze vsechny ty pisnicky sou pak uplne stejny a muzes poslouchat jednu dokola a mit pocit, ze mas best of za 20let
tááák to teda nejni. U Rammštajnů a kluků Depešáckejch tuto nehrozí.
. staci vzit jedno klikaci kolo? v
stačí-aspoň se o to víc, budou těšit na další, ne? . nešil, nehroť, jeďte si to na pohodu.
(a navic mi nejak rychle mizej mlsky
dávej pidi kousky, jo? a nezapomeň to to trošku ubrat z denní dávky. jednak pak nebude péf jako koule ale hlavně, musí mít chuť na to jídlo, takže když je kapek hladovej, tak to vůbec nevadí. nemyslím to, jak to někdo dělá, že za cvičení zkrmí celou denní dávku a jinak pes nejí, ale počítat s tím trochu při krmení, jednak kvůli té tloušťce a druhak - moc nakrmený pes se na odměnu tak netřese.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:31
- Nahlásit
Maya
pět po víc jak roce je otevřená registrace na klikařský kurz, ale ta cena je taky super
no, to taky nedávám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:35
- Nahlásit
PetraK
depesaky taky nemusim ale ja su co se tyce hudebniho vkusu mirne vysinuta
stačí-aspoň se o to víc, budou těšit na další, ne
slo mi o to, jestli to proste ma ten efekt, kdyz se veme jen jedno kolo.
Z denni davky na to myslim, ja mam takovy pidi pamlsecky jenom, takze to neni ani tak hrozny jakoze by toho sezrala tolik, akorat ze dosli domaci zasoby. Hlavne vetsiou se snazim naklikat pred veceri, krmim dvakrat denne furt... a toz to vona se mrska na dobrutky tesi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:43
- Nahlásit
cernej caj
depesaky taky nemusim
si hudební nezdělanec jako Brůtka
slo mi o to, jestli to proste ma ten efekt, kdyz se veme jen jedno kolo.
jo bude, blbý by bylo, kdyby člověk udělal nějakou dlouhou pauzu, ale tohle nevadí.
Z denni davky na to myslim, ja mam takovy pidi pamlsecky jenom
tak to je supr,
Hlavne vetsiou se snazim naklikat pred veceri
a tohle taky
krmim dvakrat denne furt.
já taky, páč jinak by měl moc velkou dáfku žrádla, hltal by, bojím se torze a pak taky - prostě proč by měl být celej den hladof.
a toz to vona se mrska na dobrutky tesi
já jsem právě v při tom prvním naklikávání udělala tři chyby - jednak jsem naklikávala jen tak na piškoty, vycházeje z toho, že péf je nedořera a zblajzne všecko. Nicméně je opravdu rozdíl, naklikávat na něco spešl, co jindy nedávám, a na piškoty, které dostává běžně. Zadruhý jsem nesnížila dávku, takže těšení sice bylo, alee ne tak velký. A za třetí jsem naklikávala jen doma. Pak když jsem to celý jela znovu, byl opravdu rozdíl v tom, jak reagoval na klik lehce hladový, se spešl pamlsky + to, že jsem ho naklikávala i venku a v rušivém prostředí, aby si to zapsal lépe na hadrdisk.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:48
- Nahlásit
PetraKměl moc velkou dáfku žrádla, hltal by, bojím se torze a pak taky - prostě proč by měl být celej den hladof.
tak u mejch pidi psu torze nehrozi, ale nechali sme to, ze sme uz tak byli zvykli a vyhovuje mi to takhle celkem
jednak jsem naklikávala jen tak na piškoty,
takze rikas neco echt lepsiho? ja davam jen obyc ze zverace, ale ona bestie zarliva mi ukousne ruku jen pro formu at to nedostane tim a to ho mam jinde, naklikavam bez vokouna, tak mozna radsi koupim parek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2013 14:54
- Nahlásit
cernej caj
takze rikas neco echt lepsiho?
hele já nevím, no. to je jen moje zkušenost a s jedním psem. Vím, že třeba jsem mluvila s KaTachyon o tom naklikávání venku a ona mi tehdy říkala, že to nutní není - třebas se to už dneska změnilo, nevím. Nicméně já to tak udělala a osvědčilo se mi to, ta reakce na kliknutí ze změnila. Protože při tom původním naklikávání mi venku sice cvik vykonal, ale kliknutí ho nějak nebralo. a já jsem chtěla, aby to bral tak, že to kliknutí je na tom to fajn, že mu za to pak stojí udělat cokoliv. Takže jsem to nechala vyhasnouti a začala hásky odznovu. A i se mi osvědčilo právě mít tu nějakou speciálnost, aby pes pro to kliknutí přeskočil sám sebe.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2013 19:10
- Nahlásit
Cmajrjaa, rrumstaajn, vodkud nas taham?
Co delate, uzivate vikend? Brutice se dlouho neozvala... a me opustila konecne! fajfkytyda, timto ji predavam nekomu dalsimu, poperte se o ni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2013 23:44
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem si zodpovědně poslechla ten rumštajn a teda musím říct, to jsou písně jak když jsou v posledním tažení
jsem si musela spravit ucho něčím veselým, kdo chce taky, tak zde i s tématickým vlčím videem
http://www.youtube.com/watch?v=_HAuXWVLyW4
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 07:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
to je s wolf's rain ne? (nevim jak pisnicka, myslim video). (ale ja videla asi jen prnvi dva dily, aaaach jak ja chci mit uz doma pc...)
ps: ta hudba je taky teda desna co to je za styl
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 08:05
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=01dTWqF_GUI
ehm, lepší?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 08:08
- Nahlásit
nebo snad?
http://www.youtube.com/watch?v=duQL0TevrgQ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 08:10
- Nahlásit
kachna_
tu znam a celkem se mi libi ale co teprv tahle http://www.youtube.com/watch?v=rnlzvcy6Qas (na semtexech sem teda ujizdela hlavne kdyz me bylo tak 16 ale tak sem si ho chtela pripomenout ... damske triko semtex
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 08:30
- Nahlásit
cernej caj
Jj, video od Wolf´s rain, styl je to ujetina (asi jako ramštajn Barbie girl ) od jinak power metal kapely, ale veselý to je, alespoň pro mě, protože tomu se člověk nemůže nesmát, když teda zná jinak tu kapelu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2013 08:35
- Nahlásit
Maya
tak jestli se to tady orientuje na metal (coz ramstein mozna taky je), tak se uz nedivim, ze to neznam
kachna_
tu pro hluchonemy sem nejak zazdila, ta teda taky nema chybu
|